Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1756. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ali_ihsan21 , Venomstr , Venomstr
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.977
Cevap
165
Favori
1.048.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Flycast daha da gelişecek hadi bakalım.






    Core Design'ın Psp için geliştirip iptal ettiği remake Tomb Raider'ın alpha görüntüleri.Çok iyi değil mi? :(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 8 Ocak 2021; 22:31:48 >
  • SertKabuk kullanıcısına yanıt
    sadece konseptin kanıtı bu POC diye tabir ettikleri yalnız Reddit'te biri "asla OIT sorunlarını çözemezsin bu da uyumluluğun içine eder" demiş bu OIT neyin nesi acaba donanımsal bazı engelleri olması mı cihazın kolunun üstünde bir ekran var, onun bir kaç fonskiyonu vardı ondan mı bahsediyor acaba anlamadım. edit OIT'nin ne olduğuna biri cevap verdi Order Independent Transparency DC'de donanımsal desteği olan fakat emulasyon için sistemi inanılmaz sömürecek bir yapıymış, eksikliğinde hangi oyunlar nasıl çalışır bilmiyorum.

    Bir de bu Dreamcast'in Windows CE tabanlı bazı oyunları varmış şu an için onların hiç biri çalışmıyormuş

    Bir de şu Giga Wing'i indireyim shooter severim ben bakalım nasıl çalışıyor uyumluluk listesinde oynanabilir denmiş yahu onlarca oynamadığım oyun vardır 20 senelik cihazın deneme aşamasındaki emulatörünü kurcalıyorum Tanrı kimseye verdiği aklı geri almasın :D

    1 TB WD disk fiyatını sordum halen 370 TL hiç ucuzlama yok hem de A101 fiyatı, elalem yurt dışında 4 TB peşinde koşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 13:38:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi be ....

    PSP'nin Yakuza oyununun İngilizce çevirisi çıkmış

    2-3 saattir CDRomance'den oyun indiriyorum bu hep gözümden kaçmış Reddit PSP'ye girince gördüm şimdi acaba Vita'da Gepatch ile çalışıyor mu yoksa PSP'de mi oynayacağız.

    Oyun Gepatch v2 ile sadece menu açıyor koridorlar, ring ve odamızın hiç biri görünmüyor tamamen karanlık belki önceki versiyonlarda çalışıyordur ben uyumluluk listesinde oyunu bulamadım ama PSP'de oynayacağım. edit her iki Yakuza oyunu da hiç bir gepatch versiyonu ile çalışmamış.

    Synergia birkaç haftaya çıkıyor, bir başka Cyberpunk evren oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 2:33:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta sonunu "Ninja Gaiden Hafta Sonu" ilan ettim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertKabuk

    Bu hafta sonunu "Ninja Gaiden Hafta Sonu" ilan ettim.

    benim de içimden geçen büyük ebatlı bazı oyunları oynayıp bitirmek ve diskten yer açabilmek için silmek, cihazda değiller yedek aldığım diskte DC için yer açmak istiyorum.

    Final Fantasy oyunları X ve World of FF oldukça büyük oyunlar ama süre olarak da uzun.

    Ben Killzone'da hikaye modundaki tüm haritalar botzone'da da var sanıyordum oysa büyükelçinin çocuğunu kurtartdığımız haritayı hiç hatırlamıyorum botzone'da. Bir an ben sebep oldum sanıcam ama Killzone web siteleri kapanmış ve bir çok oyun bundan etkilenmiş henüz bilmiyorum Vita'daki KM de içlerinde mi ama yazık oldu bu güzel IP'ye.

    Şaşırtıcı bir şekilde herkes Vita'daki Killzone oyununun PS5 veya 4'e portlanmasını bekliyormuş insanlar en zevk aldığımız FPS bu idi diyorlar twitlerde. Vita'nın multiplayer mod açık duracakmış şimdilik açıklamaya göre. Bu kadar güçlü bir IP neden öldürülür anlam veremiyorum hem Microsoft hem Sony deli gibi alım yapıyor alın bunu da Guerilla stüdyolarından kaç yıllık IP yahu bugün bu kalitede bir IP kaç yılda yaratılabilir?

