Şimdi Ara

İlyada Otomotiv'i Bilen Duyan Var Mı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
23.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende rent a car ısıyle ugrasıyorum 5 adet almayı dusunmustum mantıklı geldı ama 3 kere arayarak sozlesme orneklerını mail adresıme ıstedım gonderıyoruz dedıler ama gondermedıler. avukatla sozlesmeyı ıyıce ınceleyıp gırersenız sıkıntı olacagını zannetmıyorum sonucta avrupada bırcok ulkede bu sıstemle arac sahıbı olunuyor.
    ama sırket yeterınce kurumsal gelmedı bana 3 kere aradım hemen gonderıyoruz demelerıne ragmen tık yok.
    bu arada fıyatı cokta makul degıl banka kredısıyle hemen hemen aynı benım uzerıme cok kredı oldugu ıcın alamıyorum yoksa hıc bulasmam:)
  • Konuyu ilyada otonun sahibinin liseli ogullari basmis ya la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar öncelikle İlyada ile hiçbir ticari veya organik bağım olmadığını söyleyerek yazıma başlamak isterim. Ben bu firmadan 11 yıl önce araba aldım. Hyundai Getz idi araba. Araç Avis için Türkiye'ye getirttikleri 300 arabadan 1 tanesiydi. Hyundai bayi Coşkun oto aracılığı ile satış yapmışlardı o zaman. Bunlar Kore'den getirttiği Hyundaileri Coşkun otoya satıp oradan da sizin üzerinize geçirerek bir nevi sıfır otoya 2.el muamelesi yapıyorlardı. Ama nasıl yaparlar nedir bilmem. Sahipleri iki kardeştir. Büyüğünün adı S.n.r (kendisinin istemeyeceğini düşünerek tam adını yazmıyorum). Büyüğü Almanya'dan araba gönderir, küçüğü de buradaki mağazadan satışlarını yapar. Her ikisi de adam gibi adamdır. O zamanlar böyle kiralama gibi işler yapmıyorlardı. Ancak kara listede olmam sebebiyle çıkmayan kredimi 1 tek telefon ile İş Bankası Ziverbey şubesinden çıkartmış insanlardır. Çok büyük para sirkülasyonları olması sebebiyle banka ve tüm şube personeli hazır olda bekler karşılarında. :-) Kendi sattıkları arabaları için bana kişisel olarak kefil olup kredimi çıkarttırtmışlardı. O sayede bend e minibüste sürünmekten kurtulmuştum yıllar önce. Kısacası hiçbir en ufak yamuklarını görmedim. O zaman Bankes Kastelli (Cevher Özden) den tutunda ne kadar ünlü sanatçı v.s. varsa bunların müşterisiydi. Şimdiki durumlarını bilmiyorum. Ama internette firma hakkında tek bir şikayet yoksa demekki yamuk yapmıyorlar demektir. Konuya şansa ulaştım, baştan sona okudum. Adama böyle üçkağıtçı muamelesi yapılmasına üzüldüm ve bunları yazdım. Yazdıklarımın hepsi gerçektir. Herkese iyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tvshop

    Dostlar öncelikle İlyada ile hiçbir ticari veya organik bağım olmadığını söyleyerek yazıma başlamak isterim. Ben bu firmadan 11 yıl önce araba aldım. Hyundai Getz idi araba. Araç Avis için Türkiye'ye getirttikleri 300 arabadan 1 tanesiydi. Hyundai bayi Coşkun oto aracılığı ile satış yapmışlardı o zaman. Bunlar Kore'den getirttiği Hyundaileri Coşkun otoya satıp oradan da sizin üzerinize geçirerek bir nevi sıfır otoya 2.el muamelesi yapıyorlardı. Ama nasıl yaparlar nedir bilmem. Sahipleri iki kardeştir. Büyüğünün adı S.n.r (kendisinin istemeyeceğini düşünerek tam adını yazmıyorum). Büyüğü Almanya'dan araba gönderir, küçüğü de buradaki mağazadan satışlarını yapar. Her ikisi de adam gibi adamdır. O zamanlar böyle kiralama gibi işler yapmıyorlardı. Ancak kara listede olmam sebebiyle çıkmayan kredimi 1 tek telefon ile İş Bankası Ziverbey şubesinden çıkartmış insanlardır. Çok büyük para sirkülasyonları olması sebebiyle banka ve tüm şube personeli hazır olda bekler karşılarında. :-) Kendi sattıkları arabaları için bana kişisel olarak kefil olup kredimi çıkarttırtmışlardı. O sayede bend e minibüste sürünmekten kurtulmuştum yıllar önce. Kısacası hiçbir en ufak yamuklarını görmedim. O zaman Bankes Kastelli (Cevher Özden) den tutunda ne kadar ünlü sanatçı v.s. varsa bunların müşterisiydi. Şimdiki durumlarını bilmiyorum. Ama internette firma hakkında tek bir şikayet yoksa demekki yamuk yapmıyorlar demektir. Konuya şansa ulaştım, baştan sona okudum. Adama böyle üçkağıtçı muamelesi yapılmasına üzüldüm ve bunları yazdım. Yazdıklarımın hepsi gerçektir. Herkese iyi forumlar.

