Şimdi Ara

ttnet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eger herkez ttnet kullanmaya baslarsa (kı oyle olmaya basladı) diger isp ler de fiyat ındırmek zorunda kalacaklar.
    Turkıye de bır kac farklı ınternet kullanıcısı var. Kımısı sadece baglantı hızmetı, kımı de ek hızmetler ıstıyor (oyun, chat, ajanda, email, vb...)
    Mesela ben ek hızmet ıstemıyorum, dogal olarak da kullanmıyacagım hızmetlere para odemek ıstemıyorum.O zaman isp ler ıkı farklı paket cıkarsınlar. bir tanesı sadece baglantı ıcın olup ucuz olsun. Iste o zaman rekabet edebılırler.
    <img src='http://www.donanimhaber.com/uyeler/resimler/varidat.gif' border=0>
  • Arkadaşlar burada bilgisi olanlar konuşuyor. Bir de bilgisi olmayanlardan haberiniz var mı? İnternet bağlantısında ödeyeceği ücretin sadece servis sağlayıcıya ödenenle sınırlı olduğunu düşünenler mi dersiniz, ttnet'ten haberi olmayanlar mı? İnsanlar hâlâ telefon bağlantı ücretinden habersiz. Ne ararsanız var. Hâl böyle olunca hâlâ Superonline vs. gibi şirketlere dört-beş katı ücret ödeyenler de olacaktır. Şahsen superonline, e-kolay, ixir, ttnet paketlerini kullandım. Aralarında öyle aman aman bir fark görmedim. Unutmayalım ki her şey servis sağlayıcı değilidr. Modemin markası, türü, hatların yoğunluğu, parazitsiz oluşu, santralin kapasitesi ve kalitesi bağlantı hızına etki etmektedir. Şu anda ttnet kullanmaya devam ediyorum. En son üç ay önce üyeliğimi yıllık 36 milyona yeniledim. Download hızım 4-7 kb arasında değişiyor. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki son 8-9 ay içerisinde ne bağlantı halinde kopma, ne de bağlanırken meşgul sorunuyla karşılaşmadım. (Bazı arkadaşlar gibi bir zamanlar ben de bağlanırken kullanıcı parolası kabul edilme bölümünde kopuyordum. Fakat bağlantı esnasında sesli ve görüntülü programları kapatıp bağlanmayı denedikten sonra bu sorunum da kalmadı.)
    <img src='http://www.galatasaray.com/images/giris/yildiz0011.jpg' border=0>

    Edited by - hsari on 14 May 2002 12:21:17




  • Ama superonline hemen dava açmasını bildi. Ttnet in haksız rekabete yol açtığını söylediler.Ben de ttnet kullanıyorum ve çok memnunum. Bakalım diğer iss ler fiyatlarını indirecek mi? İleride göreceğiz!

    K_R_K - Türkçemize sahip çıkalım!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.