Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.838
Cevap
52
Favori
1.090.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    merhaba, 2 sene önce 2009 model arabama brc taktırmıştım. 1900 tl ye. şuan 2600 ün üzerinde diye duydum. 2 bin tl ye güzel fiyat bence. zavolinin de iyi bir marka olduğunu duydum. çekiş konusuna gelecek olursak, ben 1 sene benzinde kulandıktan sonra lpg ye geçtim, gram çekişten düşme hissetmedim. başka marka araçlarda nasıldır bilmiyorum ama honda bu konuda en uyumlu markaymış. arada lpg bitince benzinde gitme durumlarım oldu, en ufak bir fark hissetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 26 Haziran 2019; 10:45:52 >
  • Tavsiye için teşekkür ederim. Şehir dışında olduğum için Babam sağolsun atikerin yan ürünü akl diye bir marka taktırmış. Zaten zavoli için verdiği fiyat 2000 değil miş. Arabanın çekişinde çok değişme olmadı. Ancak 2. gün motor arıza lambası yandı. Birde lpg göstergesi düzgün çalışmıyor gibi. Şimdiden keske demeye başladım. Allah utandırmasın inşallah bugün göstercem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talat78 T kullanıcısına yanıt
    arıza göstergesine pek takılma. bende taktığım günden beri 3 senedir yanıyor. lpg ile çalıştığını sistem bilmediği için enjektörle alakalı diye duymuştum. boş ver dedilr boşverdim. sen de boşver :)
  • Hayırlısı olsun inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    uzun zaman sonra tekrar foruma bir şeyler bakmak için girdim, girmişken daha önce de paylaşım yaptığım bu başlık gözüme çarptı.
    2009 es yeni kasa otomatik city var bende. Yaklaşık 8 yıldır da bende.. o yüzden kendi deneyimlerimi buraya ekleyeyim ki belki ileride birileri ihtiyaç duyar diye düşündüm.
    Nazar deymesin bugüne kadar hiç arıza yapmadı, hiç yolda falan kalmadım. son 2-3 yıla kadar hep serviste yapıyordum bakımları ancak son yıllarda kendim yaptırıyorum.
    serviste araca 10-40 yağ koyuyorlar, ben dışarıda 5-30 mobil full sentetik kullanıyorum çok memnunum.
    arabanın şanzıman yağı gerçekten önemli. 3 yıl veya 40binde bir bunu serviste değiştiriyorum, dışarıda uygun yağ var deseler de incelediğim kadarıyla uygun değil. onu ya servisten alın ya direk serviste değiştirin.
    Fren hidroliği de benim için serviste değişmesi iyi olanlar arasında o yüzden onu da aynı şekilde 3 yılda bir orada değiştiriyorum.
    Yukarıdaki yazılarda bir çok arkadaş arabadaki tırrkkkk benzeri bir sesten muzdarip olmuş. Ben de olmuştum.. Subap ayarı yapılınca geçti ve lpgliler için her 20binde bir, benzinliler için de her 40 binde bir subap ayarı gerektiğini öğrenmiş oldum. Ama bence lpg için de 20bine gerek yok, ben 30-40bin de bir subap ayarı yaptırıyorum artık o sesi hiç duymuyorum. Arabanın performansına da olumlu etkisi oluyor.
    bir de bir dönem arabanın altından bir metalin metale carpıp sarsılması gibi bir ses geldi, sesi dinleyince egzozdan gibi geliyordu bana, bir gün karşılaşırsanız arabanın altında ön ortada manifoltun egzoz borusuna bağlandığı noktada ısı transferini engellemek için olduğunu düşündüğüm parlak metal bir parça var, o zamanla biraz gevşemiş ve onun orada titremesinden kaynaklı ses geliyormuş, onu biraz sıktılar ve sorun çözüldü.
    aracımda teleflex marka kaliteli bir lpg sistemi var, artık Türkiye'ye gelmiyor diye biliyorum, o nedenle ben brc'yi öneririr çünkü diğer arabamız da civic onda ve değir civicli arkadaşlarımda brc var, ne benim city de ne de civicte bugüne kadar hiç bir arıza lambası yanma durumu vs. olmadı.
    Subap ayarından sonra lpg ayarına gitmeyi de unutmayın.
    Kısmetse bu ay çok sevdiğim citymi satıp yeni model bir araç alacağım. o nedenle satmadan 8 yıllık edindiğim deneyimi paylaşmak istedim. herkese citysi ile keyifli kazasız sürüşler diliyorum.