    Kontrol ettim sunuculara bağlanıyor ama kimse yoktu.

    https://www.pushsquare.com/news/2021/01/official_killzone_website_shut_down_some_services_affected

    Konu dışı ama
    Böyle bir saçmalık olabilir mi yahu? Bir cihaz yüksek güç tüketimi bir yana rest modda iken nasıl gürültüsüyle rahatsız ediyor olabilir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 20:12:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    şimdi sizden duydum şaşırdım kontrol ettim, daha da şaşırdım killzone 2 ve 3 serinin çok güzel ve iyi ses getiren oyunlarıydı, killzone mercenary 1.3 milyon sattı öyle çok bir başarısı yok, insanlar nasıl bu kadar beğendi anlamadım, vita sahipleri bile oyuna saldırmadı ki vita üzerinde oynanan tek doğru dürüst fps oyunuydu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    şimdi sizden duydum şaşırdım kontrol ettim, daha da şaşırdım killzone 2 ve 3 serinin çok güzel ve iyi ses getiren oyunlarıydı, killzone mercenary 1.3 milyon sattı öyle çok bir başarısı yok, insanlar nasıl bu kadar beğendi anlamadım, vita sahipleri bile oyuna saldırmadı ki vita üzerinde oynanan tek doğru dürüst fps oyunuydu.

    Oyun firmaları kötü durumda Sega'nın iflası, bir çok stüdyonun Microsoft tarafından alınması şimdi de bu, pandemide videooyun dünyası coşar diye düşünmüştüm insanlar eve kapanıp oyun satın alıp oynar ama galiba millet öncelikle ekmek derdinde ve firmalar eskisi gibi kar etmiyor. 2000'lerin başında videooyun dünyası bugünün ancak 10'da biriydi ama karlılık daha yüksekti galiba şimdi dev paralar gömüp daha az kazanıyorlar aynı Hollywood'da olduğu gibi.

    Terminatör'ün, Indiana Jones filmlerinin bütçesine hasılatına bakın.

    Yakuza'nın 2015'ten kalma bir save dosyası vardı 1 saat oynanmış ama tuş yapısını hatırlamak için baştan oynayayım dedim adamlar ne güzel oyun yapmışlar film gibi izletiyor kendini ileri tuşuna basmak gelmedi içimden çok klasik hikaye ama yine de keyifli, koca Sega nasıl oldu bunca IP'si varken cortladı anlayamıyorum. Benden başka Yakuza oynayan yok galiba?

    Keşke ikinci oyun da çevirilse aradan 10 sene geçmiş hala ses yok Reddit'te vatandaşın biri ben anlamadan tüm oyunu bitirdim demiş ama ne kadar keyifli olur ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 9 Ocak 2021; 23:58:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende insanlar evde oyun oynar dedim ama kriz zamanlarında insanlar ger zaman tasarrufa gider, psikolojik bir durum galiba, ayrıca büyük bütçeli ve uzun yıllar süren oyun yapımı şu sıralar bir cok firmanın derdi, microsoft ise gamepass sayesinde ortalama bir netflix dizisi bütçesinde oyunlar ile üye kazanıyor, sony bile biz büyük bütçeli oyun yapımcısıyız dedi ama sonra istemeyiz dediği abonelik tabanına yeşil ışık yaktı, nintendo satışları da gösteriyor ki kimse harika görünen oyunlara degil harika oynatan oyunlara da gayet iyi para kazandırabiliyor, pek çok grafik delisinin dandik diyeceği animal crossing milyonlarca sattı
  • VitaHex Mario Kart'ın vpk'sini önümüzdeki Cuma günü twitter adresinden yayınlayacağını duyurdu, telif ve mahkeme ile uğraşmamak için kısa süre içinde kaldıracakmış hesabından ama zaten bir kişi indirse herkese yayılır.

