Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.476
Cevap
6
Favori
97.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    Eskisi kadar ilgilenemeyeceğimden dolayı çözümleri dh'li arkadaşlardan beklemekteyim en nihayetinde sonucu bulursak buraya kendi yazısını koyacağım.

    quote:

    Orijinalden alıntı: samplus

    1. kitabın tüm sayfalar aynıydı ve rastgele seçtiremedi sayfadan kelimeyi. Sayfaların farklı olduğunuda göstermedi seyirciye.
    2. kupa 10 u verecekti sergenin eline her türlü. Kupa 10 u nasıl yazdığını değil sergenin kupa 10 u nasıl seçtiğine bakmak lazım.

    Bu aref her numarasında kupa 10 mu seçtiriyor yoksa benim mi aklımda öyle kalmış.



    quote:

    Orijinalden alıntı: edaliy

    bence
    1- çocuk arkadaşıydı zaten ona ulaşıncaya kadar oyuncağı attıracaktı. sağa sola arkaya diye yönlendirecekti. çocukta erkenden kalktı dikkat edersen.
    2-kupa 10, klasik kağıt numarası, destenin tamamı kupa 10
    3-kitabın tamamı o iki sayfadan basılıydı. dikkat edersen herhangi bir kelime demedi, ve herhangi bir sayfa demedi,
    sol taraf ve ilk kelime dedi. bu iş bu kadar
    ilüzyonist değiliz ama bu ucuz numaralardan sıkıldık. taklit istemiyoruz. bence yetenek sizsiniz de daha iyileri geldi,
    adam sırf yabancı diye bu ilgi.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Adoring Fan

    Dikkatler başka tarafa dönükken biri geldi yazdı adamın arkasına önüne bu kadar basit...


    Olaylar kesinleştikçe alıntılar silinebilir/değiştirilebilir.






     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    Arkadaşlar şimdi gördüm ben televizyondakine yetişememiştim malum hastanede olduğumdan sonradan evde videoda izlemiştim benzetmiştimde hatta ama tam çıkaramamıştım kendisi benim ilk öğretim okuldan resim hocam buyrun yorumu okuduktan sonra %100 o olduğuna vardım
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██



     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██



     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    Yetenek Sizsiniz Final Videosu



    quote:

    Orijinalden alıntı: hardcrss

    Ben o sahneye alınan 3 kişinin -yada en azından 1 numara diye tabir edilen kadının- önceden seçildiğini düşünüyorum. Neden derseniz videoda Aref masanın en sağındaki sandalyeye oturuyor. Ya kadın gidip o sandalyeye otursaydı? Aref o zaman şeyi tutardı. Böyle bir riskide finalde alamazlardı.


    Bazı nedenlerden dolayı yetenek sizsiniz finali izleyemedim ama şimdi internetten videosunu izledim ve bir süre sonra sokmaya başladı nerede illüzyon diye ararken şov yapmış resmen. Tamam her yeteneğinde şov yaparak ilerliyor ama galiba bu işi biraz daha uzatarak tek bir şovla kapatmayı düşünmüş.

    Şahsen kendi düşüncemi söylemek isterimki bu son yapmış olduğu şovu sıkılarak izledim diyebilirim.

    Kendisi için zaten blog sayfasında hazırlanmış sırrını buldum, onu hemen buraya paylaşayim; Aşağıda yazılanlar cepgezgini blogcu'dan alıntıdır.

    İŞTE AREFİN FİNALİNDE AREFİ ELE VEREN KISIMLAR

    1- Aref her şovunda olduğu gibi yine ilgi dağıtmak amacıyla farklı bir yöntem ile seyirci seçmek istedi. şovun en önemli kısmı burası. aref 3 mavi kağıdı topları içine yerleştiriyor. ve fırlatıyor herkes sanıyorki sıradan kişiler gelecek. halbuki 1 numaralı kağıdın olduğu top arefin kendi asistanı. yani bu topu asistanı tutmuyor. 1 nolu top onda zaten var. sadece aref işi kalabalığa ve ışığın az olmasından yararlanarak kendi asistanını olduğu yer başta olmak üzere topları fırlatıyor. top tutma kargaşasında 1 nolu mavi kağıdın bulunduğu topu arefin asistanı kendinden çıkarıyor ve bu nolu top bende deip sırasıyla 1, 2 ve 3 nolu toplar bulan kişiler sırasıyla sahneye geliyor.

