Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.378
Cevap
199
Favori
1.899.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.ctf.edu.tr/stek/pdfs/23/2306IY.pdf
    İbs hakkında çok güzl bir çalışma,iii

    Psikiyatr ilaçlarındanda sözediyor serotonin felan,,,,

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mushmula

    1 ayı geçti, zeytin yaprağı olayına girdim, devam ediyorum. Marankinin zeytin yaprağını çok beğendim, yeşil, güzel. Temiz ve de kırık dökük değil.


    Sonuç: Artık dilimi seviyorum. Sürekli paslanan, işgembeye benzeyen dilim artık tatlı parlak bir pembe renge sahip. Bir insan hayatta buna benzer kaç şey isterki sorarım size

    Bu arada Dr. Muammer Yıldız'dan yeni bir bilgi öğrendim. Sabahları aç karna , şöyle bir ay kadar, 5-7 kuru incirin ağzını açıp zeytin yağına batırıp mideye indiriyorsunuz. Bağırsak florasını tamir ediyor; hemoroid ve kabırlık olayı kalmıyor(muş).

    Gaz falan yaparmı bilemiyorum . Deneyecek varsa neticeyi paylaşmanızı canı gönülden dileriz.





    yapma ya ben zeytin yaprağı çayına ara verip mikostatin kullanmaya başladım ve ilk zamanlar epey düzelme oldu ama dilin gırtlak kısmına yakın bölümünde hala düzelme olmadı :)

    gerçi bizim dil biraz yaşlı belki ondan zor iyileşiyor olabilir

    bu ilaç bitsin bende tekrardan zeytin yaprağı çayına döneceğim




  • İbrahim Gökçek ile ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum zaten pek kanım ısınmamıştı buna ama insan mecbur kalınca her bir şeyi deniyor.Velhasılıkelam aslında ben nerdeyse 4.5 aydır ekmek,çay,sigara,alkol gibi şeyleri hayatımdan çıkardım ve de bu duruma alıştım da ama çok zayıfım 69 kiloyum ve boyum 1.90 düzenli spor da yapmaya çalışıyorum fitnessa gidiyorum mesela ama kilom olmayınca pek bi işe yaramıyor.1.5 ay kadar önce kilo almak için protein tozu aldım ama bna fena dokundu bide sütte cabası oluyrdu koca kutu elimde patladı.Böyle olunca ne yiyeceğimide şaşrdım.Ben Manisa da okuyrum buranın macunu meşurdur bnde hem enerji versin hemde şifalı diye ondan kullanmaya başladım fakat çok tatlı ve buda bnde problem yaratıyo başımı bile döndürüo yarı şeker hastası gbiyiz(test yaptırdım deilm)yani tam olarak kötü olmuyorum ama bi türlü de tam iyiyim zindeyim diyemiyorum ve bu boktan gerçekten çok ama çok sıkıldım seninde dediğin gbi yaparsam düzelir mi sende durumlar nasıl ben ilk zamanlar gbi kesnlikle deilim ama küçük bi ekmek parçası(beyaz ekmek)bnde hiçbirşeym yokken sıkıntı yaratabiliyor dediğin gibi sarımsak ve zeytin yaprağınıda deniycem ama bal işi zor gözüküo çnkü tanıdık güvenebileceğim bi balcı yok ve fiyatları baya bi pahalı oluyo(malum öğrenciyiz)eğer bu dediklerin işe yararsa inan sana çok dua edicem bide bu olay hala bnde net deil candida mantarı olmadan da ibs olabiliyomu eğer oluyosa büyük ihtimalle bakteri ve parazitler yüzünden ee peki bunlar temizlendiğinde geçmesi lazımken neden ömür boyu olarak gözüküyor Allah böyle birşeyi insana yapar mı yani düşünsene beyinde bağırsakla alakalı dosyalar siliniyor ve ne tepki vereceğini de bilemiyor dewamlı error veriyor sistem geri dönüşüm de yapılamıyr gbi saçma bi durum insan mantığına hiç uyuşmuyo bi kere yany bnce bütün bu olanlar yediğimizle,antibiyotiklerle ve içtiğimiz suyla alakalı bi durum ve bu durum insanların çoğunda var(derece derece)ve de dikkat edersen herkez bi eblehleşmiş tembelleşmiş asalaklaşmış durumda bazısı farkında bazısı değil bazısı takıyor bazısı takmıyor.......ama işin gerçek bi tarafı da var ki millet yiyince o ekmeği ona dokunmuyor o da ayrı yany kafam çok karışık durumda yani bizim bu ibs ye hastalık bile diemiolar sadace rahatsızlık diyebiliyorlarken anlıyamıyorum vallaha anlıyamıyorum bigün alıcam elektrik şok cihazını basıcam kafama hatrladın mı lan şmdi nasıl hazmedebiliyodun ekmeği hee hatırladımı itoğlu diye kendimi yumrulıycam ama hayrlısı bakam




