Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.350
Cevap
361
Favori
536.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaçıncı arkadaşımı yönlendirdiğimi unuttum artık :) listeye bir kişi daha eklendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: voodoo child

    Merhaba hocam, sekil olarak soyle bir sey arıyorum. Bu modeli yapabiliyor musunuz?
    "voodoo child" arkadaşım daha önceden bu modeli sormuş planları ertelenince yaptıramamış. Ben de burdan görüp aynı yüzüğün beyazını 9 Haziran'da Ferhat beye sipariş verdim. Konuya katkı yapmak istediğim için tecrübelerimi ben de paylaşmak isterim. Ferhat beye 2 haftaya kadar süre sıkıntım olmadığını söyledim kendisi de zaten 1-2 hata içinde teslimatı yapabileceğini söyledi. Şuan heyecanla yüzüğü bekliyorum. Şimdilik sipariş tecrübemi paylaşacağım yüzüğü teslim aldığımda nihai deneyimimi fotoğraf destekli ve kız arkadaşım referanslı paylaşacağım. :)

    Büyük bir taşa bütçem yetmediği için taşın büyüklüğünü güzel ve farklı bir model ile telafi etmek istedim. Forumu ilk mesajdan son mesaja kadar okuduktan sonra bir çok konu hakkında bilgi sahibi oldum diyebilirim. Ferhat beyi o vesileyle gereksiz sorularla meşgul etmeden siparişimi verdiğimi düşünüyorum hatta kendisinin fiyatlar konusunda dürüst ve güvenilir olduğunu düşünerek pazarlık dahi yapma gereği duymadım. Kendisine "0.30 E SI2 471 USD GIA 7301990383" bu taşı seçtiğimi söyledim. Yanına ekleyeceğimiz 2 ufak taşı sorduğumda 0.05x2 kullanırız onlar da 80 dolar tutar dedi. Farklı bir model olduğu için de 50 dolar da işçilik ücreti olacağını söyledi. Resimdeki yüzüğün beyazını 601 dolar günün kuruyla 4140 TL'ye sipariş vermiş oldum. Alışverişim yüzüğü teslim aldığımda tam tecrübeye ulaşmış olacak tabiki ama ben hala yukardaki arkadaş gibi düşünmüyorum markalara göre Ferhat beyin yüzüklerinin F/P si çok yüksek. Yüksek olmasının sebeblerini de Ferhat bey defalarca açıklamış ve söyledikleri çok makul.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asim210 -- 14 Haziran 2020; 13:46:19 >




  • asim210 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için. Şimdiden hayırlı olsun ve hayırlara vesile olsun. Bitince son fotoğrafını gorebilirsek güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferhat bey, Eylül ayındaki düğünümüz için (covid-19 izin verirse) su yolu set almayı düşünüyoruz. Modeller ve fiyat konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chipset001

    Ferhat bey, Eylül ayındaki düğünümüz için (covid-19 izin verirse) su yolu set almayı düşünüyoruz. Modeller ve fiyat konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz.?
    PM attım size
  • merhaba.. 1 hafta içinde tektaş almam lazım. mağazanızda standart bir model seçersem süre sıkıntısı olmadan hemen alabilirim diye düşünüyorum doğru mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 29 Haziran 2020; 3:18:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerbuga

    merhaba.. 1 hafta içinde tektaş almam lazım. mağazanızda standart bir model seçersem süre sıkıntısı olmadan hemen alabilirim diye düşünüyorum doğru mu?
    evet standart modellerle 1-2 saatte teslim ederiz, kargo olacaksa oğlene kadar gelen havalelerde aynı gün kargoya teslim ederiz:)
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    O şahıs psikolojik olarak rahatsız bi trol zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter06

    evet standart modellerle 1-2 saatte teslim ederiz, kargo olacaksa oğlene kadar gelen havalelerde aynı gün kargoya teslim ederiz:)

    Alıntıları Göster
    PM attım. Dönüş yaparsanız sevinirim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    watspp tan yazdım :)
  • Sormak istediğim bir kaç soru var. Eğer kafama yatarsa dükkanınıza gelip tek taş almak istiyorum.

