Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
1
Favori
158.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven
    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark
    quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven
    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark
    quote:

    Orijinalden alıntı: aydink_1903
    quote:

    Orijinalden alıntı: b_Caner FOREVER HTC ;) Arkadaşlar telefonu 24,10,2011 tarihinde İZMİR forum bornova vodafondan aldım.Çokda hesaplı bir fiyata aldım(thousand five hundred and seventy-nine turkish liras).Almadan önce çok kararsız kalmıştım.İki telefon arasında.Uzun araştırmalar sonucu HTC sensationda karar kıldım.Arayüz yönünden çözünürlük yönünden ve alimünyum kapak olmasından(ısı alışverişi sağlıyor) bu tercihde bulundum ve çok mutluyum şuanda.Bu arada htc firmasının sık sık güncelleme yayınlaması da öenmli bir konu benim için. Telefon her türlü ihtiyacınızı karşılıyor.Foto ve video çekimleri çok çok net.Samsung galaxy s2 bana htc nin yanında çok basit kaldı çözünürlük ve şekli şemali plastik olması yönünden.Ben almaya gittiğimde teli bir adam samsung galaxy s2 sini garantiye gönderiyordu.Sorunu ısınma nedeninden dolayı arka kapak esneme yapmış.Bunuda orada görünce direk htcyi seçtim.Zaten tüm telefoncuları gittiğimde akıllı telefon olarak kullandıkları ya ıphonedu yada htc sensationdu..samsung galaxy s2 yi kullanan görmedim.Belki buda benim şansımadır... Aklında takılan sorusu olan varsa özele mesaj atsın her türlü yardımcı olmaya çalışırım..
    S2 10 milyon barajını çoktan aştı. Sensation kaç tane satmış. Böyle dayanağı olmayan yargılarda bulunmayın. Isınma nedeniyle arka kapak esnemesi de şehir efsanesi,s2 de ciddi bir ısınma problemi yok ayrıca kullanılan malzeme son derece sert ve enteresan bir şekilde ne kadar esnetsenizde tekrar kendi formunu bulan bir yapıya sahip. Kolay gelsin
    KAÇ TANE SATTĞI ÖNEMLİMİ. PAZARLAMASINI REKLAMINI SAMSUNG DAHA İYİ YAPIYOR. VE MARKA BİLİNİRLİĞİ TABİKİ SAMSUNG ÖNDE. BU NA RAĞMEN REKLAMSIZ PAZARLAMASIZ HTCNİN BASARISI GERÇEKTEN MÜTHİŞ. YANİ ADAMLAR CİHAZ YAPIYOR VE KULLANICILAR YÜZÜNDENDE POPULER OLMAYA DEVAM EDİYOR. ISINMA YOK DEMİSİN. SGS2 DEKİ ARKADASLARIN HEPSİ YALAN SÖYLÜYOR DESENE...
    Isınma yok demiyor kimse. Isınma yüzünden kapak esnemesi, yavaşlama, kitlenme, kamera problemi vs. olmuyor. 45 dereceden fazla ısınan cihaz olmadı zaten henüz. Çok beğenilen iPhone ve Htc derece olarak baktığında daha çok ısınıyor ama kapak metal olduğu için sıcaklık sana pek yansımıyor. Asıl kötü olan budur. Metal kapak ısıyı bir müddet emer ama ısıyı içeride bırakır. Plastik kapak ısıyı dışarıya yansıtır ama ısı değişimini sağlar. Üstelik kullanılan plastik özel bir plastiktir. Yapılan testlerde de en sağlan cihaz SGS 2 çıkmıştır. Bir dünya drop test yapılmış, bak bakalım plastik kapağın avantajı nedir metal kapağın avantajı nedir. Metal kapak darbeyi karşılar plastik kapak ise darbeyi emer. Dolayısıyla plastik kapak daha dayanklıdır. Ayrıca reklam olayı ise şirketin çapına göre değişen bir olaydır. HTC, Samsung veya Apple kadar reklam yapabilecek bir şirket değil.
    Öncelikle seviyeli tartışma için teşekkür ederim. Amma şöyle bir olay var Samsung ne kadar güçlü bir cihaz yaparsa yapsın, çok kaliteli bir plastikte kullansa ben kesinlikle elde çok basit duran, çin telefonlarına benzeyen gibimi desem yav abartmim iste ele alındığında bir zaten samsung olması başlı başına bir vukuat birde dandik durması bir olay. Kim ne anlatırsa anlatsın sağlam durusu, kalitesi, tasarımı ve sensesi varken baska bir telefon aldıramaz.
    SGS 2yi ne kadar kullandın çok merak ettim. Elde basit falan durmuyor, zevk meselesi ama bana da HTC tasarımları çok itici ve kaba geliyor. SGS 2 çok daha ince şık duruyor üstelik ele tam oturduğu için ne düşme hissi ne de basitlik oluyor. Eski Wave kullanıcısı olarak telefon metal kapaklı olduğu için defalarca düşürdüm en sonunda da zaten ekranı çatlamıştı. Elden kayıyor çünkü metal kapak bu da bir olgu. Kesinlikle fan değilim o kadar saçma salak birşey de olmam zaten ama ekranı olan cihazlarda birinci tercihim Samsungtur. Çünkü ekran ve ekranlı cihazlarda en kaliteli donanimi kullanıyor adamlar. E içi de zaten android, yüzlerce launcher, rom, oyun, uygulama vs. Yani tasarım falan tamam ama arayüz için özellikle android bir cihaz almak saçma geliyor bana. Direk sense adıyla yok belki ama sensein bire bir aynısını SGS 2ye de yüklebiliyorsun örneğin hem de çok daha başarılı romlar ile. Olay bir noktadan sonra kişsel zevke girdiği için tartışması olmaz bunun.
    Bence de uzatmanın bir anlamı yok. Aşağı yukarı aynı donanımlara sahip cihazları kullanıyoruz. Gerisi tamamen kişisel zevk. Sen daha öncede samsung kullandığın için birazda olsa sempatin var. Ben ne tvsini nede herhangi bir ürününü kullanmam. Açıkcası bir dalda en iyi olmak varken herseye atlayıp yarım yapmak bana itici geliyor. Yani tvci isen tv üret. Telci isen tel üret vs. Tamam senin fikrindir ama şu bir gerçek ister katılırsın ister katılmazsın. Çevrem tellerle ilgili bilgiye sahip olduğum için miktarını söyleyip ne tel önerirsin diye sorarlar. İnan Son 4 ayda gelenlere şunu söyledim. HTC Sensation, EVO 3D ve SGS2 en iyi telefonlar bunlar. Donanımları aynı sayılır ama sgs2 birazcık daha üstün derim. Gidip elinize alın bakın hangisi hosunuza giderse onu alın derim. Şu an ofiste 4 sensation ve 2 evo var biliyormusun. Daha sgs2 forumlar haricinde beğenen göredim. Tasarımdah bahsettikya o yüsden böyle bir açıklama yapayım dedim.


