Şimdi Ara

Nokia nereye gidiyor........ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne şüphelenmesi ya SE den para alıyor demeyin çocuk gibi

    yazdıklarım gerçekleri yansıtıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 28 Eylül 2005, 15:23:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sympatique

    Forumdaki marka tartışmasını bir türlü anlayamamışımdır.Hangi telefon ihtiyaçlarımı karşılarsa onu alırım..Başkasının Nokia'ya ya da başka bir markaya verdiği para kimi ne ilgilendirir... Nokia'yı beğenmeyen eleştiren Nokia almaz...SE beğenmeyen SE almaz... Ama SE beğenen Nokia'yı beğenen adama sen bişe bilmiosun boş yere bi sürü para verdin SE alsaydın derse o iş olmaz...Arkadaşlar yapmayın lütfen...Siz kendi tercihlerinize bakın...Başkalarının tercihlerini eleştirmeyin.Tercih kişinin zevkine kalmıştır...Nokia , SE , Siemens , Samsung v.s. hepsi pazardan pay kapma çabasında olan firmalar hepsinin iyi ya da kötü modelleri var bu modellerden birini seçmek kişinin kendi kararıdır...Bize laf söylemek düşmez...Nokia'nın SE'nin Samsung'un ve diğer firmaların üretim politikaları belli satış politikaları belli biz bunları eleştirsek ne olur eleştirmesek ne olur ? Nokia politikalarını değiştirir mi ? SE değiştirir mi ? Boşverin gitsin... Bakın seçin beğenin alın kullanın gerisi sizi ilgilendirmesin.


    Ben bu yazıya sadece şunu derim SE P910




  • Telefon olarak karşılaştırıldığında Nokia SE'den hep daha iyi olmuştur. İlk 4 telefonum hepsi nokia idi hiçbir problem yaşamadım. SE'nun övdüğünüz K700 610 gibi telefonları özellik olarak güzel olabilirler. Ama malzeme kalitesi, tuş takımı, kullanım menü kolaylığı derseniz bence SE 'lar sıfır. mp3 müş, kamera imiş bunlar boş şeyler.
  • arkadasım boş şeyler demişsin..o zaman bize dolusunu göstersene
    lütfen gercekci yorumlar yapalımm..!!
    marka taraftarı olmayalım..
  • Son olarak şunu demek istiyorum. Nokia şimdi piyasaya N90 telefonunu sundu. Peki Aylardır tanıtımı yapılan diğer 2 N serisi telefonuna ne oldu? Onları neden N90 ile piyasaya sunmuyor?
    İnsanlar alacak N90'ı 1.5bin YTL'ye ayıla bayıla... Sonra sıkılacaklar N70 alacaklar. Yine aynı şekilde ayıla bayıla. Nokia hep bunu yapıyor. Sonrada böyle bir markaya güvenmemiz isteniyor... Yazık yazık yazık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frantico

    Son olarak şunu demek istiyorum. Nokia şimdi piyasaya N90 telefonunu sundu. Peki Aylardır tanıtımı yapılan diğer 2 N serisi telefonuna ne oldu? Onları neden N90 ile piyasaya sunmuyor?
    İnsanlar alacak N90'ı 1.5bin YTL'ye ayıla bayıla... Sonra sıkılacaklar N70 alacaklar. Yine aynı şekilde ayıla bayıla. Nokia hep bunu yapıyor. Sonrada böyle bir markaya güvenmemiz isteniyor... Yazık yazık yazık


    Haklısın dostum ben ne insanlar gördüm: Adam 6630 almış çıktığında,pek kullanmamış(ya da kullanamamış sadece gösteriş olsun diye almış),6680/6681 çıkınca gelip telefonunu değiştirmek istiyor ve alacağı telefonun nasıl bir telefon olduğunu bilmeden ve sorgulamadan.Tek dediği: "Abi şunu verip Nokia'nın o en son çıkan telefonundan alacağım.Hani reklamlardaki,iki kamerası mı ne varmış işte o!"

    Ne diyeyim?Ağlasam mı, gülsem mi şaşırdım.Nedense bazılarında böyle bir Nokia kafası var.Allah akıl fikir versin böylelerine...