    Bu arada Flycast'te çalışan oyun sayısı 21'e çıktı. Geçtiğimiz birkaç ay Gepatch ile çalışan oyunların listesindeki güncellemeyi takip ederken şimdi Dreamcast uyumluluk listesini takip eder oldum. Kaç konsol insanı bu kadar beklenti içinde tutar ki, Switch'i bir yana ayırırsak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 10 Ocak 2021; 1:31:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja Gaiden ile gamepadin içinden geçerim yedekte bir tane dursun diye dualshock 3 bakayım dedim, 200-300 civarında geziyor fiyatları aman Allah'ım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertKabuk

    Ninja Gaiden ile gamepadin içinden geçerim yedekte bir tane dursun diye dualshock 3 bakayım dedim, 200-300 civarında geziyor fiyatları aman Allah'ım...
    Ben 2018 yılında orjinal DS3 almak istedim aşağı yukarı her yerde yan sanayi mevcut Tahtakale'de bir dükkan PS3'ün içindekini açıp veririm 170 tl dedi şu an 200 tl'ye orjinal bulursan hemen al ama şöyle de bir durum var cihazın pili çok uzun ömürlü ve sağlam elinde bir tane varsa emin ol yıllarca gider benimkinin 12. senesi.

    Saatlerdir DC oyunlarını deniyorum ben en çok uçak oyunlarını severim ve aslında bu oyunlar çok daha grafik yönünden talepkar oldukları için çalışmayacaklarını düşünüp denememiştim şimdiye kadar bir deneyim dedim hangisi atsam çalıştırıyor ve neredeyse mükemmele yakın dileyen örneğin şunu denesin [CDI] AeroWings 2 - Airstrike (PAL)[DCCM] oyunun grafiklerin hayran kaldım.

    Yılbaşından dönüşte yazlıktaki yedek 32 gb'lık PS TV'yi buraya getirmiştim onu sadece Dreamcast cihazı yapmaya karar verdim.

    Star Wars Racers yükledim 15-20 fps arasında ama mükemmel oynatıyor grafik detayı ve çizimlerdeki kalite inanılmaz, demek istediğim PSP Gepatch'deki bazı kara kalan çizim olmadığı veya titreği gibi bir şey söz konusu değil. edit performans ayarında çalıştırınca 30 fps civarına belki üstüne çıktı aslında retroarchda fps sayacı vardu ama sabahın 7'si oldu aramakla uğraşmak istemiyorum, neredeyse orjinal konsol kadar sorunsuz çalıştırıyor diyebilirim sadece seste ufak tefek takılma oluyor.

    House of Dead 2 çok güzel zombiler yeşil kanıyor

    Rinn çalışıyor gerçi ben VC'yi bırakıp DC emulatörü üstünde çalışmasını tercih ederim.



    2 yeni fiziksel oyun, bu arada PSP-3000'ler artık pandora ile unbrick olabiliyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 11 Ocak 2021; 20:25:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 3 v1.2 oyun dosyalarını indirebileceğim bir yer var mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

    benim de içimden geçen büyük ebatlı bazı oyunları oynayıp bitirmek ve diskten yer açabilmek için silmek, cihazda değiller yedek aldığım diskte DC için yer açmak istiyorum.

    Final Fantasy oyunları X ve World of FF oldukça büyük oyunlar ama süre olarak da uzun.

    Ben Killzone'da hikaye modundaki tüm haritalar botzone'da da var sanıyordum oysa büyükelçinin çocuğunu kurtartdığımız haritayı hiç hatırlamıyorum botzone'da. Bir an ben sebep oldum sanıcam ama Killzone web siteleri kapanmış ve bir çok oyun bundan etkilenmiş henüz bilmiyorum Vita'daki KM de içlerinde mi ama yazık oldu bu güzel IP'ye.

