Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
9
Favori
59.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Bari Spoilerleri içeri alın oynamayanlar var.
  • oyunu bitirdikten sonra serbest dolaşma var mı ? relic letter felan toplamayı en sona bırakmak istiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurakkocoglu U kullanıcısına yanıt
    Letterları toplarsın ancak... 1 nolu relic arkadaşlarıın olduğu mağarada ve oyunun belli noktasından sonra mağara kapanıyor ( hangi noktadan sonra olduğunu söylersem spoiler olur ) bence mağaraya ilk girdiğin de al... ayrıca mağarada hidden bölümler var ertafa bakın derim :)

    İlk oynadığımda 119 reliği de toplamıştım o eksik kalmıştı... bu arada relic demişken... eğer dövme tamamlansın istiyorsan 120 reliğin hepsini toplamalısın... bütün skilleri fullesen ve tüm görevleri yapsan dahi 120 relic toplanmazsa dövme fullenmez...

    eğer hepsini toplucam diyorsan... cidden sabır işi haberin olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peterpunkk -- 7 Ağustos 2013; 19:11:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peterpunkk

    Letterları toplarsın ancak... 1 nolu relic arkadaşlarıın olduğu mağarada ve oyunun belli noktasından sonra mağara kapanıyor ( hangi noktadan sonra olduğunu söylersem spoiler olur ) bence mağaraya ilk girdiğin de al... ayrıca mağarada hidden bölümler var ertafa bakın derim :)

    İlk oynadığımda 119 reliği de toplamıştım o eksik kalmıştı... bu arada relic demişken... eğer dövme tamamlansın istiyorsan 120 reliğin hepsini toplamalısın... bütün skilleri fullesen ve tüm görevleri yapsan dahi 120 relic toplanmazsa dövme fullenmez...

    eğer hepsini toplucam diyorsan... cidden sabır işi haberin olsun :)

    oyunun yarısından çoğunu bitirmiş durumdayım 23 saat felan oyun süresi oldu . büyük ihtimal kapanmıştır o mağara :( almış da olabilirim ama bilmiyorum :D neyse teşekkür ederim cevap için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Süper bi oyun
  • arkadaşlar merhaba ya bişi soracaktım bu zırhlı elemanları nasıl yok edecegiz namussuzlar ölmüyorlar :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 3 Nisan 2014; 1:33:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

    arkadaşlar merhaba ya ben bu oyuna yeni başladımda bu zırhlı elemanları nasıl yok edecegiz namussuzlar ölmüyorlar :D

    oyunubitireli 1 sene oldu.

    bu adamları öldürmek için 3-4 yol var.

    1 heavy hitter perki var bu adamları arkadan pıçaklamayı sağlayan onu açacan
    2 oyundaki damagi yüksek sniper ile kafadan vuracan
    3 Roket ya da greande luncer ile patlatacan
    4 otomatik pompalıyla suratına çakacan

    biraz meslek lisesi ağzı oldu ama böyle... bu elemanları kolundan bacağından gövdesinden vurarak öldürebilmen için bütün health barları ve damage upgradeleri yapman gerekiyor.

    elemanları patlayıcı ile öldürmen taktik manada sıkıntı bonusları kaçırırsın sneak bittiği için. sadece sneak gerekmeyen görevlerde tercih edilebilinir.

    en etkili teknik sniper ile headshot.




  • oyunu bitirdim bütün görevleri tamamladım bütün karakolları ele geçirdim 3 4 kule dışında bütün radyo kulelerini etkinleştirdim ve bütün herşeyden ürettim silah kılıfı cüzdan mermi cepleri v.s.Ama on numara oyundu 4.cüsünü merakla bekliyorum.
  • beyler oyuna yeni başladım 3. görev galiba 4 kişiye saldırıyorum orman da birini canlı rehin almamı istiyor nasil yapacağim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richards Covers

    beyler oyuna yeni başladım 3. görev galiba 4 kişiye saldırıyorum orman da birini canlı rehin almamı istiyor nasil yapacağim

    Youtube'a bak arkadasim.
    Inan hatirlamiyorum artik oyunu ;)
    Bir daha oynayasim geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni basladim oyun sürükleyici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • co-op achievementları hariç hepsini açtım bu co-opları nasıl açacağım gold uyelik yok. :(
  • Gold uyelik yoksa acma sansinda yok. Online oynaman gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offline co-op ile açılmıyor mu acaba ?
  • Ben acilmiyor diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • offline co op oluyor,ama ne kadar zevkli olur orası tartışılır.(21,5'' monitörde açtığımla kapattığım bir olmuştu).
  • Ps3 de oynayan varsa eklesin birlikte coop trophylerini yapalım. Geçen ilk görevi bitirdim vermedi. Sanırım baştan sona oynamak gerekiyor fakat ne zaman girsem hep ortasından başlıyor.

