Şimdi Ara

KABLOSES [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türksat Kablo'nun KabloSes Telefon hizmeti ile ilgili ana konudur. Düzenleme önerilerinizi serdar_ayberk'e iletebilirsiniz.

    Konu ortak bir konudur bu sebeple tüm öneriler değerlendirilecek, birlikte karar verildikten sonra buraya eklenecektir.

    Türksat Kablo Resmi Ana Web Sitesi : www.turksatkablo.com.tr
    Türksat Kablo Resmi KabloSes Resmi Web Sitesi : www.kabloses.com.tr
    Türksat Kablo Resmi KabloNet Resmi Web Sitesi : www.kablonet.com.tr
    Türksat Kablo Resmi KabloTV Resmi Web Sitesi : www.kablotv.com.tr

    İlk site Türksat Kablo'nun ana resmi sitesidir, diğer 3 site ise Türksat Kablo'ya ait olan ve hizmetlerin adlarıyla tescil edilmiş ve ana siteye yönlendirme yapan sitelerdir. Bu alan adlarının (domainlerin) tamamı Türksat tarafından onaylanmıştır.

    Bu siteler (alan adları, domainler) dışındaki diğer siteler resmi değildir. Abonelik, başvuru, iptal gibi işlemlerinizde mağdur olmamanız için resmi kanallardan yapmaya özen göstermenizi rica ederiz. Lütfen kimlik bilgilerinizi yetkili olmayan kurumlarla paylaşmayınız.


    SIKÇA SORULAN SORULAR

    KabloSes Nedir?
    KabloSes, KabloTV şebekesi üzerinden, Türksat tarafından Kablo Modem kullanılarak sağlanan sabit telefon hizmetine verilen isimdir.

    KabloSes Nasıl Kullanılır?
    KabloSes hizmetinden faydalanabilmeniz için KabloNet alt yapısına uygun Docsis 3.0 protokolü destekli ve VOIP telefon portlu bir Kablo Modem satın almanız gerekiyor.

    1. Türksat Kablo'dan temin edeceğiniz Doscis 3.0 destekli Netmaster markalı ve VOIP destekli kablo modemler ile KabloSes hizmettinden faydalanabilirsiniz.
    2. Türksat Kablo'dan temin edeceğiniz Doscis 3.0 destekli Ubee markalı ve VOIP destekli kablo modemler ile KabloSes hizmettinden faydalanabilirsiniz.

    KabloSes hizmetine abone olduktan sonra modemin arkasındaki telefon portuna evinizdeki sabit bir telefonu veya telsiz telefonu kablo ile bağlayıp sabit telefon hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

    KabloSes'te Hangi Kablo Modem Modelleri Bulunuyor?
    Şu an için Netmaster Infinity 401, Netmaster CBW-383ZN, Netmaster CBW-383ZN ve Ubee - EVW32C kablo modem seçenekleri bulunmaktadır. Kablo modem modelleri stok durumuna göre zaman içerisinde değişiklik gösterebilmektedir. Güncel marka ve modellerle ilgili daha detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    KabloSes'e Sabit Telefon Numaramı Taşıyabilir miyim?
    KabloSes hizmetine diğer operatördeki sabit telefon numaranızı taşıyabilirsiniz. Taşıma işlemleri ücretsiz olup Türksat Kablo ofislerinden yapılabilmektedir.

    KabloSes Hizmeti İçin Yeni Telefon Numarası Alabilir miyim?
    KabloSes hizmetinden faydalanmak için Türksat Kablo'dan yeni telefon numarası alabilirsiniz. Tarifenize göre numara ücretsiz verilebilir veya 12 TL numara tahsis ücreti alınabilir.

    KabloSes Hizmeti İçin KabloNet Abonesi Olmak Şart mı?
    KabloSes hizmeti İnternet üzerinden çalışan bir VOIP hizmeti olduğundan KabloSes hizmetinin çalışması için KabloNet aboneliğininde olması gerekmektedir.

    KabloSes'in Avantajları Nelerdir?
    • KabloSes'de konuşmak ekonomiktir ve dakika paketleri dışında sabit ücreti yoktur.
    • KabloSes aboneleri birbirleri arasında ücretsiz konuşmaktadır.
    • KabloSes fiber alt yapı üzerinden çalıştığı için ses kalitesi standart telefon hatlarına göre yüksektir.
    • KabloSes alt yapısı standart telefon sistemlerinden bağımsız olduğu için yerel sabit telefon operatöründe oluşan arızalardan etkilenmezsiniz.
    • KabloSes'de bütçenize uygun ekonomik tarifelerden birini seçebilirsiniz.
    • KabloSes için telefon hattına ihtiyaç yoktur. Evinize veya iş yerinize Türksat Kablo'nun çekeceği bir anten kablosu ile KabloSes hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunların yanında aynı anten kablosu ile Televizyon (KabloTV) ve İnternet (KabloNet) hizmetleri de verilmektedir.
    • KabloSes, yerin altından döşenen kablolar ile İnternet hizmeti kullanılarak ulaştırıldığı için klasik telefon hatlarındaki sorunlardan etkilenmez.
    • KabloSes'in teknik servisleri ücretsizdir. Altyapı veya sistemle ilgili bir sorun yaşadığınızda ücretsiz destek alabilirsiniz, sizden kaynaklanmayan sorunlarda herhangi bir ücret ödemezsiniz.