    Burada olumsuz yorum yapan ve alışverişten memnun olmayanların mesajları neden siliniyor?

    Ürünlerin gramajında oynama oluyor mu? 2 Gr dediğiniz ürün 1.7 çıkınca aradaki farkı veriyor musunuz? Bunu tartmak istediğimizde ters cevap mı veriyorsunuz?

    Önceliğiniz teşhir ürünü mü satmak yoksa ben alacağım dediğim zaman kullanılmamış sıfır ürün mü veriyorsunuz?

    Ben GIA kodunu montüre takmadan önce ve taktırdıktan sonra görmek istesem yardımcı olacak mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boromir -- 18 Temmuz 2020; 23:57:2 >
  • Merhaba,

    benim de merak ettiğim sorular var.
    Birinci Taşlarınızın sertifikalı olması çok güzel, peki bu taşlar ikinci el mi yoksa sıfır daha önce hiç kullanılmamış taşlar mı?
    İkincisi ise taşların üzerinde sertifika numarası var ama taş bu numarayı aldıktan sonra taşta bir defo olup olmadığını nasıl anlarız? Atıyorum taş sertifikayı aldığında 0,50 karat olsun ama sonra çizildiği ya da küçük kırık oluştuğu için taş tekrar kesime gitse ve 0,30 karat olsa, biz sertifikaya baktığımızda hala 0,50 karat olarak göreceğiz. Böyle birşeyin olması mümkün mü?
  • Boromir kullanıcısına yanıt
    bize bağlı net bir olumsuzluk yoksa, kişisel bunalımlardan kişisel sorunlardan şikayet ediliyorsa evet bizde yonetime şikayette bulunuyoruz.

    taslar monte edilmemiş haldedir seçilen modele göre 2.5-3 gram arası çıkıyor, bunu net soylememiz için modeli secmeniz montaj yapmıs olmamız gerekiyor. almak isterseniz modeli belirleriz gramını tartar net söyleriz almak isterseniz alırsınız almak istemezseniz karar sizin. ben kimseye ters cevap vermiyorum olan biteni net söylüyorum da bazı insanlar anlamıyor.

    zaten kişiye özel model ve montaj yapıldıgı için isteseniz de teshir urunu olmuyor .

    gia kodunu yuzugu teslim ederken gösteriyoruz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 22 Temmuz 2020; 14:35:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinirlii

    Merhaba,

    benim de merak ettiğim sorular var.
    Birinci Taşlarınızın sertifikalı olması çok güzel, peki bu taşlar ikinci el mi yoksa sıfır daha önce hiç kullanılmamış taşlar mı?
    İkincisi ise taşların üzerinde sertifika numarası var ama taş bu numarayı aldıktan sonra taşta bir defo olup olmadığını nasıl anlarız? Atıyorum taş sertifikayı aldığında 0,50 karat olsun ama sonra çizildiği ya da küçük kırık oluştuğu için taş tekrar kesime gitse ve 0,30 karat olsa, biz sertifikaya baktığımızda hala 0,50 karat olarak göreceğiz. Böyle birşeyin olması mümkün mü?
    sıfır taşlardır ikinci el ile işimiz yok bizim, ikinci el arayanlar malum sarı siteye bakabilir .

    sıfır tasta defo olmaz , olsa zaten gia sertifika verilmez,tasların gia sertifika alabilmesinin ilk sartı kusursuz uretilmiş olması zaten . yeniden kestırmek sıfırını almaktan zordur . yeniden kesilse tasın ustundeki yazıda silinir sertifikanın anlamı kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 24 Temmuz 2020; 13:44:46 >




  • Ferhat Bey'le ağabeyimin referansı üzerine iletişime geçtim. Kendisi gerçekten çok ilgili ve sabırlı bir esnaf uzun araştırmalarım sonucunda 0.61 E SI2 1350 USD GIA 2314608608 3X EXCELLENT taş üzerinde karar kılabildim. Ayrıca farklı bir model seçmeme rağmen kendisi bu konuda da müşteri memnuniyetini sağladı. 1-2 hafta gibi bir hazırlanma süreci olacak heyecanla sonucu bekliyorum.

