Şimdi Ara

İSİMTESCİL.NET ten Büyük fiyasko Hosting şirketi kullanıcılarını kandırıyor Bu haberi mutlaka okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oblohan

    açıkcaısı aşağıdaki paketi almak istiyorum. ama yazdığınız mesajdan sonra kafamda soru işareti oluştu.

    http://www.isimtescil.net/hosting/paketi/platinium-windows-hosting.aspx

    başka nereden alabilirim. birçok firmanın sıkıntılı olduğunu okudum.

    İsimtescil de bir çok sorun var gerçekten domain hizmetini bilmiyorum ama hostingde çok fiyaskolar benim de hizmetim vardı sonrasında erkek arkadaşım sitelerimi taşıdı şuan bir sıkıntı yaşamadım sanırım natroya taşıdı onunda hakkında pek kötü yorum okumadım fiyatı biraz daha fazla ama en azından üzerinde aylarca uğraştığım sitemden keyif alıyorum. Güzel proje güzel bir hosting ile başlarmış bunu öğrenmiş oldum.




  • kubrasafak kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bu işi doğru düzgün yapan bir firma yok. Hepsi birbirinin aynısı. En azından bir sorun olduğunda en hızlı cevap dönen firma natro bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oblohan

    Bilgi için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bu işi doğru düzgün yapan bir firma yok. Hepsi birbirinin aynısı. En azından bir sorun olduğunda en hızlı cevap dönen firma natro bildiğim kadarıyla.

    Evet bende öyle gözlemledim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubrasafak

    quote:

    Orijinalden alıntı: oblohan

    Bilgi için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bu işi doğru düzgün yapan bir firma yok. Hepsi birbirinin aynısı. En azından bir sorun olduğunda en hızlı cevap dönen firma natro bildiğim kadarıyla.

    Evet bende öyle gözlemledim

    Bugün Natro'dan Kurumsal Pro Plan aldım. Ama siteler için FULL TRUST yetki istedim. Bunun için 3 kredi gider dediler. yani 3 tane FULL TRUST yetkide çalışan site 1 tane de normal site ekleyebilirsiniz dediler. Açıkcası bunu belirtmiş olsalar kesinlikle almazdım. Almak isteyen kişiler de bunu dikkate alsınlar.




  • İsimtecil ile 5-6 yıldır çalışırım. Sadece domain adı aldım, onda da pişman oldum.

    Dün gece TXT kaydı oluşturdum 4096 dkim anahtarı için. Hoop domainleri çöktü! Hiç bir domain kaydı bulunmamaktadır yazıyor.
    Sildim tekrar oluşturdum yine aynı.
    Neyse destek el ile gireceklerini söyledi. Yolladım anahtarı vs.. Adamlar yolladığım anahtarı bile kaydedememişler. TXT spf olarak değiştirip koymuşlar gerizekalılar.
    Birde ayrıca SPF kaydı açmışlar iznim olmadan. Eski mail için açtığım TXT spf yi de silmişler...

    Yahu elinize yüzünüze yedire yedire bulaştırdınız iyice dedim.

    Karşınızda "kurumsal firma olduğunu unutmayın" diyor bir gerizekalı mailde. DNS kayıtlarında TXT ve SPF aynı anda açılırmış. Gerizekalıların sistemi öyle ya, tüm dünya öyle sanıyor. SPF kaydı mı kaldı artık? Kullanımdan kalktı, haberleri yok dallamaların.

    Kurumsalsanız işinizi adam gibi yapın lan dedim. Estim gürledim, sonrada domainimi elin gavur şirketine taşıdım.
    Taşıdım da admin e-maili olarak kendi e-mailleri yazıyor benim e-mailimin yazması gereken yerde Whois sorgusunda. Maile onay vermediler hala.
    Valla sıkıntı çıkarırlarsa bende sıkıntı çıkartıcam...

    Neymiş, bizim insanımız kazansın yaklaşımı yanlışmış arkadaş...
    Aç kalsınlar, iflas etsinler!. İşini adam gibi yapmıyorsa ölip gitsinler!. İşi layık olana vereceksin. Yahudi olsun, hristiyan olsun,gavur olsun gavur, hatta dinsiz olsun ama işini iyi yapsın, adam gibi yapsın. Bir TXT kaydını bir günde elle bile doğru dürüst giremeyecek seviyedeki insanların çalıştığı (yada yattığı, çalışsa insan ne kadar gerizekalı olursa olsun birş eyler yapar) bir şirket olduğunu düşünüyorum ben...

