Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II, iPhone 4 karşısında; Dikkat çekici görüntü kalitesi ve tarayıcı performansı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.114
Cevap
5
Favori
149.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sgs2 Muhammed Ali ise iphone bruce leedir.
    Muhammed Ali güçlü fakat kaba sabadır
    Bruce lee daha nazikdir ama dövüşte sinema artizliğinden öteye geçemez
    Nedense böyle bir benzetme yapasım geldi
    Bu arada şunu söyleyeyim bu telefonların ikiside bildiğim kadarıyla 2.000 liradan daha az değil.
    Hayır telefonu alıp 3-5 yıl kullansan eyvallah ama maalesef özellikle iphone da yenisi çıkar uygulumalar önceki modelde ağır aksak çalışır verdiğin parayla kalırsın
    Ha olaya sadece uygulama boyutundan bakmıyorsunuz internet müzik sizin için önemlidir o zamanda yarı fiyatınada kral gibi telefonlar var.ha yarı fiyatıda bana göre fazla sonuçta bu ülkede asgari ücret 800 lirayı geçememiş daha!
    Velhasılıkelam eğer ne bileyim aylık gelirim 10.000 lira felan olsa belki kıyar paraya alırım ama onun ötesinde bence bir telefona verilecek maksimum para 600 liradır.onuda 2-3 kullanacaksınız ama(mesela ideos x5 var hiç fena değil)
    ben öyle 2 binlira vereceğim telefondan angry birds oynatmasını felan istemem -lakin o oyunu 2g ipodumdada oynuyorum-(gerçi şimdilik oynayamadığım oyun neredeyse yok zaten -ama önceden dediğim gibi pek çok oyun bile artık iphone 4 de ek özelliklerle çalışıyor retina display felan 3gs sahipleri çıldırıyordur-)beni sırtında taşımasını ne bilem derdimi dinlemesini canım çektimi gidip kahve yapmasını beklerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdolunifaktohumu -- 18 Temmuz 2011; 19:58:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dangerousx


    quote:

    Orijinalden alıntı: CsMaNiA

    iphone a çamur atıp kötüleyenler gerçekten bu cihazı kullanmayı beceremeyen , eline 5110 versen tel işte budur diyen kişilerdir.. yapmayın arkadaşlar yukarda allah war .. androidin zamanla şişer hale geldiğini hepimiz biliyoruz.. Flash desteği ile ön plana çıkıyor eyvallah lafımız yok.. Burda yaptığınz tartışma resmen hyundai ve audi tartışmasıdır.. aradada deli fiyat farkı war olsun tabi herkesn kullandığı telefonu ben kullanmaym farkım olsun ;)


    Android zamanla şişer demişsinde hocam, T10 flan sandın heralde sen bu S2 yi

    1.2Ghz Dual-Core CPU
    1Gb Ram
    (Forumdaki İnceleme testleri ve Mesut ÇEVİK abimizin, "Samsung Galaxy SII'yi kasmayı başaramadık, tel hiçbir şekilde kasılmıyor inanılmaz hızlı") demesi

    Bunları bile bile, S2 nin şişeceğine inanıyorsan sana yaw


    Yahu kardeş daha sistem IOS olsun Android olsun henüz tek çekirdek desteği sunarken, bu telefonda çift çekirdek işlemci var. IOS çift çekirdeği bi açsın görürüm ben o i4 ü

    Hyundai ve audi demişsin. Tofaş Şahin- Toyota SUPRA flan dicektin sanırım

    "aradada deli fiyat farkı war olsun tabi herkesn kullandığı telefonu ben kullanmaym farkım olsun ;)" bu ne şimdi, kendi yazdığına inanıyormusun sen allah aşkına