    Eskişehir'den selamlar
  • Alacak arkadaşlar yazımı dikkatlice okusun.

    Uzun süredir tek taş pırlanta için Ankara'da gezmediğim AVM, gezmediğim mağaza kalmadı. Tüm kurumsal mağazaların şubelerini gezdim diyebilirim. Örneğin ZEN'in bir şubesi beğendiğim montürün boyutunu değiştiremeyeceğini, yenisinin yapılacağını ve bunun için ekstra para isterken, diğer şubesi ise aynı montür için daraltma, büyütme işlemini yaptırıp 1-2 hafta içinde teslim edebileceğini söyledi. Kısacası kurumsalların bir şubesi A derken diğeri Z diyor. Ben sertifikalı pırlanta olmasına çok dikkat ettim. Bu yüzden satın alacağım pırlantanın 0.40 ve sertifikalı olmasını istedim. Gezdiğim mağazaların şubelerinde aynı pırlantaya 8 bin çekerken diğeri 7'e verebileceğini söyledi. Her birinde 1,5 saat sohbet ettim ve o pırlantayı bana satmaları için bir çok yalanlarını tespit ettim. Çünkü o kadar çok mağaza gezmiştim ki artık pırlantayı satışçısından daha iyi anlar hale geldim.

    Daha sonra uzun zamandır bu takip ettiğim bu konuyu baştan aşağı okudum ve Ferhat bey'in dükkanını ziyarete gittim. Açıkcası almak için değil sadece sohbet etmek ve fikir almak için gitmiştim. Dükkanına giderken aklımda bir çok soru işareti vardı çünkü kurumsal firmaların 7-8 bin çektiği pırlantaya Ferhat bey'den daha ucuza almak içime bir şekilde sinmiyordu. Bugün dükkanına vardığımda kendisine aklımdaki soruları sordum hiç sıkılmadan uzun uzun anlattı. O arada işte diğer firmalardaki sohbetin aksine aldığım cevaplardan gayet memnun oldum.

    Montürleri dizdi, seçimimizi yaptık, tarttık, pırlanta konusunda 0,46 ve 0,50 pırlantaların farklarını sıkılmadan gösterdi. 0,46 karata bütçem yetmesine rağmen 0,40'ın daha uygun olduğunu ve kendisininde yorumlamasıyla birlikte 0,40 karat, E color, 3X EXCELLENT taşımızı seçtik. Sıfır montürümüzü temizledi, cilaladı, parlattı her işlemi yaptı ve "sıfır" poşetinden çıkan sertifikalı pırlantamızı yerleştirdik. Ardından GIA kodunu hem websitesi üzerinden doğruladım hem de mikroskopla kontrol ettik.

    Uzun lafın kısası kurumsal firmalarla vakit kaybetmenize hiç gerek yok. Ben hayatta herşeye şüpheyle yaklaşan biri olarak Ferhat bey'le yaptığım alışverişten son derece memnunum. Almasanız dahi gidin bir sohbet edin gerçekten nasıl bir satıcıyla, nasıl bir tecrübeyle konuştuğunuzun farkına varacaksınız.

    Tekrardan teşekkürler Ferhat bey, inşallah beş taş için de dükkanınıza gelmek nasip olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boromir -- 23 Temmuz 2020; 21:35:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aciktanvedat26

    Ferhat Bey'le ağabeyimin referansı üzerine iletişime geçtim. Kendisi gerçekten çok ilgili ve sabırlı bir esnaf uzun araştırmalarım sonucunda 0.61 E SI2 1350 USD GIA 2314608608 3X EXCELLENT taş üzerinde karar kılabildim. Ayrıca farklı bir model seçmeme rağmen kendisi bu konuda da müşteri memnuniyetini sağladı. 1-2 hafta gibi bir hazırlanma süreci olacak heyecanla sonucu bekliyorum.

