Şimdi Ara

Samsung Wave 525 Nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
38.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LG veya Nokia alırsanız çok pişman olursunuz, ama siz bilirsiniz. Nokia hala symbian işletim kullanıyor, ekranları rezistif ekran,Samsung uzaya giderken Nokia hala trenle seyahat ediyor. Basını takip ederseniz anlarsınız.
  • kullandım güzel telefon tavisyemdir 5800 dan bence iyi :D
  • Kötü diyenler halt etmiş uzay mekiği fln mı kullanmışlar merak ettim . dokunmatiği süper menüleri süper bi kere bada samsungun bu telefununa ayrı bi hava katmış boşuna kötülemeyin telefn on numara ben kullanıyorum hiçbişeyinden şikayetim yok . özellikle dokunmatiği konusunda iddalıyım hiç çekinmeden alın
  • dokunmatiği ve wifi i fiyatının çook üstünde .
    işlemcisi nispeten yavaş.
    bu arada bada , bir android türevidir.
    ama samsungun kontrolündedir.
    amacıda iphoneOS gibi olması.
    bence fiyat performans olarak 400 civarı alabileceğin
    en iyi telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wampaa

    kullandım güzel telefon tavisyemdir 5800 dan bence iyi :D


    Sadece gülerim sana.5800 ile arasında çok fark olduğu kesin.Bende 5800 var amcamda Samsung Wave 525 gel takas edelim deyip duruyor.İllet bir telefon.
  • 5 aydır bu telefonu kullanıyorum fiyatına göre mükemmel bir telefon dokunmatiği iyi gibi aynı şeyleri yazmıyayım samsung apps den indrebileceğiniz ücretsiz çok güzel şeyler var speed diye bir uygulama var yolda giderken hızınızı kaç km hızla gittiğinizi görebiliyorsunuz araba yada yayan.. ilginç güzel şeyler var panaromik foto çekmeside çok güzel..
  • arkdaşlar bende bu telefonu aldım . memnunum . kullanımı, ekranı dokunmatiği çok güzel. sadece , biriyle konuşma esnasında , rehberden başka bir telefon numarasına bakma imkanı yokmuş bunuda bugün öğrendim ve çok üzüldüm. acaba bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır. cevaplarınızı bekliyorum ??
  • ARKADAŞLAR BEN BUNLARI OKUDUKTAN SONRA BU SİTEYE ÜYE OLUP BİŞELER DEMEK İSTEDİMM. BENDE BİR SAMSUNG WAVE 525 KULLANICISIYIM. SAMSUNG 525 BADANIN 1.1 Cİ YAZILIMINI KULLANIR . İSTEDİĞİMİZ ZAMAN BUNU GÜNCELLEŞTİREBİLİRİZ. CİHAZIN YAPILDIĞI KOREDE BU ÇOK GÜNCELLENİR. SAMSUNG WAVE 2 VE SAMSUNG WAVE 1.2 YAZILIMINI KULLANIR. DİĞER WAVELERDE 1.0 YAZILIMI VARDIR . SAMSUNG WAVE Yİ 400 TL YE ALIP ONUN YAZILIMINI GELİŞTİREREK 1.700 TL OLAN WAVE 2 İLE AYNI YAPABİLİRSİNİZ. ZATEN 1.2 DE SİZİN SWPYE DEDİĞİNİZ UYGULAMA VAR. BUNUN DIŞINDA 1.2 DE ASPHALT 5 DE VAR . BUNU APPS TAN İNDİREREK HEM 3BOYUTLU HEMDE HAREKET SENSORLÜ OYNAYABİLİRSİNİZ. BUNUN DIŞINDA TELEFON ÇOK RAHAT KULLANILIYOR. ÖZELLİKLERİ ÇOK İİ .BİLGİSAYARINIZA SAMSUNG KİESİ YÜKLEYİP ORDAN TELEFONUNUZUN SERİSİNİ BELİRLEYEREK (Kİ BU SADECE WAVELER İÇİN ) İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ. ZATEN İLK AÇTIĞINIZDA SİZE TELEFONUNUZUN DİĞER SÜRÜMÜNÜ YÜKLEYELİMMİ DİYECEK. EĞER YÜKLERSENİZ TELEFONUNUZ GELİŞİR . BU HER WAVE İÇİNDİR YANİ WAVE ALACAKSANIZ PARANIZ HANGİSİNE YETİYOSA ONU ALIN . BENİM TERCİHİM SAMSUNG WAVE 525.




