Şimdi Ara

%50 indirimli tatil foristanbul.com da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.foristanbul.com da my blue tourdan süper fırsatlar var tatil planlarını yapmayan arkadaşlar yararlanabilir.



  • ben göremedim
  • şu an ana ekranlarında güzellik merkezi fırsatı v ar hemen yanındaki oka tıklayarak mavi tur fırsatını görebilirsiniz detaylarında da tüm ayrıntılar var ben buraya kopyalıyorum şimdi:))
    Günün Fırsatı: My Blue Tour ile ister yolculuğunuza Marmaris’ten başlayıp Fethiye de sonlandırın, İsterseniz de Fethiye’den başlayıp Marmaris’te! Yatta 3 Gece 4 Gün Konaklamalı Bu Eşsiz Turlar (Kahvaltı, Öğlen Yemeği, 5 çayı ve ikramı, Akşam Yemeği dahil) % 50 indirim ile 399 tl ("Hemen Al" butonuna tıkladıktan sonra tur seçiminizi yapabilirsiniz.) ( 15 ekime kadar geçerlidir.)
    AÇIKLAMA
    Masalsı bir tatil sizleri bekliyor!
    Yemyeşil ormanların masmavi deniz ile buluştuğu eşsiz koylarda tatil keyfini doyasıya yaşayın.

    MARMARİS’TEN FETHİYE’YE YOLCULUK PLANIMIZ

    1.Gün : ( 1 GECE ) Marmaris Belediye Yat Limanından yata biniş. Tanışma ve informasyon. Akşam yemeği ve geceleme Marmaris Limanında yapılır.

    2.Gün : ( 2 GECE ) Siz kahvaltınızı yaparken, hoş geldiniz toplantısı yapılır, tur programı ve tekne hakkında bilgi verilir. Bu arada Kaptanımız liman formalitelerini bitirmiş olacaktır. Rüya yolculuğumuz Ekincik Körfezi ile başlar. Ekincik Körfezi’nden opsiyonel olarak düzenlediğimiz Dalyan turuna katılabilirsiniz. Küçük Tekneler ile doğa harikası delta içinden geçilerek bir Karya kenti olan ve Miletos’un oğlu tarafından kurulduğu söylenen Dalyan’a varılır. Kent;Kaya Mezarları,Akropol Kalesi, Antik Tiyatro ve Kilise Kompleksi ile taşıdığı antik değer yanında Caretta- Caretta kaplumbağaları ile doğal bir güzellik sergilemektedir. Daha sonra çamur banyosuna ve son durak olarak İztuzu plajina gidilir. Akşam yemeği ve geceleme Ekincik Körfezinde yapılır.

    3.Gün : ( 3 GECE ) Geçilmesi gereken dalgalı Dişbilmez ve Kurtoğlu burunları nedeni ile diğer günlere nazaran daha erken yola çıkılır ve dünyaca ünlü Fethiye Körfezine ulaşılır.Sabah kahvaltısı için Tersane Adasına demirlenir. Doğal korunaklı bir liman olan burası, Bizanslılar ve Osmanlılar zamanında tersane olarak kullanılmıştır. Öğle yemeği ve yüzme molası için manastır Koyuna gidilir. Akşam yemeği ve geceleme Kızıl Ada’dadır.

    4.Gün: Kahvaltı sonrası Fethiye yakınlarındaki Turunç Koyu’na gidilir. Öğle yemeği ve yüzme molası verildikten sonra Saat 15:00 sıralarında Fethiye yat limanına girilir ve tur bitimi.

    FETHİYE’DEN MARMARİS’E YOLCULUK PLANIMIZ

    1.Gün: Fethiye’ deki ofisimizde buluşma ve tekneye transfer. İlk gün teknede servis akşam yemeği ile başlar.Akşam yemeği ve geceleme Fethiye Limanı’nda yapılır.

    2.Gün: Kahvaltıdan sonra birbirinden güzel tabiat harikası adaların arasından seyir ederek Göçek Adası’na demirleme. Yüzme molasından ve öğle yemeğinden sonra Yassıca Adaları’na hareket edilir ve buranın mükemmel manzarası eşliğinde geceleme yapılır.

    3.Gün: Kahvaltıdan sonra Bedri rahmi Koyu’na hareket. Bedri rahmi ilk “ Mavi Yolculuk” yapan şahıslardan biridir ve ünlü bir Türk sanatçısıdır. Bedri Rahmi’nin ziyaretinden sonra koya bu isim verilmiştir. Bugün için diğer bir yüzme molası olan Domuz Adası’na hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve geceleme için Ağa Limanına gidiş.