    KABLOSES TARİFE SEÇENEKLERİ

    Dakika Paket Tarifesi
    Şebek içi + Şebeke dışı KabloSes paketlerini uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. Tarife detaylarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Ek Paket Tarifesi
    Şebeke dışı dakikalarınız bittiğinde KabloSes şebeke dışı ses paketlerini uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. Tarife detaylarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


    EK HİZMETLER

    Tarife Seçici
    Size uygun tarifeyi bulmak için her zaman foruma danışabilirsiniz. Bunun yanında ihtiyaçlarınıza uygun tarifeyi bulmak için Türksat Kablo'nun Tarife Seçim uygulamasını kullanabilirsiniz. Türksat Kablo, KabloSes Tarife Seçim uygulamasına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Kampanyalar
    KabloSes'e istediğiniz sürelerde taahhüt vererek tarife fiyatlarından indirim elde edebilirsiniz. KabloSes kampanyalarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Kampanya Önerici
    Aesenel abonelerin kampanya seçimini kolaylaştırmak için kampanya önerici uygulamasını hazırlamıştır. Resmi bir çalışma değildir.Çalışmada hata görürseniz bildiriniz,sorumluluk kullanana aittir.Kampanya önericiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Tarifeler
    Taahhüt vermeden sabit telefon hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar kendilerine uygun olan KabloSes tarifesini seçerek KabloSes Telefon hizmetinden faydalanabilmektedirler. Size uygun tarifeyi seçmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Online İşlemler
    Türksat Kablo Online İşlemler web uygulamasını kullanarak tarifenizi değiştirebilir, dakika paket durumunuzu sorgulayabilir, yeni paket satın alabilir, şikayet kayıtlarınızı iletebilir, güncel faturanız hakkında bilgi alabilir ve daha birçok işlemi müşteri hizmetlerine bağlanmaya gerek olmadan kolayca yapabilirsiniz. Online İşlemler web uygulaması hakkında daha detaylı bilgi almak ve uygulamaya giriş yapmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Cihazlar
    Türksat Kablo, KabloSes Telefon hizmetinden faydalanabilmek için Docsis 3.0 protokolü destekli ve VOIP özellikli KabloNet modemlerden birini tercih etmeniz gerekmektedir. Kablo modemleri Türksat Kablo'dan satın alma ve kiralama yöntemlerinden birini kullanarak temin edebilirsiniz. Cihazlar hakkındaki güncel bilgiye ve satın alım ile kiralama seçeneklerine ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


    İÇERİK VE MARKA TELİF HAKLARI

    * KabloSes, KabloTV ve KabloNet hizmetleri Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin marka tescilli hizmetleridir, bu markaların ve bu markalar altındaki hizmetlerin kullanım haklarından Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Konu içerisindeki yönlendirmeler ve bağlantılar Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin resmi web sitesine yapılmaktadır ve yönlendirilen içeriklerden Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin konu içerisinde adı geçen içerikleri değiştirme, iptal etme, hizmetleri sonlandırma, fiyatları değiştirme, içerikleri kısıtlama hakkı saklıdır.
    * Konu içerisindeki tüm içerik ve anlatımlar maczone tarafından Donanım Haber Forumları adına hazırlanmıştır.
    * Konu içeriği 27 Ocak 2018 tarihinde Creative Commons (CC BY-NC-ND) 4.0 ile telif hakkı kapsamında lisanslanmıştır. CC BY-NC-ND Lisansı hakkında detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    * CC BY-NC-ND lisansı gereği içeriği alıntı yaparak, kaynak göstererek ancak içeriği değiştirmeden paylaşabilirsiniz. İçeriğin paylaşıldığı yerlerde bu konuya atıf yaparak kaynak göstermek lisans gereği zorunludur. İçeriği ticari amaçla kullanamaz, gelir hedefleyen paylaşımlarda bulunamazsınız.
    * Lisans kodu 327126904 - Legal Kodu

    Bu eser Creative Commons
    Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0
    Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

    KABLOSES [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 16 Şubat 2019; 23:17:23 >







