Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
84.752
Cevap
1.076
Favori
5.538.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flexi_

    YKB bu ara alt yapısına bir bakım yapsa iyi olacak, benim de 15.000 puanım silinmiş, sanırım gezisitesi kampanyası,MH talep aldı, inceleme yapacaklarmış. FB Sevgililer Günü ve Şubat 10x100 kampanyalarında yatmayan puanlarımın da incelemesi hala devam ediyormuş...

    Edit: 15.000 WP an itibari ile geri yüklenmiş, dün kayıt oluşturulmuştu.

    Bana bu hafta Facebook ve Şubat kampanyasından eksik puanlar yattı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memmet77

    quote:

    Orijinalden alıntı: bibbifok

    quote:

    Orijinalden alıntı: memmet77

    Puan kazanımı yalan olacak yakında ve ardından puan kullanımı ile ilgili kısıtlamalar gelecek, ve bu 3 ay içerisinde gerçekleşecek bence.




    vahiy mi ? :)


    Latife ediyorum kusura bakmayın.

    Arkadaşlar kartlarımızı etik sınırlarda kullandığımız taktirde bu tarz endişeler taşımamıza gerek yok. İmzamda bir büyüğümüzün de altını çizdiği üzere, 2-3 fazla kazanalım diye kartı suistimal etmediğimiz sürece Adios avantajları devam edecektir.

    Kaldı ki Adios la da doğmadık :) Kısıtlarlarsa biz de yolumuza bakarız.

    Adios ile ilgili spesifik sinyaller ve banka sektörünün genel koşulları dikkate alındığında ben bu kanıya varıyorum. Banka markasını yönetirken kim suistimal etmiş etmemiş vs. bakmaz. Hedeflerine de adiosun ulaştığını tahmin ediyorum. O yüzden yüksek yatırım evresini geçtiler ve artık karlılığa bakacaklar. Şöyleki YKB nin son kampanyaya sadece opet world kartı dahil etmesi bu markası üzerine eğildiğini ve ya tersinden bakarsak; adiosu dahil etmemesi artık adiosun hedeflenen kullanıcı sayısına ve ya ekonomik büyüklüklere ulaştığını , puan kullanımı yönüyle artık agresif puan kampanyaları yapmadan da yoluna devam edebileceğini gösteriyor. Ama tabiiki son anda kampanyasının içeriğini genişletedebilirler.

    Puan yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abi

    quote:

    Orijinalden alıntı: uniqlo

    Bakin konu yine dagiliyor ama bilhassa uzunca yillar yasadigim icin soyleyim, bakin ingilterede acil serviste ayaginiz kirik bir sekilde 5 saat arkadasla bekledik desek inanmazsiniz degil mi? Hemen akliniza helikopterler vs geldiler de kurtardilar ameliyat yaptilar diye gelir ama yok oyle bir sey. Egitim diyorsun biz kendimiz hep yere goge sigdiramamisiz onlari ama hem turkiyede hem de ingilterede universite okumus biri olarak soyleyim kalite olarak biz cidden daha iyiyiz ustelik trde egitim cok daha ucuz, bi ingilizin senelik harci min. 25bintlye tekabul ediyor.
    Vergiler deseniz siz cidden turkiyede otv disinda vergi odediginizi filan mi saniyorsunuz, ne vergisi ya inanin 2+1 daire icin senelik 3200tl civarinda belediye cop vergisi oduyorduk.
    Ceza mi diyorsun, ben diyorum turkiyede trafikte ceza yemek avrupadan sonra cok zor, bnm gibi dikkatli bi surucu sadece yilda 6 kez ve park ihlalinden yediyse gerisini siz dusunun, alisveris icin kipaya git tekerlegin cizgi disina tassin ve 65 sterlin ceza ode.
    Otomatik odeme talimatiniz 10 kurus eksik dahi olsa odenmedigi icin 35 sterlin cezaya tabidir.
    7 senede odedigim oturum masrafi 3000 sterlin civaridir.
    Ayrica emekli maasi da rezaletti, ister calis ister calisma fiks rakamlarda bir oda bile tutamayacagin maas alirsin. Ustelik calistigim pozisyonda orta duzey yonetici olmama ragmen, uzaktan her sey hos gelir ama trde var ya mudurken anca oralarda siradan bi personel olursun ve isin cok ama cok zor, ayrica hem italyada hem de romanyada da yasadim ve onlarca ulke de gordum, hukumeti sevmiyor olabiliriz ya da olabilirsiniz ama ulkemizi sevmemek icin bi neden degil.