    Herhangi üç kişi ile bu sunum olmayacağı için top dağıtma yöntemiyle Aref kendi asistanının gelmesine olanak sağlayacağı top dağıtma hilesine başvuruyor.

    NABZIN DURMASI OLAYI
    Arefin asistanı heyecanından kendini ele veriyor, işte kurgu burada başlıyor.
    Aref asistanına nabzını tutmasını ve nabzı hissettikçe mikrofona vurmasını istiyor. asistan arefin nabzına elini değdikten sadece 2 sn sonra mikrofona vuruyor. herhangi birisinin biz nabzına dokunduğumuzda onun 2 sn içinde nabızını imkansızdır hissetmemiz. bu yüzden asistanı heyecanlandığından sadece 2 sn sonra mikrofona vuruyor. dikkat ederseniz aref daha uyumadan mikronona rastgele aralıklarla vuruyor yani nabzını hissettiğinden deil. çünkü bir insanın nabzı düzenli olarak atar yani rastgele mikrofona vurmasından anlaşılıyorki nabzı duyduğu için deil öylesine olacak şekilde mikrofona vuruyor. yaklaşık 10 sn sonrada aref uyuyor asistanda nabzını hissetmiyorum deip bırakıyor. daha önceden çalıştıkları gibi....

    1 NUMARANIN OTURUM SEÇİMİ
    Daha önceden kurgulanmış olan oturması gereken yere oturuyor. bu yere oturmasının özelliği şu: Birincisi asistanın seyirciye ve kameraya arkasının dönük olmasını sağlamak diğer bir sebebide 3 numaranın bebek oyununa zemin hazırlamak. burda diğer bir eksiklik arefin türkçeyi iyi kullanamama eksikliği.

    Aref videodan sesleniyor: aref videodan 1 numaralı kişiye yani asistanına sesleniyor. 1 numara, maasa başında istediğin yere otur. diyor oda daha önce arefin belirlediği yere oturuyor. sonra 2 numaraya diyor ki : masanın sonundaki kişinin sol tarafına otur diyor ifadeye bakarsanız masanın sonunda diyor. eğer asistan ortadaki masalardan herhangi birine otursaydı masanın sonu die bi kavram olmayacaktı. işte pombanın patladağı yeri açıklıyorum oda 3 numaraya seslenmesi, diyor ki: masanın başındaki son kalan bir yere otur diyor. asistan ortadaki herhangi bir masaya otursaydı masanın başındaki son kalan bir yer die bir kavram olmayacaktı. yani daha önceden herkesi son masa etrafında oturtulması tasarlandığı için son kalan sandalyenin tarifini yapıyor.

    ÖZEL TAROT KAĞIDINI BİLMESİ

    Sütüdyodan bir eleman geliyor ve direk bir numaranın önüne bir kutu bırakıyor. duşundunuz mü hiç neden 2 yada 3 deil. çünkü daha önceden bir numaraya bırakması söyleniyor yani asistanına bırakıyor. sonra aref videodan hiçbirşey demeden, asistan olan bir numara kutuyu açma gereği duyuyor. halbuki böyle bir yarışmaya çıksanız videodan her duyduğunuz sesi yapsanız kalkıp aref kutuyu aç demeden kutuyu açarmısınız. ÇOK BASİT asistan onun açılması gerektiğini bildiği için heyecanlanıyor ve erken davranıyor. aref kağıtları karıştırmasını istiyor kağıtlar karışıyor ve aref diyor ki : bir kağıt seç, asistan kağıdı seçiyor ve yine aceleye getirip ters duran kağıtlardan birini seçip kağıdı daha aref demeden açıp seyirciye gösterme gereği duyuyor. siz olsanız arefden, kağıdı aç ve göster komotunumu beklersiniz. doğal olarak önceden beraber belirledikleri kağıdı asistan seçiyor ve aref videodan o kagıdı gösteriyor.