    PSN: ithilien95
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gringo01

    Ps3 de oynayan varsa eklesin birlikte coop trophylerini yapalım. Geçen ilk görevi bitirdim vermedi. Sanırım baştan sona oynamak gerekiyor fakat ne zaman girsem hep ortasından başlıyor.

    PSN: ithilien95

    Oyun bu akşam geliyor ben seni ekliyim baştan oynarız

    PSN:KratoScream
  • https://eksisozluk.com/entry/31231622

    Bu arkadaşla benzer duygular yaşamışız

    Alıntı

    Vaas'ın kampından kaçtıktan sonra adadaki ikinci günümdü. bu lanet olası yer abimin canını almıştı, denis beni bulmasa benim de canımı alacaktı. iki gün önce silah tutarken titreyen ellerim şimdi o silahın bu adada yer alan yegane dostum olduğu bilinciyle kavramaktaydı kabzayı. şimdi başka dostlarımı da bulmaya gidiyorum. demin ele geçirdiğim karakol mevkiisinde arkadaşlarımdan biri olacağını söylemişlerdi ama o, korsanların elinden kaçmayı başarmış, bu lanet yere gelmemişti. haritanın en batısında bir doktorun evinde olduğundan söz etti denis, oraya doğru hemen yola koyuldum.

    doktorun olduğu bölge haritamda belli olmuyordu çünkü o kısmın radyo kulesi aktif değildi. ve uzaktan belli belirsiz gördüğüm radyo kulesi siluetini takip ederek yolda ilerlemekteydim. rakyat'ın ele geçirdiği bölgeden çıkmıştım, düşman bölgesindeydim ve haritamda hiçbir bilgi yoktu. radyo kulesinin görüntüsü biraz daha netleşmişti. iç güdülerimi kullanarak direksiyonu sola kırdım ve o taraftan kuleye gitmeye devam ettim. biraz ilerlemiştim ki karşıdan düşman arabasının bana doğru geldiğini farkettim. gece olsa arabadan iner yanına çömer kurtulabilirdim belki ama şimdi gündüz vaktiydi ve arabadan inip yanımdaki çalılara girene kadar beni çoktan görüp mermi manyağı yaparlardı. kaldı ki taşıdığım silahın on mermisi kalmıştı ve daha keçi avlayamadığımdan ötürü silahlığım yeterince geniş değildi. sadece bir silah taşımama izin veriyordu! on mermi ve bir el bombası. tüm cephanem buydu. eh, yapılacak tek şey vardı; gaza tüm kuvvetim ile basmak! ben yanlarından son sürat geçerken beni tanımış hemen peşime düşmüşlerdi. inanılmaz gerilimli bir kovalamaca yaşanmaktaydı. radyo kulesini falan o an düşünemiyordum, postumun derdindeydim. iyice dibime girmişti lanet korsanlar. seslerini, bağırışlarını, bana ettikleri küfürleri duyabiliyordum. tam o sırada önüme iki tane yaya halde bekleyen düşman çıktı. anında ateşe başladılar bana, birini ezdim ve öbürünün ölümcül kurşunundan kurtulmak için direksiyonu sağa doğru çok keskin kırdım. birden ormanlık alanın içine daldım. sonra nolduğunu anlamadan araba bir tepeden yuvarlandı ve takla attı. bu sefer kesin gittim derken araba yuvarlanmayı kesti ve dumanlar içnde kaldı. hemen içinden çıktım. nolduğunu anlamamıştım ve hemen altımda bir yol olduğunu gördüm. aşağıya indim ve o sırada yanıma bir şey düştüğünü farkettim. beni takip eden piçlerin cesetleriydi! "haha, ava giden avlanır piç kuruları!" deyip hemen üstlerini aramaya yeltendim ama bir araba sesi duydum. yolun öteki tarafına koşarak geçip saklanarak arabanın geçmesini bekledim. ama araba geçip gitmedi..