    Üstadım, sen kesin başka bir ülkede yaşıyorsun. Bu tarif ettiğin ülke burası değil. Sadece ÖTV dediğin şey; bir tek otomobile ödediğin vergi ile kaç yıllık çöp vergisi ödersin.
    Ülkeni sevebilirsin ama hükümeti bu kadar övmek!!!!
    Biz niye krizde değiliz biliyor musun? Ödediğimiz vergilerin yüksekliğinden. Yunanlıların, kıbrıslı rumların itiraz edip ülkelerini ayağa kaldırdıkları vergiler bizimkilerden daha az. Şu anda ödediğimiz vergiler, 99 depremi ve 2002 krizi dolayısile kunan vergilerin dahada artmasıyla oluşan vergilerdir. Eğer kriz yaksa ve 15 yılda yaraları sardıysak deprem vergilerini de kaldırın da, anlayalım bizde kriz olmadığını.
    Aslında bu konu bu forumu ilgilendiren bir konu değil, böyle konuları sulandırıp forumu kirletenlere çok kızardım ama, aynı hatayı ben yaptım. Bütün forumdaşlardan özür dilerim.

    Not: Ben de Avrupada okudum ve üniversite de çalıştım, döndüğüme de pişmanım.





    belki arkadaşa türk diye bu tarz kötü muamele ve eksra vergi vb. ödettiriyorlardır.onlar adamı tipinden tanır. ya da dediğin gibi hükümet yandaşı...bizdeki doğrudan ve dolaylı vergiler, eminim hiçbir ülkede yok.




  • Arkadaşlar Pegasus HSBC ile olan kredi kartı anlaşmasını sonlandırmış. Halkbankası ile anlaşmış. Parafly adios gibi olmayacak galiba. Garantinin Miles&Smiles'ı gibi sadece Pegasus'la çalışan bir kart olacak gibi. Eger böyle olursa adiosla rekabet edemez Paraf bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meier

    Arkadaşlar Pegasus HSBC ile olan kredi kartı anlaşmasını sonlandırmış. Halkbankası ile anlaşmış. Parafly adios gibi olmayacak galiba. Garantinin Miles&Smiles'ı gibi sadece Pegasus'la çalışan bir kart olacak gibi. Eger böyle olursa adiosla rekabet edemez Paraf bence.

    Bekleyecez ve göreceğiz ben çok umutluyum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonerbah19

    Merhaba arkadaşlar,

    Bu sabah gezisitesi.com işlemlerinden silinen puanları geri iade etmişler. Sizler için de durum aynıysa, gezisitesi.com işlemlerine özel bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

    Ama puanları sık sık kontrol etmekte fayda var, itiraz etmesek geri alamayabilirdik.



    way soner hoşgeldin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modakartalı

    Bu başlık hiç bu kadar kötü olmamıştı :( gereksiz yere sora sora altının tüm çeşitlerde alınması bitti yakında birde süreli puanları silerler sen sağ ben selamet . Hep derler ya cehennemde Bazılarına bekçi gerekmez onlar çıkanı aşağı çekerler nasıl olsa diye ! Aynı soru 30 kere soruluyor buraya yazmayı bilen forumun arama sayfasına yazmayı beceremiyor mu ya da google amcaya sormayı ?

    forumun amacı yardımlaşmak değilmi dostum...insanlar bilse sormazlar zaten.madem sorulan sorulara forumda açık açık cevap vermek sakıncalı pm denen bir seçeneği neden koymuşlar...rica ediyorum empatik olun accık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can33tokat

    quote:

    Orijinalden alıntı: meier

    Arkadaşlar Pegasus HSBC ile olan kredi kartı anlaşmasını sonlandırmış. Halkbankası ile anlaşmış. Parafly adios gibi olmayacak galiba. Garantinin Miles&Smiles'ı gibi sadece Pegasus'la çalışan bir kart olacak gibi. Eger böyle olursa adiosla rekabet edemez Paraf bence.

