Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.315
Cevap
10
Favori
163.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @old_snake
    Silah seçimlerin güzel tebrik ederim söylediklerinin haricinde tavsiye edeceğim tek silah Flambergedir. Birde Chaos Flamberge olursa tadından yenmez
    - Kalkan olarak tabiki Havel shield tartışmasız en iyisi ama dediğin gibi fazlasıyla ağır olduğu için ben Eagle Shield +15 tercih ediyordum. Stability neredeyse Havel ile aynı ve oyundaki en iyi Lightining defans veren kalkanlardan biri. En hafif (6kg) greatshield olması da cabası. Magic'e karşı biraz zayıf kalıyor ama oyunda büyücü karakter çok sık denk gelmediği ve büyülerden kaçma konusunda antrenmanlı olduğum için çokta sıkıntı olmuyordu doğrusu.
    - Zırh olarak kolluk haricinde (görüntüsünden dolayı smough setten sadece kolluk) Stone armor set kullanıyorum. Ciddi lightining/phisical defans veriyor ve eagle shield ile kullanıldığında elektirik geçirmez oluyorsun Fire defansı da Flash Sweet kullanıp kapatarak tam bir tank oluyorsun tabiri caizse
    - Miracle oyunda cidden çok etkili ve ben de faith bazlı bir karakterle oynuyordum. Çok fazla damage aldıysam bir Wrath Of Gods patlatıp heal yapıyordum sonra devam Tabi WOG spam yaparak oyun oynadığını zanneden bazı sivri zekalılara da buradan selam göndermemek olmaz

    Levelini merak ettim ideal bir karakter oluşturabilmek için minimum 75 leveli görebilmek gerekiyor bence.
    Yazdıklarını okurken gözümün önünde canlandı anlattıkların ve gülümsedim bravo zekice oynuyorsun. Özellikle catacombsta köprüden düşürme kısımları çok hoşuma gitti
    Son olarak böyle bir oyunda neden sesli konuşma desteği nasıl olmaz diye kendime çok sormuşumdur hatta sürekli co-op oynadığım bir arkadaşla psnden yazarak anlaşmaya çalışmaktan beynimiz dönüyordu öyleki bazen dayanamayıp telden arıyorduk birbirimizi 15 20 dk konuştuğumuz oluyordu ama dediğin şekilde bu sorun çözülebilir hiç aklımıza gelmedi doğrusu




  • abi zaten 2 kişi olup dark spirit beklemek giren adamada biraz insafsızlık oluyor. adam zaten yenik başlıyor. karşı tarafın yani dark spitte kendi aralarında iletişim kurabilseler o zaman adil bir oyun olur. adamda kendi arkadaşını alır gelir. bu sistemi kurabilseler oyun çok daha zevkli olur. 2ye 2 veya 3 e 3 maçları düşünemiyorum .
  • 3 vs 3 kim kime dum duma gibi birşey olur heralde ama 2 vs 2 çok epic düellolar yaşanabilir
  • Dark spirit denen mahluklara insaf diye bir şeyim söz konusu değildir arkadaşlar. Beni ne durumlarda aldılar bir bilseniz. Sıfır humanity sahibiyken Smough-Ornstein yolunda alanlar mı dersiniz, yazdığı mesaja bakarken gelip öldürenler mi dersiniz, oyun oynamayı sadece stab ve Wrath of Gods zannedenler mi dersiniz (Ki bir arkadaş çok güzel değinmiş) dünyama spirit olarak giren ve en güçlü mini boss'un arkasına saklananlarmı dersiniz..Çeşit çeşit adamlar işte. İdeal karakter maalesef 75 level de olamıyor. İstediklerini yapabilmek için epey üzerinde olmalısın. An itibarı ile level'im 259 ve %100 seviyesine ulaşmış bulunuyorum. Sİlah ve Kalkan tavsiyene bakacağım.. Oyunda ses desteği olmaması ve bu duruma çözüm bulabilmemiz ise yadırganacak bir durum değil. Online oyunda haberleşmek esastır. Hele hele Dark Souls gibi acıma denen erdemden (Ki biz Dark Souls da buna erdem değil zayıflık diyoruz hehe) yoksun bir oyunda.. 2-2 kapışmalarda şöyle bir sorun var yalnız. İntikamcı olarak gelenler ile Dark Spirit olarak gelenler birbirlerine vurabiliyor. Benim oyunda bana vuracak iken birbirlerine stab yaptıklarına bile şahit oldum. Arkadaşını yakandan bahsetmiştim zaten :=) Tek başına gelip ikimizi birden alan bir arkadaşların sayısı hayli çok bu aralar. Son bölümde takılıyoruz ve 2-2 çok güçlü Spiritler geliyor şimdilerde. Dün kariyer rekorumu kırdım. Arkadaş ile beraber girdiğimiz oyunda tek bir spirit 725 bin puan verdi..Ağzım açık kaldı. Lakin 2. gelişinde beni almayı başardı. Oldukkça güçlü bir Spell kullanıcısıydı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: old_snake

