Şimdi Ara

NAVİTECH QX SERİSİ SATIŞA SUNULDU (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.807
Cevap
7
Favori
215.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _imkansız_

    Son harita sürümü 2011.07

    İlk zamanlar 3 ayda bir güncellme idi bu durum en son 4 ayda bir yani senede 3 güncelleme olarak değişti ancak sanırım bu gidişle senede bir güncellme yayınlasalar ona da razı olacaz. (Şu an altıncı aya doğru gidiyor şubatta da güncelleme çıkmazsa demek ki senede bir tane güncelleme olacak.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djsword

    quote:

    Orijinalden alıntı: djsword


    quote:

    Orijinalden alıntı: djsword



    quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarar

    Djsword, en dogru bilgiyi size en yakin olan hakem heyetine basvurarak ogrenebilirsiniz bence. Pesini birakmak bunlari iyice cesaretlendirir. Bu arada Tomtom icin de sikayetvar.com'daki mesajlari okumanizi tavsiye ederim, Avrupa'da iyi olmasi servisin burada da iyi oldugunu gostermez.


    Bilgileriniz için teşekkür ederim ve önümüzdeki haftaya izin günümde bu konu için müracaat edip almış olduğum bilgileri de sizlerle paylaşacağım inşallah.
    Tomtoma gelince,tomtom bu pazarda isim yapmış bir ürün ama sanırım firma yetkilileri ülke içerisinde bulunan servislerinin bu tür müşterilerin mağdur edilmesi konusunda denetimlerini kısık tutuyorlar veya bu işler insanlıkla alakalı kalıyor.
    Avrupa da bu tür müşteri mağduriyetleri sıfır denecek azlıkta ve avrupa ile aramızdaki farklardan birisi de bu işte.
    Şuan incelediğim ve duyduğum kadarı ile satış sonrası destek hizmetini en iyi tutan NEXT ve NAVIGON firması,ürünleri diğerlerine göre pahalı ama ucuz ürünlerle de karşılaştıracak olursak sonuç UCUZ ETIN YAHNISI OLUYOR



    Önümüzdeki hafta demiştim ama biraz daha uzun zaman aldı ve nihayet gerekli belgeleri tamamlayıp şikayet işlemlerini başlattım...Ceyarar arkadaşın da belirttiği gibi bu işin peşini bırakmamak lazım...
    Ceyarar,TEŞEKKÜRLER...



    Merhaba arkadaşlar,
    sizlere bundan 4 ay önce ve en son yazdıkarımda, Navitech, QX-B432 Primo, 4.3" Navigasyon Cihazı ayıplı ürün gönderimi şikayetimle ilgili tüketici hakları mahkemesine başvurup Hepsiburada firmasını şikayet edeceğimi ve sonucunu sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.
    Bu zamana dek süren şikayet, mahkeme kararı ve yapmış olduğum gel-git sonucunda,paramı nihayet HB yi icra mahkemelerine vererek alabilmiş bulunmaktayım


    ilk olarak 11.07.2011 tarihinde tüketici hakları mahkemesine başvurduğumda,şikayetimle ilgili zamanında iade işlemlerimi gerçekleştirdiğimi belirtip,iade işlemlerimi başlattığım 14/02/2011 tarihinden şikayette bulunduğum tarihe kadar geçen zaman içerisinde benim,hepsiburada ve navitech firması ile ilgili aramızda gerçekleşen iade formları + işlemler ve mail yazışmaları v.s çıktılarını alarak ve düzenli bir şekilde dosyada birleştirerek tüketici hakları hakem heyetine KANIT olarak sundum ve haksızlığa uğradığımı belirterek şikayet başvurumu gerçekleştirdim.

    Dosyam incelendikten kısa bir süre sonra kanıtlar doğrultusunda iade etmek istediğim ürün ile ilgili zamanında başvurularımı gerçekleştirmiş,benim haklı olduğum kararına varılmış ve HB nin haksız olduğu ortaya çıkmıştır ve bu süre sonunda tüketici hakları hakem heyeti 14.07.2011 tarihinde HB den bir savunma istemiştir.


