Şimdi Ara

Catherine Ön İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Güzelliği ile sizi büyüleyen bir kız kabuslarınızın kaynağı olabilir mi?

    Vincent: Söylesene Catherine
    Hiç rüyanda bir ölüm gördün mü?
           veya rüyanda öldürüldüğünü gördün mü?
           Catherine: Öyle rüyalar gördüğümü söyleyemem, fakat rüyamda birisini öldürdüğümü gördüm.

        İşte o an Vincet'ın yüzünde şoka uğradığını gösteren bir ifade belirir. Catherine'den böyle bir yanıt beklemiyordur. Bu kendisinden 10 yaş küçük, 22 yaşındaki, sevimli mi sevimli bir kızdan beklediği bir yanıt değildir. Yine de bazı şüpheleri vardır, çünkü her şey onunla bir gece geçirdikten sonra başlamıştır. Cahterine'den sonra Vincent aralıksız her gece kabus görmeye başlar. Bu kabuslar artık o kadar yoğunlaşmıştır ki, Vincet artık gerçek ve kabusu birbirinden ayıramaz. Peki bu kabuslardan nasıl kurtulmalı? Bunun için neler yapmalı?

    ''



        Persona serisinin oynayanlar bu oyunun dünyasının ne kadar derin olduğunu ve farklı oynanış öğeleriyle bu rpg serisinin oyuncuları kendi dünyasına bağladığını bilirler. RPG oyunları ile tanıdığımız Japon Atlus firmasının en ünlü oyunlarından birisi olan Persona, özellikle Japonya'da büyük beğeni toplayan bir seridir. Bu seri; ilgi çekici sunumu, gizemli senaryosu ve eğlenceli oynanış öğeleriyle sadık bir hayran kitlesi kazandı. Tamam belki Batı'da çoğu oyuncu bu seriyi bilmiyor, ama seriye kendini kaptıranlar da Persona'nın dünyasından kopamıyorlar.

        Şimdi ise Persona serisinin geliştiren ekip, yeni bir oyunla karşımıza çıkıyor. Bu defa bir rpg oyunu ile değil, Catherine adında aksiyon, macera, korku ve cinselliğin iç içe geçtiği yine gerçek anlamda “ilginç” bir yapımı bize sunmaya hazırlanıyorlar.
    Üstelik Catherine, Persona ekibinin ilk HD oyunu olma özelliğini taşıyor.

    ''



        Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyun, henüz Batı için duyurulmadı, ama özellikle Persona hayranlarının bu oyunu Batı'da çok istediğini biliyoruz. Hatta Persona ve Catherine arasında ilginç bir bağlantı da var. Ana karakterimiz Vincent ilk defa PSP oyunu Persona 3: Portable'da Club Escapade'de göründü, ama onu adıyla değil, "Yalnız Başına İçen Adam" olarak tanıdık. Hatta oyunda sorunlarına dair bazı ipuçları da bulunuyordu, ama tabi ki bu yeni oyunumuz Catherine'i tahmin etmek için yeterli değildi. İsterseniz Catherine'in dünyasına, ana karakterimiz Vincent'in korku ve duygusal hikayesine yakından bakalım.

         Vincent'ın oturduğu semtte, bir kaç kişi, yüzlerinde acı dolu bir ifadeyle, alışıla gelmedik bir şekilde uyurken ölmüştür. Üstelik, bu kişilerin hepsi genç erkektir. Bu olay kısa sürede medyaya yansır. Büyük ilgi çeken olay üzerine bir çok ölüm teorisi ortaya atılır. Garip bir söylentiye göre bir kişi kabus görmeye başlarsa ve kısa bir süre içinde uyanamazsa, tamamen uyanamaz hale geliyor ve sonunda da ölüyormuş.

    Ön İncelemenin devamı için tıklayınız






  • Umarız gelir...
  • yalnız şu oyunu bir tek ben takip ediyorum, bir tek benim mi ilgimi çekti bölge kısıtlaması olmaz ise yani pal versiyonu çıkarsa kesinlikle edineceğim bir oyun olacak...
  • Beyler bunu okuduk diye bizimde rüyamıza girmesin :O
  • Zaten Rpg kıtlığını çok yaşıyoruz ps3lerimizde.En azından ben henüz FF serisi oynamadım (kızmayın ) Özetle: Gelsin iyi olur.
  • Etkileyici bir oyuna benziyor daha öncede persona serisini duymamıştım . Ön inceleme için teşekkürler
  • Bu oyun j'ye çıkacak diye biliyorum sadece
  • bu oyunu almadan bolca tüp alın zira her oynadığınızda duş almanız gerekecek
  • Çok umutlu olduğum bir oyun. Bu oyunu yapan ekibin daha önceki oyunlarını oynayanlar ne demek istediğimi anlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 11 Ocak 2011; 23:01:00 >
  • Ön inceleme için teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum. SMT camiasından ne çıksa yerim :D
  • Persona serisi oldukça başarılıdır. ATLUS firması zaten yaptığı RPG'lerle oldukça popülerdir. Bu oyunu da sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnız isimlere biraz daha özen gösterselerdi daha iyi olurdu. Adamın sevgilisinin adı Katherine, 22 yaşında barda tanıştığı kızın adı ise Catherine! Gerçekten de çok yaratıcı...
  • Konu güzel ancak Türkçe olmaması çok kötü. Bu tarz oyunlar yabancı dil bilmeyenler için çok anlamsız. Ne yaptığınızı bilmeden rastgele ilerlemek..
  • DasheriM belki de Catherine ile Katherine in birbiriyle alakası var. gizli kardeşler belki de ;) yani hemen yaratıcılığa atma suçu :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farda12

    DasheriM belki de Catherine ile Katherine in birbiriyle alakası var. gizli kardeşler belki de ;) yani hemen yaratıcılığa atma suçu :D


    Yav bırak yahu. Kardeş olsalar bile Catherine - Jasmine falan olur...
  • Yukarıda ki bir lafına hak veriyorum;


    İnsanlar artık grafikle yatıp kalkar oldu, şöyle senaryosu adam akıllı atmosferi ile etkileyen yapımlar azaldı.
  • hala çok iyi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebediyat

    Konu güzel ancak Türkçe olmaması çok kötü. Bu tarz oyunlar yabancı dil bilmeyenler için çok anlamsız. Ne yaptığınızı bilmeden rastgele ilerlemek..


    orası öyle de, adamların ingilizce bile çıkartacağı meçhul... türkçesini beklemek çok komik olur...
  • Yeni bir Persona oyunu daha iyi olurdu ama olsun bu da iyidir :) Zaten Vincent da ilk olarak Persona 3 Portable'da görünmüştü. Belki Persona evreninden karakterler görürüz oyunda.
  • SMT hayvanı birisi olarak Catherine için heyecandan ölüyorum. <3
  • Bu oyun acayip hoşuma gidiyor. Anime tadında olması bunda en büyük etkenlerden biri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.