    Dark spirit denen mahluklara insaf diye bir şeyim söz konusu değildir arkadaşlar. Beni ne durumlarda aldılar bir bilseniz. Sıfır humanity sahibiyken Smough-Ornstein yolunda alanlar mı dersiniz, yazdığı mesaja bakarken gelip öldürenler mi dersiniz, oyun oynamayı sadece stab ve Wrath of Gods zannedenler mi dersiniz (Ki bir arkadaş çok güzel değinmiş) dünyama spirit olarak giren ve en güçlü mini boss'un arkasına saklananlarmı dersiniz..Çeşit çeşit adamlar işte. İdeal karakter maalesef 75 level de olamıyor. İstediklerini yapabilmek için epey üzerinde olmalısın. An itibarı ile level'im 259 ve %100 seviyesine ulaşmış bulunuyorum. Sİlah ve Kalkan tavsiyene bakacağım.. Oyunda ses desteği olmaması ve bu duruma çözüm bulabilmemiz ise yadırganacak bir durum değil. Online oyunda haberleşmek esastır. Hele hele Dark Souls gibi acıma denen erdemden (Ki biz Dark Souls da buna erdem değil zayıflık diyoruz hehe) yoksun bir oyunda.. 2-2 kapışmalarda şöyle bir sorun var yalnız. İntikamcı olarak gelenler ile Dark Spirit olarak gelenler birbirlerine vurabiliyor. Benim oyunda bana vuracak iken birbirlerine stab yaptıklarına bile şahit oldum. Arkadaşını yakandan bahsetmiştim zaten :=) Tek başına gelip ikimizi birden alan bir arkadaşların sayısı hayli çok bu aralar. Son bölümde takılıyoruz ve 2-2 çok güçlü Spiritler geliyor şimdilerde. Dün kariyer rekorumu kırdım. Arkadaş ile beraber girdiğimiz oyunda tek bir spirit 725 bin puan verdi..Ağzım açık kaldı. Lakin 2. gelişinde beni almayı başardı. Oldukkça güçlü bir Spell kullanıcısıydı..

    Dediğin gibi Dark İnvaderların çoğu şerefsizce oynuyor. Adam gibi karşıma geçip selam veren ardın düzgün kapıştığım adam çok azdır.
    Varsa yoksa en yakın bossun, güçlü elemanın arkasına saklansın anladıkları o, hele Tranquil peace of walk güçzsüleştirilmeden önce çıplak gelip bunu atan tipler vardı sadece... Gravelord Greatsword Dance yiyince yüzlerini görmek isterdim :)

    Bazı kullanıclarada çılgın gibi soul miktarı var, gravelord olarak curselediğim ilk yerlerden toplamda 600 bine yakın soul gelmişti. Ekran karşısında bayıldım :)Ama gravelordlara aynı anda 3er kişi dalabildiğinden intikamları acı olmuşdu...

    O gün bu gündür yanımda ağaç şeklide dolaşan elemanım olmadan kimseyi curselemem :)




  • Sevgılı arkadaslarım...
    Forumdan sızlerın oyundanda Serdarfx kardesımın desteklerı ıle boyagı ılerledım:)62 vl oldum.Hemen her aksam serdarfx le bulusarak team yapıyoruz.Her ne kadar onun agırlıkla savasıp benım lojıstık destek verdıgım savaslar olsada ıkımız ıcınde zevklı olduguna ınanıyorum.Inanılmaz olumlerım e beraber guluyoruz..
    Konuya dalmamın sebebı su...Old snake e katılıyorum.Baskasının emegıne goz dıken ve onun eglencesını bozmaya yonelık bır eglence tarzını secen kısılere asla tahammulum olamaz.Bu kısıler gercek hayattakı loser karakterlı kısıler oluyor genelde.Bunu anlamak cok basıt..
    Mesela serdarfx abı bır bekle bırıne yardım edıp gelıcem lafını cok sık soyler.Bu onun karakterını bellı eder bence.Senelerdır cesıtlı oyunlar opynamama ragmen hıc emege saldırı yapmadım,hep yardım eden taraf oldum.
    Bu yuzden bu tıp oyunculara verdıgı dersten dolayı Old snake kardesımızıde tebrık edıyorum...
  • Benim şansım yaver gidiyor bu konuda sanırım.
    Genellikle çıplak gezerim bölüm aralarında(ne bir zırh ne de bir silah kalkan vs.), hızlı ulaşım için :D
    Kaç kez invade yedim adamlar dibimde bitti.