    Mahkeme süresinde olanlardan (HB den savunma istenmesi) haberim yokken,HB den beni arayıp bana bir kargo gönderi numarası verip navigasyon cihazını kendilerine göndermemi ve bana paramı iade edeceklerini söylediler.
    Bu konularda çok prof olmadığım için inanıp cihazımı 06.09.2011 tarihinde HB ye gönderdim ve göndermemin ardından (veya öncesinden) HB ,29.08.2011 tarihli savunmasında benim cihazı kendilerine göndereceğimi ve bu durumda bana paramı iade edeceklerini belirtip,bana ve tüketici hakları hakem heyetine yalan bir oyun oynamıştır,(amaçları mahkemenin vereceği cezayı ödememek,engellemek veya süreyi uzatmak) …


    Savunmasının ardından HB ilk 15 gün içerisinde de şahsıma herhangi bir ödeme gerçekleştirmemiştir,ben de 15 günün ardından HB ye ödeme ihtarnamesi yollayıp paramı 7 gün içerisinde hesabıma iade etmemeleri durumunda gerekli yasal yollara başvuracağımı bildirdim ve yine bir sonuç alamadım aksine,kendilerine gönderdiğim navigasyon cihazını bana tekrar yollayıp;HERHANGI BIR ARIZA GORULMEDI diye de navitech servis kağıdında yazıyordu,yani cihazımı tekrardan navitech servisine yollamışlar ve oradan da bana.
    Fakat bana ve mahkeme savunmalarında ise cihazı geri alacaklarını ve paramı iade edeceklerini belirtmişlerdi.


    Artık ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağıma dair yemin ettim çünkü resmen beni ve tüketici mahkemesini takmıyorlar mı veya enayi yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime…

    Tüketici hakları mahkeme heyetine gidip olan biteni anlattım ve mahkeme de bana kısa sürede kararı açıklayacağını söyledikten sonra,kararı beklemeye başladım ve 28.09.2011 tarihinde çıkan kararda,mahkeme beni haklı görmüş ve firmanın tarafıma para iadesini kararlaştırmıştır.

    Elime geçen tebliğat tarihinden itibaren bir 15 daha beklemem gerekiyormuş ve karşı taraf ta tebliğatı okuduktan sonra 15 içerisinde paramı yatırması gerekiyormuş ama 15 hatta 20 gün geçmesine rağmen hesabıma param hala yatmayınca da kararı alıp icra mahkemesine başvurdum ve 14.12.2011 tarihinde de paramı aldım ÇOK ŞÜKÜR…


    Haaaaa paramı icra mahkemesinden almadan önce de,HB beni yine aradı ve bana geri gönderim kargo numarası vermek isteyip navigasyon cihazımı iade göndermemi istedi ama bir önceki hatamdan dolayı kendilerineHB ye güvenim kalmadığını ve paramı tahsil etmeden cihazı kendilerine kesinlikle göndermeyeceğimi söyledim.HB de bana,ne zaman paramı almaya gideceğimi sordu bende,yarın öğleden önce gidip kontrollerimi yapacağımı ve param tahsil edilmiş ise bende paramı alacağım ve öğleden sonra akşama doğru beni tekrar arayabileceklerini ve o zaman bana iade gönderim kargo numarası verebileceklerini söyledim.Beni arayan şahıs (ismini hatırlamıyorum,hatırlamak ta istemiyorum zaten) ,tamam o zaman yarın kontrollerinizi yapar paranızı alırsınız ve geri gönderim kargo numarası ile ilgili de iletmem için gün içerisinde sizi tekrar arayacağım dedi ama o gün bu gündür beni kimse aramadı ve bu durumda da düşünmüyorum değil,acaba HB yine ne kurnazlık düşünüyor???Bunu da öğrenmek üzere son kez olarak tüketici hakem heyetine sormaya ve bilgi almaya gideceğim…




    Sizlere de tavsiyem,
    bildiğiniz bir firmaya kendiniz giderek elinizin dokunduğu ve gözünüzün gördüğü ürünlerin alışverişini yapın,benim gibi 10 – 20 lira daha ucuz diye daha sonra da perişan olup uğraşmayınız…Ben işimi aksattım,zamanımı harcadım,izinli olduğum günlerde istirahatimden oldum ve ekstra masraflar yaptım,ama bunların tamamı bana BÜYÜK bir ders oldu…