  • Arkadaşlar başımdan geçen konuyla ilgili süreçi anlatmak isterim.
    Bundan 3 ay önce çok gaz çıkartıyorum. (Yelkeniyorum) gideyimde bir sorun olur nu diye Gastoentroloji'ye randevu aldım.

    Doktora gittim anlattım bana 9 gün kullanacağım bir antibiyotik ike 21 gün sürecek basko gıda takviyesi vetdi. Bu arada ben doktora hocam en kötü ne olabilir diye sormuştum. O da en kötü Kolon kanseri diyince nerdeyse bayılıyordum. İnternette başladım araştırmaya belirtileri falan derken başka doktorlara gitmeye başladım. Tabi bu arada internette okumadığım yazı makale klamadı. IBS yi orada gördüm. Araştırmaya başladıkça kanser belirtilerin hepsini görmeye başladım. Gördükçe her belirti için başka doktora gitmeye başladım. Neyse ilacı kullanmaya başladım. Kullanmaya başkadıkça değişik yerlerim karnım kadıklarım falan derken sürekli başka doktra gidiyor telefonla konuşmaya başladım. Anlaycağınız artık dünyadan kopmuştum.

    En sonunda da doktorum beni rahatlmatmak için kolonoskopi yapacağız dedi ve yaptı. Sonuç olarak rektum da zararsız bir polip çıltı ve hiçbirşeyim olmadığı ortaya çıktı.
    Ancak bu süreçte o kadar kafayı yemiştim ki herhangi bir yerim ağrısa doktor doktor geziyordum. Tabi ki hastanede gidilecek bölüm kalmayınca gidilecek tek yer vardı (doktor sevk etmişti) artık bıktım dercesine neyse dsnra PSIKIYATR deydim artık. Pisiyatr uzmanına tüm olanlar anlattım. Tanı koyuldu deprosyondaymışım. İlaç tedavisi başlatıldı, hastaneye gitmek, internette araştırmak yasak. Bakalım25 gün sonra tekrar randevu verildi sonuç ne olacak bakalım.

    Eğer hepsi psikolojikse. 3 ay boşuna acı çekmişim.

    Arkadaşlar çok zor bir süreç Allah hepinize sağlık versin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbalcik -- 11 Mayıs 2014; 19:23:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yunusbalcik Y kullanıcısına yanıt
    doktor size kolon kanseri olabileceğinizi falcılık yaparak mı söyledi ?

    bu olacak iş mi ?


    birde zaten endeskopi ve kolonoskopi dışında yapılanlar sadece insanın, hem zamanını,parasını ve sağlığını bozmaktan başka hiçbir işe yaradığını görmedim (teşhis için)

    ama baştan savmak için ya mide rontgeni veya birkaç antibiyotik verilerek hastaları göndermeyi uygun buluyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

    quote:

