Şimdi Ara

Matrox'dan Dualhead 2GO ; Diz üstü sistemler için ikiden fazla monitörle çalışma olanağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha çok profosyonel kullanıma yönelik 1'den fazla monitörü aynı anda kullanma yeteneğine sahip ekran kartları ile tanıdığımız Matrox, piyasadaki bir çok diz üstü bilgisayar ve Intel'in masa üstü bilgisayarlar için ürettiği yerleşik ekran kartları ile sorunsuz çalışabilen DualHead 2GO ile ekran kartınızın desteği olmasa bile 1'den fazla monitör ile çalışma olanağı sunuyor.

    Harici bir cihaz olan DualHead 2GO, diz üstü ve masa üstü bilgisayarlara analog monitör çıkışından bağlanmakta. Cihaz çift analog çıkışa sahip ve 2560x1024 piksel çözünürlük sunmakta. 1280x1024 piksel çözünürlüğün yatayda 2 katına denk gelen 2560x1024 piksel çözünürlüğü DualHead 2GO, çıkışına bağlanan iki monitör arasında paylaştırarak resimde de görüleceği gibi geniş ekran veya iş paylaştırarak çalışma olanağı sunabilmekte.

    Ürünle birlikte sunulan PowerDesk SE ile kullanıcılar istedikleri ekran çalışma modunu seçebilme ve pencereler, mesaj kutuları gibi olayların hangi ekranda görünüceğine karar verme olanağına sahip oluyorlar. DualHead 2GO, eğer diz üstü bilgisayarla kullanılıyorsa kullanıcıya diz üstü bilgisayarın LCD'si dahil aynı anda 3 monitöre kadar çalışma olanağı sunmakta. Cihaz harici bir çözüm olması, elimizde olanı geliştirebilme şansı vermesi ve taşınabilirliği ile diz üstü bilgisayar ile çizim ve yönetim işlerini gerçekleştiren profosyonellere kolaylıklar sağlayacaktır. Zira LCD monitörlerin fiyatlarının ucuzlamaları ile masa üstünde birden fazla monitör ile çalışacak alanlara kavuştuk.

    DualHead 2GO, bir çok diz üstü bilgisayar ve bütünleşik masa üstü ekran kartları ile sorunsuz çalışabilmekte. Uyumluluk için gereken en önemli şart ekran kartınızın 2560x1024 piksel çözünürlüğü kaldıracak güçte olması. Firma, sitesinden ürünün uyumlu ve uyumsuz olduğu disüstü bilgisayarların ve masa üstü ekran kartlarının listesini yayınlamış durumda. (Liste için buraya tıklayınız)

    Cihaz yaklaşık 170$ gibi bir fiyatla yurdışında satılmakta. Ürünün fiyatı, diz üstü sistemlerle kullanılan harici ve taşınabilir bir cihaz için yaptığı iş düşünülürse, uygun fakat masa üstü sistemler için neredeyse bir Nvidia 6600GT veya ATi x700 ekran kartı fiyatında olması ancak ek ekran kartı genişleme yuvası olmayan fakat birden fazla monitörle çalışılmak istenen bilgisayarlarda mecburiyet karşısında ödenebilecek seviyede.


    Sayfanın Linki : http://www.matrox.com/graphics/offhome/dh2go/home.cfm








  • DualHead 2GO türkiye yetkilisi asagıdaki firma olarak görünüyor. ama iletişim kuramıyorum.. türkiyede satan bi yer yokmudur? vaya baska marka..

    Italy

    Ufficio Matrox per l'Italia - 3G Electronics SRL
    Serving: Italy, Greece and Turkey

    Tel: (02) 5253095
    e-mail: vendite@treg.it
  • yaw bende istiom baska bi model fln yokmu yaw ????????
  • Peki Mac mini ve de PC'yi tek DVI girişli LCD'ye bağlamak açin bir aparat varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.