Şimdi Ara

nokia C5-03 mini inceleme(yeni fw çıktı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • slm beyler,

    arkadaşımda bu telefon war. wifi barıını kaldırmayı bulamadık. bilen warsa bi söyleyebilir mi?
  • ayarlar-kişisel-tema ev ekranını kapat o zaman sade olacaktır
  • bu telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Telefon düğer tüm kablosuz ağlara sorunsuz bağlanırken sadece benim evimdeki ağa bağlanamıyor."geçersiz sunucu ismi" yazıp beyaz bir ekran çıkıyor.başka telefonlar denedim onlar bağlandı.modemi resetledim,güvenlik ayarlarını değiştirdim,mac adresi girdeim olmadı olmadı.bende artık pes ettim aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.Sormadığım telefoncu girmediğim site kalmadı.Fikri olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • bu telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Telefon düğer tüm kablosuz ağlara sorunsuz bağlanırken sadece benim evimdeki ağa bağlanamıyor."geçersiz sunucu ismi" yazıp beyaz bir ekran çıkıyor.başka telefonlar denedim onlar bağlandı.modemi resetledim,güvenlik ayarlarını değiştirdim,mac adresi girdeim olmadı olmadı.bende artık pes ettim aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.Sormadığım telefoncu girmediğim site kalmadı.Fikri olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trlux

    ayarlar-kişisel-tema ev ekranını kapat o zaman sade olacaktır


    öyle bi menü yok. ben yine açıklayayım biraz;
    kısa yollar ekranda kalacak. wifi çubuğu ekrenda görünmeyecek.

    bilen varsa bi söyleyiversin...
  • görüntülü konuşma yok, flash yok... ufak şeyler belki ama yine de olmalı bence büyük eksiklik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zonkerDonanım

    görüntülü konuşma yok, flash yok... ufak şeyler belki ama yine de olmalı bence büyük eksiklik.

    iyi almamışım dediğim telefonlardan
  • Öndeki kamerayla işim yok flaş çok önemli değil, zaten dijital makinemiz var kendi kamerası da özel anları kaçırmamak adına yeter. 420 liraya 8 taksitli aldım. Çok araştırdım ama daha uygununu bulamadım 400 lira civarına samsungların düşük ekran çözünürlüğü beni soğuttu. Hem navigasyon ihtiyacımız oluyor bazen. Bu arada 5800 için olan uygulamalar buna olurmu arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasilgibi

    Öndeki kamerayla işim yok flaş çok önemli değil, zaten dijital makinemiz var kendi kamerası da özel anları kaçırmamak adına yeter. 420 liraya 8 taksitli aldım. Çok araştırdım ama daha uygununu bulamadım 400 lira civarına samsungların düşük ekran çözünürlüğü beni soğuttu. Hem navigasyon ihtiyacımız oluyor bazen. Bu arada 5800 için olan uygulamalar buna olurmu arkadaşlar?

    5800 ve c5-03 s60 v5 kullandıgından ikisinin uygulamalarıda birbirine olur ikisindede sensörlü oyunlar çalışıyor denedim
  • Arkadaşlar facede videolari açıyo mu bu alet alınır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sherefff

    Arkadaşlar facede videolari açıyo mu bu alet alınır mı?

    Anakonuda açılamalar vardı ama açmıyor diye biliyorum sen yine de ana konuya göz at
  • ARKADAŞLAR BU TELEFON ÖNERİLEBİLİR Mİ?YANİ SAĞLAM MI,ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BAZI ARKADAŞLAR KASADA ÇOK KÜÇÜK ÇATLAMALAR OLDUĞUNU BAZI ARKADAŞLAR İSE ÇOK MEMNUN OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR.BU KONUYA BENİM İÇİN Bİ AÇIKLIK GETİREBİLİR MİSİNİZ?
  • Bu telefon ile word ve excell dosyalarını görüntüleyebiliyor muyuz ?
  • 3 aylık 300 tl buldum sızce uygunmu dgerı bumu?
  • telefonu dartyden aldım. iş yerimöe geldim kutusunu açtım, sim kartı takmadan yaklaşık 15 20 dakika inceledim ve hemen kutusuna koyup ertesi gün geri iade etmek için dükkanda bıraktım.
    ertesi gün gittiğimde sim kartını takmadığım halde geri almadılar. mağazadan alınca 7 gün içinde koşulşuz şartsız geri iade hakkı geçerli değilmiş. hayatımın kazığını yediğimi düşünüyorum.
    Neden mi ?