    Yeğenimin oyuncakları arasında iphone4 var çin malı arızalı. Senyar satıcılarda 80TL ikinci eli çin bizim burda tamam sen orjinal kullanıyosundur eywallah ama elinde gören hemen sorar. çakmamı o tel ? herkesin elinde sakız olmus orjinali de çakmasıda. sen hala, herkesin kullandıgı telefonu kullanmıyayım farkım olsun diosun

    uzun lafın kısası; Allah Akıl Fikir Versin Sana

    Samsung Galaxy S2 yi İphone 4 le kıyaslamak çok mantıksız. İphone4 ün fiyatı dışında, S2 den yüksek bi yanı yok


    agzına diline yüreğine sağlık. cok iyi özetlemişsin: İphone4 ün fiyatı dışında, S2 den yüksek bi yanı yok
  • Samsung Galaxy s2 sahibiyim. Boyutu çok büyük. İnce olması ve hafif olması çok güzel. Android iOS'dan daha iyi bir işletim sistemi. 2 yıla kalmaz uygulama zenginliği olarak yakalar ve işletim sisteminin esnek olması sayesinde avantajlı konuma gelir. Fakat Android programları Java ile yazıldığı için daha yavaş çalışacaktır.(Eşit donanım gücünde, fakat sgs2 ip4'ten tüm konularda daha hızlıdır.) Görünüm olarak ip4 daha kaliteli. Ekran görüntüsü ve multimedia özellikleri olarak kesinlikle samsung daha iyi. Samsung'un çözünürlüğü artıramaması kullandığı teknoloji ile alakalı. Samsung'un Flash oynatabilmesi çok önemli. İnternete sgs2 ile girerseniz ve alışırsanız PC'yi açmaya üşeniyorsunuz. sgs2 telefon değil, küçük bir bilgisayar. Bence farklı kategorideler. IP4'un multimedia özellikleri size yetiyorsa ve boyut olarak ve tasarım olarak iyi bir telefon istiyorsanız ip4, diğer tüm durumlarda sgs2.
  • Ses kalitesi nasıl bu telefonun ? Herkes takmış işletim sistemine.

    Kulaklıkla ve kulaklık olmadan ses kalitesi nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dayseeh

    Herkes sahip olduğunu övme peşinde bırakın artık forumda bu tarz üslupları kullanmayı...

    Yok samsung tasarımı ucuz 3GS taklidiymiş, yok iphone'nun eline su dökemezmiş...

    Ürünlerin sahip olduğu teknolojileri, ölçümlerdeki ve pratikteki becerilerini kıyaslayın artık...

    Bu tarz polemikler kimseyi kimsenin tarafına çekmez.Kimseye de ödül vermiyorlar bizim malımızı bu kadar övdünüz diye...

    Bunlar tüketim malzemeleridir, hayatımızı kolaylaştırır, ihtiyaçlarımızı karşılar vs.






    Artık sizde şu tür mesajları yazmayı bırakın. Bu mesajlardan dolayı tartışmayı bırakanı da ben görmedim. Nerede bir tartışma var, orada bu mesajı yazan bir insan da var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denorath

    Samsung daha iyi bir işlemci ve daha fazla ram miktarına sahip olmasından dolayı Web tarama işini daha hızlı gerçekleştirebiliyor. Bunun yanında eğer video'yu izleyip gözlemlediyseniz sizinde farketmiş olabileceğiniz gibi I-Phone daha iyi bir ekran çözünürlüğüne ve PPI'a sahip. Ayrıca malzeme kaliteside Samsumg'dan çok daha üstün. Dışardan bakıldığında I-Phone çok daha sevimli ve karizmatik duruyor. Samsung daha büyük ekran kullanmasına rağmen daha kötü bir çözünürlüğe ve plastik bir kasaya sahip. Tüm bunlara birde IOS ve App Store farkını eklersek eğer hala 1 yaşında olan I-Phone birçok kullanıcının ilk tercihi olacaktır. Fanboy'muyum? bu açıdan hiç düşünmedim ancak IOS kullanan biri böylesine mutluyken fanboy olarak nitelendiriliyorsa eğer evet fanboyum :) Bu arada nihayet I-phone ile kıyaslama aşamasına gelebilen bir tel piyasaya sürülebildi bunlar güzel gelişmeler esasında :))


    ne güzel konuşmuşsun diline sağlık...
  • Öncelikle arada deli fiyat farkı falan yok. Migrosta iphone 4 16gb 1690TL (Garanti Bankası Money Visa Karta) hatta o fiyata 12 taksitte yapıyorlar sanırım en azından haziranda yapıyorlardı. Galaxy S2 de zaten o fiyatlardan satılıyor.