  • Merhaba, ben 6 aydır samsung wave 525 cep telefonunu kullanıyorum ve bir kaç başlık altında özetlemek istiyorum:

    1- Dokunmatik ekran o kadar süper değil, tuşlar küçük ve parmak ısısını algılıyor dediler ama tam algılamıyor, klavye çok kullanışlı değil.

    2- Telefonda 3G olmaması büyük dezavantaj, çoğu telefonda var.
    3- En büyük sorun ise Bada işlemci olması, bu işlemci kendini çok fazla geliştirmiyor ve samsung apps'da samsung wave 525 için çok kullanışlı program yok, uyguluma ve oyunlar bile çok gereksiz ve bir işe yaramıyor.

    4- Her videoyu seyredilmiyor ve internet'deki sayfalarda var olan videoları görüntüleymiyorsunuz
    5- Telefon youtube uygulaması olmasa oradaki videoları da görüntülemeyecek en azından o var, biraz avutuyor bizi ama diğer sitelerdeki videoları seyredemiyorsunuz.
    6- Bir kurumun santral numarasını çevirince dahiliye numaraları tuşladığınızda algılamıyor karşı taraf, ve konuşurken tuşlar takımına dönmek sorunlu, yanı şu hizmet için xxxx numarayı tuşlayın dendiğinde siz tuş takımına hemen erişemiyorsunuz, erişseniz de algılamıyor!
    7- Telefon ortalama 400 TL , bu fiyata ancak bu kadar oluyor demek ki. İlle Samsung derseniz samsung wave II veya Galaxy modellerini tercih edin derim.

    8- Bu modelin Samsung Apps 'de bulunan uygulamaları kötü ve hiç bir işe yaramıyor, şikayet etseniz dahi pek dikkate almıyor Support/Destek ekibi, klasik oyalayıcı cevaplar veriyorlar.

    9- Bada işlemciden uzak durun, android çok daha ilerde şu an.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkan014

    ARKADAŞLAR BEN BUNLARI OKUDUKTAN SONRA BU SİTEYE ÜYE OLUP BİŞELER DEMEK İSTEDİMM. BENDE BİR SAMSUNG WAVE 525 KULLANICISIYIM. SAMSUNG 525 BADANIN 1.1 Cİ YAZILIMINI KULLANIR . İSTEDİĞİMİZ ZAMAN BUNU GÜNCELLEŞTİREBİLİRİZ. CİHAZIN YAPILDIĞI KOREDE BU ÇOK GÜNCELLENİR. SAMSUNG WAVE 2 VE SAMSUNG WAVE 1.2 YAZILIMINI KULLANIR. DİĞER WAVELERDE 1.0 YAZILIMI VARDIR . SAMSUNG WAVE Yİ 400 TL YE ALIP ONUN YAZILIMINI GELİŞTİREREK 1.700 TL OLAN WAVE 2 İLE AYNI YAPABİLİRSİNİZ. ZATEN 1.2 DE SİZİN SWPYE DEDİĞİNİZ UYGULAMA VAR. BUNUN DIŞINDA 1.2 DE ASPHALT 5 DE VAR . BUNU APPS TAN İNDİREREK HEM 3BOYUTLU HEMDE HAREKET SENSORLÜ OYNAYABİLİRSİNİZ. BUNUN DIŞINDA TELEFON ÇOK RAHAT KULLANILIYOR. ÖZELLİKLERİ ÇOK İİ .BİLGİSAYARINIZA SAMSUNG KİESİ YÜKLEYİP ORDAN TELEFONUNUZUN SERİSİNİ BELİRLEYEREK (Kİ BU SADECE WAVELER İÇİN ) İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ İNDİREBİLİRSİNİZ. ZATEN İLK AÇTIĞINIZDA SİZE TELEFONUNUZUN DİĞER SÜRÜMÜNÜ YÜKLEYELİMMİ DİYECEK. EĞER YÜKLERSENİZ TELEFONUNUZ GELİŞİR . BU HER WAVE İÇİNDİR YANİ WAVE ALACAKSANIZ PARANIZ HANGİSİNE YETİYOSA ONU ALIN . BENİM TERCİHİM SAMSUNG WAVE 525.