    Yaptığım ilk haraket çıplak vaziyette bir selam çakmak oluyor :D
    Ondan sonra komple sıfırdan giyinip kuşanıyorum, adamlarda sabırla bekliyor :D
    İşi ciddiye aldığımı düşünüyorlar sanırım, sonra tekrar bir selam daha ve...
    Pehlivan gibi, birbirimizin etrafında çember çizmeye başlıyoruz (bunu da çok komik buluyorum yaa)

    Benim de kimseyi invade etmişliğim yoktur.
    Bunun için özel bir oyun modu olsa keşe ARENA şeklinde.
    O zaman daha makul olur

    Ayrıca kapışmanın ne LEVEL'i ne de yaşı yoktur :D
    Bende 170 LEVEL2im ama boyna invade yiyorum :D
    Bence bir karakteri %100 yapmak lazım, her halükarda yine rakip geliyor ve daha güçlü olduğu için maç daha uzun sürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 23 Aralık 2011; 12:35:59 >




  • oyun az önce bitti 52 saat kadar sürdü. demons souls u oynamamıştım zorluğundan kaynaklı. bu oyundada kaderimn aynı olacağını sandım. ama bir sarınca , mekanları kısa yolları açınca gerçekten bırakamıyorsunuz. demons soulsu kısa zamanda edinicem.

    bu arada oyunda painted world of artemis ya da ash lake gibi ana konuya etkisi olmayan keşfedilerek ortaya çıkan dünyalar yaratmalarıda oyuna salt ticaret amacıyla yaklaşmadıklarını gösterior.

    gerçekten taktir ettim yapımcı ekibi. umarım böyle devam ederler.
  • Klişe travsiyeler yada şu silah iyi bu kötü tavsiyelerini bence bir kenara bırakın. Yüzüne bile bakmadığım silah ile karşımıza geçip tozumuzu atan elemanlara rastladık inanın. Şöyle bir yol izleyin derim. Karakterinizin sınıfı ve dağıttığınız statlara uyan ve onlar orantısında gücü artan silahlar bulun. Mesela Magic vuran silahları ele alalım. Bu silahlar Streng ve Dext. ile damage kazandıkları gibi, Magic üzerinde de hasar verebiliyorlar. Sağlam bir büyücünün elinde bunlar resmen ölüm makinası olabiliyorlar. Artı Pvp için geliştirdiğiniz karakter var ise, bu elemanda spell-miracle-pyro karmaşası ile giderseniz işiniz zor. Hepsini birden kullanacak bir malzeme ve yanında kalkan-silah kombinesi taşıyacağınız bir tamlama maalesef yok. Bu işe en uygun olay 2 kişi oynuyorsanız birbirinizi tamamlamanız. Biriniz Spell ile sağlamlaşın, diğeriniz Miracle mesela. Spell kullanan elemanda yanında mutlaka Heal veren miracle taşısın. Ayrıca ustalaşmadıysanız ağır silahlar seri adamlar karşısında müthiş dezavantaj olacaktır. Pvp karşılaşmalarda Host her zaman azıcık geride kalmalı, fakat müdahale alanından çıkmamalı. İlk yüzleşme her zaman ikinci oyuncuda olmalı. Seri adamları devirme yöntemi çok işinize yarayacaktır. Dragon Bow bazı durumlarda çok iş görür. Ormanda girişteki köprünün altına kaçan Spirit olayını anlatayım size. Bahsettiğim yer Dusk of Oolacile yi golemin içinden çıkardığımız şelanenin hemen sol ön kısmında kalan merdivenin üzerindeki ahşap köprü. Ve bu köprünün devamındaki iğrenç dar yol. Bir spirit arkadaş bu dar yola kaçtı. Elemanı daha evvelden aldığımızdan (3-5 sefer) WOG sahibi olduğunu ve indiğimizde bizi suya düşürmeyi planladığını anladık. Mesele şu ki; üst kısım ve köprünün diğer tarafından alttaki spirit görünmüyor. Ya merdiveni yarılamak yada aşağı inmek gerekiyor. Bizim arkadaş yarı mesafe aşağı inip bana koordinatları verdi ( Merdivenin sol kısmındaki, duvarın hemen ardında) Bende göremediğim halde bu koordinatlara çaktığım Dragon Bow ile yere yıktım keratayı. Arkadaş ben gelmeden hemen aşağı indi ve kalkar kalkmaz WOG ile aşağı attı deveyi :=) Bu ve benzer çok olayda müthiş iş gördü. +5 Level olmayı hak eden bir eser kendisi. Son olarak şimdilik şunu söylemeliyim. Bu aralar önden Stab yapan arkadaşlar çoğaldı. Şaşırtıcı ama nasıl oluyorsa yapıyorlar. Hiç acımadan yakaladığınız zaman öldürmeye bakın. Chaos sınıfı ağır silahlar bu işi mükemmel hallediyor.. Ve selam falan vermeyin. Selam verene bile acımayın derim. Kafire selam verilip alınmaz :=)




