Şimdi Ara

Sinema Tv kanalları beklentiler,öneriler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar;

    D-Smart platformunun en güzel hizmetlerinden biri olan sinema Tv kanallarına hala üye olmayanlar varsa öncelikle şiddetle tavsiye ettikten sonra naçizane bazı beklentilerimi ve önerilerimi arz etmek istiyorum..

    ***En büyük beklentimiz yayınlarda altyazı desteğinin olması..Bazı filmlerin dublajları (özellikle korku-gerilim filmlerinin) o kadar özensiz ve amatörki filmin müzikleri ve gerilim dolu atmosferini yaşamak için sesi açmışsak şayet,kurbanın(ki genelde bu güzel bir kız oluyor) orantısız ve alakasız bağırmalarına şahit oluyoruz ki hiç hoş değil..Bu gibi durumlarda ve tercihe dayalı olarak mutlaka ama mutlaka dublajsız altyazı seçeneğimiz olmalı..Aslında bir altyazı menüsü var ama maalesef altyazı yayını olmadığı için kullanamıyoruz.

    ***Bazı filmlerde ekranın sağ ve sol kenarlarında büyük siyah boşluklar meydana geliyor..Sanırım yayınlanan filmin formatının uygun olmayışından kaynaklanıyor.Bu durumda uydu alıcımızın ayarlar menüsünden bu ayar yapılabiliyor ama bunun bir altyazı ya da interaktif bir mesaj ile seyirciye bildirilmesi taraftarıyım..Sonuçta tüm kullanıcıların ayarları karıştırıp doğru yayın formatını bulabileceğini sanmıyorum..

    Sizlerin de görüş ve önerilerinizi belirtmenizin faydalı olacağını düşünüyorum..Saygılar iyi forumlar..







  • Ben Sinama TV ve Sinema TV 2 nin içeriklerinin birbirinden farklı olmasını isterim. Sinema TV 2, Sinama TV nin tekrarından başka bir şey değil. Bu da ayrı bir kanala ödediğimiz para için hiç hoş bir durum değil. İki kanalda da farklı filmler yer almalı ve içerik zenginleştirilmeli. Aynı filmler dönüp dolaşıp oynuyor hem de kısa süre içerisinde. Hellboy 2 filmini kaçıncı kez yayınladıklarını bilemiyorum artık. Ayrıca Movie Plus kanalları da aynı. Birbirinin tekrarından başka bir şey değil. Çok saçma. Digiturkteki sinema kanalları birbirinden bağımsız ve farklı içeriklere sahip. Movie Plus kanalı HD olacak dendi ama hiç bir çalışma söz konusu değil gibi görünüyor. Ayrıca HD kanal sayısı da arttırılmalı. Bunun yanında Animal Planet ve Discovery HD kanallarına ya Türkçe sesl ya da altyazı desteği getirilmeli. HD kanala para ödüyoruz ama hiç bir şey anlamıyoruz.
  • Tam emin değilim ama birde HD filmleri 5+1 sesle yayınlarsa çok süper olur. Ayrıca altyazı olayına katılıyorum. Bu 2 özellik gelirse ve bir de filmlerin sayısı arttırılırsa tadından yenmez :)
  • Sinema tv'lerin kalitesi çok güzel. Altyazı olayına bende katılıyorum. Mutlaka eklenmeli. Birde kült filmler için ayrı bir sinema kanalı kurulabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyucel77

    Tam emin değilim ama birde HD filmleri 5+1 sesle yayınlarsa çok süper olur. Ayrıca altyazı olayına katılıyorum. Bu 2 özellik gelirse ve bir de filmlerin sayısı arttırılırsa tadından yenmez :)


    5+1 ve alt yaz olayını sonuna kadar destekliyorum. Birde şu sansür olayını da çözerlerse işte o zaman tadından yenmez ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.