Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
157.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilgilendirme için teşekkürler;

    Hayırlı olsun diyelim.
  • Yükleyelim bakalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba evde kullanılmayan bir adet via 125 navigasyon cihazı buldum. Cihaz hala iş görür mü? Harita satın almak mantıklı mı? 150 lira sadece haritaya vermek bana çok saçma geldi.
    Harita güncelleme süresi bitmiş sanırım. Uygulamaya bağladığımda genel güncelleme yaptı ama haritaları bıraktı. Aletin araç vantuz kısmı bile kaybolmuş. Sadece ayağı takılı bir şekilde kendisini bir de çakmak şarj aletini buldum. Gerisi de nerededir bilen yok.
  • Bu form basligini acali baya bi zaman gecmis nerden nereye pehhh.

    Simdi andiroit veya baska akilli telefonlarin hepsinden navigasyon indirilebiliyor gidin o uygulamalari indirin bosuna tonla para vermeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,
    carminat tomtom LİVE aracımda var,
    tomtom harita renklerini tomtomhome üzerinden güncelleme ya da ekleme yapıyorum.
    özel imal edilmiş harita renkleri de var
    ben de tomtom için harita renk çalışması yapmak istiyorum
    bu tür program var olmalı ki üretenler var, bu programın adını ya da var sa programı paylaşabilir misiniz

    teşekürler
  • Tomtom via 135 aldim carsamba gelecek geldigi anda guncellemelimiyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    hayırlı olsun cihazınız. Son ve güncel harita verileni kullanabilmek için güncellemelisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,

    hayırlı olsun cihazınız. Son ve güncel harita verileni kullanabilmek için güncellemelisiniz.



    Tesekkurler cevap icin, sesli komut ingilizce olarak sokak adlarini soylesek ise yariyormu mesela yildirim street gibi bakalim cumartesi gunu 1000 km de test edecegim insallah sorun olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Cihazınız hayırlı olsun. Tomtomun Türkiye haritasının kapsam ve detayı ile ilgili bazı tereddütler var. Lütfen yolculuk sonrasında bu konu ile ilgili görüşlerinizi yazabilirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koymen

    Merhabalar,
    Cihazınız hayırlı olsun. Tomtomun Türkiye haritasının kapsam ve detayı ile ilgili bazı tereddütler var. Lütfen yolculuk sonrasında bu konu ile ilgili görüşlerinizi yazabilirmisiniz

    Yazacağım hocam kahramanmaraştan bursaya kadar süren uzun bir yolculuk olacak, Yanımda IGO programıda olacak, başarsoftun haritası yüklü telefonda da, başarsoft haritası daha detaylı diye söyleniyor bakıp göreceğim izlenimlerimi de buraya yazarım.
  • TomTom Kış Haritaları çıktı. Şu anda kapsam %91.

     Tomtom Navigasyon Cihazları
  • Haydi hayırlısı,Tomtom Türkiye haritası gerek kapsam gereksede detay olarak ilerliyor. En kısa zamanda %100 leri görürüz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigasyon uludağ yazınca bulmuyor pes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TomTom cihazınız ile ilgili yetkili müşteri hizmetleri ve yetkili servis hizmetleri için 0216 282 16 01 numaradan direkt tomtom'a ulaşabilirsiniz.
    Eski numara değişmiş,
    bilgilerinize,
  • güzel ve faydalı konu takip
  • Toplu Harita Güncellemesi Devri Bitiyor

    TomTom yeni nesil harita platformu hamlesini tamamladı. TomTom, yeni işlem tabanlı harita yapımı platformuyla toplu güncelleme devrini bitiriyor. En yeni harita bilgileri sürekli güncelleme ile navigasyon cihazlarına iletiliyor. Böylece en doğru trafik bilgileri en hızlı şekilde kullanıcılara ulaştırılıyor.