    Şaşırtıcı bir şekilde herkes Vita'daki Killzone oyununun PS5 veya 4'e portlanmasını bekliyormuş insanlar en zevk aldığımız FPS bu idi diyorlar twitlerde. Vita'nın multiplayer mod açık duracakmış şimdilik açıklamaya göre. Bu kadar güçlü bir IP neden öldürülür anlam veremiyorum hem Microsoft hem Sony deli gibi alım yapıyor alın bunu da Guerilla stüdyolarından kaç yıllık IP yahu bugün bu kalitede bir IP kaç yılda yaratılabilir?

    Kontrol ettim sunuculara bağlanıyor ama kimse yoktu.

    https://www.pushsquare.com/news/2021/01/official_killzone_website_shut_down_some_services_affected

    Konu dışı ama
    Böyle bir saçmalık olabilir mi yahu? Bir cihaz yüksek güç tüketimi bir yana rest modda iken nasıl gürültüsüyle rahatsız ediyor olabilir?



    Alıntıları Göster

    ''Kontrol ettim sunuculara bağlanıyor ama kimse yoktu.''


    daha pazar günü mapların aksaklıklarını çözmeye çalışıyorduk nasıl kimse olmaz?

    diğer videolarda güncel videolar. VS felan bile yaptık. bu hafta 2kat arttı oyuncular.

    sadece türkiye PSN ile çok oyunculudan katılda hiç kimse çıkmıyor sadece arkadaş katılınca oluyor

    ama amerika hesabı ile bazen normal girince çıkıyor






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici32 -- 11 Ocak 2021; 23:9:38 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    oyun dosyalarında bir değişiklik yok önceki neyse yine onu yükleyeceksin eğer 1.1'i yüklemediysen direk vpk'yı da kurabilirsin yok eğer yükslediysen oyunun PC data dosyalarını herhangi bir yerden bulup üstüne yeniden yaz.

    Bu arada Dreamcast emulatöründe Star Wars Racers oynamanızı şiddetle tavsiye ederim Wipeout Pure'dan daha güzel bence.

    Resmi tarafta güzel bir haber gelmesini özlemişim Lucasfilms games geri dönmüş, şimdilik sadece Star Wars oyunlarının kutularında olacakmış ama o da bir şey çocukluk anıları canlandı gözümde Monkey Island, Indiana Jones vs.

    Bir Reddit kullanıcısı Taiko V DLC Builder kullanarak oyunun PS4, Switch ve 3DS parçalarını Vita'ya portluyor 400 civarında yeni şarkı eklenecekmiş.

    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/ku3vcr/coming_soon_taiko_v_dlc_builder/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 12 Ocak 2021; 4:21:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kullanici32

    ''Kontrol ettim sunuculara bağlanıyor ama kimse yoktu.''


    daha pazar günü mapların aksaklıklarını çözmeye çalışıyorduk nasıl kimse olmaz?

    diğer videolarda güncel videolar. VS felan bile yaptık. bu hafta 2kat arttı oyuncular.

    sadece türkiye PSN ile çok oyunculudan katılda hiç kimse çıkmıyor sadece arkadaş katılınca oluyor

    ama amerika hesabı ile bazen normal girince çıkıyor





    Alıntıları Göster

    call of duty'nin sunucuları dolu,killzone'da neden kimse yok anlamış değilim.

  • desparados_532 kullanıcısına yanıt

    Aslında var ama eşleştirmiyor girenleri bi ara bende 2 vita vardı basıyorum çok oyunculuya iki vitayıda boş yere atıyor sanki kimse yokmuş gibi, sonra biriyle giriş yapıyorum öbürü ile arakadaştan katıl ile ancak girebiliyor.

