Şimdi Ara

PS3 ALMANIN PC YE GÖRE AVANTAJLARI ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ps3 hakkında öğrenmek istediğim şeyler var mesela nvdia daki gibi 3d tv monitör vs birşeyle 3d oyun oynayabiliyormuyuz ? . Oynayabiliyorsak pc deki gibi fps yarıya düşüyormu ? . Pc deki gibi görüntü kalitesini ayarlayabiliyormuyuz yoksa hep en kaliteli şekildemi oynuyoruz ?. Pc deki gibi oyunlarda kasmalar takılmalar oluyormu ?. Bu konular hakkında bana bilgi verirseniz çok sevinirim.



  • 3D Tv ye bağlayarak 3D oynama imkanin var fps genelikle sabit kalir iyi port edilmemiş gta 4 gibi oyunlarda patlama anlarinda anlik frame düşmeleri oluyor o kadar görüntü ayarlarini değiştirme imkanimiz 720 p oluyor genelikle görüntü kaliteside iyi oluyo.
  • PS3 ile PC oyunculuğunu tam anlamıyla birbiriyle rakip tutmak çok doğru değil, en basidinden bir strateji oyununu, ya da örneğin FM'yi düşün. Ama, öte yandan, sürekli alet toplamakla, ekran kartı yenilemekle uğraşmak gibi dertlerden çok uzak olduğu için de PS3 tercih sebebidir.
  • yok rami yetmemiş, yok ekran kartı sürücü yok cart yok curtla uğraşmadan, elinde gamepad'le koltuğuna uzanıp oyun oynamanın keyfine varmak istiyorsan konsol kullanmanı öneririm.
  • Sony nin çıkardığı exc. oyunlar bile ps3 alma sebebidir
  • Kz3,GoW3 ps3 alma sebebidir.
  • Öncelikle Konsol Oyunculuğu başka bir dünya... Oyun oynamaya PC ile başladım, sonra konsola terfi ettim, artık sadece konsol'da oyun oynuyorum.
    Bir oyun alacağım bilgisayarım ekran kartı kaldırır mı, ram yeterli olur mu diye düşünmüyorum. İstediğim oyunu alıp oynuyorum.
    PS3'deki Exclusive oyunlar ise bir başka dünya bence...
  • EXC Oyunlar

    Donanım yetermi yetmezmi

    PSN de arkadaşlarınla beraber oyun oyna

    arkadaşınla kardeşinle beraber gamepadleri alırsın oynarsın ps3ün rahatlığı yok pcde gerçekten
  • PCye oyunu al yükle indir crack cart curt uzun işleri oluyor.Ps3te öyle değil takıyorsun cdyi ve oyuna başlıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mrtk2
    PCye oyunu al yükle indir crack cart curt uzun işleri oluyor.Ps3te öyle değil takıyorsun cdyi ve oyuna başlıyorsun.

    Bu nasıl bir mantık yahu, PC'de de orijinal kullan o zaman?
  • eger para durumun durmadan pc nı yenılemeye yetıcekse ps3 ısıne hıc gırısme derım (belkı online ısı ıcın bı bakına bılırsın ama pcdede online olayı cok gelısmıs durumda sadece bıraz ugrastırıor)grafık olarak hıc bır konsol pcnın yanına yaklasamaz
  • arkadasım ps3 dede yukleme suresı var pc de oyunu orjınal aldıgın zaman crak derdı olmuyor
  • birde soylemeyı unuttum oyunlara bak bazı oyunlar pcye cıkmıyor bazılarıda ps ye cıkmıyor hangısının oyunları senı cezbedıyorsa yolune oradan devam et
  • Bu soruları bilerekmi soruyorsunuz? Hergün aynı sorular. Playstation kategorisi bu soruların cevabını içeren güncel konularla dolu




