Şimdi Ara

Otohaber'in İnfiniti Genel Müdürü Murat Gürünlü İle Söyleyişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Infiniti’yle Otomobil Terzisi Olduk
    Geçtiğimiz hafta, içlerinde benim de bulunduğum birkaç gazeteciyle birlikte Infiniti Genel Müdürü Murat Gürünlü ile bir kahvaltı yaptık.
    Bundan iki yıl önce Cenevre Otomobil Fuarı'nda Türkiye'ye geliş imzasının atılmasına tanık olduğum marka, 2010'dan itibaren yavaş yavaş da olsa Türkiye'de yüzünü göstermeye başladı. Özellikle FX modeliyle birlikte distribütörsüz olarak bile Türkiye'de adından bahsettiren Infiniti, Bayraktar Grubu bünyesine girdiğinden bu yana ülkemizde daha da bilinir hale geldi. Rekor yıl olan 2010'u toplam 94 adetlik satışla geçiren marka dizel modellerin de gelmesiyle bu yıl 200 adeti hedefliyor. Şu anda sadece İstinye'deki showroom'da hizmet veren markanın Türkiye'nin her yerine yayılma gibi niyeti yok. Amaç butik hizmet vermek fakat her yere ulaşabilmek. Kısa süre sonra Ankara'ya bir showroom açacaklarını söyleyen Gürünlü, " son dönemde emlak piyasasına otomotiv piyasasından daha çok hakimim.

    Zamanımın büyük bölümünü showroom için yeterli alana sahip bir yer bulma ve kira fiyatlarını incelemekle geçiriyorum" dedi. İthal edilen araçların büyük bir kısmının en üst donanımda olduğuna dikkat çeken Gürünlü, 3.0 lt ve üzeri Premium sınıfta bu beklentilere avantajlı fiyatlarla cevap vererek farklılığı yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. Showroomlarda müşterilerini çok farklı bir konseptle ağırladıklarını, otomobilleri kataloglardan göstermek yerine, kumaşından tutun bir çok özelliğine kadar hissettirmek istediklerini söyleyen Gürünlü, "biz otomobil terzisiyiz" yaptığımız iş de "terzi işi" yani, birçok Premium markada dahi hissedemeyeceğiniz duygusallığı ve kaliteyi sunuyoruz dedi. "Yani bir tekstil markası olsanız hangi marka olurdunuz" soruma da markanın Kurumsal İletişim Müdürü Behice Funda hemen duygusal ve kadınsal bir yaklaşımla özel tasarım ve üretimleriyle ünlü "Bottega Venetta" diye yanıt verdi.

    Infiniti'niz Mi Bozuldu? Servisiniz İlk Uçakla Yanınızda

    Gürünlü, Total Ownership Experience diye adlandırılan anlayışla Türkiye'nin tek noktasından dahi olsa Infiniti kullanıcılarına en kısa sürede ulaşmayı hedeflediklerini belirtirken " geçtiğimiz günlerde bir Infiniti Adana'da bozuldu, 2 saat içerisinde Adana uçağında Infiniti'nin servis uzmanı, tüm ekipmanlarıyla hazırdı" diye konuyu özetledi. Son olarak kahvaltı sırasında geçtiğimiz haftalarda bir yazımda "az satıyor" diye eleştirdiğim Infitini M'in bu yıl daha iyi rakamlara ulaşacağı söylendi. Bekleyelim görelim.

    Kaynak:www.otohaber.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.