Şimdi Ara

Yettin artık engin !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trabzonspor'da bu sefer Engin'in bileti kesildi. Geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş'in en çok başını ağrıtan isimlerden Engin Baytar'ı Trabzonspor satış listesine koymaya hazırlanıyor. İç transfer görüşmelerinde yönetimle anlaşmaya yanaşmayan hırçın oyuncu, Benfica maçının ardından yine arıza çıkardı. "Beni neden oynatmıyorsun" diyerek direktiflere uymayan Engin'i Güneş süresiz kadro dışı bıraktı.

    Ayrı sahada çalıştı
    Satış listesine konulması beklenen futbolcu için Trabzonspor Başkanı Sadri Şener şunları söyledi: "Şenol hoca ne karar verirse biz onu uygularız. Şenol hocanın raporunu bekliyoruz. Ona göre bir karar veririz." Engin geçen sezon da Şenol Güneş ile tartışmıştı. Bir süre kadro dışı kalan Engin'i Şenol Güneş affetmişti. Engin dün yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu ile takımdan ayrı bir sahada çalıştı.

    Cevat KOL



    Bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum böyle devam edecekse göndersinler. Yetenekli ama ahlaksız senede bir maç oynayacak diye bu kaprisi çekilmez helede Şenol hocaya karşı tavırları affedilemez. Ben gönderilmesi taraftarıyım bir değil iki değil artık sıktı takımda sorunlu adam kalmasın önümüzü görelim.







  • Bu son oldu muhtemelen.
    Satıcak takımda bulamayız bu saatten sonra.
  • Doğruysa güle güle engin
  • yazıklar olsun diyorum Engine.İnsana kulübüne ekmek ocagına ancak bu makar zarar verir.her defasında bagrımıza bastık ama o yine bildigini okudu.Gitsin artık yeter.Hocamıza taraftarımıza saygısı olmayana bizim takımda yer yoktur.Bundan sonra alt liglerde oynasında burnu sürtsün. Bu saatten sonra giderse Almanyada bir Takıma gider.gs belki alır BELEŞ diye. Yalnız ozan ipek ve ibrahim öztürkü almalıyız.
  • Adam gerçekten sorunlu ya.
    Bu kadar şeyden hala düzelmemiş hala sorun çıkarıyor.

    Bu engini kim alır ya.
    Ytenek 10 numara yaşı iyi ama kafa yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jaguar19

    Adam gerçekten sorunlu ya.
    Bu kadar şeyden hala düzelmemiş hala sorun çıkarıyor.

    Bu engini kim alır ya.
    Ytenek 10 numara yaşı iyi ama kafa yok.


    hiç olmazsa takasta kullanabilirsek iyi olur.Bursaya verelim onlarda ozan ipeki versinler.
  • Bursa Ozan İpek'i felan satmaz. Hele Engin'le hayatta takaslamaz. Engin iyi bir futbolcu ama iyi bir sporcu değil. Benfica maçında benimde gözlerim açıkçası aradı Engin'i neden oynamadı diye. Alanzinho'dan daha çok iş yapardı kesinlikle. Ama hocanın kararı saygı duyacağız yapacak bişey yok. Engin de saygı duyacak duymazsa da gereği yapılacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Bursa Ozan İpek'i felan satmaz. Hele Engin'le hayatta takaslamaz. Engin iyi bir futbolcu ama iyi bir sporcu değil. Benfica maçında benimde gözlerim açıkçası aradı Engin'i neden oynamadı diye. Alanzinho'dan daha çok iş yapardı kesinlikle. Ama hocanın kararı saygı duyacağız yapacak bişey yok. Engin de saygı duyacak duymazsa da gereği yapılacak.


    bursada ozan henüz imza atmadı.Yönetim bastırıyor fakat ozan direniyor.Artık bize gelmek içinmidir bilemem fakat öyle olursa çok iyi olur.
  • ulan bu çocuğu vala dövecem ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.