Şimdi Ara

Gel bak platonik aşkın alası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler dün kızı ona köpekler gibi aşık olduğumu söyledim.Saat 3de başadım açılmaya gece 1'e kadar konuştuk.Kız seni seviyomu desen seviyo beyler. Her halinden belli.Sen aşık mısın desen köpekler gibi.İyi geceler dedikten sonra bile telefondan ayrılmadı gözlerim.Mesaj atsın diye bekliyordum.Sabah oldu Aldım telefonu elime çek babam mesajı saat 6 falan"Kalbim sensizliğe dayanamadı kabuslar uyandırdı beni diye".Tam vurdum kafayı uyumaya hazırlanıyorum.Dıt Dıt "Bende uyuyamadım" tamam gaza geldim ben."Rüyamda seni gördüm sahilde oturmuştuk saçların yana atmıştın.Güneş seni tarif edilmez şekilde güzelleştiriyordu" bekle bekle bekle..".Bende seni gördüm" sonrası special.
    Eee kaptırmış gitmişsin diyeceksiniz öyle olmadı kız ilişkimiz olmasını istemiyor beyler.Bir insan nasıl sevipte sevgilisi olmasını istemez anlamıyorum.
    Sadece seviyor anlaşılan ben ona deli gibi aşıkken.Çift taraflı sevgi tek taraflı aşk.

    Napam beyler şimdi ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvp ver -- 3 Temmuz 2011; 19:34:52 >



  • Tapan tepilir dostum bir hafta yuz verme , bu sefer o daha fazla isteyecektir senle birlikte olmayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 3 Temmuz 2011; 17:51:24 >
  • bence kendni naza cekiyor,seni görmek istiyor sen de cok istiyormus gbi yapma agırdan al bakalm seni aşırı istekli bilmesn, sevgide açgözlü olunmaz eger dedigin gbi seviyorsa elbet o dıt dıt sesi yne gelecektir hocam....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savio_4528

    bence kendni naza cekiyor,seni görmek istiyor sen de cok istiyormus gbi yapma agırdan al bakalm seni aşırı istekli bilmesn, sevgide açgözlü olunmaz eger dedigin gbi seviyorsa elbet o dıt dıt sesi yne gelecektir hocam....

    Usta o ses hiç durmadıki bu gün
    Kız naza çekmiyo beyler tırsıyo hafiften
  • Köpekler gibi aşık olmak nasıl oluyor ? Yani öyle bir aşk biçimi var mı.

    Belki de kız bunun için istemiyordur ?

    Bir de insan gibi aşık olmayı dene , hani kedi , köpek gibi değil de normal bir şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 5 Temmuz 2011; 12:04:22 >
  • Beni kabuslar uyandırdı demişsin, sonra kıza seni gördüm demişsin. Bu kız senin kabusun mu ?
    Kız da ben de uyuyamadım demiş sonra bende seni rüyamda gördüm demiş.
  • Hatta ağaçlarda koşuşuyorduk sen sağa ben sola bakıyordum ağaçta falan da deseydin. İyice Türk filmine bağlamışsın olayı. Ne gerek var bu kadar çok cafcaflı cümlelere. Kızın yerinde olsam sıkılırdım vallahi. Attığın mesajı biraz düşünerek at derim yada sana geliyormuş gibi düşün.
  • Asik oldugunu nasil anladin ? Daha kizla sevgili bile olamiyorken,bir seyler paylasamayip,hissedemeyip,opusup,sevisemedigin bir kiza asik olmak nasil bir yetenektir.

    Ask degil seninkisi. Mokunu cikardiniz bu ask kavraminin artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durumundaydım bende bi aralar. Kıza diyordum beni seviyor musun? Sadece hoşlanıyorum diyordu zaman geçiriyorduk köpek gibi olmuştum ne derse yapıyordum en sonunda bi kız arkadaşım dedi bana biraz ağırdan al her istediğini yapma soğuk davran aklıma yattı ve öyle davrandım. Baktım kız geliyor yanıma kız konuşuyor seni seviyorum beni bırakma diyordu. Sende öyle yap.
  • dostum sen bence en iyisi bi iki gün mesafe koy araya biraz , kızın senin hakkındaki fikirlerini daha net görebileceksin.. sonra dıt dıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knotaqram34

    Asik oldugunu nasil anladin ? Daha kizla sevgili bile olamiyorken,bir seyler paylasamayip,hissedemeyip,opusup,sevisemedigin bir kiza asik olmak nasil bir yetenektir.

    Ask degil seninkisi. Mokunu cikardiniz bu ask kavraminin artik.

    Kesinlikle tebrik ediyorum bu fikrinizi.
  • Sakın üsteleme.Kendisi %90 gelicek zaten rahat ol.Mesaj falan atma fazla.Mesajlarına kısa net cevap ver.Zaten istemese baştan olmaz derdi.Dediğin gibi kendisinden tam emin değil.Bu seviyede üstelersen tamamen batar.Aynısı bana oldu tıpatıp aynısı.Hatta gece 4 de mesaj atmıştı uyuyamıyorum fln.Çok benzeri.Sonra senin olay gibi emin değilim dedi sonra ben üsteledim geri döndürmeye çalıştım ve işi batırdım.Tecrübesizlik işte.Şimdi keşke zamanı geri alabilsem.Sergileyeceğim tavırı çok iyi biliyorum.Ne yapardım söyleyim.Senin mutluluğunu kendiminkinden fazla önemsiyorum.O yüzden yolundan çekiliyorum.Böyle daha mutlu olacağına inandığın için bu kararı almışsın saygı duyuyorum deyip çekilicektim ve kendisi 2 günde geri gelcekti.Olmadı beceremedim.Aynı hatayı sen yapma sakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.