    Orijinalden alıntı: divanedeli

    İbrahim Gökçek ile ilgili verdiğin bilgi için teşekkür ediyorum zaten pek kanım ısınmamıştı buna ama insan mecbur kalınca her bir şeyi deniyor.Velhasılıkelam aslında ben nerdeyse 4.5 aydır ekmek,çay,sigara,alkol gibi şeyleri hayatımdan çıkardım ve de bu duruma alıştım da ama çok zayıfım 69 kiloyum ve boyum 1.90 düzenli spor da yapmaya çalışıyorum fitnessa gidiyorum mesela ama kilom olmayınca pek bi işe yaramıyor.1.5 ay kadar önce kilo almak için protein tozu aldım ama bna fena dokundu bide sütte cabası oluyrdu koca kutu elimde patladı.Böyle olunca ne yiyeceğimide şaşrdım.Ben Manisa da okuyrum buranın macunu meşurdur bnde hem enerji versin hemde şifalı diye ondan kullanmaya başladım fakat çok tatlı ve buda bnde problem yaratıyo başımı bile döndürüo yarı şeker hastası gbiyiz(test yaptırdım deilm)yani tam olarak kötü olmuyorum ama bi türlü de tam iyiyim zindeyim diyemiyorum ve bu boktan gerçekten çok ama çok sıkıldım seninde dediğin gbi yaparsam düzelir mi sende durumlar nasıl ben ilk zamanlar gbi kesnlikle deilim ama küçük bi ekmek parçası(beyaz ekmek)bnde hiçbirşeym yokken sıkıntı yaratabiliyor dediğin gibi sarımsak ve zeytin yaprağınıda deniycem ama bal işi zor gözüküo çnkü tanıdık güvenebileceğim bi balcı yok ve fiyatları baya bi pahalı oluyo(malum öğrenciyiz)eğer bu dediklerin işe yararsa inan sana çok dua edicem bide bu olay hala bnde net deil candida mantarı olmadan da ibs olabiliyomu eğer oluyosa büyük ihtimalle bakteri ve parazitler yüzünden ee peki bunlar temizlendiğinde geçmesi lazımken neden ömür boyu olarak gözüküyor Allah böyle birşeyi insana yapar mı yani düşünsene beyinde bağırsakla alakalı dosyalar siliniyor ve ne tepki vereceğini de bilemiyor dewamlı error veriyor sistem geri dönüşüm de yapılamıyr gbi saçma bi durum insan mantığına hiç uyuşmuyo bi kere yany bnce bütün bu olanlar yediğimizle,antibiyotiklerle ve içtiğimiz suyla alakalı bi durum ve bu durum insanların çoğunda var(derece derece)ve de dikkat edersen herkez bi eblehleşmiş tembelleşmiş asalaklaşmış durumda bazısı farkında bazısı değil bazısı takıyor bazısı takmıyor.......ama işin gerçek bi tarafı da var ki millet yiyince o ekmeği ona dokunmuyor o da ayrı yany kafam çok karışık durumda yani bizim bu ibs ye hastalık bile diemiolar sadace rahatsızlık diyebiliyorlarken anlıyamıyorum vallaha anlıyamıyorum bigün alıcam elektrik şok cihazını basıcam kafama hatrladın mı lan şmdi nasıl hazmedebiliyodun ekmeği hee hatırladımı itoğlu diye kendimi yumrulıycam ama hayrlısı bakam

    MEselenin özü ve temeli tamamen yeni dünya düzenidir.
    Gecenlerde bilim adamları toplandı ve antibiyotiklerin artık işe yaramadıgını söylediler.
    Bakteriler,mikroplar ve mantarlar bagısıklık kazandı antibiyotiklere.
    Avuc avuc ilaç içilen bir dünyada ibs oldugun icin sadece bu düzeni ve düzenin parcalarını suclayabilirsin.

    Benim bal diyetlerinden sonraki durumu yüzde 60 civarı iyileşme şeklinde oldu.
    Eskiye göre cok cok iyiyim.
    Tam bir iyileşme için ise son altın vuruşa hazırlanıyorum.
    Kandidanın 7 ceddini mahvedicem inş.

    Bal işi zor diyosan diger arkadasın deneyipte fayda gördügü sarımsak yöntemini uygula.
    Hergün sabah ögle akşam 1 er diş sarımsak yut ac karnına ve günboyu 3 defa ve eger dokunmazsa daha fazla zeytin yapragı cayı iç.
    Şeker ve ekmegi kes.
    Arı ürünü olan polen satın al pahalı digildir.
    Günboyu vücuduna enerji vermesi ve tüm ihtiyaclarını karsılaması icin polen yut 1 cay kasıgı veya agır gelmezse 2 cay kasıgı.
    Bu şiekilde bir süre devam et bakalım durum nasıl syredicek.

    Ayrıca ibs nin sinirsel olmasının temelinde de muhtemelen kandida mantarı ve bazı bakteriler var.
    Ondan öte mide sorunu olanlarda ibs nin ortaya cıktıgı dikkat cekici bi ayrıntı.
    Bu zincirleme bi reaksiyon.O nedenle ayrı düşünmemek lazım hiçbirşeyi.

