Şimdi Ara

Yabancı Dil Bölümü Kuralları - 19 Şubat 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
9.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yabancı Diller Bölümü Genel Kuralları:


    1) Yabancı Diller bölümü, yabancı dil öğrenme hususuna ilgi duyan, pratik yaparak yabancı dilini geliştirmek isteyen ve yabancı diller konusunda bilgi almak isteyen üyeler için açılmıştır. Bölüm bu amaçlar dışında kullanılamaz.

    2) Bölüme mesaj atan üyeler forum genel kurallarını, konu dışı genel kurallarını ve bölüm kurallarını kabul etmiş sayılır.

    3) Bölümde Yabancı Dil öğreniminde kullanılabilecek lisanslanmış kaynakların tümünü içeren paylaşımların yapılması, kaynakları indirmek için linklerinin verilmesi yasaktır. (Paylaştığınız içeriğin telif hakkı ihlalinde bulunmadığı durumlarda lütfen belirtiniz, aksi takdirde bu paylaşımlar inceleme yapılmaksızın silinecektir.)

    4) Konu açarken konuyu uygun bölüme açıp açmadığınız lütfen kontrol ediniz ve konu açmadan önce lütfen arama yapmaya özen gösteriniz, konusu mevcut olmasına rağmen açılmış yeni konular gösterimden kaldırılacaktır.

    5) Fırsat bazında yapılan indirimler dışında, reklam amacıyla dil kurslarının konularını açmak yasaktır. Bu tür konular açan üyeler bölümden uzaklaştırılacaktır.

    6) Yabancı Dil öğrenmek için gittiğiniz şirketlerle yaşadığınız tecrübeler sizi ilgilendirir, Donanımhaber forumu bu tür tecrübelerin paylaşılabileceği, açık şikayetlerin yapılabileceği bir forum değildir, lütfen bu tür durumlarda, bu hususlarda hizmet veren sitelere başvurunuz.

    7) Açtığınız konuda sadece İngilizce, Almanca gibi özel bir dil konuşulmasını istiyorsanız konunuzu diğer dillerin mesajlarına kapatmak için konu başlığınıza [ENG], [GER], [ITA], [FRA] gibi göstergeler ekleyiniz. Göstergelere sahip konularda gösterge verilmiş dilin dışında cevap atılamaz, atılan cevaplar gösterimden kaldırılır.

    8) Çeviri isteği yapmak istediğiniz konuların başına lütfen [ÇEVİRİ] göstergesi ekleyiniz. Aksi takdirde konunuz fark edilemeyebilir.

    9) Yöneticilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi almak yada şikayet, görüş belirtmek için yeni konu açılmamalı ve mevcut konulara mesaj atılmamalıdır. Bu durumlarda forumdestek@donanimhaber.com'a mail atılmalı veya yöneticilerle özel mesaj yoluyla iletişime geçilmeli yada Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız bölümüne konu açılmalıdır.


    Kurallarla ilgili öneri, görüş ve sorularınız için forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.