Şimdi Ara

NTV Amma Kasmış Kendini [Banu Güven Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NTV Banu Güven'i kovmayı gizli gizli atlatamadı. Yoğun eleştirilere maruz kalınca sitesinden kocamanca açıklama yapmış. Bahaneleri çok süper. 10 yıldır format buldunuz da bir anda mi formatsız kaldı Banu Güven? Milleti aptal sanıyorlar herhalde.



    quote:

    Banu Güven, iktidarın baskısı sonucu işten çıkartılmadı. Bugüne kadar hükümetten ya da herhangi bir siyasi partiden “bununla çalışın, şununla çalışmayın” diye taleple karşılaşmadık. Gergin ve bulanık ortamı istismar eden, kendilerini önemli göstermeye çalışan kişiler, yerine getiremeyeceğimiz taleplerle karşımıza geldiler. Kendilerine gerekli cevabı verdikten sonra bu sıkıntılı durumu her düzeyde paylaştık.

    Medya siyaset ilişkilerindeki çarpıklığı bugüne bağlamak haksızlık olur. Bugün geçmişte yapılan hataların sonuçlarını yaşıyoruz. Açıklamanın başında da belirttiğim gibi her kurum, tüm siyasi yapılar, hatta spor kulüpleri için bile “eşit mesafe, objektiflik” gibi kelimeler ne yazık ki bir anlam ifade etmiyor.

    Banu Güven’le yollarımızı ayırma nedenimiz, yeni formatta kendisine uygun bir program olmamasıdır. Bir röportajında kendisi de bunu ifade etmiş zaten. Eylül’e kadar başka bir kanalda iş bulabilmesi için, yaz başında bunu kendisine bildirmeyi uygun gördük. Durum bundan ibarettir. Leyla Zana röportajına müdahale ettiğimiz doğrudur. Bu müdahale Vedat Türkali röportajından sonra fanatiklerin “binanızı yakacağız” tehditinden korktuğumuz için değil, denge gözetme, hassasiyetlere dikkat etme ve yukarıda bahsettiğim sağlıksız algıya yol açmamak için aldığımız bir önlemdir. Bant çekelim, sonraki hafta çıkartalım taleplerimiz kabul görmemiştir. Açıkça söylemek gerekir ki bu olayda Leyla Zana’ya ayıp olması dışında bir üzüntümüz olmamıştır.

    NTV’yi yeni yapısıyla yayıncılık stardartları ve rekabet açısından daha etkili bir kanal haline getirmeye, benzerlerinden ayırmaya çalışıyoruz. NTV’ye değer katmış, NTV ile işleri öne çıkmış arkadaşlarımızı nasıl değerlendireceğimiz önümüzdeki en önemli konu. Önceliğimiz, isimlere program yaratmaktan ziyade yeni yayın formatını ortaya çıkarmak. Medya dedikodularında adı anılanlar için de bu geçerli.

    NTV değişiyor, evet. Türkiye’nin gerçeklerinden etkileniyor, evet. Ama bu değişimi büyümek, daha iyiye ulaşmak için kullanacağız.

    Sorumluluğumuz gereği elimizden geleni yapacağız.

    Kamuoyunu saygıyla duyurulur,

    Cem Aydın
    Genel Müdür







  • Milleti salak sanıyorlar herhalde..Padişah istedi patron şutladı..
  • joseph S.
  • İyi oldu sevmiyordum o kadını hiç.

    Birde şu açık oturum yöneten kadını da şutlayalardı tamam.
  • gıderı yoktu artık
  • inandık.
  • banu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.