    " SAMSUNG WAVE Yİ 400 TL YE ALIP ONUN YAZILIMINI GELİŞTİREREK 1.700 TL OLAN WAVE 2 İLE AYNI YAPABİLİRSİNİZ." demişsin. Bu nasıl yapılıyor? internet aşama aşama anlatırsan sevinirim çünkü bu Bada 1.2 versiyonundan pek memnun değilim, telefon kaldırıyor mu bunu? Çünkü bu tip güncellemeleri samsung pek uygun öçrmüyor ve sorumluluk da kabul etmiyor. Bilgi verirsen teşekkür ederim arkadaşım.




  • ben wave 525 5 aydır kullanıyorum ve memnunum

    1-klavyede yazı yazmak rahat ayrıca başka yazı yazma teknikleride var
    2-hassaiyeti güzel yazı yazarken zorlanma yok
    3-3g olmaması çok da önemli değil bana göre
    4-menü benim isteğimde istediğim menü ayarını yapabilirim
    5-kamera ya kötü diyenler var tam aksine kamerası çok güzel
    6-ayrıca bu telefonda kalem yok ve başka eşyalarla kullanamazsın sadece parmak yani deriye odaklı
    7-hemen kırılabilir demişler ben telefonu 3-4 kez düşürdüm ekrana da kenarlarına da hiçbir şey olmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemo5834


    quote:

    Orijinalden alıntı: wampaa

    kullandım güzel telefon tavisyemdir 5800 dan bence iyi :D


    Sadece gülerim sana.5800 ile arasında çok fark olduğu kesin.Bende 5800 var amcamda Samsung Wave 525 gel takas edelim deyip duruyor.İllet bir telefon.

    Kardesime 6 ay önce aldık wave 525, ondan önce 23 nisanda kampanyalı idi bir arkadasıma aldık, kısaca bu telefonu kullanmıs kadar oluyorum, öncelikle şunu söyleyim ben 2 yıldır 5800 kullanıyorum tabiki 5800 la karşılaştırılamaz, özellikle işlemcisi gayet kötü 525 in, bu da cok takılmalara sebep oluyor, 5800 dan tek bir artısı var o da multitouch capacitive bir ekrana sahip olması, ki ayrıca 5800 ın ekran kalitesi yine daha iyi, wave 525 256k ekrana sahip iken 5800 16milyon renk ekrana sahip.
    kötü bir telefon degil fakat fiyatı şu an bence yüksek, bada işletim sistemi pek iyi degil ayrıca, ben pek bir ekstrasını göremedim, ben kendi açımdan tavsiye etmem, fakat tabi ki sizin bileceginiz birsey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 3 Aralık 2011; 18:59:32 >




  • 1 yıl olmadı ve samsung wave 525 cihazı teknik sorunlar çıkarmaya başladı:

    1- PC ye bağlanmıyor, kies uygulaması çalışmıyor
    2- telefon hiç kapanmıyor, birden şarjı bitince kapanıyor
    3- şarj işareti sürekli inip çıkıyor
    4- rehber yedeklenmiyor tel bayileri telefonun beyninde sorun olduğunu söylediler
    5- samsung apps'de samsung apps için işe yarar hiç bir uygulama yok, haber kanalı hiç yok, arap ve ingiliz haber kanalları var, samsung Türkiye pasif davranıyor
    6- hep derlerdi bak göreceksin 1 yıl sonra samsung telefonları sorun çıkarmaya başlıyor derlerdi inanmazdım ama doğru
    7- ikinci el satışı düşük, nokia alın daha iyi
    8- yurt dışında daha uygun fiyatlar iphone 4 600 euros mesela sim unlock

    Özet: samsung wave 525 kesinlikle tavsiye etmiyorum, Bada işlemci bilinen bir işlemci değil ve güzel de değil, ben hiç memnun değilim aklınız varsa almayın
    ayrıca vodafone 'dan kampanyalı telefon da kesinlikle almayın, vodafon konuşma ücretleri daha yüksek,kontör daha hızlı atıyor!!