    ÖRnegin colpermin isimli nane yagından imal bir ilaç var isb için.
    Bunu kullanan ibslilerin bir kısmında şikayetler ortadan kalkıyor kullanım süresince.Ama benim gibi bazı ibslilerde ise hibir etkisi olmuyor.
    Bu nane yagının özelliği ince barsakta acılan kapsül icinde olması ve barsaklardaki sinirleri uyusturması.

    İBsyi daha evvelde anlattıogım gibi görmeniz lazım.
    İbsde mantarın hakim oldugu ve sadece gaz ve guruıldama sorunu olan formuyla,ishal ataklar veya kabızlık seklinde olan formu şeklinde 2 temel yapıda görmek lazım.

    Bende sadece gaz ve guruldama varki bu demek oluyor ; benim barsak sinir ve enzim düzeyinde sorunum yok.
    İshal atak ve kabızlık şikayetini yasayanlarda ise barsak sinir ve enzim düzeni bıosulmus demek oluyor.

    O yuzden onların b12 vitamin eksikligide olması muhtemel ve barsaklarını güçlendirici ürünlerle takviyeye ihtiyacları var.

    Doktorlar ne yazıkki bunları bilmiyor ve inanmıyorda.

    Sende gaz ve guruldama varsa kandida var ve barsak enzimlerin sinirlerin sorunsuz diyebiliriz.
    O yuzden sarımsk,zeytin yapragı şeklinde tedavi uygulaman lazım.
    Gözünde bu kadarda büyütme daha yenisin.
    Burada ben 15 yılı aşkın süredir bu derdi yasıyorum.Bazı üyeler cok daha fazla senedir yasıyor.
    Şanslısınki bizler burada bir takım çareler üretebiliyoruz.
    İnş kökten çözümü buldugumuzda da herkes bu illetten kurtulmus olucaktır.

    Gerçekten haklısın katılıyorum inan bnde o kadar araştrmama rağmen senin ve burda bulunan arkadaşların verdiği kadar değerli bilgiler bulamadım.Siyasete hiç girmiycem ama olay yeni dünya düzeni planı çerçevesinde insanları bağımlı ve düşünemez hale getirmek.Son zamanlarda Kemal Özer'i takip etmeye başladım bu adamı ilk Pelin Çiftin programında gördüm adam baya baya bilerek istenerek zehirlenildiğimizi söylüyor gıdalar hakkında birçok iddaası var ama beni en çok suyla alakalı olanı dellendirdi zamane hastalıklarının yüzde 80 ninin içtiğimiz klorürlü sudan kaynalandığını falan söylüyo zira prof Yavuz Dizdar da suya çok dikkat çekiyo ve sudaki klorürün uçup gitmesi için mutlaka bi su testisine konulup dinlendirilmesi gerektiğini söylüyo hani ısıtıp sonra içmektense ama katiyen cam şişede olmamalıymş çnkü klorür anca bu yolla buharlaşp gidiyomuş.Zaten ambalajlanmış gıdalarda hepten problem var.Yany pek komplocu bi tip deilm ama galiba terso bişeyler uygulanıyo bize zira kanser,şeker hastalığı,tiroid,obezite,kısırlaşma vb durumlar hat safhada nedense aklıma hep matrix deki neonun karnına yerleştirilen robot virüs sahnesi geliyo......akıllı mantar bakteri fln gelio.Herneyse bendeki düzelmede bayaa iyi durumda özellikle son 4.5 ayda yaptığım beslenme değişiklikleriyle(şekerli tüketmemek,çay,alkol,kahve ve hamur işi yememek vb)çok az bi problemim kaldı diyebilirim.Dediğin gbi enzim problemim hiç kalmadı,gaz durumuda çok çok az ama dokunan bişey yiyince gene olabiliyor.Ama sana şunu sorucam hani son vuruşu yapıcam diosun yha yany şu an dokunan şeyleri tüketebiliyomusun yada doya doya tatlı yiyebiliyomusun yada bunu mu amaçlıyorsun iyileşmeden kasıt olarak.Dediğin gibi sarımsak yemeyede başladım mikostatinde kullanıyorum ama daha zeytin yaprağı alamadm ama balla birlikte alıcam aktardan.İnşallah bu illete bi çare buluruz dediğin gibi allah herkeze şifa versin




