Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.3.1 (FSR-RSR-AFMF) (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.482
Cevap
189
Favori
1.246.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hümiyettin

    Nvidia üzerinden 10 sene geçen karta güncel sürücü çıkarıyor ama AMD, HD 4000 serisine desteğini kesmiş

    4000 ne ki 5000 6000 serisine de kesti 1.5 sene once.

    Görüntü ayarı yapmam gerekiyor ama yapamıyorum.

    Aşağıdaki aracı indirip tüm AMD sürücülerini sildikten sonra HD 4000 serisi için son çıkan 13.4 sürümünü yükleyince sorun ortadan kalktı. Tüm ayarlara erişilebiliyor.

    http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx
  • Bu sürücüyü yükledikten sonra Diablo 3'ü açınca ilk ekranda oyun çöküyor. Eski sürücüleri kurunca problem ortadan kalkıyor.
  • 17.12.1 sürümü bende performansı farkedilir düzeyde düşürdü ayrıca yeni gelen alt+r arayüzü felaket sorunlu bir açayım diyorum iki saat can çekişerek açılıp fps'yi de çok fena düşürüyor. performans izleme seçeneği koymuşlar onu açınca fps sabit 30'a düşüyor şaka gibi.
  • r9 380 için en iyi driver hangisidir yenilerden hayır yok.
  • Rainbow oynarken durup dururken alt + r yapmışım gibi oluyor. Çok çok nadir oluyor ama çatışmanın ortasında falan sorun oluyor tabi



    Telefona da bağlantı kuramadım bi türlü, hata veriyor devamlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • earth. E kullanıcısına yanıt
    Eğer hearts of iron ve overwatch oynamıyorsan ben R9 380 ile en iyi performansı, 17.7.1 ile alıyorum. Ancak bu saydığım iki oyunu oynuyorsanız hata veriyor driver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 380 kullanıyorum biraz performans düşüşü var tam olarak %5 hatta oyunlarda 70 fps alıyorsanız 3-4 fps fark ettiriyor ama akıcılık artmış gereksiz takılmalar yok en önemlisi şuana kadar PUBG dahil bir çökme siyah ekran yaşamadım. Telefon ile bağlantılı olması da çok güzel, çok iyi çalışıyor. Enchanced sync geliştirilebilir genel olarak başarılı.
  • Enhanced sync ekrandaki yırtılmaları onlemiyor, wolfenstein 2 oynarken denedim çok fazla tearing oluyordu, v sync'e geçtim o yüzden. Oyununa göre de değişebilir belki, ama GTA'da da işime yaramadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 gpu kullanımı sorunu olanlar uyku moduna geçirip uyandırsınlar düzeliyor. Düzelmezse bitcoin virüsü vardır.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Sadece oyunun ayarından değil global ayarlardan da açmanız lazım. GTA'da işe yaramaz olur mu açık-kapalı yapıp deneyin isterseniz ekran tam ortadan ikiye yırtılıyor neredeyse kapalı halde. Vsync açıp kapatınca da input lag'ın babası yaşanıyor. Bütün oyunlarda kullanıyorum ETS2 GTA BF1 vs. Belli ki sizinki aktif olmamış. Vysnc'i kapatın oyun içinden daha sonra aktif edin enhanced sync'ı. Çakışıyorlar yoksa feci halde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh

    bu amd overlay şeyini iptal etmenin yolu var mı?

    aynı cevabı bende arıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frobisher


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rajeesh

    bu amd overlay şeyini iptal etmenin yolu var mı?

    aynı cevabı bende arıyorum

    ilk updateden sonra çok uğraştım, regedit ayarlarından disable etmeye falan calıstım olmadı. bende en sonunda overlayı sağlayan 2 tane amd .exe dosyası var direkt onu sildim klasörden. overlay iptal oldu,herhangi bi sorunda cıkmadı.