    Kardeş son noktayı koymuşsun.Al eline teli gör.Hangisine ısınırsanız onu alın....




  • böyle objektif inceleme her yerde bulunmaz.. sohbet tadında bir inceleme.. gerçekten de tebrikler. donanımhaber artık kendini de aştı diyebiliriz.. yakında bir tv kanalında teknoloji gündemi adı altında bir program yaparlar herhalde :)
  • Arkadaşlar video da sensetionun tozlanma sorunundan hiç bahsetmemiş acaba bu tozlanma sorunu bahsetmeye değer görülmeyecek kadar nadir mi oluyor? Sensetion dan vazgeçmeme neden olan tek şey bu diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheSolution

    Arkadaşlar video da sensetionun tozlanma sorunundan hiç bahsetmemiş acaba bu tozlanma sorunu bahsetmeye değer görülmeyecek kadar nadir mi oluyor? Sensetion dan vazgeçmeme neden olan tek şey bu diyebilirim.

    Aynen öyle forumda az görülüyor. 500 kişiden 10'nunda toz sorunu var
  • Arkadaslar iki telefonunda 4" ekrana sahip olmasindan dolayi motorola atrix 4g ile lg optimus 2x arasinda kalmis durumdayim.Samsung galaxs S2 gibi telefonlara sirf boyutlari yuzunden bakmiyorum.Bana bi tavsiye verin hangi telefonu almaliyim sizce???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemilova

    Arkadaslar iki telefonunda 4" ekrana sahip olmasindan dolayi motorola atrix 4g ile lg optimus 2x arasinda kalmis durumdayim.Samsung galaxs S2 gibi telefonlara sirf boyutlari yuzunden bakmiyorum.Bana bi tavsiye verin hangi telefonu almaliyim sizce???