    4.Gün: Bugün ise erkenden Kadırga Koyu’na doğru seyir ile başlıyoruz. Öğlen yemeği ve yüzme molası Kadırga Koyu’nda yapılacak. Turunç Koyu ve Cennet Adası bugün yüzme molası için yapacağımız duraklar olacaktır. Öğleden sonra 17:00 civarı, Marmaris Limanı’na giriş yapacağız ve tekneden ayrılış.

    Fiyata dahil olanlar
    Tam Pansiyon konaklama: Açık büfe kahvaltı,
    Öğlen yemeği( Fırında makarna, biber kızartma, zeytinyağlılar vb) ,
    Beş çayı (Bisküvi, kek, ikramlar, sınırsız çay ve kahve)
    Akşam yemeği(Birer gece balık, et ızgara; 2 gece sıcak yemekler. Yemeğinize salata eşlik edecektir.)
    Liman masrafları ve vergileri,
    Palamar ücretleri,
    Mürettebat servisi,
    Kullanma suyu,
    Dizel ve benzin,
    Nevresim takımları ve banyo havlusu,
    Transit log ve çıkış işlemleri,
    Yattaki ekipmanların ücretsiz kullanımı,
    Yat sigortası (Kişisel seyahat sigortanızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.)
    Yunan Adaları programlarında; o Yabancı kara sularındaki tüm liman vergileri ve palamar ücretleri.
    Yabancı karasularındaki gümrük işlemleri ve masraflar.

    Fiyata dahil olmayanlar
    Alkollü ve alkolsüz içecekler,
    Şişe suyu; bedeli karşılığında yat barından satın alınır,
    Hava alanı transferleri,
    Tur güzergahındaki ören yeri giriş ücretleri ve opsiyonel kara turları.

    Önemli:
    Dışarıdan yata alkollü ve alkolsüz içecek getirmek kesinlikle yasaktır. Alkollü ve alkolsüz tüm içecekler yat barında satılmaktadır. Çay, kahve ve diğer sıcak içecekler kahvaltı ve 5 çayı haricindeki diğer zamanlarda ücretlidir.Geç kalan bir yolcunun yata ulaşabileceği noktaya kadar olan transfer ve masrafları yolcunun sorumluluğundadır.Fiyatlar 2 kişilik kamarada 4gece 5 gün tam pansiyon konaklama esasına göre hazırlanmıştır veTL cinsindendir.* Tek kişi kampanya için iki adet kupon almak zorundadır.* Çocuk indirimi ( sadece ebeveynleri ile aynı kamarada kalmaları durumunda ) * 0-4 yaş ücretsiz, 4-10 yaş %50, 10 yaş üzeri tam fiyat. Çocuk için extra yatak konulmaz.

    Foristanbul kuponunuzu hemen alın mavi ve yeşile yolculuğunuz başlasın!

    MY BLUE TOUR HAKKINDA
    Biz My Blue Tour ekibi olarak sizi hayallerinize ulaştırmak için buradayız…
    Homeros’un binlerce yıl önce Ege ve Akdeniz için söylediği gibi EBEDİ MAVİLİKLER ÜLKESİ’ni, yani cennet gibi koyları, antik LİKYA sahillerini mavi tur ayrıcalığı ile size sunmaktayız.
    Amacımız bu güzellikteki saklı kalmış gizemlerin ve özgürlüğün, yeşilin, mavinin eşsiz tonlarını ve arkadaşlığın dostluğun geleneksel guletlerde biçimlenen şeklini siz e yaşatmak. İstanbul boğazı, adalar Egenin essiz kıyılarında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya lokasyonun’ da hizmet veren firmamız yerli turistler kadar yabancı turistlere de bu imkanı sunmaktadır.

    Mavi Tur hizmetleri konusunda lider firmalardan biri olma yolunda ilerleyen firmamız, gerek iş tecrübesi gerekse mesleki eğitim açısından tam donanımlı çalışanları ile hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Tekne çalışanları konusunda da aynı hassasiyeti gösteren My Blue Tour Ekibi şimdi bu EBEDİ MAVİLİKLER ÜLKESİ’ni, keşfetmek için sizi Mavi Tur heyecanına bekliyor.

    Bu fırsatı hemen yakalayın, Foristanbul ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayın!
    Bu fırsattan ancak "Foristanbul.com" üzerinden kupon satın aldığınız takdirde faydalanabilirsiniz.

