Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF) (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 35ultrAslan , 35ultrAslan Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.567
Cevap
189
Favori
1.252.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafını çekmiştim hocam, böyle oldu. Söylediğiniz gibi mi?

  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Evga'nın gold sertifikalı yarı modüler 750w'lık güç kaynağı hocam. EVGA 750GQ modeli. Sanmıyorum yani güç kaynağından pek olacağını hem yük altında dahi değildi.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt





    Oyunlarda doku bozulması olucakmı takip edin birde bellekler Micron mu ?




  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    tamam psu iyi kart bozuk değilse geriye monitör kablo kalıyor kablo dp ise oda yapabilir arıza çünkü başıma geldi geçen aylarda ne zaman sürücü yüklesem monitör çat çut yapıp ekranda çizgiler çıkıyordu ben sürücüden şüphe ettim hep ama tesadüfen görüntüde gidip gelince kabloyu değiştirdim sorun kalmadı başka kablo denemekte fayda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2020; 8:3:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

    Fotoğrafını çekmiştim hocam, böyle oldu. Söylediğiniz gibi mi?

    Ben geçen temmuz gibi 4 parça aldım, sistemi güncelledim. Amd 5 2600, gigabyte aorus ultra gaming, 16 gb vengeance ve msi 570 4 gb armor. Diğer parçalar imzada var. Aynı sizinki gibi ekranda desenler, ekran siyahlanma ve akabinde geri gelmeme, kilitlenme sorunları vermeye başladı 3 ay sonra.
    Garantiye gönderdim. İlkinde parça değişti, geri geldiğinde ekran gidip geliyordu, sonra çat çut diye monitör hoparlöründen sesler geliyordu. Hdmi ile bağlı monitöre.
    Tekrar gönderdim. Başka bir kart gönderdiler, başkasının onarımlı kartını göndermişler. Kabul etmedim, dedim adam bunu nerede nasıl kullandı bilemem dedim.
    Yaklaşık bir ay uğraştıktan sonra yeni kart verdiler. Hepsi buradadan, o tarihlerde, indirimden, 700 tl gibi çok iyi fiyata almıştım. En son değişim raporu aldım servisten. Hb ile görüşüp, iade kararı aldığımı söyledim ve raporu kendilerine gönderip, iade hakkı kazandım. Onlar da 2 hafta kadar bekletti tabi. Muhteşem cuma indirimleri olduğundan sıkıntılı bir süreçti. Herkes alış veriş yapıyordu.
    O sırada 590 larda sorun olmadığını okudum. Dolar yüksek, kart fiyatları da yüksek olduğundan, sapphire nitro+ rx 590 8 gb mavi özel üretimden aldım hb den. Biraz da iadeyi kabul etsinler diye, acele ettim ve de indirim vardı. 1460 tl ye yani iade kabul olunca üstüne 700 daha ekleyip aldım.
    Başlarda sorun vermedi. Fakat o da bir iki defa siyah ekrana düştü ve kilitlendi. Biraz uğraşıp sürücülerle, radeon güncelleme ve ayarlarla şu an sorun yok.
    Techno pat sitesinde yazılarım ve konu hakkında yapılması gerekenler konusu var. İsterseniz adres atarım. 570 de ayar değişikliği yapan birisi vardı.




  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın kendi bellekleri mi hocam? Öyleyse evet ballistix serisi yani micron. Ekran kartının bilmiyoru7m nedir bellekleri bir bakayım rx 580 4gb nitro+ sapphire.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Yok kartınkileri sordum. Micron bellekler sanki daha çok bozulmaya müsait gibi ben öyle gözlemledim burada markalarla ilgili bir şey söyledim mi gerçi topa tutuluyorum.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam monitör eski bir monitör 1440*900 çözünürlüklü söylediğim gibi oyun oynamadığım için monitör almadım genelde internette dolaşırken yetiyor fakat bir şeyler izlediğimde (imzamdan anlaşılacağı üzere) 42" tv var duvara monte monitörün arkasında oradan izliyorum. Monitör için hdmi-vga aktif dönüştürücü kullanıyorum 2 tane var. Bende olayı yaşadıktan sonra dönüştürücüyü değiştirdim aklıma geldiği için olası sorun olabileceği. Elimde fazladan 3 tane daha kaliteli hdmi vardı iki hdmi kablosunu da değiştirdim aynı şekilde. Bakalım tekrarlayacak mı, gerçi geçen defa karelenme olduğunda her iki ekranda da oldu. Ben yine de yazılımsal bir problem oldu diye düşünüyorum bir çeşit