    Türkiye psn ile saat öğlen 3 ile 6 arası girerseniz nadirde olsa biri çıkıyor gerilla savaşında.

    Ama amerika hesabı ile ne zaman girsem genelde biri çıkıyor nadiren çıkmadığı oluyor ama güçlü oyunculara değil yeni başlamışların oraya atıyor. Bende arkadaş ekledim iyi oyuncuları oradan genelde her zaman oynayan çıkıyor videodakiler gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici32 -- 12 Ocak 2021; 11:9:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıştıra alıştıra verin şu güzel haberleri yahu, yeni bir Indiana Jones oyunu yoldaymış adama zorla PC yeniletir bunlar ama kim bilir belki Switch 2 veya Vita 2'de oynamak kısmet olur.



    IGN trailer

    https://twitter.com/IGN/status/1349031216847196160

    quote:

    Engadget Gaming
    @engadgetgaming An Indiana Jones game is coming from the studio that rebooted Wolfenstein



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 12 Ocak 2021; 20:8:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

    hocam şuan dreamcast emulatöründe hangi oyunlar stabil ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: desparados_532

    hocam şuan dreamcast emulatöründe hangi oyunlar stabil ?

    Uyumluluk listesini yukarıda yayınlamıştım buraya tekrar bırakıyorum. Stabilden ne anladığınız önemli tam fps ve ses ile çalışan oyun mu arıyorsunuz yoksa ses önemli değil yeter ki oynasın mı veya biraz düşük hızda olsa oynarım mı? Hiç açılmayan oyun sayısı benim denemelerimde bir elin parmağını geçmiyor %90 fps düşük olarak çalışıyor.

    liste burada sürekli güncelleniyor, 27 tane oynanabilir denmiş ama bence çok daha fazlası bu listede olabilirdi.

    https://flycast.rinnegatamante.it/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 13 Ocak 2021; 20:37:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Gerçek değil ama güzel

    PSP'de oynamadığım dövüş oyunu yoktur Yakuza ile kıyaslayabilceğim sadece Gladiator Begins olabilir ama o da sınıf olarak farklı bir kategori RPG, Yakuza ise aksiyon-macera. Dövüşler inanılmaz keyifli bu oyunda. Yalnız yetimhanede büyümüş dövülmüş, sokaklarda kavga ederek büüymüş maço biri dövüş klübünde rehin alınıp dövüştürüldüğü bir hikayede yaşlı bir adamın çıkıp "benim için 10 sokak kedisi toplayıp getirebililr misin?" demesi Türk filmlerindeki zırvalıklara nal toplatır, ne alaka yahu adam her gün ringde ölümüne dövüşüyor ben burada gamepad kırmak üzereyim sokakta miyav sesleri takip ediyorum yan görev olarak.

    Yakuza oyunundaki sokaklar, birebir sokaklardaki büyük taçlar, tabelalar dahi aynı örneğin oyunun sürekli yolladığı buluşma noktası milenyum kulesinden 3:43'da görünüyor. Oyunu kaç saat oynadım bilmiyorum kontrol etmeliyim ama sanki videodaki yerlerin hepsini gezmiş gibiyim.



    PSP'deki ilk Yakuza 40 saat iken ikincisi 68 saat, bir Japonca bilen hayrına şunu çevirse ya, hiç içimden gelmiyor anlamadan oynamak, amatör çeviriler bozuk dahi olsa bir fikir veriyor.

    5 saat gömmüşüm Yakuza şimdilik.

    PSP'ye online Homebrew store desteği geldi emulatörler, uygulamalar da indirilebiliyor, birilerinin hala ilgileniyor olması çok güzel Keşke resmi oyunlar da direk Vita'da olduğu gibi online inebilse ama wifi n desteği de olmadığından indirme çok uzun zaman alır pilin bitmesi bir yana karşıdaki sunucu da o süre boyunca meşgul kalıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 15 Ocak 2021; 11:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17541755175617571758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.