    Kıyaslamaya gelirsek bu kişisel bir tercihtir. Ben şahsen hayatta iphone almam. Çünkü apple markasından nefret ediyorum. Hayatımda bir defa apple ürünü aldım(ipod touch 16gb zamanında 400$ a almıştım ABD den) iki hafta bile kullanmadım. Nedenlerinide söyleyeyim. Itunes denen saçma sapan programa muhtaç olmak, müziklerimin, fotoğraflarımın zorla bir takım formatlara ya da çözünürlüklere çevrilmesi, cihazdan bilgisayara dosya transferi için kırk takla atmak zorunda kalınması, Itunes üzerinden satın aldığım albümün başka formatlara çevrilememesi ve bilgiyardada sadece itunes da açılması ve hatta yanlızca 8 bilgisayardamı ne dinlememe izin veriyor. Temel sayılabiliecek özelliklere bile jailbreaksız izin vermemesi. Flash player olmaması ve nispeden küçük ekran. Bunların tamamının ya da bir kısmının jailbreakle vs. ile alternatif çözümleri olabilir ama ben jailbreak la falan uğraşmak istemiyorum.

    Şu anda Samsung S2 kullanıyorum memnunmuyum kesinlikle evet. Bu aletin ekranına kötü diyebilmek mümkün değil samoled plus ın inanılmaz bir kontrast ve renk üstünlüğü var çözünürlüğü iphone dan düşük lakin kesinlikle oldukça yeterli seviyede, ekran boyutu internette gezinmek için oldukça uygun ve inceliği sayesinde rahatlıkla cepte taşınabiliyor. Android inanılmaz bir işletim sistemi. Herhangi bir işlem yapmadan(root,custom rom vs.) herşeyi yapabilecek seviyede. ayrıca kişiselleştirmede sınır yok gibi bir şey. Bence bu telefonun tek kötü yanı şarjının biraz az gitmesi birde android marketteki ücretli uygulamaların Türkiye açık olmaması(root işlemiyle halledilebiliyor).

    Ama dediğim gibi bu iphone kötü demek değil. Jailbreak la falan uğraşırım ya da orjinal ios ın kısıtlamaları benim için önemli değil diyorsanız iphone da alınabilir tabii ki.
  • istese i7 işlemcili olsun o çay tepsisi boyutlu telefonu taşımam yanımda abi masaya koymaya utanırım. en ideal tel boyutu iphone4 ün. umarım apple iphone 5 te sırf rakipleriyle sidik yarıstırmak için ekranı büyütmez. tek elle kullanamıyosun telefonu sol üstteki tuslara parmak yetismior
  • amerikali ile koreli bir olmaz samsung gs2 dediginiz telefon cakma cin mallarindan farki yok hem isletim sistemi hem kalite hem malzeme olarak su an apple iphone'un eline hicbir mobil cihaz su dökemez aksi düsünenler icin aci ama gercek bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerist07

    istese i7 işlemcili olsun o çay tepsisi boyutlu telefonu taşımam yanımda abi masaya koymaya utanırım. en ideal tel boyutu iphone4 ün. umarım apple iphone 5 te sırf rakipleriyle sidik yarıstırmak için ekranı büyütmez. tek elle kullanamıyosun telefonu sol üstteki tuslara parmak yetismior


