Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya.... (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
40
Favori
177.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliyurek569


    quote:

    Orijinalden alıntı: YaYa


    quote:

    Orijinalden alıntı: deliyurek569

    Teşekkürler baskı balata konusu canımı sıktı erken bitiyormus anladığım kadarıyla

    Merhaba, baskı balata erken bitiyor diye bir kural yok bu durum tamamiyle kişinin kullanımı ile alakalıdır ve her araçta meydana gelebilir, 2011 model invite sahibiyim ve aracıma 9 aydır keyifle biniyorum, emin olun bu paralara bu donanımda bu sağlamlıkta ve bu güzellikte(bu göreceli ama) başka araba yok.

    Sağolun cevabınız için peki 9 ayda kaç km yaptınız baskı balata konusunda veya başka bir hususta sıkıntı yasadiniz mi ? Sıfır dizelini almayı düşündüğümden narin baski balata sebebiyle her sene değiştirmek istemiyorum.

    Toplamda 11 bin km oldu aldığımdan beri, aracı ilk aldığımda yağını ve filtrelerini değiştirmiştim o zamandan beri başka bir şeyini değiştirmedim, şimdi tekrar yağ bakımı zamanım geldi onu yapacağım gerekirse de belki bujileri ve fren balatalarını değiştireceğim. Aldığımdan beri araç beni hiç üzmedi diyebilirim.




  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ASX te adaptif hız kontrolü var mı aceba?
    sonuçta çok önemli bir özellik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qantas

    Bu ASX te adaptif hız kontrolü var mı aceba?
    sonuçta çok önemli bir özellik.

    Yok maalesef sadece hız sabitleme var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım 2011 asx intense 147000km. şimdiye kadar ne baskı balata ne fren balatası ne de başka birşey değişti. sadece alındığından beri varolan 1500-2000 devir arası motordan gelen şakırtı sesi. onuda araştırdım kesin olmamakla beraber yazılımsal bir olay. anlayacağınız hiçbir derdi yok. tam bir japon aracı. ancak yavaş yavaş baskı balata sorun çıkaracak gibi. akü de son zamanlarını yaşıyor. usta ölçerek akünün gücü düşük değiştir dedi. üzerinden 2 yıl geçti hala bir sorun çıkarmadı. en büyük derdim lpg maalesef.

    Benim aracımda da su eksiltme problemi vardı. yüksek devirlerde kullandığımda eksilme yapıyor. problem lpg bağlantısı aynı şekilde. yine zaman zaman start stop devreye girmiyor. motor soğukken, akü gücü düşükken(yazın sıkıntı olmuyor ancak kışın akünün zayıflığı problem yaşatıyor), motor sıcak da olsa yeteri kadar yol almadıysanız, emniyet kemerini durduktan sonra takarsanız bazen geçmeyebiliyor. tüm bunlar bazen oluyor. ancak sürekli ise servisin görmesi iyi olur.

    50-65 aralığında satılan 2011 asx intense bu donanım ve güvenlik bolluğuyla bulunmaz bir araç. invite modelleri ise sahibinden sitesinde ki uyanık bazı kişiler intense diye satıyorlar o nedenle dikkatli olmakta fayda var.
    bence 45-55 arası invite, 50-60 arası intense 2011 model makuldür. kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 1 Kasım 2017; 12:7:49 >




  • ASX 2015 dizel araç için ekteki resimde görülen aksesuarı acaba servislerin dışında bulabileceğim bildiğiniz bir parçacı yada çıkma parçacı var mı..Cevaplarınız için teşekkür ederim.
     Yeni Mitsubishi ASX Sahipleri Buraya....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemininbiri -- 7 Aralık 2017; 12:42:24 >
  • Merhaba, Ankara'dan bir Asx almak düşüncesindeyim ancak Ankara'yı ve bu aracı bilmiyorum. Aracı nereye göstermelyim, referans kabul edilen bir usta, servis, exper vs var mı bildiğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadrettin yüksel

    https://tr.aliexpress.com/item/Atreus-2X-araba-tasar-m-Mitsubishi-ASX-I-in-D-n-m-Sinyal-G-sterge-I/32842258631.html?spm=a2g10.search0104.0.0.04VlFm
    Bu linkten alın 20-30 günde gelir.

    kardeşim çok teşekkür ederim. Sipariş verdim.İyi ki varsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemininbiri


    quote:

    Orijinalden alıntı: kadrettin yüksel

    https://tr.aliexpress.com/item/Atreus-2X-araba-tasar-m-Mitsubishi-ASX-I-in-D-n-m-Sinyal-G-sterge-I/32842258631.html?spm=a2g10.search0104.0.0.04VlFm
    Bu linkten alın 20-30 günde gelir.

    kardeşim çok teşekkür ederim. Sipariş verdim.İyi ki varsınız.