  • .................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 15:9:38 >
  • merhaba arkadaşlar, nasılsınız? şikayetlerinizde bir nebze de olsa düzelme oldu mu kaptan elvis??

    son günlerde şiddetli kabızlık çekiyorum yineee. ne kötüdür bu sindirim problemleri :SS

    kabızlık çekenler için sabah aç karna 1 adet elma. yemeklerden önce 5 dal marul :) gece yatmadan önce elma,ayva,çilek karışımlı kompostoyu önerebilirm. bunun yanında dereotu, kuru kayısı, incirin de bi nebze faydası oluyor. tabi hepsini yiyeceksin :DD

    bu arada ibrahim saraçoğlunun kabızlık için taze portakal yaprağı çayı önerisini duydum. lakin onu taze kim bulacak :DD

    kolay kolay ishal olmam. DİKKAT, DİKKAT!!! koca yemiş diye bir meyve varr. onu yiyene kabızlıkta kesin çözümmm :)) lakin aç karna hepsini yemişim. midemi çok bulandırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divanedeli

    Meraba arkadaşlar öncelikle yaptığınız şey çok değerli onu söyliyeyim.Çünkü bu lanet olası doktorların bi boktan anladıkları yok...Herneyse size hikayemi anlatayım ben bundan yaklaşık 4 sene önce lise sondayken bu illetin belirtilerini görmeye başladım yediğim şeylerin gaz yapması,çok çabuk yorulma,şekere ve ekmeğe aşırı düşkünlük,dikkat dağınıklığı,uyku düzenimin bozulması ve çok uyuma ve zamanla(son 2 senedir)burun tıkanıklığı özellikle bir tanesinin ve acil idrara çıkma durumu buna eklendi.idrar testlerimde ve kan testlerimde bunla ilgili hiç bi bulgu bulunamadı bende gastroentoloğa gittim gene testler yapıldı şikayetlerimi söyledim bide endoskopi ol bakalm dedi doktor snra oldum ama helico bile çıkmadı hade iisin kerata dedi bana bende güldüm lanet olasıya velhasılı kelam arkadaşımn tanıdığı bi aktarcıya uğradım bana tükürük testi yaptı ve ibs olduğumu ve birazda gastrtim olduğunu söyledi ve bana diyet hazrladı fakat bnde o aralar bu ibrahim gökçeği takip ediyordum bu durumun mantardan kaynaklandığını beyinden bağırsağa artık sinyal gitmemesi olarak açıklanan ibsnin asıl nedeninin bu olduğunu ve çözümünün mantarı yok etmek olduğunu falan söylüyordu bnde onun meşur aloeverajelinden aldım ve diyetle birlikte kullanmaya başladım 2 yada 3 ay bunu kullanıp diyetime uyarsam mantarı yeniceğimi ve ibrahim gökçeğinde bahsetti iyileşme sürecinin ve dieoff un gerçekleşmesi için bekledim fakat die offla alakalı hiç birşey olmadı ama gaz sorunum yediklerime dikkat etmemlede alakalı çok büyük ölçüde ortadan kalktı ve defi hacetim tekrar düzene girdi(önceden bi ishal bi kabızdım)ve ben bunu 3 ay sürdürdüm ve birgün bıraktım baktımki bıraktıktan sonra ekmek yesem çayı şekerli içsem fln gene tuvaletim geliyor gazım oluyo fln en son bunada bi lanet çektim ve ulan dedim olum sen ibs sin buna bi çare yok ömrü hayatın boyunca bu sürecek hembak bazı şeyleri yemeyince bu konuda problem yaşamıyosun fln gerçektende öyleydi böyle hayatımı sürdürebilirdim hem başka insanlara göre daha sağlıklı ve daha uzun ömürlüde olurdum cidden hoşuma da gitmişti yalnız hala bir iki küçük problemimvardı bir hala acil ve sık idrara çıkıyordum iki böyle aralıklarla burnumun teki özellikle sıçtıktan sonra yada halsizken tıkanıyordu en sonunda prostat iltihabı olduğumu düşünüp ibrahim saracoğlunun kürlerni denedim azda olsa geçti fakat burun tıkanıklığımı geçiremiyordum en sonunda tak etti gne araştrrkren kaptanelvisin yazdıklarna denk geldim.Şu an mikostatin kullanıyorum 2 gün oldu ancak dediğin gibi gereksiz gaz sancıları olmaya başladı(istediğim gbi)demem o ki eğer buna bir ay kadar devam edip beslenmemi de bütçem dahilinde mükkemmelleştirirsem(kefir,doğal yoğurt fln aldım)bu illeti yenebilirmiyim kaptanelvis arkandayım bnde senin gbi bu işe başımı koyucam doktorların yapmayı bırak hayal bile edemeyeceğini başarıcaz inş................doya doya ekmek yiyebilmeyi sigara içebilmeyi o kadar özledim ki gerçi içmesemde olur artık alıştım ama normal bi insan gibi herşeyi tıkabasa yiyip bi bok olmamışcasına dawranmak istiyorum

