Şimdi Ara

@@@ Formula 1 Yayını NTV de kalmalımıydı Yoksa CNN iyimi @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

@@@ Formula 1 Yayını NTV de kalmalımıydı Yoksa CNN iyimi @@@


(En Son Oy Tarihi: 5.3.2006)
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ben bu CNNTURK deki Formula 1 yayınlarından hiç memnun değilim!Çünkü:
    1) Formulada yarısan takımlardan birisi reklam sponsoru olmus yayının ve Sununcu Cem Yılmaz paso sponsor olan renault'u övücü sırtını sıvazlayıcı sözelr sarf ediyor
    2) Formula yayınları zaten ilgi çeken yayınlar ki cnnturk'ün reno yu kabul etmeyip yeni bir firmayla anlaşabilirdi sponsorluk ve reklam için!
    3) Yaruı arasında gelen reklam süreleri çok uzun yarısın önemli anlarını hep kaçırıyoruz!
    4)Ntv de okay karacanve serra soyadını unuttum o ikisini ve erdinç vardı onun sunumları ve yorumları çok iyiydi!

    Sanırım NTV stratejik bir hata yaptı ve formulayı bırakdı tamda ülkemize geldiği sene
    Keşke NTV'nin tekrar yayınlama hakkı olsa!
    Not: bu arada redbull'un türkiiyeye gelip boığaz köprüsünde yağtıpı sovu yayınşlayan kanald sovun içine etmişdi hem kamera secimi hemde yayının kalitesi hemde yayının ren tonları ile!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasLatency -- 24 Eylül 2005, 21:40:32 >







  • WALLA YAZIYI KUMADIM AMA... BU TİP ŞEYLERİ NTV ÇOK DAHA İYİ VE PROF. YAPIYOR! CNNDEKİ ADAMIN TELAFUZUNA GICIK OLUYORUM! ÖRN: RUBENS BARİKELLO YOK Bİ DE MAYKIL ŞUMİHER DE DE !
  • Ben de hala CNNTürk'ün F1 yarışlarını vermesine alışmış değilim. Bir türlü izleyemiyorum. Normalde NTV izlediğim için yarışlardan haberim oluyordu. Ama CNN Türk hiç açmadığımdan yarış bitince haberim oluyor. Bu da ayrı bir muamma. Gerçi hata bende olsa bile nedense alışamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: realist_fd

    WALLA YAZIYI KUMADIM AMA... BU TİP ŞEYLERİ NTV ÇOK DAHA İYİ VE PROF. YAPIYOR! CNNDEKİ ADAMIN TELAFUZUNA GICIK OLUYORUM! ÖRN: RUBENS BARİKELLO YOK Bİ DE MAYKIL ŞUMİHER DE DE !


    dostum adamın telafuuzzu kötü ama Rubens için olanı doğru yani Barikello diye söyleniyor neden mi!Çünkü bunu barikelloya sordular ve kendisi söyledi böyle olduğunu bunuda bizim federasyon başkanı Sn.Tahincioğlu sordu!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mewluth

    Ben de hala CNNTürk'ün F1 yarışlarını vermesine alışmış değilim. Bir türlü izleyemiyorum. Normalde NTV izlediğim için yarışlardan haberim oluyordu. Ama CNN Türk hiç açmadığımdan yarış bitince haberim oluyor. Bu da ayrı bir muamma. Gerçi hata bende olsa bile nedense alışamadım.


    bende hiç alışamadım ama alışmamada fakat izlemek için açıyorum cnn'i yoksa varya cnnturk'mu hayatta izlemem!Kendini adam sananların yönettiği kanal!Ama NTV mükemmel Sn doğan gibi adı sisyasete yobazlığa mafayaya karışdığı iddia edilen gibi insanların yönetmediği ve sahip olmadığı bir kanal!
    Ntv'yi açınca içime bir ısık doğuyor rahatlıyorum valla!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasLatency -- 24 Eylül 2005, 21:53:40 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CasLatency


    quote:

    Orjinalden alıntı: realist_fd

    WALLA YAZIYI KUMADIM AMA... BU TİP ŞEYLERİ NTV ÇOK DAHA İYİ VE PROF. YAPIYOR! CNNDEKİ ADAMIN TELAFUZUNA GICIK OLUYORUM! ÖRN: RUBENS BARİKELLO YOK Bİ DE MAYKIL ŞUMİHER DE DE !


    dostum adamın telafuuzzu kötü ama Rubens için olanı doğru yani Barikello diye söyleniyor neden mi!Çünkü bunu barikelloya sordular ve kendisi söyledi böyle olduğunu bunuda bizim federasyon başkanı Sn.Tahincioğlu sordu!



    peki şöyle desem ; o adamın o telafuzu yüzünden koca bir yarışı izlemeden kanalı değiştirdim ben! eskiyi ne die değiştirmeye çalışıyolar ki... hem CNN adı altında bir magazin ve haber karışımı bi telewizyon oldu! CNN INTERNATIONAL i izliyorum da bazen cnn Türk e gülesim geliyo!!!




  • nerde o ntv lı gunler
  • ntv deki olay sadece okay karacan dan dolayı güzeldi onun hariçi f1 le ilgili hiç bir program yoktu sadece sıralama ve yarışı veriyordu. parayı cnntürk bastırdı aldı ntv de kıysaymış biraz parasına
  • kim o Cnn'e veren

  • ntvde güzeldi cnn de sadece 1 kere izledim
  • cnn ilk yayınından belli etti kendini.Resmen soğudum F1 den.Allah kahretsin,salak herifler.
  • Arkadaşlar haklı bende sırf izlemek için cnn i açıyorum.hata arada ntv ye bastığımda oluyo.Gerçi Okay Karacan ın arada yaptığı komik hatalar biraz insanı güldürüyodu ama yine de Serra Demirkolla birlik te bayağı iyi iş yapıyolardı.bana göre cnn de(cem yılmazda tahincioğlunda filan) yokhayır.Ama el mecbur katlanıyoruz bu akşam gene 20,00 Galatasarayın maçıda var ama bakalım napacaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arthur

    cnn ilk yayınından belli etti kendini.Resmen soğudum F1 den.Allah kahretsin,salak herifler.


    +1

    CNN'deki kazmalar yüzünden F1'den tiksinmeye başladım. Ama Kanal D'nin İstanbulpark yarışındaki rezaletinin yanına yaklaşamaz o ayrı. Hıyarlar yarışın yarısında reklam izletti




  • Valla yaw okan karacan ne güzel anlatırdı ,cnn türk yüzünden o kadar çok sevdiğim f1 den soğudum bu sene inşallah ntv gelecek sezonu alır da kurtuluruz bunlardan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sturmovik

    Ama Kanal D'nin İstanbulpark yarışındaki rezaletinin yanına yaklaşamaz o ayrı. Hıyarlar yarışın yarısında reklam izletti





  • NTV
  • Bence NTV`de kalması daha olumlu idi: Çünkü yorumlar daha profosyoneldi ve programlarda bir ciddiyet hakimdi. Özellikle İstanbul Grand Prix`inde ve yarışa yaklaşırken CNN`deki yorumcuların ciddiyetsizliği, laubaliliği insanın canını sıkacak düzeyde idi. Zaten F1 ne kadakr KanalD de yayınlanmış olsa dahi ekip CNN`indi..

    CNN`i ciddiyetsizliğinden dolayı `lıyorum..
  • NTV tabikide ya cnn yapamiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.