  • kaç yıldır başlayacak sözde
  • telefon hizmetini ücretsiz verecek derken??? o nasıl oluyor, ücretsiz!.. benim modemde voip var yani telefon kablo girişi gibi aynı, ücretsiz yapacağını sanmam belki aylık 30 dk ücretsiz konuşma hizmeti verir. zaten benm kampanya var geçen seneden kablo tv+internete 29 tl veriyorum.buna birde telefon eklersem ve yine 29 tl verirsem offf
  • Ücretsiz olsa olsa benim voip den senin voipe olur ancak.
  • Bu yaz İzmir fuarında Uydunet standındakilerle Voip olayını konuşmuştum. Normalde Kasım-Aralık gibi devreye alacaklarını söylemişlerdi. İlk devreye aldıklarında sadece Uydunet aboneleri birbirleriyle görüşebileceklerdi (ücretsiz). Bir sonraki aşamada diğer telefonlar da aranabilir olacak dediler. Anlattığım aşamaları izleyecekse şu an geç kalınmış durumda ama herkesi arayabileceğimiz şekilde hizmet başlatılırsa o zaman çok da geç sayılmaz Benim de modemde Voip var ben de beklemedeyim, en azından dışarıdan evi arayabilsek güzel olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 15 Mart 2011; 22:45:04 >
  • Tabi çakal telekomun işine gelmez bu durum. O yüzden bu kadar geç kalındı yoksa çoktan çıkması gereken bir hizmet.
  • Bence Telekomu beklemeden kendi içlerinde başlatsınlar hemen voip i, Telekom hazır çöküşdeyken daha da hızlansın piyasadan silinmesi...
  • Arap Telekom gene taş koyar önüne işine gelmediği için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    Türk Telekom'a acaba ne zaman dur denecek merak ediyorum.



    Hükümet değişince.
  • şu voip hizmetini bende bekliyorum ama şu an için bir gelişme yok
  • arkadaş eski evde vardı uydu net..taşındık bu evin bulunduğu sokağın diğer tarafında var bizim tarafta yok..nasıl durum anlamadım..dilekçe verdim kabul edilmedi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_one

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    Türk Telekom'a acaba ne zaman dur denecek merak ediyorum.



    Hükümet değişince.

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolman7


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_one

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeliaSonera

    Türk Telekom'a acaba ne zaman dur denecek merak ediyorum.



    Hükümet değişince.

    +1


    Hükümetin değişmesini beklersek daha en azından 5 yıl daha bekleriz.

    Neyse konuya dönecek olursam ben zaten voip kullanıyordum.Eğer uydunet bu hizmeti verirse mükemmel olur.TTnet te artık kimse kalmaz herhalde.Hadi hayırlısı
  • hükümet değişmezki yaw
  • Hiç bir şey değişmez malesef. aynı tas aynı hamam :(
  • Türksat AŞ ile ilgili Başlıyor, Başlayacak gibi içerikli konu neden açıyorsunuz ki? 10 sene boyunca bu geyiği mi çevireceğiz? Türksat'ta bir şey başlamadıysa başlayacak demelerine zerre kadar inanmam. 100 mbs internet balonu olmadı 200 mbs internet balonu üfürdüler şimdi 400 mbs desek millet bizle dalga geçer iyice deyip voip konusuna atlamışlar. Bu arada Teledünya'yı da 200 kanal yapacaklar hala...

    Türksat'tan cacık olmaz demeyeceğim çünkü olsa olsa cacık olur zira cacık hıyarsız olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 17 Mart 2011; 18:39:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engunaydin
    Türksat AŞ ile ilgili Başlıyor, Başlayacak gibi içerikli konu neden açıyorsunuz ki? 10 sene boyunca bu geyiği mi çevireceğiz? Türksat'ta bir şey başlamadıysa başlayacak demelerine zerre kadar inanmam. 100 mbs internet balonu olmadı 200 mbs internet balonu üfürdüler şimdi 400 mbs desek millet bizle dalga geçer iyice deyip voip konusuna atlamışlar. Bu arada Teledünya'yı da 200 kanal yapacaklar hala...

    Türksat'tan cacık olmaz demeyeceğim çünkü olsa olsa cacık olur zira cacık hıyarsız olmaz.

    +1 :)
  • Ben de bu hizmet çıkabilme ihtimaline karşı beni sürekli arayan bilumum adsl firmalarına hayır diyorum. Hiç bir taahhüt vermek istemiyorum ama türk telekoma da böyle olunca 56 veriyorum. En fazla bir iki ay daha giderim duy sesimi uydunet voip de başlasın geçecem onu bekliyorum. 2 ayda açmazsan voipyi giderim başkasına haa :p
  • Bazı üyelere telefon açılıp VO-IP hizmetini denemesi için teklif yapılıyormuş, doğru mu bu?
  • iyi hoşta birçok yerde hala kablo yok
    neymiş efendim imza toplayacakmışızda bakacaklarmış onaylanırsa altyapı kurulacakmış
    ankara nın en gelişmşi semtlerinden birisinde oturuyorum kablo yok sokağımızda.
    ne kablo net ne kablo tv nede teledünya hepsinden mahrumum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.