Şimdi Ara

Ip sehiri hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bizim evde 3 bil. olusan bir ag var. bu ag ya ıp sehir bağlamak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olurmusunuz. baglantıları teker tker anlatarak.
    not: 56k internal modem var burdan ağa bağlantı yapıyoruz. ıp sehir i nasıl ayarlayacagız.



  • arkadaslar bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu?????
  • ASLINDA IP SHARER INTERNET CAFELER ICIN KULLANILAN VE MANTIGI ADINDA ANLASILACAGI GIBI IP PAYLASTIRAN BIR CIHAZ YANI INTERNETE BAGLANINCA SIZE BIR IP VERILIR VE BU IP TELEFON NUMARANIZ GIBI SABITTIR BU CIHAZ AGA BAGLI OLAN VE IPLERI FARKLI OLAN DIGER MAKINELERIN IPLERINI INTERNETE BAGI OLAN MAKINENIN IP GIBI GOSTERIP BILGI PAYASIMINA YARDIMCI OLUR AMA GUNUMUZDE GEREKSIZDIR CUNKU ARTIK BU ISLEMI WIN98SE VE UZERI ILSTIM SISTEMLERI DESTEKLEMEKTEDIR


    YAPMANIZ GEREKEN INTERNETE BAGLADIGINIZ MAKINEDE 98 SE VEYA UZERI BIR ISLETIM SISTEMI KURMAK VE BU ISLETIM SISTEMINDEKI INTERNET BAGLANTI PAYLASIMINI AKTIF HALE GETIRMEK SISTEM OZELLIKLERINDEKI AG BAGDASTIRILARI KISMINDA PROBLEMSIZ OLARAK GORUNUYORSA IS BITMIS DEMEKTIR SADECE DIGER MAKINELERI YENIDEN BASLATIP BU MAKINELERDEKI INTERNET BAGLANTI SIHIRBAZINI CALISTIRIP BR LAN UZERINDEN INTERNETE BAGLANIYORUM SIKKINI SECTIKTEN SONRA INTERNETIN TATINI CIKARTMAK KALIYOR SIZE.. EGER BU BILGI YETERLI OLMAZSA EMAİL İLE BANA ULASABILIRSINIZ..!
    <img src='http://www.arabam.com/ototeknoloji/fabrika_debriyaj/debriyaj.jpg' border=0>




  • IP SHAR ICIN EKTERNAL HARICI BIR MODEME IHTIYACIN VAR ÇUNKU COM PORTTAN BAĞLAMAN GEREKIYOR BUNU TEMIN EDERSEN SANA TARIF EDERİM AMA IP SHARER SUREKLI BIOS HATASI VERIR ONA GÖRE BAŞIN AĞRIRI DEDİĞİM MODEMI TEMIN ET DEVAM EDERIZ

    SEYYAH
  • kardeş
    ip share kullanman şart mı?
    program ekle kaldırdan internet bağlantı paylaşımını aç. herkes kullansın. bağlantı az düşer. ama gülü seven dikenine katlanır.
    zaten evin içinde int. cafe kuracak değilsin ya<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle> hadi görüşürüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.