    valla arkadaşım sırf bu mesajı gördükten sonra kendimden şüpheye düşüp denedim tek elle gayet rahat kullanılabiliyor ve ekranın her tarafınada dokunulabiliyor. Bana iphone un ekranı küçük geliyor hem metin yazarken hemde nette gezinirken tatmin etmiyor. Telefon oldukça ince olduğundan telefonun pantalon cebinde taşınmasındada herhangi bir rahatsızlık uyandırmıyor. Yani ekran büyüklüğünün herhangi bir dezavantajı yok(taşınma, kullanma)ama avantajı çok(web,video,oyun). Ekran boyutunun tek dezavantajı şarz konusunda olabilir.


    quote:

    amerikali ile koreli bir olmaz samsung gs2 dediginiz telefon cakma cin mallarindan farki yok hem isletim sistemi hem kalite hem malzeme olarak su an apple iphone'un eline hicbir mobil cihaz su dökemez aksi düsünenler icin aci ama gercek bu.


    şu yorumu yapan arkadaştanda Allah razı olsun. Canım sıkkındı biraz, sayesinde gülmekten yerlere yattım. Hatta İlyas Salman'ın Sarı Mercedes filmini izleyesim geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 19 Temmuz 2011; 21:59:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: +24edition

    amerikali ile koreli bir olmaz samsung gs2 dediginiz telefon cakma cin mallarindan farki yok hem isletim sistemi hem kalite hem malzeme olarak su an apple iphone'un eline hicbir mobil cihaz su dökemez aksi düsünenler icin aci ama gercek bu.


    neyse....

    Senin çakma çin malı gibi dediğin telefon, şuanda dünya birincisi, performans+donanım+ekran kntrstı. Saçma sapan yorumlar yapıonuz. Hangi akla hizmet i4 ü s2 ile kıyaslıyonuz siz ? bide üstün göstermeye çalışıyonuz. ey allahım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: +24edition

    amerikali ile koreli bir olmaz samsung gs2 dediginiz telefon cakma cin mallarindan farki yok hem isletim sistemi hem kalite hem malzeme olarak su an apple iphone'un eline hicbir mobil cihaz su dökemez aksi düsünenler icin aci ama gercek bu.

    Koskoca samsung firmasına dediğine bak ya :)))
  • iphone'dan iyisi yok kabul edin ayrica kore mali bir telefonada o parayi vermem bir kac ay icin 600-700 lere düser fiyati zaten piyasasi olmayan bir markadir samsung cep telefonlari alirkende zarar satarkende (kücük bir örnek bknz.wawe1) dokunamtiktede,isletim sistemindede malzemedede kisacasi her alanda iphone ezer gecer kabul edin sizi gidi samsung fanlari..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: +24edition

    iphone'dan iyisi yok kabul edin ayrica kore mali bir telefonada o parayi vermem bir kac ay icin 600-700 lere düser fiyati zaten piyasasi olmayan bir markadir samsung cep telefonlari alirkende zarar satarkende (kücük bir örnek bknz.wawe1) dokunamtiktede,isletim sistemindede malzemedede kisacasi her alanda iphone ezer gecer kabul edin sizi gidi samsung fanlari..


    Birader sen gerçekten Iphone un ABD üretimi olduğunumu sanıyorsun . Fiyat 600-700 lere düşerse söz sana alıp yollayacağım bir tane ama fazla umutlanma derim malum galaxy s bile o fiyatlara satılmıyor.
  • Galaxy 2 yi çekemeyenler çok :) Valla yalan söylemek istemiyorum ilk çıktığı zamanlarda (2-3 sene önce) iphone alıp 2 ay sonra satmıştım. Şimdi galaxy 2 kullanıyorum aradaki fark dağlar kadar. İyi ki satmışım :) Galaxy 2 gerçekten laptop tadında...
  • İphone ne malı arkadaşım? Abd patenti altında çinde yapılan bir ürün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qolpaa

    İphone ne malı arkadaşım? Abd patenti altında çinde yapılan bir ürün.

    samsung kalitesi ile apple kalitesini birmi tutuyorsun?elini vicdanina koy..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4'ü uzun bir süre kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki iphone 4'ten bir iki değil üç dört gömlek üstün telefon.