    bu telefonu ifade edebilecek en güzel söz. " çok şey vadadan hiçbişey" en doğru olanı sanırım.
    şöyleki:
    1) fonksiyonellik bundan önce 8 yıl kulandığım yine nokia 7610 dan daha geride. kullanıcıya çok fazla serbestlik tanımıyor. onun değiştir dediğini değiştirebiliyorsun.
    2) en önemli sıkıntısı hız. 7610 da uygulamaları hangi hızda kullanabiliyorduysam bu telefonda çalıştırmayı vadettiği uygulamarı aynı hızda çalıştırıyor. işletim sistemi yine aynı.
    örnek: Oyunlar: eski java oyunları aynı 7610 daki gibi oynatıyor. 3 boyutlu bir yarış oyunu açıyım dedim 7610 bundan daha akıcı. androidlerdeki akıcılığı hayel bile etmeyin.
    örnek: Galeri: resimlerden geziniyim diye sakın düşünmeyin. sinir hastası eder. resimi büyütmeye çalışmayın yükleme yaparken uyuyakalabilrsiniz. resimi sağa sola itelemeyin aklınız kayar. galeride gezinmeye çalışırsanız göreceğiniz şey sürekli yükleniyor çemberinin dönme animasyonu olacaktır. birde galeriye bellekteki resimleri otomatik atmaya çalışıyor. saçma sapan oyunların ikonları resimleri hepsini atıyor. düzenleniyormu düzenlenemiyormu bilmiyorum. o kadar ağır ki galeri onu kurcalamaya sabrımda sinirimde yetmedi.
    örnek: internet: flash mlash hikaye çoğu şey çalışmıyor. nette gezinirken azıcık büyük bir resime bakmaya çalıştığımda yükleme hatası veriyor bazen kapatıyor. ikinci bir sayfa açmaya izin veriyor diye pek bir sevindim açtımda ama önceki kayboldu. youtubea direk giriş linki var ordan girip videolara bakabişliyorsunuz, bakın bakmasınada o kadar kalitesiz açıyor ki videoları şifreli izlediğinizi düşünebilirsiniz. yüksek kalite seçeneğinde açmıyor.
    örnek: navigasyon: bedava vatandaş büyük hizmet operatörümden mi yoksa telefondanmı bilmiyorum. yerimi 15 km farkla buldu. büyük başarı daha ne olsun. şişli nere G.O.P nereee.
    3) kamerası 5 mp yazıyor ama ekran görüntüsü 2 mp anca. foto çekmek için ekrana tıklamanız lazım. görüntü hepten bozuluyor.
    4) video oynatıcı mp4 ü destekliyor ne güzel yükledik bir mp4 vizyon film. ses var görüntü yok. beyfendi filim seçiyor. korku sevmiyorum sanırım. çizgi animasyon yükledik onuıda çocukca buldu sanırım, ne ses ne görüntü. kendi demo birkaç videosunu çalıştırıyor. başkasıyla işi olmaz ona göre. onları izlerim bana yeter diyorsanız o başka.

    5) neyse diyip hafıza kartıma daha önce attığım birkaç müzik dinliyim dedim amanın görüyor ama açmıyor formatı desteklemiyormuş. wma açmıyor. illede **** olacak arkadaş.
    şekildenden anlaşıldığı gibi beni sinir hastası etti. verdiğim parayı çöpe attığımı düşünüyorum.
    estetikse estetik.bizde ona aldandık birde daha çıkar çıkmaz aldığım nokia 7610 zamanın en iyi telefonu olmasından kaynaklanan nokia iyidir saflığına.
    ama 8 yılda nokia hiç yol almamış. aynı hız aynı tas aynı hamam.
    tavsiyem kimse bu telefona bu parayı vermesin. ne zaman 200 tl ye düşer o zman düşünün. bak o kadar eder. dokunmatik yahu daha ne olsun.




  • arkadaşlar bendede c5.03 var gayet memnunum
    memnun olmadığım iki nokta var yardımcı olan varsa şimdiden teşekürlerimi sunarım
    1-tlf konuşurken beni arayan meşkul olarak algılamasıdır
    2- wifi ile nette bağlanırken eskiden anasayfa olarak seçenekler vardı şimdi direk ovi sayfasını açıyor
    yani ben expoler değilde ana yer imleri anasayfa ve diğer seçeneklerin bulunduğu sayfaya açılmasını istiyorum saygılarımla

    bu sorun günceleme yapıldıktan sonra ortaya çıktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.