    Samsung un boyutu kesinlikle buyuk degil.cebe rahat sigiyor ve o kadar hafif ki hic agirilik yapmiyor.kagit ustunde de s2 daha iyi oldugundan ben s2 al derim
  • Arkadaşlar merhaba ;

    haftalardır araştırma içerisindeyim gerek bu sitede gerek başka sitelerde ama aklima takılan ve hala karar veremediğim bi kaç konu var yardımcı olacağınızı ümit ederek burada paylaşmak istedim ;

    Akıllı bir tlefon almaya karar verdim sonunda şükür

    1. ilk olarak SGS 2 çok hoşuma gitti ince zarif hızlı güvenilir ve iddalı bi marka ama talafonu elime aldığımda hem hayal kırıklığı hemde şaşkınlık iki duyguyu aynı anda yaşadım. ebatlarına göre gereğinden çok çok hafifliğinden dolayı şaşkınlık,belki malzemesi çok kaliteli olabilir ama verdiği his hayal kırıklığı ki malzemesi çokta kaliteli değil!ebatlarından ve inceliğinden olsa gerek telefon sanki elinden düşüp kayıp gidecek ele pek oturmuyo gibi sanki,

    2.seçenek olarak htc sensation bilirsinizki HTC akıllı telefonlarda gerçekten piyasadaki bütün markalardan önde giden bir marka onun vermiş olduğu güvende ayrı bi olay geçenlerde bir mağazada bakma imkanım oldu verdiği his zevk anlatılmaz yaşanır cinsindendi telefonun eline oturması kalınlığı elde tutulabilmesi vs vs...Bilenler benden daha iyi bilir.Cihaz açık olamdığı için herhangi bi şekilde kurcalama imkanım olmadı ama en kısa zamanda kurcalayabileceğim bi yere gidip denicem

    bu iki model arasında şimdilik kararsızım kimisinin ısınma sorunu kimisinin internetinin yavaş olması kimisinin çözünürlüğü vs vs artıları eksileri olan telefon bunlar onlara fazla değinmicem ilgilenenler ne demek istediğimi anlarlar

    şimdi asıl bomba konu yurdışında htc modellerinin htc sensation XL ve XE modelleri satışta ve son olarakta HTC Rezound u satışa çıkardılar(14 kasımda Verizon'la 299$ 2 yıllık sözleşme işe satılacak).

    Sensation XL ve XE son olarak Rezound bizim ülkemize gelmesi ne kadar sürebilir?Yılbaşına kadar yada ocak ayının sonuna kadar beklesem bi faydası olabilirmi yoksa birşey değişmezmi? Asıl kafama takılan bu biraz daha beklemelimiyim bu yeni çıkmış olan ürünler içn yoksa beklemenin bi faydası olmazmı?

    Zaman ayırıp okuduğunuz ve ayriyetten cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim...Cevaplarınız benim için çok önemlidir!




  • benim sıkıntı veren küçük bir sorunum galaxy s2 android 2.3.5 güncelledikten sonra bir sıkıntı yaşamadım fakat son 1 haftadır telefonu açıp kapatınca yüklediğim uygulamalar sayfalara 20 , 30 sayfaya falan her açıp kapattığımda bu sorunu yaşıyorum acaba bir çözümü varmı
  • uygulamalar sayfalara dağılıyor
  • Reklamı geç diyoruz takılıyor yetkililer?
  • 55 dk çok uzun daha izlemedim ama gerçekten harika gözüküyor yani youtube a koysalar şu videoyu en az 2-3 mılyon begeni gelir.
  • video iyi olmuş lg yerine atrix gelebilirdi
    atrix 4g htc sensede ndahi iyi bence
  • Çok güzel bir inceleme olmuş emek verenlerin ağzına sağlık, Samsung Galaxy S 2 kullanıyorum gerçekten çok hızlı bir telefon herkese tavsiye ederim, ısınma problemi uzun kullanımlarda oluşabiliyor pek fazla rahatsız edici değil.
  • Gerçekten mükemmel olmuş,ağızınıza sağlık.. Çok yararlı oldu,sensation ile s2 arasında kalmıştım,ama gerçekten ısınma problemini takıyorum kafaya çok oyun oynayan,sürekli twitter face giren bir insan olduğum için,acaba bu bana sıkıntı yaratır mı diye düşünmeden edemiyorum.. Oyun tutkusu için alacağım zaten s2 yi,ama sensation da güzel telefon Allah'ı var.. Kararsızım vallahi.
  • sensation....
  • samsung galaxy s2 nin ekranı super amoled plus gorilla glas deil
  • çok güzel bi inceleme
  • sırf dizayn, incelik hafifli kte bile S2 hala daha önde.. hız performans bunları saymadım bile..
  • Video'yu izleyemiyorum hata olusuyor bu sorunu çözebilirseniz sevinirim, tskurler.
  • Galaxy s2
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.