  • aynen katılıyorum NS_85 kardeşim. Ama sağolsun Sony Ericsson biraz bu nokia kullanıcılarının gözünü açtı. Ben k700i kullanıyorum. Her şeyiyle yetiyo bana. Niye gidip de 1 buçuk milyara n90 alayım ki. Onu alacağıma bir tane W800i + Alcatel ot853. Geri kalan paramada aksesuarlarını full alırım. Daha da param artar. Gider batarya alırım. Bol bol mp3 dinlerim.
  • sen takılmışsın n90 a başka bişiyi almıyo kafan. genel düşünmeye çalış. tüm firmalar yeni ürünlerinin fiyatlarını ilk çıkış zamanı yüksek tutar. neyse kime anlatıyorum ki yine herkes "bilmemnenin fiyatı yüksek bizi kazıklamaya çalışıyolar" deyip duracak. bu kafayla devam edin siz kazıklanmadığınız zannedip daha çok kazık yiyceksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pignasus -- 29 Eylül 2005, 11:11:58 >
  • quote:

    arkadasım boş şeyler demişsin..o zaman bize dolusunu göstersene muhaha
    lütfen gercekci yorumlar yapalımm..!!
    marka taraftarı olmayalım..


    Kim dolu kim boş anlayan anladı. Marka taraftarı falan değilim.


    Önceki mesajımın arkasındayım. Varsa karşı görüş tartışırız.

    quote:

    Artık telefonlar telefon olmaktan çıktı. Maalesef tüketiciler de bu yönde yönlendirildiklerinden hepsibirada ürünler ister oldular. Oysa cep telefonunun cep telefonu özellikleri geliştirilmeli. Kamerası hiçbir zaman video kamera ile boy ölçüşemez, fotoğraf kalitesi bu iş için üretilen cihazlardan daha iyi olamaz, aynı şekilde mp3, radyo vs içinde bu geçerli. Ama hepsini biraraya koyarsanız ortaya karışık bişey çıkar ve hiç bir özelliği aslında iyi değildir.

    Oysa ben isterdim ki,
    şarjı 1-2 ay gitsin,
    ekranı menüsü kullanışlı olsun,
    kapsama, çekim gücü yüksek olsun,
    ajandası alarmı vs gibi özellikleri daha iyi olsun,
    ergonomik, hafif, şık ve sağlam olsun.

    Yeni çıkan cihazlara bir bakın yukarıda saydığım gerçek cep telefonu özelliklerinden hangisi var.




  • nokia=kalitesinin 2 misli fiyata satılan marka
    samsung-se-siemens-motorola verrdiğin parayı hakeden markalara örnektir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rabesantrata

    bende size katılıyorum arkadaşlar nokia eskiden eniyi telefondu ama artık duraklama devrine girdi gibi gözüküyo.

    bende aynı fıkırdeyım..
  • işte insanlar bunu kendine itiraf edemiyor
    kesinlikle
    quote:

    Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

    nokia nın biyere gittiği yok. Türk insanı bilinçleniyo artık. Yaw biz geçmişte ne kazıklar yemişiz diye düşünüp marka telefonlara değil özellik telefonlara yöneliyor. Soruyorum size. n90 için mesela. O telefonun 1.5milyar edecek nesi war.

    Karizma diyenler yanlış daha karizma telefonlar war.
    Carl zeiss mercek diyenler çoğu telefondan daha kötü resim çekiyor.
    Özellik diyenler 1.5 milyara süper bilgisayar alırsın. Telefon o kadar etmez bile.
    Kasası titanyum felan değil ki yada kurşun geçirmez değil ki de o kadar para etsin.