    Bir domainimi taşıdım. Darısı diğer 4-5 tanesinin başına. Bence sizde taşıyın arkadaşlar domainlerinizi falan. Kurtulun şimdiden. Daha ucuz ve daha kaliteli yerler var...

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 29 Ağustos 2014; 22:33:43 >




  • Bende yaklaşık olarak 2006-07 yılından beri isimtescil ile çalışıyordum ancak diğer arkadaşlarında[ta 2010-11'den beri] belirttiği gibi sunucuları düzenli aralıklar ile ulaşılamaz oluyor. Hiç yoğunluğun olmadığı dönemlerde dahi site yavaşlamaya başlıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu piyasada nasıl tutunuyorlar onuda bilemiyorum. Daha önceden kişisel blog tarzı işler yaptığım için fark etmemiştim ancak şu anda net olarak görüyorum ki kesinlikle kötü bir altyapıları ve destekleri var. Not: Yaklaşık 5 saattir kendi siteme, 3 saattir de isimtescil.com'a ulaşamıyorum. Son söz olarak; UZAK DURUN.
  •  İSİMTESCİL.NET ten Büyük fiyasko Hosting şirketi kullanıcılarını kandırıyor Bu haberi mutlaka okuyun

    Bunu yapacak kadar bekledim yani
  • fiberserver.net.tr kalite kokan bir firmadır. İsimtescil her ne kadar ismini duyursa da sorunlarla dolu bir firmadır. Fiberserver.net.tr firmasını denemenizi tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmayacaksınız.
  • İsimtescili müşteri şikayetleriyle biliyorum. Biz fiberserver firmasından hizmet alıyoruz 2 senedir de memnunuz bir sıkıntı yok zaten sorun olunca da çözüm odaklı özellikle Kerem bey'e teşekkürler gece gündüz bizimle ilgileniyor :)
  • fiberserver ( fiberserver.net ) berbat bir firma sağda solda yok şöyleyiz yok böyleyiz yazdıklarına kanmayın olumlu yorum yazan kişilerin de fake olma ihtimali çok yüksek hatta ve hatta 10 tane olumlu yorumdan 2 si anca doğrudur

    ilk başlarda bende memnundum fakat sonradan inanılmaz bozuldu kalite açtığınız ticketlara bile gelen cevaplar bu firmadan hizmet almamanız gerektiğini kanıtlıyor 1 kere reseller aldığınızda madem para verdik kullanalım diyorsunuz bunlar da fırsat biliyor... 2.yıl yeniledikten 3 gün sonra vazgeçip iade istedim fakat olumsuz cevap aldım hemde ilk yıl aldığım fiyatın 2 katını ödedim... 1 yılda %100 ZAM fatura falan hak getire zaten istiyorsunuz he he tamam yollıcaz diyorlar kibar dille ama gelen giden yok bunların sunucuları merdiven altındadır kesin datacenter falan hak getire

    2 yıla yakındır reseller hizmeti alıyorum ve 2 yıldır her seferinde mevcut siteleri taşımaya üşendiğimden hizmetimi sonlandırmadım ama sanırım şu 1-2 gün içerisinde firmayla irtibatı koparacağım


    telefonla falan ulaşmanız imkansız hayatta cevap vermiyorlar vermedikleri gibi onlar da aramıyor zaten asla illa destek bildirimi açın diye zorluyorlar hadi neyse destek bildirimi açayım diyorum ona da cevap çok uzun sürelerde geliyor 1 saati bulduğu oluyor gelen cevapların

    sürekli bir taşıma sürekli bir nameserver değişikliği vs ikidebir ayarlarda değişiklik yapmaya zorluyorlar insanı

    whm panel olarak satın aldığım hizmeti bana sormadan directadmin olarak değiştirler bundan birkaç gün önce dolayısıyla sitelerimin database ile çalışanları açılmaz oldu kendilerine whm panel için ödeme yaptığımı söyleyip beni geri whm panele döndürün dediğimde ise hiç umursamadılar birçok sitemin yedeğini alamadım taşımak için haram zıkkım olsun




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.