Şimdi Ara

FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR) (7194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166.653
Cevap
270
Favori
4.453.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71927193719471957196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6M butcem var 4-3-3(4) veya 4-2-3-1(2) oynayabiliyorum platform:PC BPL veya Bundesliga istemiyorum Lig'1 soyle bir kadrom vardi bozmustum yeniden kurabilirim bunun ustune eklemeye tavsiyesi olan veya kaliteli bir BBVA onerisi olan varsa beklerimhttp://www.futhead.com/14/squads/16383907/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meneus

    6M butcem var 4-3-3(4) veya 4-2-3-1(2) oynayabiliyorum platform:PC BPL veya Bundesliga istemiyorum Lig'1 soyle bir kadrom vardi bozmustum yeniden kurabilirim bunun ustune eklemeye tavsiyesi olan veya kaliteli bir BBVA onerisi olan varsa beklerimhttp://www.futhead.com/14/squads/16383907/

    serie a olur

    http://www.futhead.com/14/squads/16384874/

    http://www.futhead.com/14/squads/16384931/
  • Tüm Fenerbahçe'li Arkadaşları Tebrik Ediyorum.

    Fakat şu bir gerçek siz kazanmadınız biz kaybettik.
  • MOTM Muslera geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CCaaNN

    Herkes bildigi guclu ve hizli SILVER kartlari yazabilir mi acaba?

    Mlapa, Caulker, Zouma, Shaw, Wanyama, Agbonlahor, van der wiel bildigim - kullandigim adamlar. Mumkunse bpl- ligue 1 - bundesliga - seria a da oynasinlar. Takimlara silver yerlestirmeye calisiyorum mumkun oldugunca.

    Lazar Markovic, Osman, Diame, Kerim, Aluko, Rodagella, S.Long, Campbell, Ki, Olsson, Townsend(74ovr), Eikrem, Clyne, Tomkins, Büttner, Odemwingie, Dier, Larsson, Van Aanholt,

    BPL'de alabileceğin diğer kaliteli silver oyuncular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 25 Ağustos 2014; 23:50:08 >
  • Merhabalar, Ut'de yenı oldugumdan bır sorum var arkdaslar ki bence byagı onemlı bır soru.Ps4 fıfa14 var...UT oynuyorum yenı basldım sayılır ancak, fıfa15 cıkmasına cok az kaldı bılıyorsunuz.Ultımate teamdekı kartlarımız gıdecek fıfa15'e gectıgımızde bunu bılıyorum ancak Coın'lerde duracakmı, yoksa fıfa15'de onlarda mı gıdecek? Yanı kısacası Fıfa14 UT'dekı paralarımız( coınlerımız) fıfa15 UT'ye aktarılacakmı?
    Tesekkurler
    Iyı geceler
  • mariachiii kullanıcısına yanıt
    hiç bir şey aktarılmıyacak sıfırdan başlanacak dostum
  • Beyler UT ye bu sene başladım yani oyunun sonraki versiyonuna geçişte piyasayı bilmiyorum coin ve oyuncuları elimizden ne zaman çıkarmaya başlayalım yada piyasa ucuzlamaz mı? Şimdiden sağolun.
  • 16MDEN RONALDO SATILIR TOTS BALE ALINIR
  • isa hocam 15mye güzel bi almanya-ispanya silver hybird kurarmısın ifli olursa iyi olur
  • Turnuva ödülü Jumbo Pack'ten TOTW Mounier çıktı. Ne kadara satabilirim pazarda fiyatı çok değişken, 15K'larda geziniyor genelde.
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    Verilen bidleeri takip edin genelde ne kadarsa okadardır bazeen totwleri quick sell yapıyorum
  • Arkadaşlar Fifa 15 fut kapalı betayı test edenlerden biri olarak (xbox 360) gayet güzel bir oyun geliyor diyebilirim. Yeni nesil için konuşamam onda belki değişiktir ama Ps3 ve xbox 360 için ve belki muhtemelen pc için Fifa 13'e daha yakın ama çok daha güzel bir oynanış bekliyor bizi. Pacewhore olayı o 14 gibi yani o yandan pek sıkıntı yok.
    Yazdığım bir yazıyı kopyalıyorum tekrar yazmamak için, ufakta olsa bilginiz olsun.
    Oyun yağ gibi akıyor yahu Malum Xbox 360'da deniyorum 15'i ben ama şu kadar söyleyeyim örneğin o inanılmaz yavaş menü geçişleri vs gitmiş yağ gibi akan bir menü gelmiş. Oyuncuların hareketleri de gerçekten çok akıcı, oynarken en çok haz aldığım oyun bu oldu diyebilirim rahatlıkla. Yanlız umarım tam sürümde değiştirirler veya hepimiz alışmak zorunda kalacağız zira şut barı pas barı yani o güç barı normalden çabuk doluyor. Örneğin 14'e göre sert şut çekmek için baya bir basmak gerekirken 15'te o kadar basarsanız dağlara taşlara gider Şut olayında bir gariplik var tam anlayamadım çözemedim henüz, beta forumlarında kimisi beğenmiş kimisi de benim gibi beğenmek ile beğenmemek arasında kalıp düzeltilmesini istemiş. Yanlız topun ağırlık hissi düşmüş gibi geliyor.
    Unutmayın bunlar Xbox 360 sürümüne ait görüşlerim, Ps4'e gelecek next gen'de bazı değişiklikler olabilir. Ama şu var, 14'ten çok daha zevkli çok daha kendini oynatacak bir oyun olmuş onu rahatlıkla söyleyeyim. Sadece şu kadarını söyleyeyim, rakip takım gol attı ve 3-5 dakika sonra ben ataktayken top taca çıktı, benim oyuncum topu alırken o boş kalan sürede biraz önce atılan golün canlı tekrar gösterimi girdi devreye
    Gönül ister ki daha rahat konuşayım, video ss falan paylaşayım ama ea çıramı yakar valla merak edip bakmak isteyen artık bize gelecek beraber oynayacağız

