Şimdi Ara

Dell; 2.Nesil Streak'i önümüzdeki Mart satışa sunabilir (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Streak ya da bilinen diğer bir ismiyle Mini 5 ile tablet piyasasına giriş yapan dünyanın en önemli bilgisayar üreticilerinden Dell'in ürün gamını bu yönde genişleticiğiyle ilgili çeşitli dedikodular kimi kaynaklar tarafından dile getirilmişti. Konuyla ilgili en yeni dedikodu StreakSmart sitesi tarafından ortaya atıldı. Sitenin, Dell'in kendi içinde yaptığı sunuma katılan kaynağına dayandırdığı haberine göre "Opus One" kod adını verdiği Streak'in 2.Nesilini 2011 yılının Mart ayında gün yüzüne çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor.


    Alınan bilgilere göre Dell, 2.Nesil Streak'de 1.nesilin form faktörünü koruyacak ve cihazda 5 inçlik ekrana yer verecek. Ekranın boyutunun değişmemesine rağmen, 2.nesilin abisine göre en büyük artılarından biri ekran çözünürlüğünde olacak ve yeni Streak, ilk nesilin WVGA çözünürlüğünün aksine 1280x800 piksel çözünürlük sunacak. Ekran çözünürlüğünün yanı sıra cihazın diğer bir artısıysa 1.2 GHz frekansına çalışan çift çekirdekli işlemcisi olacak.


    Görünen o ki 2011 yılının ilk çeyreğindeki Blacberry Playbook ve 2.nesil iPad arasındaki tablet yarışının yeni oyuncusu Dell'in "Opus One"- 2.Nesil Streak'i olacak.









  • blackberry tableti sabırsızlıkla bekliyorum. sanırım ilk müşterilerinden biri ben olucam.dell in donanımıda gayet tatminkar gibi
  • multitouch olacak mı bu cihazda ?
  • Çift çekirdek işlemci ve 1280x800 çözünürlük (13.3 inch macbook pro'mda bulunan çözünürlükle aynı) çok iyi. Lakin 5 inch biraz küçük gibi. En azından 7 inch olması gerektiğini düşünüyorum. Ipad 2. nesilde neler sunacak görelim bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krandei

    Çift çekirdek işlemci ve 1280x800 çözünürlük (13.3 inch macbook pro'mda bulunan çözünürlükle aynı) çok iyi. Lakin 5 inch biraz küçük gibi. En azından 7 inch olması gerektiğini düşünüyorum. Ipad 2. nesilde neler sunacak görelim bakalım


    5inç - 7inç olayında aslında biraz yanılıyorsunuz. Çünkü Dell Streak'te aynen Galaxy Tab gibi Nvidia yöneticisinin dediği gibi aslında "daha büyük ekranlı telefon" yani alet aslında bir tab değil bir smartphone. Bir Galaxy Tab'ı suratınıza dayayıp konuşmak çok zor olsa gerek ama Dell Streak cebinize sığabilacak kadar küçük olabilecek en büyük ekranlı telefon gibi bişi. Dolayısıyla yeniden 5inç ekranlı çıkmasını ne yalan söyliyim daha çok istiyorum. Birde HDMI koyarlarsa tadından yenmez bence :)

    Şahsen eğer Galaxy Tab'ın 5inç ekranlısı da çıkarsa bu güncellenecek Dell Streak ile ikisi arasından birini telefon olarak almayı planlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyros -- 13 Kasım 2010; 15:55:06 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.