    demekki adamlar baya bir hayırsever. biz gitsek bize de yaparlarmı acaba?




  • tuax gider shopçu gelir...
    bunlar bile güvenilmeyecek bir firma olduğunu gösterir.
    tuax tam bir efsane...
  • birazdan balderesi adam gelir savunur
  • Yaptığınız haksız yorumlardan 15-25 yaş grubu arkadaşlar olduğunuz anlaşılıyor. Öncelikle adam açar bir bakar bu adam donanımhaber e ne zaman üye olmuş? Ardından kullanıcı adını yazar google ye tvshop un kim olduğna, hangi firma olduğuna bakar.Eğer İlyada ile en ufak bir bağlantım olduğuna dair şüpheye kapılırsa o zaman buradan sallar ve bana çamur atar. Sonra bir şekilde çamur atar. Ama sağolasınız sizler o kadar geyik yapıp ön yargılı yaklaşmaya alışmışsınız ki okumadan / okuduğunu anlayamadan sallamışsınız. Şimdi delikanlı varsa, adam olan varsa, erkek olan varsa buraya faks numarasını veya eposta adresini yazar, ben de o yılda aldığım arabanın ruhsat fotokopisini ve sözleşmesini alır ukalaık yapan bu adamların gözüne sokarım. Ben başıma geleni anlattım. İnanırsınız, inanmazsınız ama bilmeden tanımadan bu şekilde suçlayamazsınız. Hodri meydan. Buyrun bakalım sallayanlar!
  • Merhabalar, sahibinden.com'da egemen otomotivin benzer ilanini gorunce internette arastirma ihtiyaci duydum. Ve tesadufi olarak bu forumu buldum. Sizden destek isteyecegim.
    Oncelikle anladigim su: KDV kaygisi olan vergi levhasi olan sirketler icin avantaj gibi duruyor. Ancak gercek kisiler icin tek avantaj, kredi ile ugrasmamak oluyor. %0 faiz deniliyor ama kira bedeline verilen +KDV banka faizine karsilik geliyor. Hos, kredi ceksen 36 ayda %18'den
    fazla vade farki odenir. Bu bile iyidir.
    Teklif almayi dusunuyorum.
    Desteginizisu noktada talep ediyorum: sozlesme durumunda nelere dikkat etmeliyim? İsrarla neyi sormali ve ogrenip emin olmaliyim? Ornegin kasko, sirketin kapanmasi durumunda ne olacagi, aracin kimin adina olacagi vs.., gibi onceki mesajlarda gecen konularda, firmanin verecegi hangi cevaplar iyidir, yararimadir? Hangisi kotudur?
    Lutfen, anlayan varsa -ki kesin vardir- cok basit bir sekilde, bir cocuga bir cahile anlatir gibi anlatabilir mi?
    Yeni ev aldim, yeni evlendim... Araba almam lazim. Bu bir firsat olabilir mi?
    Not: luxte gozum yok, B segment bir araba dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aheroic@gmail.com

    sözleşmeyi ve ruhsatı bekliyorum. ayrıca firmanın vergi numarasını da bekliyorum. malum vergi levhası vergi mahremiyetine girmiyor.

    biz firmaya yamuk demiyoruz gelen asparagas adamların övmelerinden işkilleniyoruz. yok vergi rekortmeniymiş yok bilmem ne.. vergi rekortmeni firmanın apartman altında hizmet vermesine aklım ermiyor. ondan dolayı zor yani...
  • Ne İlyada'ymış,

    Bende merak ettim. Forumda 3 ilyada başlığındaki yazıları okudum. bir türlü son noktayı koyamadım.

