Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.417
Cevap
72
Favori
314.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Ben Maltepe/İstanbul dayım. 550TL civarına satın alabilirim temiz ve sorunsuz satan varsa.
  • Merhaba arkadaşlar,

    ETS2'ye sardığım bu zamanlarda direksiyon seti almaya karar verdim. "Logitech Drive Force Gt" ürününün 2. elini almayı düşünüyorum. Bu ürün ile ilgili çok şikayet mesaj gördüm. Özellikle kronik sorunları olduğu yönünde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 4 Mayıs 2020; 18:27:23 >
  • ETS2- GTA 5 ve Forza Horizon 4 oynadım bu direksiyonla hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • jeormormont kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ediyorum. Son bir sorum olacak. Cihazı kullanırken çok ses çıkartıyormuş fakat bu ses çıkartma olayını özelliklerden kapatabiliyormuşuz. Böyle bir şey var mı?
  • Sesten kastınız nedir bilmiyorum ancak ben böyle bir sorun da yaşamadım. Direksiyonu çevirirken çıkan mekanik ses haricinde bir ses duymadım. o ses zaten içindeki motora bağlı olduğu için çıkıyor diye düşünüyorum.
  • Motor sesi sanırım bahsedilen ve rahatsız edici olan şey. Onu da feedback gibi bir şey varmış ayarlarda oradan kapatılabiliyormuş.
  • Evet kapatılabilir olduğunu okumuştum. Ses hoşuma gittiği için ben kapatmadım.
  • Verdiğin bilgiler ve yardımların için teşekkürler
  • Arkadaşlar İstanbul içi 2. el LOGİTECH DRIVING FORCE GT arayışım mevcut. Satan varsa benimle iletişime geçebilir mi?
  • 650 TL civarına ben de arıyorum. Karaborsaya düştü resmen cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adihasret

    650 TL civarına ben de arıyorum. Karaborsaya düştü resmen cihaz.
    Aslında karaborsa yok dostum;özellikle ets2'nin 1.36 ve 1.37 sürümünde birçok yenilik ve mod'lar çıktı. ben çok uzun zamandır oynamıyordum, bi bakayım dedim en son oynama sürem aralıksız 8 saat oldukça zevk aldım.türkiye haritasının gelişi otobüs mod'larının çoğalışı otogar modları fizik ve çevre yamaları oyunu iyice cazibeleştirdi.
  • Herkese hayırlı geceler. Öncelikle bir sorum olacak elimde driving force gt var ancak optik okuyucusu arızalı aramadığım yer, sormadığım ortam kalmadı acaba bunu bulmak mümkün değil mi ? Google'da hep aynı sitelere denk geliyorum ve hiç yedek parça olarak bir şeyler göremedim.
  • VanQuisZh kullanıcısına yanıt
    optik okuyucu nedir hocam?
  • optik okuyucu aslında şu logitech direksiyon setlerinde force feedback özelliğini kullanmak ve direksiyon merkezlemesi gibi tüm verileri okuyabilmesi için encoderli motor kullamasıdır. Direksiyon setinin genel sorunlarından en yaygını budur direksiyon merkezde olup oyun içinde eğik durumda gözükmesi, bunun nedeni encoder dediğimiz plastik parçadan kaynaklanmaktadır. benim sorunum o encoder denilen plastik parçanın okuyucusun arızalı olması bu parça arızalı olursa direksiyon seti çalışmaz bahsettiğim durum karışık olabilir. inanın bana o kadar çok anlatmak istediğim şey var ki cümleler yetmez desem yeridir. En başına döneceğimiz olursa direksiyon setleri 4 çeşit olarak satılır potansiyometreli modeller, dişli sistemler, kayışlı sistemler ve servo sistemler. potansiyometreli olanlar ucuz direksiyon setleridir. Dişli sistem dediğimiz dfgt vb olanlar, kayışlı direksiyon dediğiniz trusthmaster vb direksiyon setleri, servo dediğimiz fanatech gibi ve daha uçuk fiyatlı sanayi tipi motorların ve bu motorları çalıştırmak için bilgisayar kasası gibi kasalara ihtiyaç duyan direksiyonlardır. Bu saydığım modeller arasında bahsettiğim optik arıza ya da encoder arızası olması imkansızdır çünkü encoder kullanmazlar. İşte bu yüzden logitech gibi direksiyon setlerinin parçasını bulmak, hint kumaşı tabirine uygun. Umarım Yeterince bilgi vermişimdir. Umarım herkese hepimize yardımcı olur bunlar. Hayırlı günler




  • https://forum.donanimhaber.com/satilik-cok-temiz-logitech-dfgt--143449647

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh 1150 nedir ya.sizin gibi fırsatçılar piyasayı yükseltiyor.burda o fiyata alacak süper zeka bulamasın..
    bende max 650 ayırdım satan olursa temiz talibim.bir lira fazla vermem..
  • Merhabalar benim Logitech Driving Force Gt direksiyonum bundan 2 hafta önce çalışıyordu en son oynadıktan sonra alıp bir köşeye koydum ve hiç ellemedim bugün tekrar taktığımda direksiyonun tam ortasındaki ışık yanıp sönüyor ve usbyi taktığım zaman kalibre etmeye çalışır gibi yapıp hafif sağa sola gidip kalıyor kısaca direksiyon hiçbir şekilde çalışmıyor direksiyon üzerindeki düğmeler ve gaz fren pedalı sorunsuz çalışıyor fakat direksiyon çalışmıyor yukarıda belirttiğim gibi direksiyonun ortasındaki ışık sürekli yanıp sönüyor başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde direksiyonun encoder'i ve encoder okuyucusu olan var mıdır?
  • jolepling kullanıcısına yanıt
    optik okuyucunun ayaklarında sorun olabilir ayrıca encoder dediğimiz parçanın sabitleme sorunu olabilir direksiyonu açıp bakabilirseniz kontrol edin ya da motora giden soketlerde de sorun olabilir
  • 10 yıllık cihaz 1.200lere yaklaşmış fiyatı. Sıfır almaya kalksan ya 2aylık ömrü olan snopy veya 3bine logitech var araya 1-1.5 binlik bir direksiyon üretseler iyi olacak
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.