    Eskişehir'den selamlar
    yapıma başladık bitsın guzel bişey çıkacak ins

    selamlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Boromir

    Alacak arkadaşlar yazımı dikkatlice okusun.

    Uzun süredir tek taş pırlanta için Ankara'da gezmediğim AVM, gezmediğim mağaza kalmadı. Tüm kurumsal mağazaların şubelerini gezdim diyebilirim. Örneğin ZEN'in bir şubesi beğendiğim montürün boyutunu değiştiremeyeceğini, yenisinin yapılacağını ve bunun için ekstra para isterken, diğer şubesi ise aynı montür için daraltma, büyütme işlemini yaptırıp 1-2 hafta içinde teslim edebileceğini söyledi. Kısacası kurumsalların bir şubesi A derken diğeri Z diyor. Ben sertifikalı pırlanta olmasına çok dikkat ettim. Bu yüzden satın alacağım pırlantanın 0.40 ve sertifikalı olmasını istedim. Gezdiğim mağazaların şubelerinde aynı pırlantaya 8 bin çekerken diğeri 7'e verebileceğini söyledi. Her birinde 1,5 saat sohbet ettim ve o pırlantayı bana satmaları için bir çok yalanlarını tespit ettim. Çünkü o kadar çok mağaza gezmiştim ki artık pırlantayı satışçısından daha iyi anlar hale geldim.

    Daha sonra uzun zamandır bu takip ettiğim bu konuyu baştan aşağı okudum ve Ferhat bey'in dükkanını ziyarete gittim. Açıkcası almak için değil sadece sohbet etmek ve fikir almak için gitmiştim. Dükkanına giderken aklımda bir çok soru işareti vardı çünkü kurumsal firmaların 7-8 bin çektiği pırlantaya Ferhat bey'den daha ucuza almak içime bir şekilde sinmiyordu. Bugün dükkanına vardığımda kendisine aklımdaki soruları sordum hiç sıkılmadan uzun uzun anlattı. O arada işte diğer firmalardaki sohbetin aksine aldığım cevaplardan gayet memnun oldum.

    Montürleri dizdi, seçimimizi yaptık, tarttık, pırlanta konusunda 0,46 ve 0,50 pırlantaların farklarını sıkılmadan gösterdi. 0,46 karata bütçem yetmesine rağmen 0,40'ın daha uygun olduğunu ve kendisininde yorumlamasıyla birlikte 0,40 karat, E color, 3X EXCELLENT taşımızı seçtik. Sıfır montürümüzü temizledi, cilaladı, parlattı her işlemi yaptı ve "sıfır" poşetinden çıkan sertifikalı pırlantamızı yerleştirdik. Ardından GIA kodunu hem websitesi üzerinden doğruladım hem de mikroskopla kontrol ettik.

    Uzun lafın kısası kurumsal firmalarla vakit kaybetmenize hiç gerek yok. Ben hayatta herşeye şüpheyle yaklaşan biri olarak Ferhat bey'le yaptığım alışverişten son derece memnunum. Almasanız dahi gidin bir sohbet edin gerçekten nasıl bir satıcıyla, nasıl bir tecrübeyle konuştuğunuzun farkına varacaksınız.

    Tekrardan teşekkürler Ferhat bey, inşallah beş taş için de dükkanınıza gelmek nasip olur.
    rica ederim bende sizinle tanıstıgıma memnum oldum mete bey , ne zaman ıhtıyacınız olursa yardımcı olurum , tekrar hayırlı olsun gule gule kullansınlar




  • Merhaba ferhat bey 0.90 ve 1.00 ct arası yüzük fiyatlarını göremedim. Alternatif olacak şekilde fiyatların paylaşımlarını yapabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Biperva_

    Merhaba ferhat bey 0.90 ve 1.00 ct arası yüzük fiyatlarını göremedim. Alternatif olacak şekilde fiyatların paylaşımlarını yapabilir misiniz?
    genelde bu boyları siparişle getiriyoruz wastspp tan yazarsanız bakım bilgi verim size

    05356197730
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.