    İnşallah Aheroic şu işi netleştirir.

    Bu firmayı biraz İstanbulbilisim'e benzetiyorum. Onlarda yurt dışında LCD, LED vs getiriyor. Distribitör garanti olmadan kendi teknik destekleri ile aldınız ürünün desteğini veriyor. Böylelikle aradan bayiyi çıkartıyor, ürünün yurt dışından ucuza toptan alıyor.

    Sonuçta bu İlyada bir türlü para kazanması gerekiyor.Önemli olan nasıl kazandığı anlamak ve güvenilir bir şirketti emin olmak lazım. Ama o kadar iyi marka araç satıyorsun. web sitesi çok basit




  • quote:

    Orijinalden alıntı: madatruk01

    Ne İlyada'ymış,

    Bende merak ettim. Forumda 3 ilyada başlığındaki yazıları okudum. bir türlü son noktayı koyamadım.

    İnşallah Aheroic şu işi netleştirir.

    Bu firmayı biraz İstanbulbilisim'e benzetiyorum. Onlarda yurt dışında LCD, LED vs getiriyor. Distribitör garanti olmadan kendi teknik destekleri ile aldınız ürünün desteğini veriyor. Böylelikle aradan bayiyi çıkartıyor, ürünün yurt dışından ucuza toptan alıyor.

    Sonuçta bu İlyada bir türlü para kazanması gerekiyor.Önemli olan nasıl kazandığı anlamak ve güvenilir bir şirketti emin olmak lazım. Ama o kadar iyi marka araç satıyorsun. web sitesi çok basit

    dostun ben kdv ödeyen bir mükellefim. emin ol forumda asparagas övmeler olmasa olumlu bakabilirdim. kdv de ilaç olurdu hani. ama gel görki aklıma yatmıyor. belki haksızlık yapıyorumdur ama 1000 km öteden görünen bu.

    vergisel konuda ucuz reklam yaptırmamak için biraz polemige girdim. yoksa elde somut delil olmadan şöyleyken şöyle diyemem. o kadar sordum foruma alışveriş yapan diye kimse de yok kardeşim. somut delil olmadan ben kimseye karamet atamam.




  • Merhabalar,
    ilyada group bunyesınde çalışıyorum.
    Öncelikle bu araçlara sahip olmanız için şirket veya şahıs şirketi sahibi olmanız gerekmektedir.
    Gerekli belgeleri tarafımıza gönderip banka incelemesi sonucunda ödeyebilirliğiniz incelendikten sonra eger onay çıkarsa banka ile bir sözleşme yapıyorsunuz.
    bu sözleşme banka ile sizin aranızda olup noterde (devlet güvencesi altında olması bakımından) yapılmaktadır.
    Burada birbirleriyle iletişim halinde olması gereken kuruluşlar banka ve sizin şirketinizdir.
    İlyada group sadece sizin banka ile aranızdaki munasebeti saglamaktadır,yani (ALLAH(ccc) korusun) İlyada batarsa size veya kiraladıgınız aracın hiçbir şekilde elinizden alınması söz konusu değildir.
    Banka ile yaptıgınız sözleşmeye istinaden banka size şunu taahhüt eder,distribütör firmadan alınan aracı kiralayan şirket ödeme koşullarını yerine getirdikten sonra araç, kiralayan şirketin üzerine çok cüzi bir rakamla devredilecektir.Banka burda finansör kurumdur araç ruhsatı banka uzerındedir,kiralayan şirket aracın üst kullanım sahibidir.Araçla ilgili kasko,trafik sigortası,bakım masrafları ve vergiler kullanan şirkete aittir ve hepsi gider kaleminden düşülebilir.
    +18 KDV olayına gelirsek , bankanın size ödemeleriniz sırasında kesecegı kiralama faturası için ödeyecegınız KDV'dir.
    yıl içinde ödediğiniz taksitlerle bunun tamamını şirketinizin KDV'sinden mahsup edebilirsiniz.
    İşte tam bu yüzden özel kişilere(şahıs) tarafımızdan araç kiralama yoktur.
    Ayrıca KDVsi olmayan bazı firmalarında bunu alması karlı değildir.

    daha başka soru sormak isteyen arkadaslar için telefonumuz

    Pbx:0216 336 68 33

    yerimiz çekmeköy'de hyundai coşkun yanı İlyada Plaza.

    lütfen aramaktan çekinmeyiniz , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagız.
    Saygılarımızla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobula

