Şimdi Ara

##Jungle Olaf Rehberi##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ##Jungle Olaf Rehberi##



    Evet arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeni bir rehber ile karşınızdayım..
    3150'ye alınan bu viking dostumuz pek tercih edilmesede usta ellerde tek başına oyunu değiştirebilecek bir potansiyele sahip.

    Öncelikle Jungle nedir bilmeyenler için onu hatırlatalım. Jungle minion yerine orman yaratıklarını keserek kasmaktır. Böylelikle hem takımınızda biri daha tek kasar hemde ortalıkta gözükmediğiniz için rakipler gank tehlikesi yüzünden sürekli tedirgin olur.


    Evet şimdi rehberimize geçebiliriz. Öncelikle skillerimize bakıyoruz.


     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Berserker Rage: Her kaybedilen %1 sağlık için %1 attack hızı kazanıyoruz. Kısaca sağlığımız azaldıkça daha hızlı vuruyoruz. Oldukça iyi bir skill.

     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Undertow: Elimizdeki baltalardan birini düz bir doğrultuda fırlatıyoruz. Balta üstünden geçtiği herşeye dmg vurup slow efeckti veriyor. Ayrıca baltayı yerden alırsak cd süresi 6 saniye azalıyor.

     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Vicious Strikes: Attack gücümüz artıyor ayrıca. Çok yüksek bir LifeSteal ve Spell Vamp. kazanıyoruz. Ana skilimiz denebilir.

     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Reckless Swing: Düşmana 100 / 160 / 220 / 280 / 340 dmg vurur ama kendiside 40 / 64 / 88 / 112 / 136 dmg yer. Burada önemli olan bu skilin True Dmg vurması. Yani rakibin isterse 500 armoru olsun yine 340 dmg yiyor. Tanklara karşı mükemmel bir skill.

     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Ragnarok: Passife olarak armor pent. veriyor. Aktif edildiğinde ise hiçbir skillden etkilenmiyor ve gelen dmglerin bir kısmını yok ediyor.


    Skill dağılımı: W,Q,W,E,W,R,W,E,W,E,E,R,E,Q,Q,R,Q,Q


    Sıra geldi Masteries, Runes ve Spells'lere


    MASTERİES

     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Ghost ve
     ##Jungle Olaf Rehberi##
    Smite


    Şimdiyle itemlere bakıyoruz.

    Öncelikle
    alıyoruz. Sonra
    alıp
    bitiriyoruz.
    2. item olarak botumuzu yani
    alıyoruz. Bot bitince
    tamamlayıp
    ile devam ediyoruz. Oyun uzarsa
    alabiliriz.(Boş yere def itemi alınabilir. guardian önerim)

    SON SÖZLER

    Oyun başı lifestealımızı alıp hızla goleme gidip jungleye başlıyoruz. Jungle nasıl yapılacağını bilmeyenlerhttp://www.youtube.com/watch?v=83shvz98rzA linke bakabilir.
    5-6 levelden sonra ganka başlayabilirsiniz. İlk önce baltanızı atıp yavaşlatın. Ghost basarsa sizde basabilirsiniz. Frozen Mallet bitene kadar kaçanlar için balta ve ghost kullanıcaksınız. Baltayı slow amaçlı kullanırsanız iyi olur
    Baltanızı attıktan sonra alırsanız cd hemen hemen sıfırlanıyor bu yüzden alıp alıp atabilirsiniz.(manaya dikkat ama)
    Wardımızı dikkatlice yerleştirirsek güzel ganklar yapabilir ve olası bi ganktan kaçabiliriz.
    Olası bi teamfightte ilk önce ultimizi açıyoruz. Sonra Vicious Strikes atıp aralarına dalıyoruz. Birine gözümüze kestirip True dmg'mızı vuruyoruz. Birkaç saniye sonra ölmüş olur zaten. Sonra sağlık durumumuza göre devam edebilirsiniz. Unutmayın sağlığımız azaldıkça sinirlenip daha hızlı vuruyoruz.. Ha birde Vicious Strikes sağlığımızın bir kısmını dmg olarak ekliyor, eğer kendi buildinizi hazırlarsanız bunu unutmayın sakın. Hadi iyi oyunlar küçük hatalarım olabilir söylerseniz düzeltirim.


     ##Jungle Olaf Rehberi##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 31 Ağustos 2011; 21:42:49 >







  • Bence Armor+5pot alıp Blue golem spawn almadan önce wolf campdeki kahverengi wolf kesip sonra blue golem kesip sonra da serice bitirmek daha kolay..
    Ayrıca ayrı bir önemli detay da Smite ile last hit atmaya dikkat etmek. Senin verdiğin video da adam öyle kafasına göre practice jungle yapıyor iyi hoş ama o 3-4 sn cd muhtemelen red buff keserken biraz daha beklemene sebep olucaktır. 550 hp gibi atarsak smite level 1 ken sorun olmaz..