    burun tıkanıklığı özellikle bir tanesinin demişsiniz. burun tıkanıklığı için fayda gördüğüm papatya kürünü tavsiye edebilirim size. sinüzitiniz varmı ki? eğer öyleyse
    2 su bardağı suya 2 çorba kaşığı kuru papatyayı kaynatıp buğu yapıyoruz. 30 dk sonra aynı işlemi tekrarlıyoruz. inş şifa oluyor. yıllardır nefes almıyormuşum. hep ağzımdan solurdum:DD deneyin.




  • cilekss C kullanıcısına yanıt
    çok saol kesinlikle deniycem
  • Anladım.Bide candidayı ekşide araştırırken şöyle bişey buldumhttp://thekeybiotics.com/video_toon.html aslında bütün olayı özetliyor ama keybiotics denen şey işe yarıyomu bilmiyorum.Hepimiz bu dertten kurtulucaz inş. denemelere dewam




  • arkadaşlar ben yaklaşık olarak 9 aydır anti depresan kullanıyorum ve artık %100 iyileştim. ne bir wc ihtiyacı ne başka bir stress. yeniden doğmuş gibiyim. detaylı bilgi vermek istiyorum fakat detay verecek bişey yok. 20 mg ile başladım şuan 30 mg kullanıyorum. 30a geçtikten sonra herşey daha güzel gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    arkadaşlar ben yaklaşık olarak 9 aydır anti depresan kullanıyorum ve artık %100 iyileştim. ne bir wc ihtiyacı ne başka bir stress. yeniden doğmuş gibiyim. detaylı bilgi vermek istiyorum fakat detay verecek bişey yok. 20 mg ile başladım şuan 30 mg kullanıyorum. 30a geçtikten sonra herşey daha güzel gitti.
    ..................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elvis-Presley -- 7 Şubat 2020; 15:10:0 >
  • ekşide tranko buskas ın ibs yi geçirdiğini okumuştum ilgilenenler bakabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    arkadaşlar ben yaklaşık olarak 9 aydır anti depresan kullanıyorum ve artık %100 iyileştim. ne bir wc ihtiyacı ne başka bir stress. yeniden doğmuş gibiyim. detaylı bilgi vermek istiyorum fakat detay verecek bişey yok. 20 mg ile başladım şuan 30 mg kullanıyorum. 30a geçtikten sonra herşey daha güzel gitti.

    Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Senin adına çok ama çok sevindim

    Sendeki şikayetler neydi ve hangi antidepresanı kullandın da iyileştin anlatabilir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    arkadaşlar ben yaklaşık olarak 9 aydır anti depresan kullanıyorum ve artık %100 iyileştim. ne bir wc ihtiyacı ne başka bir stress. yeniden doğmuş gibiyim. detaylı bilgi vermek istiyorum fakat detay verecek bişey yok. 20 mg ile başladım şuan 30 mg kullanıyorum. 30a geçtikten sonra herşey daha güzel gitti.