  • Çok fazla yazıyorum sanırım ama bunu yazmam lazım. Ash Lake yolundaki ağaç patikanın bulunduğu alandaki Crystal Lyzardları sakın ha sakın kaçırmayın gençler... Hepsinin avlanma yöntemi var. Sadece dikkat edin..Fog yüzük + WOG ve hafif kıyafetle tamamını aldım ve inanması güç olacak ama ( inanmak sadece size kalmış, arkadaşım dün akşam tonla küfür etti çünkü kendisi bir tane bile alamadı hehehe) o Crystal Leechlerden 3 adet Slab çıkardım. Hemde sadece 10 dakikamı aldı :=) Slab çıkan yerler hakkında net tavsiyelerim olabilir, çünkü belirli yerler dışında hatırı sayılır slab'lar edindim. Şu an elimde kullanılmayı bekleyen 10 üzeri slab var :=) Bildiğiniz üzere: Bir silahı en üst levele ulaştırmanın tek yolu Slab'tır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_snake -- 23 Aralık 2011; 14:58:58 >
  • Oyunu ilk aldıgım sıralarda bitirmiştim sonra hiç bakmadım. Şuan oyunu arkadaşımız co op oynayabiliyormuyuz? Yoksa hala engelleniyormuyuz? eskide oldugu gibi?
  • Darksouls alamayı düşünenn varsa 70 tl ye satıyorum arkdşlar bilginize....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: old_snake

    Çok fazla yazıyorum sanırım ama bunu yazmam lazım. Ash Lake yolundaki ağaç patikanın bulunduğu alandaki Crystal Lyzardları sakın ha sakın kaçırmayın gençler... Hepsinin avlanma yöntemi var. Sadece dikkat edin..Fog yüzük + WOG ve hafif kıyafetle tamamını aldım ve inanması güç olacak ama ( inanmak sadece size kalmış, arkadaşım dün akşam tonla küfür etti çünkü kendisi bir tane bile alamadı hehehe) o Crystal Leechlerden 3 adet Slab çıkardım. Hemde sadece 10 dakikamı aldı :=) Slab çıkan yerler hakkında net tavsiyelerim olabilir, çünkü belirli yerler dışında hatırı sayılır slab'lar edindim. Şu an elimde kullanılmayı bekleyen 10 üzeri slab var :=) Bildiğiniz üzere: Bir silahı en üst levele ulaştırmanın tek yolu Slab'tır...

    Lizardları kaçırınca üzülümeyin. Tam yerini ezberleyip oyundan çıkıp girin, hemen başınızda olacak. Chop chop.
    Bu arada baya şanslıymışsın hocam :) Slab diye ağlıyor millet.

    Silahlar hakkında dediklerinede katılıyorum. Her silah kullanabildikten sonra keser karşı tarafı.
    Elemanın birtanesi şu dikenli kanatan zırh ve kırbaçla beni maymun etmişti. Adama mesaj atıp tebrik ettim videoya çektiysen gönder yayınlayım dedim utancımı :)




  • Ben de Great Hollow da Lizardlardan 3 tane titanite slab düşürmüştüm bayram etmiştim Birde spoiler vermeyeyim ama Siegmayer denen şişko adamın bütün görevlerini tamamlayınca en son Ash Lake deki ilk bonfirenin başında bir adet titanite slab alma şansımız oluyor. Araştırmanızı tavsiye ederim
  • @september1986 sözlerin için teşekkürler abi.