    Rica ederim... bilgi paylaşmak içindir..




  • Merhaba arkadaşlar,
    2011 model bir ASX invite almak üzereyim bir kaç gün içinde ama kafama şu soru takılıyor:
    Almadan önce Mitsubishi yetkili servisine mi göstermeliyim yoksa exper şirketlerine mi?

    Mitsubishi servisini arayıp sordum, biri expertiz hizmeti vermediklerini, diğer verdiklerini ama yetkili servislerin araç motoruyla ilgili evrak düzenlemesinin yasak olduğunu, sadece sözlü olarak söylenebileceğini ifade etti. "Ustamız aracı çalıştırıp, inceleyip, gerek görürse biraz sürerek size araç hakkında bilgi verir." dedi.

    Expertiz şirketleri de motorun performansını ölçüp %lik bir rakam veriyorlar. Bu da tartışmalı ama genel uygulama bu şekilde. Burda da sorum şu: Motor performansı 2011 bir asx için %kaçın altına indiyse alınmamalı, kritik eşik nedir? Örnek vermek gerekirse, 2006-2007 Corolla bakıyorduk geçen ay, bu arabadan anlayanların söylediği şey şuydu: "Corolla nın motoru kolay kolay performans kaybetmez normal şartlar altında. Eğer motor performansı %90ın altına indiyse anormal bir kullanım vardır, o aracı kesinlikle alma." Fakat sonraki haftalarda 2009-2010 (BL) Mazda 3 bakarken yorumlarda gördüm ki mazda için %85 motor performansı makul, hatta iyi bile kabul ediliyor. Bu kritik eşik ASX için nedir? Yani motor % kaçın üstünde ise almalıyım?

    Bu bilgiye gerçekten ihtiyacım var. İlgilenecek kişiler çıkarsa mutlu olurum.




  • listeye 1 ASX daha eklemenizi rica ediciim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 6 Mart 2019; 11:41:29 >
  • Sifir ASX hala satiliyor mu? Bayilerde son zamanlarda fiyat alan oldu mu? Bir de son olarak beyazi disinda renk yok mu :)

    Hep beyaz goruyorum biktim beyazdan. Intense donanim ile ilgileniyorum sanirim almisken intense en mantiklisi.

    Ikinci ele de bakiyorum ama ikinci elde fiyatlar biraz fazla geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkankarakas E kullanıcısına yanıt
    2 ay önce bu basın ekspres'teki yıldızlar'da dizel asx için 115 bin lira fiyat almıştık.. instyle paket idi yanılmıyorsam cam tavan zenon filan vardı
  • Merhabalar 2017 model 0 asx almayı düşünüyoruz da dizel ıntense modeli 118.000 TL fiyat verdiler sizce nasıl ıntsyle olan ise biraz daha pahalıydı tam hatırlamıyorum 130.000 civarı olmalı. Arasında çok fark var mı daha ucuz nerden alabiliriz cevap verirseniz teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende aynı yerden sordum 0 model asx almayı düşünüyoruz da dizel ıntense modeli 118.000 TL fiyat verdiler sizce nasıl ıntsyle olan ise biraz daha pahalıydı tam hatırlamıyorum 130.000 civarı olmalı. Arasında çok fark var mı daha ucuz nerden alabiliriz cevap verirseniz teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba...2011model Asx imi bir hafta önce nihayet alabildim...bir çok özelliğini çözdüm fakat şu gizli özellik dedikleri şeyler neler onları merak ediyorum birde şoför koltuğu ile kapı arasında yuvarlak üzerinde harfler yazan bir şey var onu çözemedim bilgisi olupta yazan arkadaşıma minnettar kalırım teşekkür ederim iyi günler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model Mitsubishi asx 1.8 4x4 benzinli modelini almayı düşünüyorum bu araç hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASX 2018 model olarak ithal edilecek mi, yoksa ithalatı bıraktı mı TEMSA?
  • Bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.