Şimdi Ara

Toshiba Thrive uyku ve uyanma modlarında sıkıntı yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toshiba Thrive uyku ve uyanma modlarında sıkıntı yaşıyor






    Teknoloji devi Toshiba’nın Folio 100 ile tablet pazarında aradığını bulamadığı ancak yeniden iddialı konuma gelmek için geliştirdiği Thrive adlı tableti 13 Haziran’da ön sipariş toplamaya başlamış ve Temmuz başlarında da satışa sunulmuştu.




    10.1-inç 1280 x800 piksel çoklu dokunmatik kapasitif ekran, 1GHz hızında çift çekirdekli Tegra 2 işlemci, 720p video kaydedebilen 5MP arka kamera, 2MP ön kamera, Android 3.1 işletim sistemi, USB 2.0 portu, HDMI, WiFi, Bluetooth gibi teknik özelliklere sahip Thrive modelinin 8GB versiyonu 429$, 16GB versiyonu 479$ ve 32GB versiyonu 579$ olarak belirlenmişti.




    Ancak satışın başlamasının ardından kısa süre geçmesine rağmen tabletle ilgili Toshiba’ya bazı şikayetler gelmeye başladı. Özellikle Toshiba kullanıcı forumlarında dile getirilen şikayetlere göre Uyku moduna geçen modelin uyanması çok uzun bir süre alıyor. Hatta bazen cihazı baştan başlatmak bile gerekebiliyor.




    Bazı durumlarda ise Uyku modundaki cihaz bir süre geçtikten sonra nedensiz bir şekilde uyku modundan çıkıyor. Bu hataların Temmuz başında yayınlanan HMJ37.01.5.0222 kodlu yazılım güncellemesinden sonra başladığı belirtiliyor. Kullanıcılar arka planda çalışan gizli bir uygulamanın bu hataya neden olduğunu düşünüyor.




    Toshiba’dan konu ile ilgili resmi bir bilgilendirme gelmedi. Hatalar donanım kaynaklı mı yoksa bir güncelleme ile giderilecek derecede mi şimdilik kesin olarak bilinmiyor.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.