  • Hiç macera arama Samsung Galaxy Y al. Androidin keyfine bak derim



    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/Samsung-Galaxy-Y.aspx

    Peşin fiyatı 430 TL. özellikleri de iyi. Hiç badayla uğraşma derim(wave 525 de kullanmış birisi olarak söylüyorum)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ammocihe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Brainy

    Bada İşletim Sistemli Bir Telefondur.Malzeme Kalitesi Bakimindan İyi Olmasada 10 Üzerinden 7 Puan Alabilecek Bir Telefon.

    smaung ları, hatta belki de ozellikle wave serisinin yere düşmeye karşı pek te dayanıklı olmadıgını bircok yerde okudum. ozellıkle ekran kısmı dayanıksız. dikkatli kullanmak lazım, alınırsa da...

    Hocam suya bile düşürdüm , atıyordum etrafa artık oyun için neo V aldım.yani hiçte öyle değil.
  • Burada telefonu kötüleyen insanlar var. Ayıp ayıp. telefonu kullanmadan iki üç yerde görerek yorum yapmayın. şuan telefon 5 aydır bende. her özelliğini kullanıyorum. biraz video çekiminde sorun var. onun dışında her şeyiyle 10 numara bir telefon... dokunmatiği o kadar iyi ki anlatılmaz. hassasiyetiyle mesaj yazmak kolay. bazı arkadaşlar yazmış mesaj yazamıyorum diye. bence mesaj yazmayı beceremiyorsunuz. bu telefona haksızlık etmeyin. şuan ortalama 400 tl falan. bu özellikte bir telefon bu paraya bulmuşsunuz bahane arıyorsunuz. yapmayın!!!
  • 7 aydır kullanıyorum klavyesı bıraz zordu alıstım bu fıyata en ıyı telefon bence.ses kalıtesı mukemmel.
  • bu telefonun beyaz renklisini eşim 1 yıldır kullanıyor, bence kötü değil ben internetede giriyorum (3g yok) yalnız kendi tarayıcısı iyi değil opera güzel youtube videoları izleyebiliyorsunuz, dokunmatiği çok süper değil ama kötüde değil (en azından basmatik değil), malzeme gayet sağlam kaç sefer yere düştü bişey olmadı, ben bluetooth ile laptopu internete bağlayıp kullanabiliyorum, resim kalitesi bence çok güzel flash yok ama gündüz resimleri harika diyebilirim yapabilirsem aşağıya kendi çektiğim 1-2 tane örnek foto ekleyeceğim, gps var ama ben beceremedim kies ten bağlanıp ndrive kurup kullananlar varmış, sadede gelecek olursak iyi telefondur. şarjıda internete girersen dayanmıyor ama sadece alo dersen 3-4 gün gidiyor.

    not: fotoğraf 3.2 mp idi 200 kb max. boyuttan dolayı 2048x1536 dan 800x600 editlendi, merak edenler için aspendosun önü ve kurşunlu şelalesi...



     Samsung Wave 525 Nasıldır ?


     Samsung Wave 525 Nasıldır ?




     Samsung Wave 525 Nasıldır ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 25 Nisan 2012; 1:02:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemo5834


    quote:

    Orijinalden alıntı: wampaa

    kullandım güzel telefon tavisyemdir 5800 dan bence iyi :D


    Sadece gülerim sana.5800 ile arasında çok fark olduğu kesin.Bende 5800 var amcamda Samsung Wave 525 gel takas edelim deyip duruyor.İllet bir telefon.

    5800 süper denemez ama iyi bir telefon bazı yerlerinde donuyor ama dediğin gibi kötü değil:(((
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.