    Merhabalar,
    ilyada group bunyesınde çalışıyorum.
    Öncelikle bu araçlara sahip olmanız için şirket veya şahıs şirketi sahibi olmanız gerekmektedir.
    Gerekli belgeleri tarafımıza gönderip banka incelemesi sonucunda ödeyebilirliğiniz incelendikten sonra eger onay çıkarsa banka ile bir sözleşme yapıyorsunuz.
    bu sözleşme banka ile sizin aranızda olup noterde (devlet güvencesi altında olması bakımından) yapılmaktadır.
    Burada birbirleriyle iletişim halinde olması gereken kuruluşlar banka ve sizin şirketinizdir.
    İlyada group sadece sizin banka ile aranızdaki munasebeti saglamaktadır,yani (ALLAH(ccc) korusun) İlyada batarsa size veya kiraladıgınız aracın hiçbir şekilde elinizden alınması söz konusu değildir.
    Banka ile yaptıgınız sözleşmeye istinaden banka size şunu taahhüt eder,distribütör firmadan alınan aracı kiralayan şirket ödeme koşullarını yerine getirdikten sonra araç, kiralayan şirketin üzerine çok cüzi bir rakamla devredilecektir.Banka burda finansör kurumdur araç ruhsatı banka uzerındedir,kiralayan şirket aracın üst kullanım sahibidir.Araçla ilgili kasko,trafik sigortası,bakım masrafları ve vergiler kullanan şirkete aittir ve hepsi gider kaleminden düşülebilir.
    +18 KDV olayına gelirsek , bankanın size ödemeleriniz sırasında kesecegı kiralama faturası için ödeyecegınız KDV'dir.
    yıl içinde ödediğiniz taksitlerle bunun tamamını şirketinizin KDV'sinden mahsup edebilirsiniz.
    İşte tam bu yüzden özel kişilere(şahıs) tarafımızdan araç kiralama yoktur.
    Ayrıca KDVsi olmayan bazı firmalarında bunu alması karlı değildir.

    daha başka soru sormak isteyen arkadaslar için telefonumuz

    Pbx:0216 336 68 33

    yerimiz çekmeköy'de hyundai coşkun yanı İlyada Plaza.

    lütfen aramaktan çekinmeyiniz , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagız.
    Saygılarımızla

    sahibinden sitesinde gördüm adresiniz değişmiş.

    lakin sizin anlattığınız finansal kiralamaya girer.(leasing) finansal kiralamada da binek araç kdv si (devlet bunu satın alma saydığından) indirim konusu yapılmıyor.

    adi kiralama faturasındaki kdv indirim konusu yapılabiliyor. (örn:intercity) ama araç sende kalmıyor.

    bu ikisinin arasında bir yöntem olduğunu duymadım. varsa banka böyle işlerle neden uğraşsın (leasing hariç)?




  • BURADA AÇIKÇA YAZIYORUM;
    Fiat Freemont Lounge 2.0 Multijet II 170 HP-4x4 AWD
    ALACAĞIM ŞİRKETİME NE KADARA MAL OLACAK BANA AÇIKCA BURADA YAZARSANIZ HEMEN ALACAĞIM. BU KADAR NET.
  • İki sene önce kendileri ile görüşüp güven problemini aşamadığımdan araç almadığım bir firma bu ilyada. Enteresandır o zamandan bu zamana hakkında şikayet de duymadım. Şimdilerde ise eşime araç alacağımdan tekrar araştırmaya başladım.
    2010 yılında Kendileri ile yapmış olduğum görüşmelerden arta kalan boş sözleşmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Denizbank üzerinden finansal kiralama yapıyorlardı o dönem ve boş sözleşme örneği yollamışlardı.

    Sözleşmeye bu linkten ulaşabilirsiniz
    https://www.dropbox.com/s/4w7n1ourw0x08cg/BO%C5%9E%20S%C3%96ZLE%C5%9EME.rtf

    Bu da gerekli evrak listesi
    https://www.dropbox.com/s/lrkjovpv8yvig6y/F%C4%B0NANSAL%20K%C4%B0RALAMA%20%20%C4%B0%C3%87%C4%B0N%20GEREKL%C4%B0%20EVRAK%20L%C4%B0STES%C4%B0-%C5%9E%C4%B0RKETLER-%20%281%29.rtf?m

    Bana yolladıkları mail de de diğer ayrıntılar yer alıyor:

    Sayın.....,

    Öncelikle İlyada Uluslararası San. ve Tic. Ltd. Şti’ ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Arzu etmiş olduğunuz otomobilin fiyat bilgisi ve bulunurluğu aşağıda belirtilmiştir.