    ben çalıların arkasında gizlice beklerken bu araba o iki cesedin yanında durmuştu. arabadaki iki korsan inip cesetlerin önünde durup bir şeyler konuştu. ikisini indirmeye çalışmak çok riskliydi çünkü çelik yeleğim paramparça olmuş, herhangi bir sağlık şırıngam da kalmamıştı. henüz kendi kendimi iyileştirmeyi de bilmiyordum. en güzeli gitmelerini beklemekti. eh, murphy abimiz ada mada dinlemez tabii, o an arkamdan bir tıslama duydum ve kaynar sular başımdan aşağı döküldü. evet ben bu iki korsanın gitmesini beklerken arkamda da bana saldırmaya hazır halde bekleyen bir yılan varmış. al sana iki ucu boklu değnek! yapacak tek bir şey vardı, zor şartlar için beklettiğim, tek kalan el bombasını çıkarıp bu iki korsaının oraya doğru fırlattım hemen ardından saklandığım yerden koşarak çıktım. bomba arabanın hemen yanına düşüp patlamıştı ve iki korsanda yere kapaklanmıştı. şartlar benim lehimeydi ve kısıtlı mermimi oldukça verimli kullanmak adına yerde olan bir tanesine anında headshot'ı çaktım. öbürü çoktan ayağa kalmış bana mermi yağdırmaya başlamıştı. biri isabet etti ama ölümcül değildi. kalan dokuz mermimden birini düşmanın bacağına, bir tanesini de göğsüne yolladım. yere yığıldı. hemen arkamı döndüm yılan beni takip ediyor mu diye ama göremedim. muhtemelen silah seslerinden ürküp kaçan diğer hayvanlar gibi o da deliğin birine girmişti. şimdi biraz rahatlamıştım. hemen yerdeki düşmanların üstlerini aradım. biraz para, silahıma mermiler falan buldum. sevinmiştim. tam 23 adet mermim olmuştu zira!

    biraz soluklandıktan sonra radyo kulesi hedefim için tekrar yola koyulmaya hazırlandım. düşmanın indiği arabaya bir göz attım ama yanında el bombası patlattığım için duman içersindeydi. repair tool'um yanımda olmadığı için arabayı kullanamazdım. geri dönüp yürümeye başlarken, hemen karşımda gördüğüm şeye inanamamıştım; radyo kulesi tüm heybetiyle 500 metre ilerimde, bir tepenin üstünde durmaktaydı! nihayet şans yüzüme gülmüştü. radyo kulesine doğru yürürken yanımdaki ormanlık bölgenin içinden bir hırıltı duydum. yerde yatan cesetlerin kokusunu alan bir hayvandır muhtemelen deyip radyo kulesine olan adımlarını ne olur ne olmaz diye biraz daha hızlandırdım. ama o hırıltının sahibi daha da yaklaşmaktaydı. bende kuleye doğru daha da hızlanmakta.. sonra ne oldu bilmiyorum, şeytan dürttü sanırım arkamı dönüp cesetlere bir bakayım dedim, o da ne?! kaplanın teki cesetlerin başında. evet, adada ikinci günümde tüm ihtişamıyla bir kaplan ile karşılaşmıştım. her zaman ilgimi çekmiş olan bu hayvana büyülenmiş şekilde bakarken birden kafasını yerdeki leşlerden kaldırıp bana dikti. national geo'da izlediğim belgeselleri aklıma getirmeye çalıştım, böyle bir durumdan nasıl kurtulabilirim diye. ama en temizi yine iç güdülerimin dediklerini yapmaktı. hayvanın gözlerinin içine bakarak geri geri yürümeye başladım. hayvan hala dik dik bakmaktaydı bana. inanılmaz gergin bir biçimde gerilemekteydim. aniden hayvan ormanın içine daldı. ne olduğun anlamadım ama şu an sevinmeye veya düşünmeye vaktim yoktu. hemen kuleye doğru koştum. kaplan acaba bir yerden çıkıp bana saldıracak mı endişesi içersinde kuleye nihayet varabilmiştim. arkama bile bakmadan radyo kulesinin en tepesine tırmanmaya başlamıştım..

    radyo sinyalini aktif etmiştim. kulenin tepesinde biraz oturup, dinlenmekteydim. hava iyice sıcak olmuştu. öğle vaktinin en kavurucu anıydı. bu eskimiş kulenin tepesinde, geçmişm aklıma geldi. daha dört gün önce kız arkadaşımla harika bir tatilin heyecanıyla sevişiyorduk. ve şimdi.. abim ölmüş diğer arkadaşlarımın da akıbeti belli değildi. vaas adında gerçek bir psikopat peşimdeydi. kafamı eğdim ve sol elimdeki dövmelere baktım. lanet olsun, dedim kendi kendime; lanet olsun ben neredeyim?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hort

    Oyun Bitti Ama Su Bizim Adamlar Bize Saldiriyor Bazen Ben Sıkarsam adamlari Bizim Arabaya Atamiyozmu?

    bide c4 3 tane alabiliyor Bunu Arttirabilirmiyim.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.