    Oyun pc sine 2000-3000 TL arası para gömecek olan arkadaşlara tekrar söylüyorum. Böyle bir sistem toplasanız dahi GT5 in asfalt görüntüsünü görebilecekmisiniz? Killzone un kaplamasını, GOW ın aksiyonunu, BC nin patlamalarını, MAG ın 256 kişilik online cephe savaşını görebilecekmisiniz ? Uncharted ı saymıyorum bile
    Bunları göremeyecekseniz neden hala oyun pc si toplamak için bir ton para harcıyorsunuz? Bence oyun pc si toplamak bir hobi işi yani bir merak
    Oyun oynamak için pc toplanmaz. Oyun oynamak için konsol alınır. Aradaki fiyat farkınada en az 5+1 ses sistemi veya 5+1 kulaklık, GT5 direksiyon seti, Uçak simülatör kolu, ps move ve 32 inç orta halli bir lcd alınır. Lcd in varsa GT5 sürücü koltuğu ve titreşim aparatı alınır.
    Yani 2000-3000TL arasına tam takır bir oyun sistemi kurulur. Sandalyede kamburun çıkarak oyun oyanayacağına koltuğuna yayılır son sistem oyun donanımınla son teknoloji oyunları içine ışınlanarak oynarsın.

    Playstation 4 2015 de çıkacak ama 1.çeyreğindemi, 2.çeyreğindemi, 3.çeyreğindemi, 4.çeyreğindemi hangisinde çıkacağını sony dahil hiç kimse bilemez. Şartlar hangi çeyreğe uygun olursa o çeyrekte çıkarırlar.


    Not: bilgisayarda sadece strateji oyunu oynanır oda konsollarda olmadığı için
    Strateji oyunları içinde oyun pcsi olarak tabir edilen son sistem pclere gerek yoktur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoney


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mrtk2
    PCye oyunu al yükle indir crack cart curt uzun işleri oluyor.Ps3te öyle değil takıyorsun cdyi ve oyuna başlıyorsun.

    Bu nasıl bir mantık yahu, PC'de de orijinal kullan o zaman?



    PC'de de ne kadar orjinal alsanda donanımdan patlıyor çakışmadan patlıyor ıvırdan patlıyor zıvırdan patlıyor. CD'yi tak sorunsuz oyna keyfi konsoldaki kadar yok. Mesajdaki ana temaya sonuna kadar katılıyorum konsolda oyun oynamak en başta rahatlıktır.
  • sen kalkip 5-6 yillik pc de 2011 yilinda cikan bir oyunu yüksek grafik ayarlarinda oynamaya kalkarsan tabi donanim yetmez :) bu forumdakileri hic anlamiyorum isiniz gücünüz pc ye camur atmak ya toplayin adam gibi bir pc öyle konusun.. ps3 kullanicisiyim ama hayatimda ne ps3 e ne xboxa ne pc ye camur attim bu kadar fanatiklik olmaz takim tutar gibi davranmayin daha objektif bakin olaylara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 11 Haziran 2011; 23:27:50 >
  • ilker eldekı ımkanların hepsı kullanılarak toplanan bır pc goruntu olarak ps3den katbe kat daha fazla kalıtede goruntu verır saydıgın oyunların bır kısmının tek ozellıgı exc olması eger oyunlar pcyede cıksaydı yıne ps3den daha ıyı bır goruntu verecektı bf3 e3 trailerlarına bır goz at oyunun patlamaları grafıklerı nasılmıs bır daha bak ıstersen.Pcnın suan ıcın 2 dezavantajı var 1-oyun konusunda uvey evlat muamelesı goruyor 2-cok ıyı pc toplamak masraflı durmadan yenılenıyo.
  • pcyı lcd ye baglayıp elıne kablosuz bır gamepad aldıgın zaman daha kalıtelı goruntuyle aynı konforu yakalaya bılırsın.buradakı soru su okadar parayı oyun ıcın pcye verebılecek mısın?eger cevabın evet ıse ben pc ıle devam ederdım.benım cevabım hayır oldugu ıcın ps3 ıle yola devam edıyorum :D
  • burada alacağın cevaplar belli.ama pcde nette gezmenin arkadaşlarla sohbet felan mmorpg oyunların tadı bi başka.bence bi laptop al güzel bide ps3 al.fifa sonynin özel oyunları felan bambaşka
  • Oyun icin pc alırsan aval aval ps3 e çıkan oyunları izlersin sonra oyun sitelerine girip red dead pc ye çıkar mı la noire gelir mı mortal kombat gow geow halo killzone gt5 pc ye cikar mi diye uzaaar gider

    Ayrıca bu neslin en önemli faktörü online deneyimi de konsollarda daha iyi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.