    Ceyarar arkadaşa da ayrıca teşekkür etmek isterim,beni (‘’ navitech ve HB hakkını aramaktan kaçınan bir millet olduğumuzun farkında olduklarından bu kadar rahatlar, bu da benim asabımı bozuyor açıkçası. Gizli ayıplı üründe zaman aşımı yoktur, lütfen ilçe kaymakamlığınızda bulunan tüketici hakem heyetine başvurarak işlem başlatın.’’) aydınlatmasaydı şu ana kadar HB den almış olduğum ayıplı ürünü çoktan kırmış,yani yaklaşık 250 liramı çöpe sallamış olurdum…



    Öyle ki son zamanlarda internet üzerindeki büyük forumlara ve şikayet sitelerine bakacak olursanız, Hepsiburada ile ilgili şikayetlerin oldukça arttığını görebilirsiniz.


    http://hpsikayet.blogcu.com/hp-sikayet-ve-sorunlarinizi-internetten-halledin/3028243
    http://luleburgazmedya.com/medyatik/luleburgaz-haber/tuketici/item/172-mukemmel-firma-hepsiburada-ya-11291-sikayet.html


    İlk online satış firmalarından olanwww.hepsiburada.com bir rekora imza attı. 11291 şikayet ile birçok firmayı egale eden hepsiburada.com büyük bir başarıya imza atarak tüm müşterilerini madur etmeyi başarmış
    Hepsiburada.com dan alışveriş yapıpta memnun olanları yazsalar neler değişir bilmiyorum ama memnun kalmayıpta şikayet etmeyenler herhalde milyonu bulacaktır gibime geliyor.
    Ya arkadaş bu nasıl bir hizmet ki bu sayılara varıncaya kadar şikayet var ve hala bu kadar satış devam ediyor. İnanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. İnsanlar sigaraya bağımlı olmuş gibi bu firmadan alışveriş yapmaya devam ediyorlar. Garanti sistemleri işlemiyor aynı zamanda sorun yaşadığınızda karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. Birisine ulaşsanız bile nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
    Bu firma ile devletin kuruluşları bile baş edemiyor. Örneğin tüketici hakem heyeti bu firmaya diş geçiremiyor. Neyse ben yorumlamaya devam edeyim biraz can yakayım. Şimdi ben diyorum ki bizim millete … yaranır diye bir laf varya işte burada ispatlanıyor. Bu nasıl bir firma ki bu kadar terör estiriyor ve bu kadar iş yapmaya devam ediyor. Anlamak güç . Anlayanlar aşağıya yorumlayabilrler.
    Şikayetlerin sayısını görmek ve okumak için tıklayınız. Ömrünüz yetermi bilmem. Allah bu millete akıl fikir versin de ürün almadan önce biraz araştırma yapsınlar.
    Ayrıca sanırım Türkiyede sadece ona özel şikayet platformu oluşturulacak kadar sorunlu tek site sanırım.

    (luleburgazmedya.com sitesinden alıntıdır)

    Geçmiş olsun,
    Duymayanlar duysun...
  • arkadaşlar Amerika'ya gidicem yaklaşık 1 hafta kalmam gerekiyor, ordan bir araç ayarladım ve navigasyon cihazımı da yanımda götürmeyi düşünüyorum..naviextras sitesine baktım aylık 17usd diyor Amerika haritaları için..bence gayet makul bir rakam ancak başka önerisi olan var mı diye merak ettim?
  • QX-B432 Primo'yu alalı 8 ay oldu. Yeni alacaklara uyarılarım.
    1-) Değiştirilebilir piline kanıp,ben arada cebimde de taşırım gibi bir düşünceniz varsa ve pilin yedeğini birşekilde bulamaz iseniz ALMAYIN. (3,7V 900mAh pili var).
    Eğer araçta şarja bağlı kalmadan kullanmayı umuyorsanız en fazla kullanabileceğiniz süre 15 dk.

