Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1468. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.322
Cevap
126
Favori
1.621.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk0gamer

    tam anlamadim ama Ork misalen seviye atlayışında onu aktifleştirmek için atıyorum 60 Demircilik Yetenek Puanına sahib olman lâzım varsa onu Yetenek ağacında aktifledinmiydi ORK Zırh ve Silahlarını geliştirebilirsin.

    Birde o ağaçda sihirli (Ateş, Buz,...) silahları geliştirbilmek için ayrı dal var onunda belirli bir Demircilik puanıyla aktifleştirebiliyor sonra o silah ve zırhları da geliştirebiliyorsun.
    Açıklama için çok sağolasın, evet aynen öyleymiş Yetenek & Kazanım için artık daha bir anlayarak bilerek yetenek puanlarını harcıyorum geliştirmeleri yapıyorum.

    Markarth'da (Yeminliler isyanı) şehir muhafızları saldırmayıp kendi isteğimizle hapse düştüğümüz bir görev vardı, hapisten kurtulduk çıktık fakat suç ceza (Markarth) 1000 şeklinde kaldı, bu ceza puanlarını sıfırlamanın bir yolu var mı?. Şehirde kimle konuşsam bu ceza puanıyla alakalı hiç bir şey söylemiyor anlamadım olayı.




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    hatırladığım kadarıyla herhalde Markarth'ın Yarl'dan görev alınıyordu Yeminliler Başı Madanach'mıydı neydi öldürmek için. Ben Hapishaneden kaçınca ya kapıda çıkmadan yada önünde çıkınca direk dalıyordum ne varsa... onu öldürünce Ceza kalkıyor serbest dolaşabiliyorduk.
  • VI ne zaman geliyo
  • biran önce gelsin valla :D
  • Skyrim SE de bir yer keşfetmiştim ama nedir ne değildir pek anlamamıştım.
    Cüce asansörlerinden yada ona benzer bir şey keşfedip biraz uğraştan sonra asansörle aşağıya iniyorduk. Baya bir geniş alan çıkıyor karşımıza. Dolanırken orada saray benzeri bir yapıyla karşılaştım. İçinde garip rahip benzeri insanlar dolanıyordu. Tepesinde mavi bir ışık topu vardı hatırladığım kadarıyla. Aşağı inice bir kulübeden görev alıp parıldayan ve değişik bir ses yayan nirnotu topluyorduk. Acayip geniş bir yerdi. Bilen varsa beni bir aydınlatsın.Nasıl gidiyorduk yada o yer ne iş ne yapılıyor orada? Şimdiden teşekkürler.
  • Demandred D kullanıcısına yanıt
    Blackreach türkçesiyle karamenzil dediğin yer. Mzalt kulesinden giriliyodu.
  • Çok sağol hocam. O sarayın ne iş olduğunu hatırlıyormusunuz hocam? Görev filan alınıyormuydu?
  • Demandred D kullanıcısına yanıt
    Hem ana hikaye hem dawnguardla bağlantılı. Ayrıca 1-2 görev daha var. Birini diyeyim toplama görevi olduğundan; 20 tane kırmızı nirnotu toplayı birine götürüyoruz ödül alıyoruz. Biraz uyuz bi görev olduğundan crimson nirnrroot marker modu bayağı yardımcı oluyor.
  • Teşekkürler hocam.
  • Skyblivion ya da Skywind çıksa da oyuna geri dönsem. Hala elim kaşınıyor aslında indirmek için ama oynanacak tonla oyun var.

    Eskimesine rağmen dönüp dolaşıp geri geldiğim başka oyun yok, bir tek Skyrim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 1 Eylül 2019; 1:4:47 >
  • Wicther 3 var hocam yeni skyrim cikana kadar oynamadiysan iyi bir alternatif.Indirimde suan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bitirdim ama Skyrim gibi özgürlük sunmadığı için tek sefer bitirmek yetti bana. Oldukça keyifli bir oyundu, çok iyi iş çıkarmış CDPR ama tekrar oynama hissi yaratmadı bende.

    Şu ara Skyrim'e mod kovalıyorum, yeni harita, yeni hikaye ekleyen tonla mod varmış. Onlarla zaman geçirebilirim sanırım
  • Skyrim Yakın zamanda indirime girer mi

    önceki indirimlerde aptal gibi fallout 4 almiştim o kadarda alma demişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç senedir pek indirim görmüyordu ama son aylarda sürekli indirime giriyor...
  • Skyrim Special Edition oyununu yeni aldım Steam üzerinden ve daha önce oynamamıştım. Modlarla ilgili birkaç sorum olacaktı.

    1- Nexusmod'taki modlar Special Edition'a da kurulabiliyor mu yoksa Bethesda'daki modlarla yetinmek şart mı?

    2- Olmazsa olmaz, mutlaka yükle dediğiniz modlar neler. Unofficial Patch'i biliyorum bir tek bir de SkyUi'yi ama SkyUi sanırım sadece Nexus'ta var.

    3- Türkçe mod/yama var mı? Normal Skyrim için var ama bunlar SE ile de uyumlular mı?
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    1 - SE için geçerli olan modlarda belirtiyorlar. Zaten popüler, güzel olan modların çoğu SE için de uyarlandı

    2 - Çok fazla modlar var ama ilk aşamada grafik, karakter tasarımı modları öneririm. İşin fantezi kısmına oyunu bir kere bitirdikten sonra girin. SkyUI çok iyi mod, onu kesinlikle yükle. SE için Unofficial Patch gerekli mi emin değilim, onu bilenler cevaplasın.

    3 - Evet var ama Bethesda sitesinden kaldırılmış. Sanırım bir sorun var. Yetkili bir arkadaşa sordum, sorunu çözmeye çalıştıklarını söyledi.
  • Cevap için teşekkürler. Nexusmods'tan SkyUi'yi indireyim dedim Mod Manager ile mi indireyim yoksa manuel mi? Mod Manager kurulumu kolaylaştıran, gerekli bir şey mi? Ayrıca haklısınız oyunun içeriğini etkileyen modlara bir kez bitirdikten sonra girmeyi düşünüyorum.
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mod yüklemesini kolaylaştıran bir uygulama. Kullanımını hatırlamıyorum ama kolaydı baya. Youtube'dan bakabilirsin. Bu arada Can Sungur Skyrim mod önerileri diye video yapmıştı. Önerdiği modlar arasında çok güzel modlar var. Ona da göz at kesinlikle.
  • Derhal bakıyorum, çok teşekkür ederim
  • 30'dan fazla mod çevirim var. Mod konusunda yardıma, öneriye, bilgiye ihtiyacı olan kişiler beni tag'leyip dilediğini sorabilir. Ama çeviriyi bıraktığımı üzülerek söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Men of Letters -- 23 Eylül 2019; 23:13:45 >
  • 
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.