Şimdi Ara

Fable Yapımcısının En Büyük Hayali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         Şu an yoğun bir şekilde Fable: The Journey ve diğer gizli projeler üzerinde çalışan Lionhead Studios'un başında bilindiği üzere Peter Molyneux bulunuyor. Molyneux'nun en popüler yapımcılar arasında bulunmasını nedenlerinden biri de duyguyu oyunlara yaratıcı şekilde aktarma isteği. Henüz bu açıdan çok fazla kayda değer yapım göremesek de yapımcının büyük planları bulunuyor.
     
         Peter Molyneux geçenlerde yaptığı duyuru ile hayalindeki oyunun neye benzediğini söyledi. Öyle bir yapı düşünün ki bir oyunda birini öldürdüğünüzde başka bir oyunda onun çocuğunun göz yaşlarına büründüğünü görebilesiniz. Bu, hem duygunun aktarımı hem de oyunlar arasındaki ilişkinin bulunacağı çok farklı bir yapımın hayali.
     
         Diğer yandan, geliştirilmekte olan Fable: The Journey'de atınız ile ilişki kurabilecek ve yeterli güveni kazandığınızda elinizle elma vererek onu besleyebileceksiniz. Hatta gözlerine bakarak endişeli olup olmadığını anlayabileceksiniz. Tüm bunlar L.A. Noire'da bulunan animasyon teknolojileri ile birlikte gelebilir.
     
         Son olarak, yapımcının aklında bulunan bir diğer oyun projesinin devam ettirildiğini belirtelim. 1 Second Perfection ismindeki proje oyun dünyasına farklı bir bakış açısı getireceğe benziyor. Bu projenin çıkışı 1984'de önemli bir oyun geliştiricisinin şu soruyu sormasıyla başlıyor: "Neden sadece saatlerce değil de günlerce sürecek bir oyun yapamıyoruz?".  Efsanevi bir isim olan David Braben'in sorduğu bu soru Molyneux'nun aklına şu soruyu getirmiş: "Sadece bir saniye sürecek fakat sonsuza kadar oynayabileceğimiz bir oyun yapabilir miyiz?". Doğuş noktası burası olan bu bir saniyelik oyun projesi önümüzdeki sonbahar aylarında açık betaya başlayacak.
     









  • Sen çok düşünme bunları hacı Peter sen Fable yapmaya devam et zibilyon tane Fable yaptın be adam...
  • Bu at olayı, fable 3'teki köpekle benzer, insanların evcil hayvanlara beslediği duyguları kullanıyorlar. Güzel bir şey.

    -1 saniyelik oyun? Belki şu olabilir, o 1 saniyeyi sen kurgularsın. Ne bileyim, bir gta'da arabanın içinde olduğunu hayal et, binalar falan da var. Oyun 1 saniye sürüyor, ama sen bu dünyayı(New York) değiştirerek sonsuza kadar oynarsın. Ancak böyle olur, sen yaratırsan sonsuza kadar oynarsın. Adam karmaşık konuşmuş.

    -Ama bir de şu var, sonsuza kadar zevk almayarak mı oynayacağız?
  • Bu herif kafayı FABLE la bozdu malesef abi yaratıcı adamsın bak ne güzel konuşmuşsun bırak şu Fable'ı da da başka projeler yap ya, yeter yani.
  • atla eşekle ilişki kurma olayı sadece Türkiye'de yokmuş ona sevimdim lan.
  • Atın intikamı diye devam oyunu da çıkartır sonra :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hamoaga

    Atın intikamı diye devam oyunu da çıkartır sonra :P


    Her şey o verdiği elmayla başladı. Pamuk Prensesi kandırdığı gibi, beni de kandırmıştı. O zehirli elmayı bu sefer ben senin ağzına sokmak için geliyorum. Fable: The Journey İsmi de uydu he
  • Ya Bıakın su adamı luzumsuzun teki güzelim fable yi öptü attı meydana nerde o eski fable
  • Project Milo benim bildiğim rafa kaldırıldı bazı teknik sorunlar yuzunden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.