    Yani anlayacağınız türk insanı artık marka telefonu yavaş yavaş bırakıyor. Fiyat/performans açısından en iyisini bulmaya çalışıyor. Bu biraz forumda bilinçli insanların sayesinde oluyor. Marka telefon alanı ben şöyle görüyorum. Marka bilgisayar almak gibi bişey. Ben bizzat kafama göre topluyorum. Ama onları bilemem.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gren

    nokia=kalitesinin 2 misli fiyata satılan marka
    samsung-se-siemens-motorola verrdiğin parayı hakeden markalara örnektir


    +1
  • nokianın bir yere gittiği yok olduğu yerde sayıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nevzatıye

    nokianın bir yere gittiği yok olduğu yerde sayıyor


    Haklı sadece uyutuyor bir iki özellik satıyor,nokiayaymış yoq kuLLanması kolaymış menüleri güzelmiş bide ondan başka tel kullanamazmış zihniyete modellerini faiş fiyattan satıyor aynı özelliklere sahip SE'Ler samsuglar(Siemensleri saymıyorum onlarda çoqq çektim) mesala N90'dan fotoraf kalitesi olarak K750i daha iyi ama yarı fiyatta siz düşünün vede bahsettiğim marka elektronik diyince ilk akla gelen Sony, ve iananıyorum bu alandada bir numara olacak




  • se bir numara olacak bikaç sene sonra yavaş yavaş
  • yaw n90 için demiyorum. nokia nın son çıkardığı bütün telefonlar için. N90, N91, N80, N70 6681 bu telefonların hepsinin fiyatı yaklaşık olarak 1milyarın üstünde. Sen herhalde 1milyarı küçük bi para belliyorsun. Türkiyede asgari ücretle çalışan bir kişinin yemeden içmeden 2buçuk aylık maaşı. Gerçeklerden bahsediyoruz burada. Ayrıca bu telefonlarda hem tasarım hemde özellik açısından iğrenç telefonlar bana göre. Ben nokia karşıtı bi insan değilim. Nokia nın güzel telefonları war. Ben nokia yada kızmıyorum. Ben bazı türküm insanına kızıyorum. Onları bilinçlenmeye davet ediyorum. Bana göre fiyat/performans açısından en iyi telefonu şu an Sony Ericsson yapıyo. Atağada kalkmış gidiyor.


    quote:

    Orjinalden alıntı: pignasus

    sen takılmışsın n90 a başka bişiyi almıyo kafan. genel düşünmeye çalış. tüm firmalar yeni ürünlerinin fiyatlarını ilk çıkış zamanı yüksek tutar. neyse kime anlatıyorum ki yine herkes "bilmemnenin fiyatı yüksek bizi kazıklamaya çalışıyolar" deyip duracak. bu kafayla devam edin siz kazıklanmadığınız zannedip daha çok kazık yiyceksiniz




  • nokia'nın biryere gittiği yok.Çökmüş dünyanın tepesine ,sömürüyor.Hiç gidermi biryere bu
    durumda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

    yaw n90 için demiyorum. nokia nın son çıkardığı bütün telefonlar için. N90, N91, N80, N70 6681 bu telefonların hepsinin fiyatı yaklaşık olarak 1milyarın üstünde. Sen herhalde 1milyarı küçük bi para belliyorsun. Türkiyede asgari ücretle çalışan bir kişinin yemeden içmeden 2buçuk aylık maaşı. Gerçeklerden bahsediyoruz burada. Ayrıca bu telefonlarda hem tasarım hemde özellik açısından iğrenç telefonlar bana göre. Ben nokia karşıtı bi insan değilim. Nokia nın güzel telefonları war. Ben nokia yada kızmıyorum. Ben bazı türküm insanına kızıyorum. Onları bilinçlenmeye davet ediyorum. Bana göre fiyat/performans açısından en iyi telefonu şu an Sony Ericsson yapıyo. Atağada kalkmış gidiyor.



    tamam işte bende insanların bilinçlenip fiyat/performans açısından en iyi olanı tercih etmesini istiyorum. bende senin gibi meyve sebze seçer gibi telefon seçenlere kızıyorum. ama şöyle bi durum da war ki asgari maaşla çalışan adam da gidip n90 alma hayali kurmamalı. o hayali kurup sonra da alamayınca "kazıklıyo bu firma bizi" deme hakkı yok. çünkü o ürün o kullanıcı grubu için yapılmamış....




  • işte burada hemfikiriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.