    2-)Başlarda olmayan ama son 2 aydır ortaya çıkan "GPS Uydu alıcısı bulunamadı" gibi bir durum.Yani uyduyu bulamıyor ancak lanet edip yola çıktıktan 5-6 dk
    sonra kendine geliyor.Başka bir arkadaş da bu sorundan bahsetmişti.
    Teknik servisi aradım ,durumu anlattım.Herzamanki sorunmuş edalarında uyku modunda bırakırsanız bulamaz,cihazı kapamanız lazım dedi.Peki dedik,artık hep navigasyondan çık,cihazı kapa şeklinde kapatıyorum.Değişen birşey yok. Bazen problem yok herşey iyi,bazen uyduyu bulmak için 5 kere açıp kapamak gerekiyor.

    Yarın tekrar arayacağım ve incelenmesi için yollamayı talep edeceğim.Bakalım neler olacak sonrasında...
    Bu arada bu 3,7V 900mAh pil ile aynı boyutlarda bir cep tel pili var diyorlardı bir zaman ama ben hiç öğrenemedim.Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • NAVİTECH QX-B433 PRİMO 4.3"

    NAVİTECH QX-F403 4.3

    PIRANHA PATRIOT 4,3

    hangisini alayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 8 Ocak 2012; 13:57:43 >
  • Ikı cıhaz arasında sadece kasa farkı var. Yanı gorunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akademi51

    NAVİTECH QX-B433 PRİMO 4.3"

    NAVİTECH QX-F403 4.3

    PIRANHA PATRIOT 4,3

    hangisini alayım.

    Bu yazdıklarınızın hiçbirini tavsiye etmiyorum ama maddi açıdan ekonomik bir cihaz istiyorsanız eğer,


    NEXT - YE-G 525 5"
    veya
    NEXT - YE-G 545 5"

    modellerine bakınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incele

    quote:

    Orijinalden alıntı: djsword

    quote:

    Orijinalden alıntı: djsword


    quote:

    Orijinalden alıntı: djsword



    quote:

    Orijinalden alıntı: ceyarar

    Djsword, en dogru bilgiyi size en yakin olan hakem heyetine basvurarak ogrenebilirsiniz bence. Pesini birakmak bunlari iyice cesaretlendirir. Bu arada Tomtom icin de sikayetvar.com'daki mesajlari okumanizi tavsiye ederim, Avrupa'da iyi olmasi servisin burada da iyi oldugunu gostermez.


    Bilgileriniz için teşekkür ederim ve önümüzdeki haftaya izin günümde bu konu için müracaat edip almış olduğum bilgileri de sizlerle paylaşacağım inşallah.
    Tomtoma gelince,tomtom bu pazarda isim yapmış bir ürün ama sanırım firma yetkilileri ülke içerisinde bulunan servislerinin bu tür müşterilerin mağdur edilmesi konusunda denetimlerini kısık tutuyorlar veya bu işler insanlıkla alakalı kalıyor.
    Avrupa da bu tür müşteri mağduriyetleri sıfır denecek azlıkta ve avrupa ile aramızdaki farklardan birisi de bu işte.
    Şuan incelediğim ve duyduğum kadarı ile satış sonrası destek hizmetini en iyi tutan NEXT ve NAVIGON firması,ürünleri diğerlerine göre pahalı ama ucuz ürünlerle de karşılaştıracak olursak sonuç UCUZ ETIN YAHNISI OLUYOR



    Önümüzdeki hafta demiştim ama biraz daha uzun zaman aldı ve nihayet gerekli belgeleri tamamlayıp şikayet işlemlerini başlattım...Ceyarar arkadaşın da belirttiği gibi bu işin peşini bırakmamak lazım...
    Ceyarar,TEŞEKKÜRLER...



