Şimdi Ara

CoD: Elite Betası PC'de Sonbahar'da Başlayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •   
        Activision'ın sosyal medya müdürü Dan Amrich, Call of Duty: Elite'in PC betasının Sonbahar'dan önce başlamayacağını açıkladı. Bu da PC kullanıcılarının betaya son ulaşacak platform sahipleri olduğu anlamına geliyor.
     
        Call of Duty: Elite'in Xbox 360 betası başladı, Playstation 3 sahipleri ise Yaz mevsimi bitmeden betaya başlayabilecekler.
     
         Modern Warfare 3'ün piyasaya çıktığı gün kullanıma sunulacak olan Call of Duty: Elite adlı servisin seriye nasıl bir etki yapacağı da merak konusu. Bazı kullanıcıları bu servise tepkili olsa da betaya kayıt yaptıranların sayısını göz önüne aldığımızda kullanıcılar Call of Duty serisinden ne olursa olsun vazgeçmeyecek gibi görünüyor.
     








  • Tek amacı para kazanmak olan bir sistem. Zaten her oyununda multiplayer sistemi var. Sadece iki younu kapsıyor, o da çok saçma. Bence para tuzağı.
  • Battlelog varken..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Tek amacı para kazanmak olan bir sistem. Zaten her oyununda multiplayer sistemi var. Sadece iki younu kapsıyor, o da çok saçma. Bence para tuzağı.


    Çok doğru Activision'un para tuzağından başka birşey değil.Bu şirketi anlamak mümkün değil gerçekten çok aç gözlü davranıyorlar.
  • Allah aşkına bf3 ve cod haberlerinde yorum yasak olsun bune ya yok bu boyle yok şu boyle sanane kardesim git baska oyun oyna insanlar senin düşünceni mi merak ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last_Gamer

    Çok doğru Activision'un para tuzağından başka birşey değil.Bu şirketi anlamak mümkün değil gerçekten çok aç gözlü davranıyorlar


    Misafir olarak yazmışım yanlışlıkla. Çok az gözlüler gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.