  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum ki açıp bakmam gerekmez mi ona? Yani açar bakarım normalde benim için çocuk oyuncağı fakat sanırım garanti dışı kalır arena bilgisayar garanti dışı bırakıyor mu bilemiyorum ekran kartını sökünce gerçi
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, geçmiş olsun ayrıca. PM'den linki paylaşmanız mümkün müdür?
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    GPU-Z gösteriyordu unutmuşum Hynix diyor memory için

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.4.1 (FSR-RSR-AFMF)
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    anladım dönüştürücü dersen iş değişir pek sağlıklı değil dönüştürücüyle kullanmak umarım yazılımsaldır ama öyle olsa bende de yapardı 1 defa da olsa
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Belki de Bakalım tekrarlayacak mı
  • Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.2 yayınlandı.
    https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-1-2

    Support For
    Dragon Ball Z™: Kakarot
    Vulkan®1.2
    Product is conformant with the Vulkan® 1.2 Specification. Vulkan and the Vulkan logo are registered trademarks of the Khronos Group Inc.

    Fixed Issues
    Some UE4 based titles such as KovaaK 2.0: The Meta™, Tetris Effect™ and Snooker 19™ may fail to launch with Adrenalin 2020 edition software.
    Some single display Radeon RX 5700 series graphics product system configurations may experience intermittent reboots when the system is left idle on desktop.

    Known Issues
    Radeon Anti-Lag enable and disable beep notifications may be played in error when individually pressing keys assigned to the hotkey.
    The Radeon Software Overlay hotkey notification may sometimes be displayed during video playback in web browsers or launching some video player applications.
    Integer Scaling option is not showing up or available on some Windows®7 system configurations.
    Factory Reset install may keep previously configured Radeon Software game profiles. This can cause mismatch between global graphics settings and per profile settings.
    Text overflow in some UI boxes or toast messages may be experienced in some language localizations.
    Radeon Software may open with an inconsistent size or may not keep its previously set size when opened.
    Some Vulkan® gaming applications may crash when performing a task switch with Radeon Image Sharpening enabled.
    Integer Scaling may cause some video content to show flicker when the display resolution is set to less than native resolution.
    Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.
    A limited number of games such as Nioh™, Dead or Alive 6™, Dragon Quest Builders 2™ and Atelier Ryza™ may crash or fail to launch.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 16 Ocak 2020; 0:1:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan






    Oyunlarda doku bozulması olucakmı takip edin birde bellekler Micron mu ?
    RAM arızası oldu mu artık herkes Micron mu diye sorar oldu... Şu imajını nasıl düzelteceksin Micron. Beni de yaktı 2 kez. Adını gördüğüm an uzaklaşıyorum.




  • Adrenalin 2020 Edition 20.1.2 çıkmış. Başlık ve ilk mesaj güncellendi. Konu sahibi cezalı olduğu için konuyu tekrar ben güncelleyiverdim. @BlackBeasT hocam döndüğünde kaldığı yerden devam eder. Bu süreçte başka bir güncelleme çıkarsa lütfen beni haberdar ederek bilgilendirin. İyi forumlar.
  • Vulkan 1.2 cemu için çok iyi olmusta artık şu buglari fixlesinler. Stabil kullanmamız ve bu sorunlarla ugrasmamiz lazim.
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Cemu da denediniz mi son sürücüyü hocam?
    5700 XTde zelda yağ gibi akıyor ama kaç etkisi olur yeni sürücünün acaba, 19.12.1deyim.
  • Dostlar 2020 sürümündeki hatalar giderildi mi acaba ? 19.11.1 yüklü hala RX 580'li sistemimde. Güncellemeye korkuyorum performans kaybı olur diye.
  • Arkadaşlar cs go pubg için özel renk ayarım var benim bazen pc açınca bu renk ayarı masaüstünde de ayarlanmış oluyo çıldırtıyo beni defaulta çekmeye uğraşıyorum her seferinde bunun çözümü var mı şu ayar sıfırlanması için bi video vardı onları yaptım fayda etmedi. Bide bazenn oyunda default oluyor renkler bara dokununca düzeliyo. Yeminle kanser renk ayarlamak
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.