    Birde Smite ı atarken vicious strike açık olmalı, spell vamp sayesinde baya iyi hp gelir.

    Lifesteal belki biraz daha seri yapmamızı sağlar, ama mesela bir yanlış şey de Undertow o video da wraith camp giderken tam ortalarina atarsaniz hepsina dmg atar axe öyle gidip dolanmaniza gerek kalmaz vs.
    Level 4 gank gitmek gerekebilir falan diye düşünüyosanızda Reckless Swing'e level 4 de bir point iyi gider bence.

    ilk olarak armor almak ayrıca daha hızlı bir ufak madred e dolayısıyla sonrasında daha hızlı jungle yapmaya da yol açar o da ayrı bir artı yönü tabi..


    Ben şahsen Frozen mallet rush yapmayı tercih ediyorum, ve ilk olarak E maxliyorum, blue buff ile birlikte 2sn cd + 340 constant dmg'imiz oluyor.. bi normal att bi E ata ata adamı deli edebilir yani.. Dmg çok az gelirse red buff da alınıp duo buff ile daha da etkili olabilir.. Hem early hp kasmış olmak ayrı bi zevk tabi.. Ghostblade bence de iyi ama dediğim gibi ben sırasını farklı yapardım

    Ayrıca Wriggle yerine Bloodrazor almayı da denemenizi tavsiye ederim.. Özellikle full dps tarzı bi takıma denk gelirseniz. Ya da rakip mr kasmazsa 10% hp ile adamın full hpsini almak paha biçilemez diyebilirim. (sn de 20% hp sini magic dmg olarak atcaksın yani.. daha ne?)




  • Güzel olmuş, eline sağlık ama keşke 4 ocaktan sonra yapsaydın. Olaf'ta büyük değişmeler olacak diyorlar.
  • O kadar lifesteal gereksiz bence. Klasik, Armor+5 Pot ile hiç sıkıntı çekmeden ilerleyebilirsiniz.
    PhTx3 nin dediği gibi Mallet rush yapmayıda gözden geçirmeni öneririm. Hem Gank yapmanızı kolaylaştırıyor hemde düşük levellarda ulti kullanmanıza gerek kalmadan Tower Dive yapmanızı sağlıyor.
    Genel olarak yararlı bir rehber yapmışsın ama Ward pozisyonlarını ve Rakip Jungler ı nasıl alt edebileceğin ile ilgili ipuçları iyi olabilir.
  • Hemen gördüğüm hataları söyliyim. 1. si Olaf ın zaten true damage i var damage ihtiyacını karşılayan bu kadar critical itemi çok gereksiz. 2.si Sterks fervor nerde? Olaf için en önemli itemlerden biri. 3.sü Olafın W skilli hpnin bi kısmını zaten attack olarak alıyor birazdan hp kasman gerekiyor. Karşı takım caster ağırlıklıysa banshees veil attack damage ağırlıklıysa sunfire cape le bunu yapabilirsin. 4.sü ise Olafın +ları -lerinden bahseden ya da jungle nasıl yapılır vs. vs. şeyler hakkında bilgi yok. Video var sadece ama onu herkes youtubedan bulup izliyebilir. Burda biz senin Olafı nasıl oynadığın hakkında bir rehber görmek istiyoruz burda nasıl oynadığına dair en ufak birşey yok. Daha çok şey var ama şimdi rise of nations oynıycam sonra yazarım. Genel olarak kötü olmuş.
  • Genel olarak yorumlar item build üzerinde. Aslında bu konuda çok eleştiri geleceğini tahmin etmiştim çünkü Olaf birçok builde musait bir hero. Yinede ben burada kendi buildimi paylaştım, uygulayıp uygulamamak okuyucunun takdirine kalmış birşey. Zaten amacım oyunculara Olaf hakkında ufakta olsa bir fikir vermek. Zamanla herkes kendine göre build çıkartır. Ben critical dmg sevdiğim için critical chance ağırlık veriyorum(item build hakkında değişiklik yapacağımı sanmıyorum).
    Onun dışında benimde gözüme çarpan hatalar ve eksiklikler var sabaha karşı yazdığım için olmalı diye düşünüyorum. Bugün onları tekrar düzenlerim. Herkese teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 2 Ocak 2011; 13:15:27 >
  • Güzel rehber. Halen güncel midir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

    Güzel rehber. Halen güncel midir acaba?

    Konuyu hortlatmışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

    Güzel rehber. Halen güncel midir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nasıl rehber ? (HORT)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa bu arada HardCore reis nerelerde görünmüyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executioner15

    bu nasıl rehber ? (HORT)

    Eskiden rehberler böyleydi.Benim incelediğim ilk rehber forumdaki annie rehberidir hala hatırlıyorum her kelimesini

    http://forum.donanimhaber.com/m_49346612/tm.htm
  • Nerden nereye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde feral deneyin süper oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.