    Üstün taraflarını sayıyorum.

    1-Ekranı daha büyük!!!Gazete-ebook ve web'de gezinmede çok daha rahatlık sağlıyor.

    2-Dokunmatik ekranı ve sensörleri iphone'dan daha hassas.Birçok oyun oynamış biri olarak kesin olarak vardığım sonuç.Test ettiğimizde arkadaşlarımda benzer sonuçlarla karşılaştırlar.

    3-Ekran renkleri hem çok doğal hem çok canlı....iphone'da ise renkler çok soluk.Sakın bu telefonun ekranını samsung televizyonların ekranı gibi vivid bir canlılık olarak değerlendirmeyin.Çok doğal bir parlaklık ve canlılık var.

    4-Cepte taşıması iphone4'ten daha kolay!!!!Cihazın sadece iki boyutu iphone4'ten fazla en önemli boyut olan kalınlığı ise iphone4'ten daha az.Ayrıca belirgin biçimde daha hafif.Bu cepte hiç hissedilmezken iphone4 her an cepte olduğunu belli ediyor.

    5-Bütün fonksiyonları iphone4'ten daha hızlı.Multitasking yönetimi daha iyi.

    6-mp3,avi,mkv,mp4 aklınıza ne format gelirse telefonu usb ile bağlayıp atıyorsunuz ve rockplayer adlı ücretsiz programla hepsini türkçe altyazı desteği ile büyük ekranda inanılmaz derecede tatmin edici bir kalitede izliyorsunuz.iphone4'le kıyaslanamaz bile.

    7-Android işletim sisteminden kaynaklanan google,facebook,twitter ile chat+rehber+takvim+paylaşım senkronizasyonu....Daha telefonu yüklüyorsunuz google hesabınızı istiyor.yazıyorsunuz ve tüm google kişileri rehberinizde...facebook'ta aynı şekilde ve bu kişileri sorunsuzca birleştirip tek rehber altında google+Twitter+facebook+telefon hesapları senkronize oluyor.Telefon takviminde facebooktaki arkadaşlarınızın doğum günleri gösteriliyor.

    8-Uygulama Desteği!!!!!Şimdi bazı arkadaşlar uygulama sayısından yola çıkacak gülecekler.Ben de katılıyorum ios'ta uygulamalar daha fazla ama android'de Voice detection ile sadece konuşarak mesaj,mail ve her türlü textbox'â çok başarılı şekilde giriş yapılabiliyor.Yani ne kasacam yazmaya diyorum "günaydın canım bugün nasılsın akşam sinemaya gidelim mi " diyorum aynen algılıyor ve sms olarak atıyor.Bunun dışında swype klavye gibi uygulamalar da ios'ta yok ve benim için çok zaman kazandıran önemli uygulamalar bunlar.

    9-Kamerası 1080p video kayıt 8mp fotoğraf çekiyor öndeki kamerası bile 2mp!!!!

    Bu arada sakın samsung'ta falan çalıştığımı düşünmeyin samsung beğenmediğim bir marka tv falan almam sevmem de hep ucuz kalite kullandıklarını düşünürüm ama bu telefon olmuş!!!.Iphone 4 çok gerisinde kalıyor.

    Haaaaa iphone5 çıkar yukarıda saydığım 9 özellikten en az 7 tanesini getirir üstüne de hayati önem taşıyan 3-4 özellik daha getirir o zaman bir saniye düşünmem onu alırım ama malesef öyle bir gidişat görmüyorum.
  • Hee tamam iphone daha iyi ok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qolpaa

    Hee tamam iphone daha iyi ok...


    bana demedin heralde bunu :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.