    Merhaba arkadaşlar,
    sizlere bundan 4 ay önce ve en son yazdıkarımda, Navitech, QX-B432 Primo, 4.3" Navigasyon Cihazı ayıplı ürün gönderimi şikayetimle ilgili tüketici hakları mahkemesine başvurup Hepsiburada firmasını şikayet edeceğimi ve sonucunu sizlerle paylaşacağımı belirtmiştim.
    Bu zamana dek süren şikayet, mahkeme kararı ve yapmış olduğum gel-git sonucunda,paramı nihayet HB yi icra mahkemelerine vererek alabilmiş bulunmaktayım


    ilk olarak 11.07.2011 tarihinde tüketici hakları mahkemesine başvurduğumda,şikayetimle ilgili zamanında iade işlemlerimi gerçekleştirdiğimi belirtip,iade işlemlerimi başlattığım 14/02/2011 tarihinden şikayette bulunduğum tarihe kadar geçen zaman içerisinde benim,hepsiburada ve navitech firması ile ilgili aramızda gerçekleşen iade formları + işlemler ve mail yazışmaları v.s çıktılarını alarak ve düzenli bir şekilde dosyada birleştirerek tüketici hakları hakem heyetine KANIT olarak sundum ve haksızlığa uğradığımı belirterek şikayet başvurumu gerçekleştirdim.

    Dosyam incelendikten kısa bir süre sonra kanıtlar doğrultusunda iade etmek istediğim ürün ile ilgili zamanında başvurularımı gerçekleştirmiş,benim haklı olduğum kararına varılmış ve HB nin haksız olduğu ortaya çıkmıştır ve bu süre sonunda tüketici hakları hakem heyeti 14.07.2011 tarihinde HB den bir savunma istemiştir.


    Mahkeme süresinde olanlardan (HB den savunma istenmesi) haberim yokken,HB den beni arayıp bana bir kargo gönderi numarası verip navigasyon cihazını kendilerine göndermemi ve bana paramı iade edeceklerini söylediler.
    Bu konularda çok prof olmadığım için inanıp cihazımı 06.09.2011 tarihinde HB ye gönderdim ve göndermemin ardından (veya öncesinden) HB ,29.08.2011 tarihli savunmasında benim cihazı kendilerine göndereceğimi ve bu durumda bana paramı iade edeceklerini belirtip,bana ve tüketici hakları hakem heyetine yalan bir oyun oynamıştır,(amaçları mahkemenin vereceği cezayı ödememek,engellemek veya süreyi uzatmak) …


    Savunmasının ardından HB ilk 15 gün içerisinde de şahsıma herhangi bir ödeme gerçekleştirmemiştir,ben de 15 günün ardından HB ye ödeme ihtarnamesi yollayıp paramı 7 gün içerisinde hesabıma iade etmemeleri durumunda gerekli yasal yollara başvuracağımı bildirdim ve yine bir sonuç alamadım aksine,kendilerine gönderdiğim navigasyon cihazını bana tekrar yollayıp;HERHANGI BIR ARIZA GORULMEDI diye de navitech servis kağıdında yazıyordu,yani cihazımı tekrardan navitech servisine yollamışlar ve oradan da bana.
    Fakat bana ve mahkeme savunmalarında ise cihazı geri alacaklarını ve paramı iade edeceklerini belirtmişlerdi.


    Artık ne olursa olsun bu işin peşini bırakmayacağıma dair yemin ettim çünkü resmen beni ve tüketici mahkemesini takmıyorlar mı veya enayi yerine mi koyuyorlar dedim kendi kendime…

    Tüketici hakları mahkeme heyetine gidip olan biteni anlattım ve mahkeme de bana kısa sürede kararı açıklayacağını söyledikten sonra,kararı beklemeye başladım ve 28.09.2011 tarihinde çıkan kararda,mahkeme beni haklı görmüş ve firmanın tarafıma para iadesini kararlaştırmıştır.

    Elime geçen tebliğat tarihinden itibaren bir 15 daha beklemem gerekiyormuş ve karşı taraf ta tebliğatı okuduktan sonra 15 içerisinde paramı yatırması gerekiyormuş ama 15 hatta 20 gün geçmesine rağmen hesabıma param hala yatmayınca da kararı alıp icra mahkemesine başvurdum ve 14.12.2011 tarihinde de paramı aldım ÇOK ŞÜKÜR…