    belki daha düzgün bir yolu vardır ama exe silmek kesin çözüm hehe

    hangi .exe dosyaları olduğunu unuttum ama görev yönetisine bak anlarsan zaten overlay exelerini
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi yaptım şimdi hiç sorun kalmadı. 40 fps ile oynuyorum genelde ve rahatsız edici bir tearing yaşamadım hiç.
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.3.1 (FSR-RSR-AFMF)

    hocam bir tane çıkıyor overlay ile ilgili yazan dosya diğeri hangisi?
  • Chill teknolojisi çok kullanışlı değil arkadaşlar. Eğer herhangi bir oyunda gereksiz yere ufak takılmalar yaşıyorsanız ve bu özellik açıksa kapatıp bir de öyle deneyin.

    Wolfenstein 2 oynarken şuna bir bakayım diyerek açtım, yağ gibi akan oyun arada ufak takılmalarda bazen kasmalarla oynanmaya başladı. Chill'i kapatınca sorun ortadan kalktı
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    amddow ve amddvr ı exelerini sildim ben
  • Arkadaşlar bende 17.7.1 kullanıyordum bayadır,en sıkıntısız sürücü buydu.Fakat şu metrik izleme olayı gelince Adrenalin'e (17.12.2) geçtim,bende sadece 3 adet ayar var fotoğrafta gördüğünüz gibi.Metrik izleme olayı yok bende.Ekran kartım R9 280,eski diye buna getirmedi mi yoksa AMD


    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.3.1 (FSR-RSR-AFMF)

    Edit:Sabah bu yorumu yaparken kafa kalmamış tabi bende,oyuna girince geldi o metrik izleme olayı Fakat şöyle bir sorun var,bunu Adrenalin'den önceki sürümlerde de yaşıyordum.O yüzden bende uzun zamandır 17.7.1 sürümünde sıkıntısız kullandım.Şöyle anlatacak olursam;

    Mausun 2 adet makro tuşu var,birine ses açma diğerine de ses kısma yaptım.Maustan sesi açıp-kısarken şu gördüğünüz "volume pop-up" diye geçen şey çıkıveriyor ekrana.Bu pop-up masaüstündeyken güzel oluyor ama,oyunda bu ses kısma-açma olayını yaptığım zaman pop-up yine sol üstte beliriyor ve ekran 1-2 saniyeliğine mavi oluyor ve pop-up gittikten sonra yine 1-2 saniye mavi olup devam ediyor.Bunu size anlatmak için oyun içi bir video çektim fakat videoda hiç bir şey belli olmuyor.Kablodan bir sıkıntı olsa daha önceki sürümlerde de sıkıntı yaşardım elbet.

    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.3.1 (FSR-RSR-AFMF)
    Yukarıda anlattığım olay klasik "mavi ekran" sorunu değil arkadaşlar,makine hata verip kapanmıyor yani.Sadece pop-up gözüktüğü zaman 1 saniyelik bir mavileşme oluyor ekranda,aynı şekilde pop-up giderkende 1 saniye mavi olup tekrar düzeliyor.Bunu alt+tab atarkende yaşıyorum.Belki anlamayan arkadaşlar olacak,gayet doğal bende bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum zaten. internette de aradım fakat bir tane bile konu bulamadım

    W10 Pro 64bit kullanıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAK3NN -- 26 Aralık 2017; 11:49:0 >
  • 17.12.2 ile FreeSync destekli 144Hz monitörüm masaüstünde bile freesync moduna girmeye ve 60Hz civarlarına düşürmeye başladı yenileme hızını. FreeSync kullanan arkadaşlar dikkatli olsun, 17.12.1'e geri döndüm sorun çözüldü.
  • Arkadaşlar FRTC, Gelişmiş Senkronizasyon birbiriyle çakışıyor mu, biri açıksa diğeri kapalı mı olmalıdır ?
  • Bende de aynı ekran kartı var, W10 Pro benimde bi sorun yok hocam. Temiz kurulum denemişsinizdir büyük ihtimal yinede hatırlatayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.