Şimdi Ara

DVD ROM Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben yeni bi bilgisayar aldım ilk iki gun hiç DVD - ROM u acmaya fln calısmadım denemedim sonra bugun bi cd tamam gerekti DVD ROM un dugmesine bastım tık yok acılmıyor ısık fln da yanmıyor ardından bilgisayardan ''Bilgisayarım'' a girdim baktım ordada dvd rom gozukmuyor sanki bilgisayarda hiç yokmus gibi sonra bi kac sitede arastırdım manuel olarak acma gibi seyler varmıs onuda denedimn yine acılmadı işletim sistemi win7 lutfen biri bunu cozmus olsun daha 3 gunluk bilgisayar .



  • quote:

    Orijinalden alıntı: k3ma1

    Arkadaslar ben yeni bi bilgisayar aldım ilk iki gun hiç DVD - ROM u acmaya fln calısmadım denemedim sonra bugun bi cd tamam gerekti DVD ROM un dugmesine bastım tık yok acılmıyor ısık fln da yanmıyor ardından bilgisayardan ''Bilgisayarım'' a girdim baktım ordada dvd rom gozukmuyor sanki bilgisayarda hiç yokmus gibi sonra bi kac sitede arastırdım manuel olarak acma gibi seyler varmıs onuda denedimn yine acılmadı işletim sistemi win7 lutfen biri bunu cozmus olsun daha 3 gunluk bilgisayar .

    Yeni bilgisayar olmasaydı kasayı aç kablolar bağlanmış mı diye bak derdim ama açarsan garantisi biter , bence hiç uğraşmadan direk servisi ara. Yazılımsal bir problem yok gibi görünüyor. Donanımsal bir problem var.
  • sorunu buldum kıydım garantiye actım kasayı kablosu baglanmamıs tam onu taktım oldu yinede tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.