    KOLYENİN FİNCANDA KAYBOLMASI

    bu kısımda herkes bir özel eşyasını yan tarafındaki kişiye veriyor. fark ettiyseniz 2 ve 3 numara sıradan kişiler olduğu için küpe ve cep tlf çıkıyor. gayet normal şeyler ama 1 nolu asistandan özel bir yüksük şeklinde görünen bir kolye çıkıyor. (bir çok bayanın kalınlığından dolayı tercih etmeyeceği bir kolye) diğer bir husus kadının boynunda kendi giyimine özgü farklı bir tarzda bir kolyesi var. (sunum bittiğinde daha net görunuyor bu kolye) hangi bayan 2 tane farklı nitelikte kolye takar ki?

    ve yine dikkat ederseniz kolye 2 numaraya verildiğinde 2 nolu bayan kolye ile oynamaya başlıyorken asistan hemen müdahele ediyor. çünkü o kolye sıcak suda biraz kalınca zincirinden ayrılan özel bir kolye işte bu kadar basit...

    SANDALYENİN HAREKET ETMESİ

    eğer dikkat ettiyseniz hareket eden sandalye diğerlerinden tamamen farklı. (model olarak) çünkü o sandalye altından hareket etme özelliğine sahip özel ilizyonlarda kullanılan bir sandalye. yani uzaktan bir buton ile hareket ettirilebiliyor. peki nasıl hareket ediyor. aref videodan sandalyeyi çekince asistanı o anda sandalyeyi harekete geçirecek anı anlıyor ve butona basıyor kadının arkası donuk olduğu için kimse kadının bunu yaptığını göremiyor.

    BEBEK VE İĞNE OLAYI

    hiç düşündünüz mü bebek olan kutu neden en son masanın altında die. çünkü daha öncedende dediğim gibi orası seçilmiş bir masa idi. adam iğneyi bebeğe batırdıkça dikkat edin adamın kalçasına iğne batıyor. yine asistan devreye giriyor ve bastığı özel buton ile yine özel ignesi olan sandalyenin iğnelerini hareket ettiriyor ve adama iğne batıyor. (iğne bebeğin üst vucut kısmına batıyor neden adam üst bölgesine iğne batmadıda sadece kalçasına battı? çok basit sandalyenin iğnelerinin oturacak kısma yerleştirilmiş olması...)

    benzer şekilde iskemlelerin devrilmeside aynı şekilde seçilmiş özel iskemleler ve sadece komut bekliyor biri tarafından devrilmesi için. dikkat ettiyseniz aref videoda en son kısımda bir iskemleye dokunuyor ama karşılıklı iki iskemle aynı anda yıkılıyor sizce bu mümkün mü? tabiki mümkün eğer sandalyeleriniz özel bir sandalye ise.





























     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    Evet Arkadaşlar bu konuyu tekrardan canlandırıyorum :)
    Zamanında açtığımızda bir çok sitede bu konunun linkini gördüm sanırım dışardan büyük izlenme olmuş. Örnek olarak Google'a ''19519 donanımhaber'' yazarsanız başka sitelerin hatta sözlüklerdeki donanımhaber linkimizi görebilirsiniz

    Bu gün yapılacak olan illüzyonda Aref sanırım hepimizi şok etti. Yayından sonra yaptığı illüzyonlarla beraber tartışmasını yaparız diye düşünüyorum

    Yapmış olduğu illüzyonu izleyebilirsiniz;


    Yarı Final'de Yaptığı illüzyondaki Hileleri
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    Gazete Hilesi (KADER)
    quote:

    Amedra - Gazeteyi yırtıp bayan'ı sahneye davet ettiğinde diğer elindeki gazete parçalarını yere attırdı, sonrasında sahneye davet edip diğer elindeki gazete parçalarını naylon poşet'e atmasını istedi. Bunu söylemeden önce Aref'in elinde o KADER yazılı gazete kağıdı hazırdı ve o sırada diğer gazete kağıtlarını kadın attığında elini içine atıp karıştırır gibi yaptı ve böylece elindeki saklı olan yazıyı başarılı şekilde naylon poşet'e atmış oldu. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey var burada! İşte tam burada poşet çift bölmeli. Seyirci gazete parçalarını attıktan sonra kendiside elini boş bölmeye sokup tek bir kağıt parçası atıyor daha sonra seyirci gözünü kapatıp elini soktuğunda doğal olarak boş bölmede tek kağıt parçası geliyor. Bu sayede hata yapmadan KADER yazılı kağıdı bayan alıp tabloya yazdı ve böylece finale varıldı.
    Detaylı olarak görmek isterseniz yukarıdaki videoda 9:18'e bakın derim. Bayan'ın bıraktığı gazete parçaları başka poşet'de duruyor, diğer parçalar oynamıyor.

