Şimdi Ara

Battleship (2012) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
9.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Filmi yeni izledim, gayet güzeldi. CGI, özel efektler ve espriler on numaraydı. Sıkıcı sahnesi dahi yok, çünkü gereksiz diyalog vermemişler.


    Amerikan pohpohlaması diyorsunuzda, hangi ülkeyi koycaklar türkiyeyi mi? Amerikan filmi, amerikan ordusu gayet doğal.

    Türkiye olsaydı o donanımda düşünemiyorum. Bu filmin 5 dakikalık sahnesini bile çekemeyiz. Zira ucuz yapım (Dağ, fetih filmleri) ne kadar da türk milletini gaza getirdiğini gördük.
  • Filmi sinemada bilerek izlemedim. Öyle ki YouTube da kesitlerine denk gelmeme rağmen arada o kesitleri izledim. Filmi TV de izledim. Efektler mükemmel. Sesler mükemmel. Görüntü on numara. Yapılması gereken her türlü duygu sömürüsü, gaza getirme ve hırs yaptıran öğeleri kullanmışlar amma velakin bunu seyirciye yansıtamamislar. Bu yüzden hüsran bir film olmuş. Senaryo olmadan efektle günü kurtaramazsin. Bildiğin Amerikan propagandası yapılmış. Bu da izleyenler tarafından duygu karmaşasına sebebiyet vermiş. Yapılması gereken başroldeki adam ile ilk başta seyirci samimiyet kurmalıydi. Hadi ilk başta aksiyona geçtin direkt o zaman filmin ortasına yaklaşırken karakteri hakkında duygusal ve saf yönleri ile samimiyet denemesi yapılmalıydı. Karakterle bağ kurmaya gerek görmemişler. Film o yüzden efekt olarak etkiliyor sadece.



    YouTube da en önemli sahnelerini izlerken owww dedim o kadar. Filmi izlerken de aynı görüntü oluştu kafamda. Yani filmde karakterlerin hiçbir etkisi yok. İzleyiciye senaryo ve karakter derinliği sunamayan film düz bir şekilde efekte abanmış. Bu yüzden vasat ama TV de izlenecek bir film. İyiki de sinemada para vermemisim buna.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nufringen

    görsel efectleri iyidi oyuncu kalitesi orta ama sarışın tam fıstıktı
    Koşarken göğüsleri bomba gibi zink zink zıplıyor. O sahne fenaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen tv de tasadüfen izledim ama sonunu getiremedim çünkü bu filme tahammül etmek gerçekten zor. Kopuk senaryo, boş ve klişe diyaloglar. Görsel efektleri çıkar bildiğin B movie. Filmi biraz olsun izlenebilir kılanda efektleri başka bir numarası yok. Amerikan propagandası konusuna gelince, senin propagandanı yapacak halleri yok, eşyanın tabiatı gereği kendi propagandalarını yapacaklar. Sende becer sende yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redunay

    Geçen tv de tasadüfen izledim ama sonunu getiremedim çünkü bu filme tahammül etmek gerçekten zor. Kopuk senaryo, boş ve klişe diyaloglar. Görsel efektleri çıkar bildiğin B movie. Filmi biraz olsun izlenebilir kılanda efektleri başka bir numarası yok. Amerikan propagandası konusuna gelince, senin propagandanı yapacak halleri yok, eşyanın tabiatı gereği kendi propagandalarını yapacaklar. Sende becer sende yap.
    Senaryonun nesi kopuktu ? Bence gayet iyi filmdi. Bir şaheser değil tabiki ama doyurucuydu her yönden.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.