    Next gen'de birçok yenilik daha var çok daha güzel bir oyun gelecek buna emin olsun herkes. Tabi ufak tefek problemler var, şut olayına alışılması gerekiyor kesinlikle, pas olayına yeni yeni alışmaya başladım hızını ayarlamak eskisinden farklı. Mesela kaleci aut atışı yaparken orta sahaya anca yetiştirebiliyor gibi durumlar var. Yanlız en gıcık olduğum ve herkesin olduğu şey online maçlar sonrası (ben fut beta oynuyorum sezon veya diğer modlarda var mı bilmiyorum) o oyuncuların el sıkışmaları kısmı ve atılmış gollerin birer tekrarını göstermeden oyun maçtan çıkmana izin vermiyor Beta forumunda birçok kişi bunu belirtmiş dua ediyorum bunu düzeltirler yoksa çekilmez bu olay.

    Çok fazla da detay veremiyorum malum kapalı beta ve ea çok sıkı bu konuda. Dengesizin biri yüzünden senelerdir kullandığım gamertag'ımdan ve sonraki oyunlarda gelecek olanlardan mahrum kalmak istemiyorum.

     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)
     FIFA ULTIMATE TEAM (ANA KONU) ( SIMAGE KULLANIN LÜTFEN )(COINS SATIŞI YASAKTIR)
  • Arkadaşlar 16.5m üzerinden bir kadro kurabilir misiniz ? Lig ve diziliş farketmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bojan Bogdanovic

    isa hocam 15mye güzel bi almanya-ispanya silver hybird kurarmısın ifli olursa iyi olur

    15 milyon biraz fazla bence silver kadro için ayrıca ispanya silver lar pek iyi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neobir75

    Arkadaşlar 16.5m üzerinden bir kadro kurabilir misiniz ? Lig ve diziliş farketmez.

    http://www.futhead.com/14/squads/16393616/
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    millet 1-2 video youtube a atmıştı xbox one ın kapalı betasından... ea kaldırmadan hemen bakabilrsiniz...hocam sana şu sorum olacak oyuncu kiralama nasıl oluyor onu buraya yazarsan çok sevinirim
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    hoilett, drenthe çok hızlılar. hele hele drenthe hem hızlı hem de çok güçlü yıkılmıyor herif. ingiltere championship de oynuyorlar ama olsun yine de söylemek istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    millet 1-2 video youtube a atmıştı xbox one ın kapalı betasından... ea kaldırmadan hemen bakabilrsiniz...hocam sana şu sorum olacak oyuncu kiralama nasıl oluyor onu buraya yazarsan çok sevinirim

    O videoların hepsi 1-2 saat içinde kaldırılıyor, bende gördüm de beta forumunda adamlar öyle bir ispiyonluyorlar ki inanamazsınız. Ea'ya yaranmak için benim bu yazdıklarımı bile şikayet etmeye kalkarlar Allah bilir.
    Oyuncu kiralama olayını Allah belamı versin bende anlamadım. Beta olduğu için eksiklik var diyeceğim yada ben mi bulamadım anlamadım zira oyun başında manager task kısmında oyuncu kirala var diye Fut'un bir "Fut Now" anasayfası vardır bilirsiniz orada kiralama kısmı vardı ve birkaç oyuncu vardı. Rastgele Neuer'i kiraladım ama ondan sonra kira kısmını bulamadım. Sadece ea fcc katalog puanları ile 300 puana şunu kirala 500 puana bunu kirala diye seçenek var. Ona bir daha bakayım ben oyuna girince.
  • Hocam oyun hızlandıysa, o şut ve pas barlarınında hızlanması gerek doğal olarak, tabi çok abartılı olmadan. Bu hızlı oynanış umarım gerçekçiliği düşürmüyordur.

    @Kraven
  • 
Sayfa: önceki 71927193719471957196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.