    diğer ardakadaşımda beni yanlış anlamış. ben oyuna girip en zoryerinde diğer demonlarla birlikte gelip kesen adamlara insaf edin demedim. 2 tarafta pvp için bir araya gelmişse onlara insaf dedim. zaten diğer dangalakları boşver. onlar zaten kaybetmiş tipler. bunlara küfür etsen yine olmuyor çünki adamlar küfürle besleniyor. bu oyuna gerçekten bir lobi ve arena sistemi gelmesi lazım. ozaman işler çok daha güzel olur. şu dark spirit olayınada çözüm bulsalar iyi olur. bazı rpglerdeki gibi önce davet edip sonra kapışsak çok daha iyi olur. host kabul ederse kapışırlar yok etmezse oda yoluna gider. eğer bu sistemi getirilerse oyun çokdaha uzun ömürlü olur.
  • beyler emberleri topluyorum New Londo Ruins'de videoda 1:09 asansörü indirme kolunu çekemiyorum şöyle bi yazı çıkıyor karşıma
    Contraption does not move
  • arkadaşlar dün biraz pvp yapayım dedim. oyunun son bölümü bu yer için en ideali heralde. ama ben yere taş bırakıyorum adam isterse çağırıyor ve kapışıyoruz. gayette güzel milet çağırıyor. ama sorun şu ki adamla yüz yüzeyiz backstap yiyoruz. adamla aramda 1 metreden fazla var yine aynı durum . bazen adam vuruyorum yanıyor fakat damegi gitmiyor. dün kestimde kesildimde. ama karakterimi pvp için yapmadığımdan dolayı sıkıntı çekiyorum. pyromence bir karakterim vardı. 7 tanen büyü slotu var ama gelgelilim pvpde büyücü çok etkisiz. zaten çift el baltayla dalıyorum. ama dediğim olaylar canımı biraz sıktı.
    level 60. strange bassam aradaki farkı kapatırım değilmi. yoksa yeni karaktermi açayım. level artınca adam bulabilirmiyiz. en fazla aralık 60 level aralığı diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_fx -- 24 Aralık 2011; 12:35:56 >
  • bonfirede estus flask sayısını en fazla 10 yapabiliyorum daha fazla arttırmak için ne yapmalıyım
  • catatomb daki bossu yenmen gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar_fx

    arkadaşlar dün biraz pvp yapayım dedim. oyunun son bölümü bu yer için en ideali heralde. ama ben yere taş bırakıyorum adam isterse çağırıyor ve kapışıyoruz. gayette güzel milet çağırıyor. ama sorun şu ki adamla yüz yüzeyiz backstap yiyoruz. adamla aramda 1 metreden fazla var yine aynı durum . bazen adam vuruyorum yanıyor fakat damegi gitmiyor. dün kestimde kesildimde. ama karakterimi pvp için yapmadığımdan dolayı sıkıntı çekiyorum. pyromence bir karakterim vardı. 7 tanen büyü slotu var ama gelgelilim pvpde büyücü çok etkisiz. zaten çift el baltayla dalıyorum. ama dediğim olaylar canımı biraz sıktı.
    level 60. strange bassam aradaki farkı kapatırım değilmi. yoksa yeni karaktermi açayım. level artınca adam bulabilirmiyiz. en fazla aralık 60 level aralığı diye biliyorum.

    dostum bahsettigin olay benimde basima geliyordu alakasiz backstablar yiyordum ama lag gibi bir durum oluyor sanirim sen onu onunde goruyorsun ama aslinda adam arkanda oluyor. bastan baslayip pvp karakteri yapmani tavsiye ederim ve online da darkroot orman, anor londo ve kiln of the first flame en kalabalik yerlerdir. level araligi cok etkilemiyor sanirim sadece co-op oynarken etki ediyor. bana levelimden yuksek rakip cok denk gelmistir.

    @hermayer
    o kolun calismasi icin once new londo ruinsin ilirilerinde catida kirmizi elbiseli bi adam var ondan bi anahtar alip asagida bi kolu daha cevirip sulari bosaltman gerekiyor. youtube a "new londo ruins drain water" yazip cikan videolari izlersen gorebilirsin. daha sonra o kol calisacaktir.

    estus flask 10 dan fazla kiln yapabilmen icin catacombs bolumunun bossunu gecip "rite of kindling" itemini alman gerekiyor.

    not: ps3ten yaziyorum yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin.




  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.