    Bu hilede katkısı olan ''HunterMystic'' e teşekkürler.


    Barbados, E11 ve 14:42 Hilesi
    quote:

    Bu hilenin videolu açıklaması mevcut;



    O tekerlekli masa 10 cm civarında bir kalınlıkta onun içine koyuyor ve sahneye getiriliyor. Üzeri açılabilir olduğu için Aref üzerine gazete koyarak açılır olduğunu seyircinin fark etmemesini sağlıyor. Daha sonra sandık inerken son anda gazeteyi yere atıyor. Dikkat edin sandıktan kendisi alıyor. Sandığın altı da açılabilir. Dikkatli bakarsanız masayı çevirirken kenarındaki düzenekle aradaki kısımları açıyor ve sandıktan alır almaz aceleyle sandığı kapatıyor, kıza göstermiyor.
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    hasamoah -http://www.wellingtonent.com/products/newpredict.html
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    graphtec -http://malloymodernmagic.com/master_prediction.htm

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    hasamoah arkadaşımızın paylaşmış olduğu link'te Kutuyu bu detaylı inceleyebilir hatta satın alabilirsiniz.
    Kutunun asıl ismi Master Prediction



    21 Şubat 2011 Pazartesi Saat 01:12 ile Donanımhaber sayesinde Hileleri çözmüş bulunmaktayız

















     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██


    Eski konu adı: 19519 Yetenek sizsiniz fragmanda olanı yeni bölümde göstermedi (Atatürkün samsuna ayak basması)


    Arkadaşlar fragmanı izleyenler vardır eminim, müthiş bir arkadaş illüzyonist yaptı fragmandada gösterdi ve 19519 orada açtığı kağıdın devamında 19 Mayıs 1919 yazısını göstermedi.

    belki aranızda dikkatinizi çeken vardır.

    Hemen internette aradım ve bakın fragman ile ilgili yazı yazılmış burada da aynen bunu yazmışlar;
    quote:

    Yetenek sizsiniz Türkiye yarışması fragmanlarında 19519 sayısı ile ilgili yapılan yetenek jüriyi ve tüm seyircileri büyüledi. Bu yeteneği sizlere sunuyoruz.
    Hepimizin de bildiği gibi 19 Mayıs 1919 da Mustafa Kemal Atatürk Samsuna ayak basmış ve Kurtuluşumuz için yola koyulmuştu. Bu yetenek 8 Ocak 2011 tarihli Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yayınlandıktan hemen sonra sitemizde olacaktır.

    Kaynağı görmek için Tıkla

    Sansür konusunun internet sitelerinde tartışılması üzerine Acun Medya’dan şu açıklama yapıldı:
    quote:

    Yarışmacıların seyircileri bayrak açarak veya milli duygularla etkilememeleri için onları uyarıyoruz. Ama buna rağmen yaparlarsa da montajda bu kısmı atıyoruz.


    İŞTE ATATÜRK SANSÜRÜ İÇİN YAPILMIŞ VİDEO (FRAGMAN'IN VİDEOSU)


    BÖLÜMÜN VIDEOSU


    Yaptığı illüzyondaki Hileleri
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    19519 Hilesi;
    quote:

    Amedra - 9.28 e iyi bakın adam kağıdı değiştirip 19519 yazılı kağıdı kıza verdi.
    İyice izlerseniz elindeki kağıdı cekedinin iç tarafındakiyle değiştirdiğini görebilirsiniz.
    9.44 de oradaki kişilere toplamayı gösteriyor yazdıklarını gördüklerini sanmıyorum hem onları gösterirken hızlıca geçiyor ve dikkatlerini dağıtıyor zaten 19519 olduğunu önceden söylüyor ve onların yanına giderken ''19519 değil mi?'' diye baskı yaparak toplanılan işleme yönlendiriyor, böylece kimse olayı çakmıyor. Detaylı videosu yapılmış bile Tıkla.