    Haaaaa paramı icra mahkemesinden almadan önce de,HB beni yine aradı ve bana geri gönderim kargo numarası vermek isteyip navigasyon cihazımı iade göndermemi istedi ama bir önceki hatamdan dolayı kendilerineHB ye güvenim kalmadığını ve paramı tahsil etmeden cihazı kendilerine kesinlikle göndermeyeceğimi söyledim.HB de bana,ne zaman paramı almaya gideceğimi sordu bende,yarın öğleden önce gidip kontrollerimi yapacağımı ve param tahsil edilmiş ise bende paramı alacağım ve öğleden sonra akşama doğru beni tekrar arayabileceklerini ve o zaman bana iade gönderim kargo numarası verebileceklerini söyledim.Beni arayan şahıs (ismini hatırlamıyorum,hatırlamak ta istemiyorum zaten) ,tamam o zaman yarın kontrollerinizi yapar paranızı alırsınız ve geri gönderim kargo numarası ile ilgili de iletmem için gün içerisinde sizi tekrar arayacağım dedi ama o gün bu gündür beni kimse aramadı ve bu durumda da düşünmüyorum değil,acaba HB yine ne kurnazlık düşünüyor???Bunu da öğrenmek üzere son kez olarak tüketici hakem heyetine sormaya ve bilgi almaya gideceğim…




    Sizlere de tavsiyem,
    bildiğiniz bir firmaya kendiniz giderek elinizin dokunduğu ve gözünüzün gördüğü ürünlerin alışverişini yapın,benim gibi 10 – 20 lira daha ucuz diye daha sonra da perişan olup uğraşmayınız…Ben işimi aksattım,zamanımı harcadım,izinli olduğum günlerde istirahatimden oldum ve ekstra masraflar yaptım,ama bunların tamamı bana BÜYÜK bir ders oldu…




    Ceyarar arkadaşa da ayrıca teşekkür etmek isterim,beni (‘’ navitech ve HB hakkını aramaktan kaçınan bir millet olduğumuzun farkında olduklarından bu kadar rahatlar, bu da benim asabımı bozuyor açıkçası. Gizli ayıplı üründe zaman aşımı yoktur, lütfen ilçe kaymakamlığınızda bulunan tüketici hakem heyetine başvurarak işlem başlatın.’’) aydınlatmasaydı şu ana kadar HB den almış olduğum ayıplı ürünü çoktan kırmış,yani yaklaşık 250 liramı çöpe sallamış olurdum…



    Öyle ki son zamanlarda internet üzerindeki büyük forumlara ve şikayet sitelerine bakacak olursanız, Hepsiburada ile ilgili şikayetlerin oldukça arttığını görebilirsiniz.


    http://hpsikayet.blogcu.com/hp-sikayet-ve-sorunlarinizi-internetten-halledin/3028243
    http://luleburgazmedya.com/medyatik/luleburgaz-haber/tuketici/item/172-mukemmel-firma-hepsiburada-ya-11291-sikayet.html


    İlk online satış firmalarından olanwww.hepsiburada.com bir rekora imza attı. 11291 şikayet ile birçok firmayı egale eden hepsiburada.com büyük bir başarıya imza atarak tüm müşterilerini madur etmeyi başarmış
    Hepsiburada.com dan alışveriş yapıpta memnun olanları yazsalar neler değişir bilmiyorum ama memnun kalmayıpta şikayet etmeyenler herhalde milyonu bulacaktır gibime geliyor.
    Ya arkadaş bu nasıl bir hizmet ki bu sayılara varıncaya kadar şikayet var ve hala bu kadar satış devam ediyor. İnanın ben bunu anlamakta zorlanıyorum. İnsanlar sigaraya bağımlı olmuş gibi bu firmadan alışveriş yapmaya devam ediyorlar. Garanti sistemleri işlemiyor aynı zamanda sorun yaşadığınızda karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. Birisine ulaşsanız bile nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
    Bu firma ile devletin kuruluşları bile baş edemiyor. Örneğin tüketici hakem heyeti bu firmaya diş geçiremiyor. Neyse ben yorumlamaya devam edeyim biraz can yakayım. Şimdi ben diyorum ki bizim millete … yaranır diye bir laf varya işte burada ispatlanıyor. Bu nasıl bir firma ki bu kadar terör estiriyor ve bu kadar iş yapmaya devam ediyor. Anlamak güç . Anlayanlar aşağıya yorumlayabilrler.
    Şikayetlerin sayısını görmek ve okumak için tıklayınız. Ömrünüz yetermi bilmem. Allah bu millete akıl fikir versin de ürün almadan önce biraz araştırma yapsınlar.
    Ayrıca sanırım Türkiyede sadece ona özel şikayet platformu oluşturulacak kadar sorunlu tek site sanırım.

