Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolegemenesor -- 30 Mart 2014; 2:52:16 >



  • Bence şöyle düşünmek daha mantıklı olur.Bu 2 seneden farklı olarak seneye ne yapıcaksın ki bu dandik dediğin üniversitelerden daha iyi bir üniversiteyi kazanabileceksin?Kendine güveniyosan 3.seneye kal ama işin zor valla baskılar fln.
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolegemenesor -- 30 Mart 2014; 2:53:43 >
  • kardas aman diyim ben yaptım öle bişey ama sen yapayım deme hayatım karardı diebilirm... 3. sene emin ol hedefin cok yüksek de olsa ders calısamıosun cünkü ben bunları biliorm modunda oluosun... hem de piskolojik olarak cok yıpranıosun ben daha kendime gelemedm diebilrim... puanımı yükseltirim daha ii bi yere girerim diosun ya kardsm emin ol 10 15 puan anca artırırsın cok sıkılırsın bunalırsın... ben tıp için hazırlandım 3. seneye ama son 3 ay dersaneye bile gitmedim gidemiosun acayip bunalıosun... ve eger sen 2. sene gercekten calısıp geregini yaptıgına inanıosan tercihini yap git sene kaybetme derim... ama 2.sene hic calısmadım diosan 3. seneye kalabilirsin... ama bunlar bi yana işin piskolojik boyutu bunlardan daha agır...
  • Belli olmaz hala düşünüyorum
  • Ben varım ama 3. seneyi düşünmüyorum.

    Daha doğrusu şöyle diyeyim; puanım 390-400 civarı gelecek. 420'nin üstüne çıkabilseydim hukuk için tekrar hazırlanırdım ancak okuldan malesef bana 40 puan gibi oldukça az bir puan geliyor.

    Bunun yanı sıra şu ikinci senemde resmen eve kapandım. Dışarı çıkmaya üşenir oldum. Bakkala bile inmemek için mazeretler buluyorum tembellikten

    Ancak hedeflerine çok yaklaşıp başaramadıysan ve ben bu meslekte başarılı olacağım bu mesleği yapacağım, başka alternatif bir meslek düşünmedim diyorsan 3. sene 4. sene ne farkeder?

    Türkiye'de insanların hayata atılma (iş yaşantısına girme, aile kurma) yaş ortalaması zaten baştan 30




  • aynı beni anlatıyorsun ama ben girmicem 3'üncü defa. yaşıtlarım son sınıfa geçti. psikolojim bozuldu :D
    o kadar stresi kaldıramam ben bida. tekrar ders çalış, konuları tekrar et, günde şu kadar test çöz... Yaprak testler, evden dışarı çıkmamalar, sürekli sınav hemen olsa da kurtulsam artık demeler. ohoo..
    Allah sabır versin sana kardeşim. benim ilkokul arkadasım da hukuk istiyodu. olmamıştı, bu sene de olmadı. seneye bida hazırlanıyor. yalnız değilsin (:
  • Çok ağır psikoloji derslere tekrar yoğunlaşamam ben ha belki yoğunlaşırım da çok zorlanırım 10 konu falan var kafamda tüm sene onlara çalışsam diğerlerini ufak tekrarlar 20-30 puan arttırırım çünkü geçen seneyle bu seneyi kıyasladığımda 90 puanlık bi artış var.

    Ama yemiyor işte yerleşmek istiyorum bu sene

    Bana koymaz ben babalar gibi hazırlanırım diyorsan düşünme kal
  • ben yaptım siz yapmayın hayatınızın hatası olur senelerimi çöpe attım, arkadaşlarım bu sene son sınıftayken ben ilk sınıfta olacağım... ailen destek verse bile durumun psikolojik yönü (yaşın ve yaşıtlarının aldığı yol aklına geldikçe) seni çok yıpratıyor...
  • Öncelikle yaşıtlarınızı boş verin. İdealleriniz daha önemli. Ama idealleriniz yanında insan kendisini de tanımalı. İlk sene aldığın sonucu beğenmeyip, ikincisinde çalışmadıysan üçüncüyü hiç deneme. Eğer ikinci sene çok çalıştıysan ve de istediğin yeri tutturmadıysan bu sene kesin tercih yapmalısın.
  • Beyler benimde bir sorum olacak.
    Meslek liseliyim, son sinifta staj vs. falan calismadim. Malum meslek lisesinde okuyunca temel'de bilgi'de sifir oluyor.
    Bir sonraki sene yani bu sene calistim, oda 4 ay falan sonrasinda aptal gibi ortam derdine dustum calismadim.
    2. seneye calissammi karar veremedim(teknik olarak 3. senem), sizlerin fikirlerini duymak isterim acikcasi.
    4 ay'da lys den cok olmasada bir temelim oldu, ygs den orta duzey bir temelim oldu.

    Fikirlerinizi bekliyorum ?
  • yaşıtlarınla beraber dandik bi bölüm okuyarak yol almak moralini düzelticekmi
  • Şu yaşıt olayı tamamen yalan. Çoğu bölümde mezun oranları %30-40 civarında oluyor genelde. 30 yaşında adamı bile bulursun yani üniversitede. Kaldı ki ders veremeyenler, okulu uzayanlar falan filan...
  • benim bi arkadaşım 3.senesine kalmıştı tıpı kazanıcak gibi o yaş olaylarına takılmayın zaten üniversitede bilmem kaç yaş büyüklerle aynı sınıfta olucaksınız sınıfta kalan kaç kişi vaardır.ideallerinizin peşinden koşun ggençler
  • 3. senenin psikolojisi kötü olur heralde 2. seneninkini yaşayınca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canhatti

    3. senenin psikolojisi kötü olur heralde 2. seneninkini yaşayınca


    2. senenin psikolojisi çok mu kötü oluyor
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolegemenesor -- 30 Mart 2014; 2:54:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feel The Difference


    quote:

    Orijinalden alıntı: Canhatti

    3. senenin psikolojisi kötü olur heralde 2. seneninkini yaşayınca


    2. senenin psikolojisi çok mu kötü oluyor


    Yani kısmen.Arkadaşlarının hepsi kısmen gidiyor molalarda dışarı çıkmak için birilerini bulamıyorsun. Dershanede zaten herkes sınava odaklı oluyor. Ama günde 8 saati çok rahat görüyorsun. Eğer önceden sosyal biriysen baya sıkılıyorsun ilk başta.
  • silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolegemenesor -- 30 Mart 2014; 2:54:17 >
  • ben hazırlanacam sonuçta üniyi bırakıp gelen o kadar çok kişi varki gidip mal bi bölümdede okuyamam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.