    Bekleyecez ve göreceğiz ben çok umutluyum :)

    halkbank parafta gösterdiği bonkörlüğü parafly karttada gösterirse güzel bir uygulamayla karşılaşabiliriz. hsbc deki gibi olacak hiçbir anlamı kalmaz..
  • sorulan soruların tekrar tekrar soruluyor olmasının yada forum kurallarını okumadan soruluyor olmasının tek nedeni insanlarımızın bilişim teknolojilerini kullanmayı bilmiyor olmasıdır. okullarda seçmeli olarak verilen ve milli eğitim bakanınca bile "çocuklar okullara zatan bilgisayar kullanmayı bilerek geliyor" diyerek önemsizleştirilen bu dersin acilen okullarda zorumlu ve planlı olarak okutulması gerekmektedir. şu an interneti google zanneden, facebook, twitter vb. sosyal ağlardan başka birşey bilmeyen, kes kopyala yapıştır yapıp telif hakkına saygısızlık yapan, forum vb. platformları kullanamayan, hotmail kullanıp onun mail adresi olduğunu bile bilmeyen bir nesil yetiştiriyoruz.
  • Merhaba,
    Forumda yeniyim. Daha önce shop and miles ve wings kullandım. wings hala aktif ama puan kazanmak ölüm..

    Adios kartımı daha aktif kullanmak istiyorum..Adios ile ilgili emek verip paylaşım yapan herkese teşekkür ediyorum.

    Sayenizde adios sistemini biraz çözdüm. Şu an da inat ettim ne kadar sürerse sürsün önceki sayfaları okuyacağım..Çünkü çok faydalı bilgiler var.

    Herkese iyi günler..
  • Banada dün facebook kampanyasından yatmayan puanlarım yatmıs

    Bilginize

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adiosla batı Amerika turumuzdan sonra İtalya turumuzuda yapıp döndük
    6 gun Roma da River palace otelde kaldık adios puanlarımızla aldık uçak biletlerinide thy ile yine adios puanlarımızla almıştık.
    Roma da otel soranlara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim kesinlikle çok güleryuzlu personeli var kahvaltı açık bufe avrupada bugune kadar 6-7 şehirde kaldım ama en iyi kahvaltıydı diyebilirim temiz bir otel 8 katlı romaya göre orta bir otel öğlenleri yatağınıza aperatif çikolatalar bırakıyorlardı ilk gun hediye olarak şarap yada farklı bişey olabilir bir şişe gönderiyorlar biz kullandığımız için teşekkür ederip geri gönderdik . kızımıza oyuncak ayı getirmişlerdi sonrasında :) akşamları 6 ile 10 arası %50 indirim var yiyecek ve içeceklerde bunlarda otelin buyuk +sı bence roma çünkü pahalı bir yer gerçekten :) hergun bir sonraki gunun havadurumunun notlarını yatağımızın üzerine mutlaka bırakıyorlardı popolo meydanın hemen yanında metroya yuruyerek 1-2 dk uzaklıkta terminiye ulaşmak için çok kolay onun harici ispanyol merdivenlerine yuruyerek 15 dk aşk çeşmesine yarım saatte yuruyerek çok rahat gidebilirsiniz biz 3 yaşında çocukla heryere otelden yuruyerek ulaştık diyebilirim vatikana bile yuruduk açık hava muzesi gibi zaten heryer :) roma pass kartı aldık 3 gun tum metro otobus ve 2 muze bedava idi en buyuk artısı collesıuma girerken hiç sıra beklemden içeriye girmekti Bir sabah trenle venedike gidip akşam geri döndük biraz yorucu oldu ama yinede kafi geldi 1 gunde floransaya ve pisa ya gidip geri döndük.roma venedik hızlı trenle 3 saat -roma floransa 1.30 saat floransa pisa 45 dk internetten gitmeden 3 hafta önce biletlerimizi aldık çıktıları ile rahatlıkla ulaşımı gerçekleştirdik normalden çok ucuza gelmiş oldu.havaalanı termini arası tren 14 euro yaklaşık yarım saat suruyor .bol makarna ve pizza yedik genelde makarnalar 3.5 euro pizzalarda dilim olarak 4 euro civarında . romaya 3 gun kafi diye düşünüyorum . Alışveriş için gerçekten çok pahalı zaten en uygun yerler zara idi oda şehrin heryerinde mantar gibi vardı diyebilirim alıp buraya taşımaya değmez fiyatlar aynı.saat 23.30dan sonra şehirde metro çalışmıyor. aklıma gelenler bunlar avrupada en rahat gezdiğimiz şehir diyebilirim
    bu forumda emeği geçen tüm adiosculara tekrar teşekkür ederim




  • World Kart Kampanya Koşulları
    •Kampanya kapsamında 01 Nisan-30 Nisan 2013 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.
    •Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez 50 TL Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.
    •Kazanılan Worldpuan'lar 08 Mayıs 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 20 Mayıs 2013' tür. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Mayıs 2013 itibari ile geri alınacaktır.
    •Business kartlar, Banka kartları ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    •Gezisitesi.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.


