Şimdi Ara

Teknolojide bir adım daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:


    Intel'in çoklu ortam üssü Viiv'ı duyurmasından kısa bir süre sonra, Vestel de benzer özelliklere sahip bir sistemle oturma odalarını hedef alıyor. Vestel N-Joy isimli sistem, Intel'in yeni nesil çift çekirdekli Pentium işlemcileri ve Microsoft Windows XP Media Center Edition Türkçe işletim sistemi ile çalışıyor.


    Vestel'in Intel ve Microsoft ile ortak geliştirdiği ürünü N-Joy, güçlü özelliklere sahip bir PC olmanın yanı sıra uzaktan kumanda ile yönetilebilen TV, DVD Player, müzik sistemi, ev sinema sistemi gibi farklı cihazların işlevlerini tek bir cihazda birleştiriyor.

    Vestel N-Joy ile Microsoft Widnows XP Media Center Edition (Türkçe) işletim sistemi, ve Intel'in çift çekirdekli işlemcisi ve kablosuz iletişim ağı sayesinde aynı anda birden fazla dijital eğlence fonksiyonunu sorun çıkartmadan gerçekleştirilebiliyor.

    Vestel N-Joy, Microsoft Windows XP Media Center İşletim Sistemi ile farklı TV kanallarını seyredebilme, en sevdiğiniz şarkıcının son albümünü dinleyebilme, ev sinema kalitesindeki ses efektleri ile DVD / VCD seyredebilme ve son oyunları keyifle oynama zevkini kullanıcılarına sunuyor. Müzik dinlerken aynı sırada eşiniz, TV'nin karşısına geçip kablosuz klavye ve fareyi kullanarak İnternet üzerinden alışveriş yapabilir.

    Microsoft Windows XP Media Center Edition-Turkce işletim sistemini ve Intel'in 3.2 GHZ çift çekirdekli işlemcisi P4 D kullanılan Vestel N-Joy, 512 MB DDR RAM, 256 MB ekran kartı, 160 GB sabit disk, DVD kaydedici, TV kartı, 5+1 ses sitemi, kablosuz ağ desteği ve kablosuz klavye ve fare içeriyor.

    Kaynak:Hürriyetim


    Bilginize dahada canlanıcaz ...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.