Şimdi Ara

Türk telekom saha dolapları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutlu42


    quote:

    Orijinalden alıntı: indem


    quote:

    Orijinalden alıntı: Augias

    Bir kaç sokak uzaktak, yakalşık olarak 200m ilerde bu saha dolaplardan birine rastladım. Başvuruda bulunup hattımı oraya taşıttırma imkanım var mıdır?


    kardes tasımaları için senin apartmanın ankastre kutusundan o dolaba dış cephe telefon kablosu cekmeleri lazım.. sence yaparlarmı?


    Telekom bu kablo çekme işini ihaleyle bir şirkete veriyor. Şirket de gelip altyapıyı döşüyor(muş). Kaynak: Telekomcu komşum. Bizim eve 50 mt. mesafede dolap var. Ama bir kaç km. ötedeki ana santrale bağlı hattım. Komşum sağolsun işlemleri başlatmış. İhale vs. sonuçlansın, bir ara gelip yaparlar


    bir ilave: tabi ihale verilmeden önce bağlı bulunan santralde proje çıkartılıyor ve ankada türk telekom genel müdürlüğü projeyi onayladıktan sonra taşerona ihaleye çıkılıyor. önemli olan bölgenizde projelendirme çalışması yapılmış olması gerisi çorap söküğü




  • Bizim sokağın başına beyaz bir kutu koymuşlar, üzerinde Geniş bant erişim kutusu yazıyor. bu nedir? bizim adsl hızında bir fark olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kef14

    Bizim sokağın başına beyaz bir kutu koymuşlar, üzerinde Geniş bant erişim kutusu yazıyor. bu nedir? bizim adsl hızında bir fark olur mu?


    Eve gelen hattın o kutuya bağlanırsa büyük bir değişiklik olur ama sanmıyorum ki bağlasınlar. Kutuları koyuyorlar ama kim yararlanıyor daha çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.