  • merhaba arkadaşlar

    şu an türkiye de neredeyse hiç bir yerde bulamayacağımız bir uygulamayı sizlere de göstermek istedim. geçenlerde 2 kişiye taktırdık. 10.2 inç büyüklükte android multimedya sistem. herkes 7" ekran taktırıyordu ancak ulaşmak bizim araçlarda sorun oluyor. biraz araştırdık bunu ankara da emr garage da bulduk. montaj öncesi ve sonrasını da deneyimlediğim kadarıyla sizinle paylaşayım. ulaşmak isteyen olursa da bana mesaj ile ulaşırsa emrgarage ile görüşerek fiyatı düşürüyoruz. forumdan geldik vs. deyince yardımcı oluyorlar. bu uygulama biliyorsunuz city ve jazz aynı şekilde oluyor.
     ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam

     ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam ====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam




  • computerboy_1987 kullanıcısına yanıt
    hocam harika olmus. bende yeni kasa var
    ona olur mu acaba? olursa eger direksiyon kumandasindan komut verme iptal olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonsuzsuzluk S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkürler. Bende 2006 yada 8 model otomatik almayı düşünüyorum. Ama insanlar km yapmış olan araçlarda otomatik almayın ocaginizi söndürür falan diye korkutuyorlar. Nasıl hiç sorun yasadinizmi şanzıman da. Araç içinde tavsiye edermisiniz. İç genişliği falan nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    Ben aracımı 4 ay önce sattım ama en ufak bir sıkıntım olmadı, 10 yıl kullandım. Hondaların zaten otomatik şanzımanı çok iyi. Eğer düzenli bakım yapılmış, doğru zamanda şanzıman yağı değişmişse hiç bir şey olmaz.. Bizde civic de var, onda da durum aynı hiç şanzıman, vs. sorun çıkarmadı ama bakımlarını da hiç aksatmadım. City'nin içi geniş, bagajı çok büyük. Civic'e göre tek eksisi motorunun 1.4 oluşu. Daha çok performans odaklıysanız civic'i tercih edin. 1.4 olsun daha ekonomik olsun derseniz city'i tercih edin. çok km yapmış otomatik almayın diyenler de haklı aslında ama araç honda ise haklı değiller :) örneğin vw ise haklılar.. her şanzıman aynı değil.. Tam otomatik, araca çok uyumlu bir şanzıman var hondalarda.
  • sonsuzsuzluk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Niyetim var bu aracı almaya bakalim artık. Fiyatlarda uçmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2ay kadar önce 2007 model 1.4 elite otomatik modelini aldım. Aşırı memnunum.
    Fiyatlar aşırı artmış ama. Satmaya kalksak ne kadar eder ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: humble mumble

    2ay kadar önce 2007 model 1.4 elite otomatik modelini aldım. Aşırı memnunum.
    Fiyatlar aşırı artmış ama. Satmaya kalksak ne kadar eder ki?
    Geçen hafta 11 haziran 2020 tarihinde 2007 model 247 bin kilometredeki honda city aracımı internette (Sahibinden.com) ilana çıktıktan sonra bir saat içerisinde sattım. Ön iki çamurluk boya kaput değişikti. 9700 hasar kaydı vardı. Tüplüydü. 42 bin liraya hayırlaştık. Belki 2 bin lira daha alabilirdik. Ama kullanıcıya gitti. Hemen alım işine girdik ve aldığım araçtan kazandım.
  • Hayırlı olsun ne aldın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZNGN 61

    Sizin aracınız 2009 model ve 100 hp. Daha yüksek lastik kullanılması normal.

    Benim aracım 2007 model. 185/55/15 lastik orijinal. 195/55/15 kullanarak yerden 9mm yükseltmiş olacağım.

    Alıntıları Göster
    Bahsettiğim lastiği aldım kullandım ve memnun kaldım. Yol tutuş olsun virajlarda olsun hiç bir şekilde sorun çıkarmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caucass

    Hayırlı olsun ne aldın
    Renault Clio aldam ama Honda'ya geçecğim. SUV niyetlenmiştim özellikle CR-V 2 fakat fiyatlar çok arttı. 70-80 bin düşündüğüm cr-v 110 binlira oldu. Taksitle aldım ilerde satıp asıl aracımı alacağım inşallah.
  • Hayirlisi olsun inşallah
  • 2020 model honda city Türkiye'ye gelecek mi?
  • ZNGN 61 Z kullanıcısına yanıt
    sanmam, şu an hiçbiryerde gelecek bilgisi geçilmedi, satışı hep devam etseydi iyiydi ama olmadı.
  • Honda TR den çekiliyor ama ithalat devam edecek, civic üretimini desteklemek için accord durduruldu, city yavaşlatıldı, şimdi ikisinin de önü açılacak
  • Teşekkürler ediyorum her ikinize de.
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.