Şimdi Ara

Windows Mobile tabanlı Toshiba TG-01 için Android çalışmaları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Akıllı telefon dünyasında öyle telefonlar var ki, yüksek satış rakamlarına ulaşamasalar da endüstri için büyük önem arz ederler. İşte o modellerden biri olan Toshiba TG-01, 4.1-inç büyüklüğündeki WVGA ekran ve 1GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon işlemcisini kullanan ilk model olmasıyla çıktığı dönemde büyük yankı uyandırmıştı.


    Sahip olduğu donanım özelliklerinin yanında ince ve hafif yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Toshiba TG-01, pek çok avantajına rağmen Windows Mobile 6.1 işletim sistemiyle eleştiriler de almıştı zira işletim sistemi, yeni nesil donanımların aksine günün beklentilerini karşılamakta yer yer önemli sıkıntılar yaşıyordu.


    Toshiba TG-01'in sahip olduğu potansiyelin farkında olan yazılım uzmanları, daha önce HTC'nin HD2 modelinde olduğu gibi cihaza Android işletim sitemini kurmayı başardı. Gelen bilgilere göre henüz mükemmel çalışmasa da uygulama geliştiriciler Android 2.2 işletim sistemini TG-01 üzerinde efektif kullanıma yatkın bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.


    Kaynak: XDA Developers











  • Portlanmış işletim sistemleri hiçbir zaman tam performanslı çalışmaz. En basitinden android kernelde driver sorunları yaşanır. Bu yüzden birçok şey iptal edilerek bir nevi 'safe mode' şeklinde boot etsin yeter mantığı ile yapılır. Deneme amaçlı olarak kullanılabilir ama günlük kullanım için uygun değil.



    Driver olmadığı için yada uydurma driver kullanıldığı için wi-fi,gsm,D3D, GPS, ya çalışmaz ya da yarım yamalak çalışır. Bazen güç tasarrufu özellikleri kullanılamaz ve bekleme konumundayken bile 3-4 saat içinde pil biter vs vs
  • Telefon Toshiba ise uzak dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.