    (luleburgazmedya.com sitesinden alıntıdır)

    Geçmiş olsun,
    Duymayanlar duysun...

    Teşekkür ederim...
  • Merhaba arkadaşlar ben 1 yıl önce navitech QX-B 432 model cihaz aldım yazılımı igo primo , haritası başarsoft gerçekten güzel ne varki olumsuz yönlerini size maddeler halinde yazayım.
    1. şarzı gerçekten çok az gidiyor elime alayım biraz kurcalayayım desen 1 saatte bitiyor.
    2. arabada video müzik için sesi çok az duyulmuyor ama navigasyon sesi iyi yani arabada film izler çocuklar derseniz yanılırsınız
    3. dış plastik aksanı zayıf elimde kalacak diye korkuyorum.
    Eğer param var iyisi olsun diyorsanız tomtom veya garmin ancak onlarında haritasını bilemiyorum.
  • Navitech Qx-B513 te Av-in var mı beyler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legion90

    Navitech Qx-B513 te Av-in var mı beyler?

    yok
  • 512 modelini az önce hepsiburada dan aldım. Umarım memnun kalırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahcal06

    512 modelini az önce hepsiburada dan aldım. Umarım memnun kalırım.

    Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar

    Bu konuları okuyunuz, yardımı olacaktır.
    PRIMO AYARLAR
    NAVIEXTRAS TOOLBOX GÜNCELLEME
  • merhaba arkadaşlar bu forum sayesinde piranha hd den dönüp navi q512 aldım ..
    3 günlük izlenimlerim şöyle..multi medya özelliği çok gzel en azından benim bu cihazı satın almamın yegane sebebi..
    mp3 leri müzik klasörü altında 3 klasörde topladım yerli yabancı slow şeklinde müzikçaları açınca bir tür plylist düzenleyici çıkıyor isterseniz klasörün içindeki müzükleri üstteki sağ yeşill okla tektek playliste atıyorsunuz isterseniz..bi altındaki çiftli okla bütün klasörü atabiliyorsunuz..
    aracım stilo ve track cdlerinden bıkmıştım yaşadığım şehir mardin olunca fm tarnsmitter de de sorun yok ses gayet net boş frekans çok..
    yalnız hafıza kartının içine bi kaç tane videoyu video klasörü oluşturum açtım ama görmedi sanırım dosya formatı boyutu ve çözünürlükle alakalı bi durum ..
    navigasyona gelince çok hızlı rota çiziyor akşam gideceğim halı sahayı buldu ve sorunsuz götürdü..esnaf olduğum için ayda bir ş.doşı g.antep iskenderun hatay yapıyorum mal alımı için naviyi o zaman kullanırım...
    tek eksiği bluetooth iphone4 ile sorunsuz eşleşti 203kişilik rehberi 30-40 saniyede aktardı..ama arma yapınca hayal kırıklığına uğradım hem karşı tarafın hemde benim sesim çok kötü gidiyomuş..tyalnız ben fm transmitter ile denemiştim belki ondandır bide cihazın dahili hoparlörüyle deneyeceğim..
    şimdilik sıkıntı yok verdiğimiz paranın hakkınmı veriyor bence.ben hb da dan. 240 tlye aldım...kalın sağlıcakla..
  • Sayın @copy_x

    Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar

    HandsFree özelliğini verimli kullanabilmek için cihazınızı size yakın yere konumlandırın. Sağlıklı ses gitmesi için 50cm. yakınlıkta olmalı size. Ben böyle çözmüştüm. Gelen ses oldukça tatminkar ana karşı taraf sesin az geldiğini söyleyebiliyor.

    Ön cam sol alt veya orta; geri görme aynası altına montaj çözüm olabiliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Sayın @copy_x

    Hayırlı olsun cihazınız, keyifli navigasyonlar

    HandsFree özelliğini verimli kullanabilmek için cihazınızı size yakın yere konumlandırın. Sağlıklı ses gitmesi için 50cm. yakınlıkta olmalı size. Ben böyle çözmüştüm. Gelen ses oldukça tatminkar ana karşı taraf sesin az geldiğini söyleyebiliyor.