    Brad Pitt Kağıt Hilesi;
    quote:

    eCoLL - 4.59-5.01 dikkatlice bakarsanız baska kagıt olduğu bariz gözükmekte.
    Amedra - Kadına verilen kart konusunda bir sürü brad pitt yazılmış olabilir çünkü kartı seç derken ters tutuyordu yani beyaz tarafını gösterek seç diyordu sonra kadın diğer yüzünü çevirdi ve brad pitt yazıldığını gördü.

    Kaşık Hilesi;
    Burada detaylı bükme hileleri mevcut.
    quote:

    Knisath - bileziği ya da yüzüğü neodyum(Neodimyum) mıktanatıslı internette araştıracağınız gibi bu madde oldukça güçlü manyetizmaya sahip kaşık bu sayede eğilip bükülüyor ve çabucak kırılıyor.Dikkat ederseniz kaşığın mukavemetinin en az olduğu noktadan kırılıyor.Bu da manyetizma ile olacak bir durum.

    İskambil Hilesi;
    quote:

     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    Slash - Sözde kağıdı kesip biçerken, makas tutan eline dikkat edin. Bir ara makası tutma açısını değiştirip artistik kesikler atıyorum bahanesiyle eli gidip geliyor cekete.
    İskambil kağıdı olayında da, sağ eline dikkat edin. Bir ara duraksıyor kağıtları açarken. O arada kağıtlar arasından aradığı kağıdı tespit ediyor, sonrasında el çabukluğuyla yelpaze şeklinde kağıtları seyirciye doğru eğerek gösterdiği için elini arkada rahatça oynatabiliyor. El çabukluğuyla aradığı kartı alıp tersyüz ediyor ve desteye ekliyor.
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    Amedra - 7:10 daki kağıt hilesini bir türlü çözemedim ancak el altından o kağıdı çevirmiş olabilirmi diye düşünüyorum çünkü 7:20-23 arasında bir duraklama oluyor ve tam o duraklama esnasında o kağıt ortaya çıkıyor dikkat ederseniz tam durakladığı an o kağıdı getiriyor. Serçe parmağıyla birşey yapıyor olabilirmi
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    eCoLL - kupa astan sonra gelenin arkası normal değil. o zaten kupa asın arkasına yapışmış olan kağıt. 07:24 07:25 arasında biraz duraksıyor ve yapışık olanları ayırıyor ve sanki önceden ters çevirip oraya koyduğunu görmemizi istiyor. oysaki o zaten kupa asın arkasında yapışık haldeydi. ve ayrıca başta siyah ve kırmızı ayrımını yapmasınında bi nedeni var sanırsam. çünkü 07:05te tüm desteyi ters çeviriyor ve kağıtları öyle çıkarıyor. eğer kırmızı çıksaydı desteyi çevirmeden kutudan çıkaracaktı ve biz destenin diğer yapışık yüzünü görecektik. zaten bir kutuda 52 kağıt var ama açtığı zaman 20 den fazla kağıt göremedim ben :)) bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

    ekonomisty - Kart numarası hileli deste ile yapılıyor, sırf bu numara için hazırlanmış satılan özel desteler var.
    Şöyle ki kartların arka tarafında yapışkan bir madde var. yani kartlar arkalarından birbirine yapışıyor. Bütün kartları bu şekilde yapıştırıyor eleman, daha sonra da ayırmak için o karta biraz daha basınç uyguluyor sadece. Ters çevirme olayını da iyi yakalamış bir arkadaş ama renginden dolayı değil o, kartın çift mi tek mi olduğundan dolayı.(renge göre ayarlarsa çoook dikkat çeker ama kartların tek mi çift mi olduğuna kimse bakmaz) dikkat ederseniz elemanın açtığı kartlar arasında tek bir tane bile çift kart yok. A-3-5-7-9-J-K kartları yani sadece tek kartlar var. çift kartlar da ters dönmüş durumda. Maça kızı da hemen arkasında olan maça valeden anlıyor ve açıyor.
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 31 Aralık 2011; 23:08:54 >