    TomTom (TOM2) yeni işlem tabanlı harita yapımı platformu ile yeniliklerine devam ediyor. Bu platform harita sektöründe kendi türünün bir ilk ve harita yapımı teknolojilerinde önemli bir atılım. Bu platform, TomTom’un geleneksel harita yapım metodlarının yanı sıra kitle kaynaklı dataları da optimize ederek en yüksek kalitede ve güncel haritaları sunmasını sağlıyor. Şirket için önemli bir kilometre taşını temsil eden bu yenilik müşterilerine gerçek zamanlı haritalar sunan önemli bir adım.

    Gerçek zamanlı doğru bilgi sunuyor

    Konuyla ilgili TomTom CEOsu Harold Goddijn şunları söylüyor: “Müşterilere sürekli güncelleme sağlayan global platformu TomTom olarak ilk defa biz sunuyoruz. Topluca harita güncellemeleri dönemi bitti, değişiklikler saptandıkça artık haritaları anında sürekli güncelleyebiliyoruz. Bu da sürücü yardım uygulamaları ve yüksek otomasyonlu sürüş gibi gelecekteki kullanım durumları için gerekli olan gerçek zamanlı kalite ve doğruluk sağlayarak TomTom’u benzersiz kılıyor.”

    TomTom’un yeni işlem harita yapım platformu, verimlilikte büyük avantajlar getiriyor ve reel dünyadaki değişiklikleri tespit etme ve kullanıcının cihazındaki haritayı güncelleme arasındaki zamanı en aza indiriyor.

    Bu yeni platform, yeni kaynakların sensör verilerini verimli bir şekilde işlemek için ölçeklenebiliyor. TomTom’un gerçek zamanlı haritalarını kullanan kişiler otomotiv, mobil ve konum tabanlı online uygulamalar arasında her zaman doğru ve güncellenmiş haritalara erişiyor.

    TomTom Haritalar ve Lisanslama Genel Müdürü Charles Cautley konuyla ilgili şunları söylüyor: “Bu, TomTom haritalar ekibi için çok önemli bir proje. Başardığımız şey ve bunu başarma süremizle ilgili gurur duyuyorum. Bu yeni platformla ilgili birçok potansiyel var. Bu yeni platformla artan müşteri gereksinimlerini karşılayan yüksek kaliteli harita içeriği sunmak için sabırsızlanıyoruz.”



    kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 22 Aralık 2015; 9:22:00 >




  • Selamlar, go40 cihazımda Türkiye hız kamera servisinin olmadıgını aldıktan sonra ögrendim malesef. Cihaz çok kaliteli canlı trafik çok başarılı ama harita renk alternatifinin olmayışı ve hız kameraları moralimi bozdu açıkçası.

    Hız kameralarını icn olarak indirip mydrive üzerinden atıyorum ama harita üzerinde görünmüyor uyarıda vermiyor. Bir yöntemi varsa yardımcı olurmusunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomtom uçuşa geçmiş görünüyor. (!) Via125 için bir buçuk yıl önce 75TL civarı ödeyip, birbuçuk yıllık harita güncellemesi satın almıştım. Şimdi bir yıllık güncelleme için 163.82 TL para istiyorlar. Üstelik cihazın kendisi şu anda iki yıllık güncelleme opsiyonu ile 229TL'ye satılıyor. İşin komiği sepetten önceki sayfada 116TL fiyat verdi, hadi bir yıllık alayım dedim, sepete geçince fiyat birden 163.82TL oluverdi.
    Şu anda Garmin e geçip geçmemeyi düşünüyorum. Durum ömür boyu güncelleme opsiyonu olmayan Tomtom alacaklar için de bir uyarı olsun. Ayrıca bazı cihazlar için harita güncelleme dışında ek opsiyon satın almak gerekecekse, fiyat politikaları konusunda bir fikir veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ariesx -- 10 Ocak 2016; 10:09:12 >
  • Ömür boyu harita güncellemesi bulunan KVK distribütörlü TomTom VIA 135 navigasyon cihazımı başka bir model alağım için satıyorum.
    Buradan inceleyebilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_113632971/tm.htm
  • Tomtom via 135 model navigasyon cihazımı güncelleme yaptıktan sonra gps den uydu bulma sıkıntısı yaşadım.. Benzer durumu yaşayan oldu mu? Tavsiyede bulunabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.