Şimdi Ara

Saints Row 3'te Gözümünden Kaçanlar Bu Videoda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Saints Row: The Third'ün daha önce yayınlanan videoların baktığımızda çılgın bir oyunun bizi beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Şehirde katliam yapabileceğimiz hava araçları, dildo benzeri ölümcül silahlar, insanları parçalara ayırabileceğimiz dev yumruklar "çılgınlık" konusunda yeterli kanıtı bize sundu.
     
         Tabi oyunun sadece birilerini öldür, kes, biç şeklinde bir dünyası yok. Senaryo'da çeteler arasındaki mücadele ve birbirinden farklı karakterlerin iletişimleri de önemli bir yer tutuyor. Yeni yayınlanan video da bunun üzerine kurulmuş.
     
         DeWynter adlı ikiz kız kardeşlerin Saint'lerin partisini basması sonucu ortalığın hareketlendiği videoda Angel De La Muerte, Josh Birk, Oleg Kirrlor gibi Saint çetesine üye kişileri de görme şansı yakalıyoruz.
     
        Bu videoda kaçırmamanız gereken bir yer varsa o da bir güreşçi olan Angel De La Muerte'nin düşmanını camdan masaya çarptığı sahnedir. Zaten videoyu anlatan Steve Jaros da bu sahnenin kendisinin favorisi olduğunu söylüyor.
     
         18 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunu bekleyenlerin sayısı hiç de az değil. Bakalım beklediklerini bulabilecekler mi? Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     








  • Just cause+gta+birazcık smackdown=Saints Row 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.