    sizin probleminiz sadece psikolojik ise evet faydası olabilir ama sindirim sisteminizde de problem var ise maalesef ileride yine karşınıza çıkacak demektir

    hatta mide ilaçları bile ilk başlarda çok rahat hissettiriyor ama bu ilaçlar gerçek hastalığı baskıladığı için hastalığın ilerlediğini de far edemiyorsunuz

    ta ki artık ilaçlarda fazla fayda etmediğinizi görene kadar

    bu nedenle ilaç kullanmadan önce bütün tahliller yapılıp hastalık hakkında tam teşhis konulduktan sonra tedavi yöntemi seçilmelidir ama ülkemizde hangi doktora gitseniz o doktor kendi bölümü ile ilgili tetkikleri yapıp kendi branşına göre ilaç yazıyor

    misal ,karın ağrısı gerekçesi ile nöroloji veya psikiyatri bölümüne başvurursanız emin olun size anti depresan ilacı verecektir

    yada tam tersi olarak varsayalım aslında sizin probleminiz psikolojik olduğu halde gastroloji veya dahiliye doktoruna giderseniz büyük ihtimal mide ilacı yazacaktır


    ülkemizde ki en büyük sorun tam tahlil ve teşhis koyma aşamasında oluyor ,çünkü bir sürü değişik bölüme başvurup hepsinden tahliller yaptırmak pek kolay olmuyor




  • ---
    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairi1905 -- 29 Mart 2020; 19:39:56 >
  • evde yapılan (doğal) yoğurt yediğim zaman beni komaya sokuyor :)

    aynı şekilde taze süt de

    sıralama yapmam gerekirse :

    1-nohut

    2-ev yoğurdu

    3-doğal taze süt

    4-greyfurt -portakal-mandalina

    bugüne kadar tespit ettiklerim bunlar ama hazır yoğurt ve süt bana kötü etki etmiyor ,ayrıca yiyemediğim meyvelerin reçelini yapıyorum o zaman sorun olmuyor (misal bahçemde mandalina ağacı var ,toplayıp reçel yapıyorum mükemmel oluyor)
  • Çok kıymetli bilgiler var en çok da sizinkileri önemsiyorum Kaptan,
    Bilgiler bir yandan birikiyor ama hangisini ne zaman yapacağım konusunda kafam karışmıyor değil :)
    Ama hepsini beynimdeki ilgili yerlere itina ile ekliyorum ve teşekkür ediyorum.

    Zeytin yaprağına günde 3 kez olmak üzere devam ediyorum ve bir süre daha devam edicem.

    Zaman zaman baya hasta oluyorum, boğazım ağrıyor falan. Normalde bademciğimin şiştiğini hiç bilmem fakat sabahları bademciklerim şişiyor. Gün içinde bazı süreler Öksürüyorum vs.. Sonra bir bakıyorum gayet iyiyim. Acaba diyorum tüm bu semptomlar zeytinyaprağı sonucu oluşan toksinlerin etkisimidir.
    Bi de ağzımdaki aflar geçecek gibi oluyor iyileşmeden tekrar nüksediyor. ( B12'im 450 imiş, tüm kan değerlerim normal, demir, hemoglobin, tiroid)

    Bu arada bitkisel 2 ilaca başladım. 3 ay kadar kullanmam önerildi. 15 günde bir benimle irtibata geçecekler, durumu takip edecekler. Şifa bulursam detaylarını paylaşırım.

    Not:Soma da vefat edenlere birer Fatiha okuyalım lütfen. Allah geride kalanlara ecir sabır versin.




  • Geçen paylaştığım videonun altyazılısını buldumhttp://okyanusum.com/belgesel/amerikan-paraziti/ .Aslında bu belanın nerdeyse herkezde olduğu ama ya daha tam sirayet etmediği ya da farkında olunmadığı ya da normalmiş gibi kabullenildiği için saptanamadığı açık.Gıda gerçekten ulusal tehdit durumunda,antibiyotikle çoğalan bu mantarın antibiyotik kullanmasak bile yediğimiz ette,tavukta,yumurtada olması nedeniyle(malum bu hayvanlar özellikle piliç antibiyotiklerle yemleniyor)vücudumuzda çoğalması antibiyotik kullanımı kadar güçlü ihtimal.O yüzden arkadaşlar yediğimize çok dikkat edelim yumurtayı köy yumurtası olarak alalm marketten piliç yada et almayalm bunlar çok önemli!Bu da harvardlı prof türk abimizdenhttp://www.milliyet.com.tr/harward-daki-turk-profesorden/gundem/detay/1879806/default.htm durumun ehemmiyetini anlamışsınızdır o halde izle izlettir.




  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.