    DETAYLAR
    Bu fırsat My Blue Tour'dan tarafından sunulmaktadır.
    Fırsat içeriği; My Blue Tour ile ister yolculuğunuza Marmaris’ten başlayıp Fethiye de sonlandırın, İsterseniz de Fethiye’den başlayıp Marmaris’te! Yatta 3 Gece 4 Gün Konaklamalı Bu Eşsiz Turlar (Kahvaltı, Öğlen Yemeği, 5 çayı ve ikramı, Akşam Yemeği dahil) % 50 indirim ile 399 tl ("Hemen Al" butonuna tıkladıktan sonra tur seçiminizi yapabilirsiniz.) ( 15 ekime kadar geçerlidir.)
    Fırsat 15 Ekim 2011'e kadar geçerlidir.
    Hareket günleri Pazartesi, Cuma ve Cumartesidir.
    Fırsatı satın aldıktan sonra hemen rezervasyon yaptırmanızı öneririz.
    Kamaralar çift kişilik olduğundan en az 2 adet kuponsatın almanız gerekmektedir.
    Fiyatlar 2 kişilik kamarada 1 kişi için 4gece 5 gün tam pansiyon konaklama esasına göre hazırlanmıştır veTL cinsindendir.
    Çocuk indirimi ( sadece ebeveynleri ile aynı kamarada kalmaları durumunda ) * 0-4 yaş ücretsiz, 4-10 yaş %50, 10 yaş üzeri tam fiyat.
    Çocuk için extra yatak konulmaz.
    Turları ve geçerlilik tarihlerini "Hemen Al" butonuna tıkladıktan sonra görebilirsiniz.
    Dilediğiniz kadar kupon satın alabilir sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.
    Başka indirim ve kapmayanlarla birleştirilemez.
    Bilgi ve rezervasyon için533 228 45 53
    numaralı telefonu arayabilirsiniz.
    Rezervasyon iptallerinizi 2 hafta önceden bildirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde; iptal edilmeyen rezervasyonlarda fırsat kodları kullanılmış sayılacaktır.
    Lütfen fırsat kuponunuzun ilk 8 hanesini randevu alırken, son 4 hanesini ise hizmeti almaya gittiğinizde işletmeye iletin.
    Satın alma işleminiz tamamlandıktan ve günün fırsatı gerçekleştikten sonra, fırsat kuponu kodunuz e-mail yoluyla tarafınıza gönderilecektir.
    Fırsat kodunuzu içeren ‘Günün fırsatı gerçekleşiyor’ başlıklı mail gelen kutusunda değil ise lütfen Junk Mail kutusunu kontrol ediniz
    Fırsat kodunuza “Fırsatlarım” bölümünden de ulaşabilirsiniz.
    Bu fırsattan ancak "Foristanbul.com" üzerinden kupon satın aldığınız takdirde faydalanabilirsiniz
    Her türlü konudaki sorularınız için Foristanbul çağrı merkezini 0212 259 0 367 arayabilirsiniz
    Merak ettiğiniz tüm konular için SSS bölümünü okuyabilirsiniz.

    ÖNE ÇIKANLAR
    Fırsatın içeriği; My Blue Tour ile ister yolculuğunuza Marmaris’ten başlayıp Fethiye de sonlandırın, İsterseniz de Fethiye’den başlayıp Marmaris’te! Yatta 3 Gece 4 Gün Konaklamalı Bu Eşsiz Turlar (Kahvaltı, Öğlen Yemeği, 5 çayı ve ikramı, Akşam Yemeği dahil) % 50 indirim ile 399 tl ("Hemen Al" butonuna tıkladıktan sonra tur seçiminizi yapabilirsiniz.) ( 15 ekime kadar geçerlidir.)
    ADRES
    MY BLUE TOUR
    Tepe Mah. Kordon Cad. No:46/9, Marmaris Muğla
    http://www.mybluetour.net
    Tel:0252 412 80 51
    Tel:0533 228 45 45-46-53




  • şu an sitelerinde 475 lik güzel bir mavi tur paketi daha var
  • Hep yakındığım bi konuya değineyim.Yabancılar, 3 paraya tatil köylerinde tatil yaparken, bizim insanlarımız niye yabancılara kıyasla daha yüksek fiyattan kalmak durumunda bırakılyor. Bir arkadaşım yurtdışı rezervasyon sitelerini karşılaştıran bir arama motoru oluşturdu. Faydalanmanız dileğiyle.

    www.birdolutatil.com
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Tatile yabancı turistlerin fiyatlarıyla çıkın.
    www.birdolutatil.com ile yurtdışından rezervasyon yapan sitelere erişir; ve bu sitelerden turist fiyatlarıyla otel rezervasyonu yapabilirsiniz.
    Otel Fiyatlarını Karşılaştırın - En İyi Otel Fırsatları Garantisi
    www.birdolutatil.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.