    http://www.gezisitesi.com/NewSite/Pages/Static/Worldcard.aspx?gz-source=lp-banner




  • Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-
    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-



    AKTİF PUAN KAMPANYALARI
    --------------------------------


    * 28 Mart 2013
    -Metro toptancı marketlerde yapılacak tek çekim alışverişlerde 250 tl ye 25 tl 500 tl ye 50 tl (METRO xx xxxx 3160'a)

    * 31 Mart 2013
    -GittiGidiyor.com'dan Opet Worldcard ile tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde %10 (en fazla 100)
    -World Üyesi gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerinde tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri ikinci alışverişten itibaren 10 TL(en fazla 100) (KAZAN xx xxxx 3160'a)
    -Avis'ten World Platinum'a özel 5 taksit veya tek çekim işlemlerde %10
    -1tikla2kazan.com.tr'den 80 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10(en fazla 25)
    -Vadesiz hesabından otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine her yeni otomatik fatura talimatı için 1 çekiliş hakkı (1000 kişiye 50 tl)
    -Setur.com.tr'den tek seferde yapılan 2500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL

    * 3 Nisan 2013
    -Özdilek Süpermarketleri'nden yapılan toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL

    * 7 Nisan 2013
    -1 Nisandan itibaren Markapon.com'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 (en fazla 75)

    * 8 Nisan 2013
    -Avis'ten Opet World'e özel 5 taksit veya %10 WP

    * 14 Nisan 2013
    -Biletix.com.tr'den BKM Express ödeme seçeneğiyle tek seferde peşin yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL

    * 24 Nisan 2013
    -Bizim Toptan Satış Mağazaları'nda 2 adet 300 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL, 2 adet 1000 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 50 TL (BİZİM xx xxxx 3160'a)

    * 30 Nisan 2013
    -Hepsiburada.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL
    -1 Nisandan itibaren Gezisitesi.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL
    --1 Nisandan itibaren DOL(daybuyday.com,evmanya.com,alisverissaati.com,altincicadde.com)'dan tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20 tl

    * 1 Mayıs 2013
    -4 Nisandan itibaren DiaSA mağazalarında yapılacak toplam 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 10 TL (DiaSA xx xxxx 3160'a)

    -İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5(dönemiçi işlemlerde yüklenir )
    -YOYO'dan Her araç kiralamada %10(her aynı 4ünde yüklenir)




    PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    --------------------------------


    * 5 Nisan
    -Metro

    * 6 Nisan
    -GG,Mart WP,1tikla2kazan,Setur

    * 9 Nisan
    -Özdilek

    * 13 Nisan
    -Markapon.com

    * 29 Nisan
    -Biletix

    * 30 Nisan
    -Bizim

    * 7 Mayıs
    -Hepsiburada,daybuyday.com

    * 8 Mayıs
    -Diasa,Gezisitesi,alisverissaati.com

    * 9 Mayıs
    -Evmanya.com,altincicadde.com







    1 Nisandan itibaren Kliksa.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlerde %10'a varan EKSTRE indirimi (en fazla 100 tl)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 28 Mart 2013; 17:09:10 >




  • Türkiye ile Amerikayı kıyaslamak yanlış olur. Ama avrupa konusunda bildiğim anormal derecede pahalı olduğu.. Ancak arkadaş hükümeti övmek adına tek kelime etmemesine rağmen arkadaşların ''hükümeti övmek'' söylemine anlam veremedim. Arkadaş yaşadığı hayattan memnunsa (ki ben de öyleyim) buna kim ne diyebilir!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garadayı265

    Emin olmadan önce bir araştırma yapsaydınız ne güzel olurdu

    Sosyal devlet sistemini iyi oturtmuş iskandinav ülkelerine bir bakın isterseniz vergi karşılaştırmanızda...