  • evet bu benim de dikkatimi çekti.. neden göstermediler acaba?
  • nasıl bişeydi o öyle ya
  • bende farkettim
  • Aynen benımde dıkktaımı cekti neden göstermedıler acaba

    Bu arada nasıl yaptı onları öyle
  • video falan var mı beyler..?
  • işte herkesin dikkatini çektiği için Acun baba kafayı çalıştırdı yine ve bu gösteriyi saklamayı, böylece toplumda beklenti yaratıp, reytinglerin tavana vuracağını düşündü...
  • Ben göremedim videoyu ??
  • NEDEN GÖSTERMEDİLER .O ZAMAN HİLESİ ÇOK BELLİ OLURDUDA ONDAN (AYARLANMIŞ OLDUGU YANİ)


    KIZA TOPLATTIRDIĞI KAĞIT BAŞKA KAĞIT (EVDE KENDİ HAZIRLADIĞI TOPLAMI 19519 OLAN 4 RAKAM YAZMIŞ) ORDAKİ ELEMANLARIN YAZDIĞI KAĞIDI YIRTTI HIZLICA AGALAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinardicli

    işte herkesin dikkatini çektiği için Acun baba kafayı çalıştırdı yine ve bu gösteriyi saklamayı, böylece toplumda beklenti yaratıp, reytinglerin tavana vuracağını düşündü...


    Konuyu atatürke çekecekse benim reytingimi daha alamaz arkadaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 8 Ocak 2011; 23:09:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mctolga-

    NEDEN GÖSTERMEDİLER .O ZAMAN HİLESİ ÇOK BELLİ OLURDUDA ONDAN (AYARLANMIŞ OLDUGU YANİ)


    KIZA TOPLATTIRDIĞI KAĞIT BAŞKA KAĞIT (EVDE KENDİ HAZIRLADIĞI TOPLAMI 19519 OLAN 4 RAKAM YAZMIŞ) ORDAKİ ELEMANLARIN YAZDIĞI KAĞIDI YIRTTI HIZLICA AGALAR


    peki iskambil numarası, kağıt kesme numarası, kaşık bükmede nasıl hile yaptı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Mctolga-

    NEDEN GÖSTERMEDİLER .O ZAMAN HİLESİ ÇOK BELLİ OLURDUDA ONDAN (AYARLANMIŞ OLDUGU YANİ)


    KIZA TOPLATTIRDIĞI KAĞIT BAŞKA KAĞIT (EVDE KENDİ HAZIRLADIĞI TOPLAMI 19519 OLAN 4 RAKAM YAZMIŞ) ORDAKİ ELEMANLARIN YAZDIĞI KAĞIDI YIRTTI HIZLICA AGALAR


    ama kız sayıları topladıktan sonra diğerlerine kontrol ettirdi.
  • Impossible !!!

    Ya abi inanamıyorum o kadar ilizyonist izledim. Çocuk daha öğrenci inanamadım. Yaptığı tüm şeyler beyin gücü gibi anlayamıyorum nasıl yaptı yaw. Bir açıklaması olamaz gibi geliyor bana.. Eleman zaten iranlıymış ama tipi Alman gibi.. Yüzük fln takıyo tırstım vallaha...(İzledikden sonra yorum yapın lütfen bende çok bilimsel yaklaşırım böyle şeylere ama çok muhteşem birşeydi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 8 Ocak 2011; 23:21:27 >
  • V I D E O
  • Video varmı acaba
  • Video eklendi

    izleyemeyenler, görünce sizde anlayacaksınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 8 Ocak 2011; 23:24:22 >
  • ALIN SIZIN ICIN EKLIYORUM

    http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=show&seekTime=08-01-2011%2022:58

    22:58 DEN ITIBAREN
  • saat Kaç gibi gösterildi tv'de daha gösterilmedi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

    saat Kaç gibi gösterildi tv'de daha gösterilmedi mi?


    Program bitti bile
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.