    Ayrıca otomobilin örnek ödeme planı ve Finansal Kiralama için gerekli olan evrak listesini
    ekli dosyada bulabilirsiniz.

    BMW 3.20d Comfort Plus Paket otomobil fiyatı 48.500€’dur.

    Adı geçen otomobil temin edilebilmekte ve teslimatı işlemlerinizin bitiminden sonra yapılabilmektedir.

    Finansal Kiralama ile ilgili evrak listesinde bulunan evrakları tarafımıza hemen göndermeniz ve
    otomobilinizin çekim işlemlerine başlanabilmesi için gerekli olan 1000 TL kaparo yatırmanız halinde,
    ilgili banka tarafından Firmanızın bilgilerinin uygunluğu incelenip, en kısa sürede işlemlerinize başlanmış olacaktır.
    Krediniz onaylanmadığı takdirde kaparo iade edilecektir.


    Teklifimizin olumlu olması dileğiyle, iyi çalışmalar dileriz.


    Saygılarımızla,




    Elif Tülü
    Satış Danışmanı


    Feneryolu, F.Kerim Gökay Cad.No:60 Kadıköy/İstanbul

    Tel : 0216 336 68 33
    Faks : 0216 336 69 89
    eliftulu@ilyadakiralama.com
    www.ilyadamotors.com




  • aynen dedigim gibi. finansal kiralamada kira kdv sini indirim konusu yapamazsınız. (binek otomobiller için) ve otomobil alanı dışında faaliyet gösteren firmalar için.
  • E bu sistemin avantajı ne ben bir türlü anlamış değilim. Kdv yi zaten düşemeyeceksek kar nerede?
    Not: Freemontu da satın aldım :)
  • sorun da zaten burda. yoksa firma hakkında olumsuz bir haber duymadım Allah için.
  • Sonuç nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobula

    Merhabalar,
    ilyada group bunyesınde çalışıyorum.
    Öncelikle bu araçlara sahip olmanız için şirket veya şahıs şirketi sahibi olmanız gerekmektedir.
    Gerekli belgeleri tarafımıza gönderip banka incelemesi sonucunda ödeyebilirliğiniz incelendikten sonra eger onay çıkarsa banka ile bir sözleşme yapıyorsunuz.
    bu sözleşme banka ile sizin aranızda olup noterde (devlet güvencesi altında olması bakımından) yapılmaktadır.
    Burada birbirleriyle iletişim halinde olması gereken kuruluşlar banka ve sizin şirketinizdir.
    İlyada group sadece sizin banka ile aranızdaki munasebeti saglamaktadır,yani (ALLAH(ccc) korusun) İlyada batarsa size veya kiraladıgınız aracın hiçbir şekilde elinizden alınması söz konusu değildir.
    Banka ile yaptıgınız sözleşmeye istinaden banka size şunu taahhüt eder,distribütör firmadan alınan aracı kiralayan şirket ödeme koşullarını yerine getirdikten sonra araç, kiralayan şirketin üzerine çok cüzi bir rakamla devredilecektir.Banka burda finansör kurumdur araç ruhsatı banka uzerındedir,kiralayan şirket aracın üst kullanım sahibidir.Araçla ilgili kasko,trafik sigortası,bakım masrafları ve vergiler kullanan şirkete aittir ve hepsi gider kaleminden düşülebilir.
    +18 KDV olayına gelirsek , bankanın size ödemeleriniz sırasında kesecegı kiralama faturası için ödeyecegınız KDV'dir.
    yıl içinde ödediğiniz taksitlerle bunun tamamını şirketinizin KDV'sinden mahsup edebilirsiniz.
    İşte tam bu yüzden özel kişilere(şahıs) tarafımızdan araç kiralama yoktur.
    Ayrıca KDVsi olmayan bazı firmalarında bunu alması karlı değildir.

    daha başka soru sormak isteyen arkadaslar için telefonumuz

    Pbx:0216 336 68 33

    yerimiz çekmeköy'de hyundai coşkun yanı İlyada Plaza.

    lütfen aramaktan çekinmeyiniz , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacagız.
    Saygılarımızla

    Allah kelaminin yanindaki ccc nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.