    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 29 Mart 2013; 11:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thundere

    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-
    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-



    AKTİF PUAN KAMPANYALARI
    --------------------------------


    * 28 Mart 2013
    -Metro toptancı marketlerde yapılacak tek çekim alışverişlerde 250 tl ye 25 tl 500 tl ye 50 tl (METRO xx xxxx 3160'a)

    * 31 Mart 2013
    -GittiGidiyor.com'dan Opet Worldcard ile tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişlerde %10 (en fazla 100)
    -World Üyesi gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, elektronik marketleri ve beyaz eşya sektörlerinde tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri ikinci alışverişten itibaren 10 TL(en fazla 100) (KAZAN xx xxxx 3160'a)
    -Avis'ten World Platinum'a özel 5 taksit veya tek çekim işlemlerde %10
    -1tikla2kazan.com.tr'den 80 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10(en fazla 25)
    -Vadesiz hesabından otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine her yeni otomatik fatura talimatı için 1 çekiliş hakkı (1000 kişiye 50 tl)
    -Setur.com.tr'den tek seferde yapılan 2500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL

    * 3 Nisan 2013
    -Özdilek Süpermarketleri'nden yapılan toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL

    * 7 Nisan 2013
    -1 Nisandan itibaren Markapon.com'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 (en fazla 75)

    * 8 Nisan 2013
    -Avis'ten Opet World'e özel 5 taksit veya %10 WP

    * 14 Nisan 2013
    -Biletix.com.tr'den BKM Express ödeme seçeneğiyle tek seferde peşin yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL

    * 24 Nisan 2013
    -Bizim Toptan Satış Mağazaları'nda 2 adet 300 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 25 TL, 2 adet 1000 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 50 TL (BİZİM xx xxxx 3160'a)

    * 30 Nisan 2013
    -Hepsiburada.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL
    -1 Nisandan itibaren Gezisitesi.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 50 TL
    --1 Nisandan itibaren DOL(daybuyday.com,evmanya.com,alisverissaati.com,altincicadde.com)'dan tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde 20 tl

    * 1 Mayıs 2013
    -4 Nisandan itibaren DiaSA mağazalarında yapılacak toplam 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 10 TL (DiaSA xx xxxx 3160'a)

    -İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5(dönemiçi işlemlerde yüklenir )
    -YOYO'dan Her araç kiralamada %10(her aynı 4ünde yüklenir)




    PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    --------------------------------


    * 5 Nisan
    -Metro

    * 6 Nisan
    -GG,Mart WP,1tikla2kazan,Setur

    * 9 Nisan
    -Özdilek

    * 13 Nisan
    -Markapon.com

    * 29 Nisan
    -Biletix

    * 30 Nisan
    -Bizim

    * 7 Mayıs
    -Hepsiburada,daybuyday.com

    * 8 Mayıs
    -Diasa,Gezisitesi,alisverissaati.com

    * 9 Mayıs
    -Evmanya.com,altincicadde.com







    1 Nisandan itibaren Kliksa.com'dan tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri tek çekim ve taksitli alışverişlerde %10'a varan EKSTRE indirimi (en fazla 100 tl)

    Thundere bu kliksa ile ilgili istihbaratin dogruluk orani nedir ve nereden edindin sorabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengos07


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jmaguire

    kredi kartıyla mobil internet bankacılıgına girişte cekilişle 1000 kişiye 30 tl puan yuklemesı sonuclandımı arkadaslar.? kazananların listesini nerden öğrenebiliyoruz.?????

    Bana 30 tl. wp. yattı. Ekstrede yatış tarihi 19.03.2013 olarak gözüküyor.

    Tüm uğraşlarıma rağmen sizin de değerlendirmeniz için worldcard ekstresini forum sayfasına yükleyemedim. Yöntemini açıklayabilirseniz hemen yüklerim..
    Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-




  • quote:

    Orijinalden alıntı: livemai82
    forumun amacı yardımlaşmak değilmi dostum...insanlar bilse sormazlar zaten.madem sorulan sorulara forumda açık açık cevap vermek sakıncalı pm denen bir seçeneği neden koymuşlar...rica ediyorum empatik olun accık...

    Forumun amacı yardımlaşmak haklısınız ama, ilk sayfada yazılanları yada onlarca kez sorulan soruları tekrar takrar sormak forumun amacına uygunmu ? Herkez her şer şeyi bilemez, ama sormadan önce bir araştırma yapar, bulamadığı cevapları sorar. Verilen cevaplardan da memnun olmuyorsa "ukalalık" yapmaz.

    Nasıl ki herkezin icinde "hakaret ve aşağılama olmadan" istediğini yazma özgürlüğü varsa, alıntı yaptığınız arkadaşında hakaret içermeyen bir uslupla yazdıklarınıda kabullenip saygı göstermeniz lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 28 Mart 2013; 18:53:08 >
  • Arkadaslar 100 TL yuklenen migros kartlar ile birlikte alisveris yaparken money kart kullanilabiliyor mu? Yani sadece oderken 100 TL lik karti kullanip alisverislerde money kart avantajlarini kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16601661166216631664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.