    Ön cam sol alt veya orta; geri görme aynası altına montaj çözüm olabiliyor...



    teşekkür ederim cihaz tam ortada banada biraz uzak kalıyo ön konsol düz değil yoksa oraya monte ederdim nasıl söyliim böyle pötürlü oluyo bizim arabanın önü..bu haliylede memnunum bence bu fiyata alınacak en güzel cihazlardan biri..
    arabaya bambaşka bi hava verdiği muhakkak :)
  • arkadaşlar qx b511 almıştım geri verdim. nedeni cam askı aparatının üst tırnağının cihazı çıkartırken, diş yuvasının hemen arkasında bulunan pil kapağına takılması ve zorlayıp açması. bir süre sonra pil kapağının tırnak kırması olası. onun için vazgeçtim. ancak navigasyonu deneme fırsatım oldu çok hoşuma gitti. 512 ya da 513 modelini almak istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz acaba?

    ayrıca navitech yazılımında haritayı yaklaştırmak için + ve - işaretlerini göremedim. sadece ayarlardan görüntü ayarlarında üç yakınlık moodu var.. ben haritayı çok yakın planda seviyorum. o işaretleri ben mi bulamadım yokda yok mu? şimdiden teşekkürler.
  • SEVGİLİ DOST BENDEDE 513 MODELİ VAR AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ GELEN SES GÜZEL AMA KARŞIDAKİ SESİN ÇOK DERİNDEN GELDİĞİNİ SÖYLÜYOR VE ANLAMIYORUM DİYORDU ÖNCEKİ ARACIMDA bluetooth TEYBİN KENDİSİNDE VARDI ESKİ NAVİGASYON CİHAZI PX 215 İDE ARABAYI SATARKEN VERDİM NAVİTECHTEN MEMNUN OLDUĞUM İÇİN 513 MODELİNİ ALDIM ENÇOKTA İPOHONE 4 LE EŞLEŞMEDE SORUN YOKTU AMA SESİN AZ GİTMESİNDEN DOLAYI PARROT MİNİ SLİM ARAÇ KİTİ ALDIM GÜNEŞLİĞE TAKTIM GAYETTE MEMNUNUM SESLER NET GİDİYOR GELEN SESİDE NET DUYUYORUM 1000 ADEDT TELEFONUDA AKTARDIM GELEN ARAMALARDA KİMİN ARADIĞINI TÜRKÇE SÖYLÜYOR ARAYACAĞIM KİŞİYİ İSMİNİ SÖYLEMEM YETİYOR KENDİSİ ARIYOR HATTA KAÇ TELEFONU VARSA ONU BİLE SORUYOR CEP DİYORSUN CEBİ ARIYOR EV DİYORSUN EVİ ARIYOR BURDA SADECE İKİ CİHAZ ALMIŞ OLDUM VE İKİ MASRAF OLDU İŞTE. HAYIRLI OLSUN DOST İYİ NAVİGASYONLAR.
  • STARR DOSTUM 511 DEKİ BU OLUMSUZLUĞU BAŞKA BİR ARKADAŞTA YAZMIŞTI BENDE O YÜZDEN VAZGEÇTİM 512 İLE 513 ARASINDA SADECE KASA FARKI VAR HANGİSİ HOŞUNUZA GİDİYORSA ONU ALIN BEN 513 BEĞENDİM ONU ALDIM YOKSA İKİSİ ARASINDA HİÇ BİR FARK YOK HATTA 511 DE AYNI ONUN FARKIDA PİLİN ÇIKARILABİLİR OLMASI.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: starr

    .....

    ayrıca navitech yazılımında haritayı yaklaştırmak için + ve - işaretlerini göremedim. sadece ayarlardan görüntü ayarlarında üç yakınlık moodu var.. ben haritayı çok yakın planda seviyorum. o işaretleri ben mi bulamadım yokda yok mu? şimdiden teşekkürler.

    Ana ekrana dokunun solda çıkar + ve - 'ler.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.