Şimdi Ara

World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] (3349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.019
Cevap
120
Favori
2.438.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33473348334933503351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu ile ilgili zamanını ayırıp okuma ve cvp yazma zahmeti gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Benim kafamdaki sorunsal ? ; neden ben bunlar ile uğraşmak zorundayım.

    30 lu yaşlarımda çok sevdiğim arada dönem dönem girdiğim oynadığım ve oyunun aslında bir takım olarak oynanması gerektiğini, dünyanın en iyi oyuncusu olsan bile elinden hiçbir şey gelmediğini gördüğüm zamanlarda ( hayatın gerçeklerini gösteren) öğreten ama bunu yaparken de sürekli "ama bana ödemyi de unutma" diye hatırlatan bir oyun olmasına rağmen çok sevdiğim bir oyundu.

    Burada paylaştım çünkü benim bilmediğim bir duyuru bir bildiri yayınladılar da duymadım hadi onu geçiyorum insanlara bir para karşılığı bir şeyler sunuyorsun, bazıları diyebilir moruk iyi ki girmiş oyunda tank satın almışın ne yani sen ölünceye kadar mı sürecekti. Elbette hayır da , satın alan biri olarak benim bunu bilmeye hakkım olmalı diyorum. En basit markette satın aldığın ürünlerin üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor . Ama tabi bilemiyorum her güncelemede onayladığımız kullanıcı sözleşmesi adı altında içerisine belki yazmışlardır KİMSENİN OKUMACAĞINI BİLDİKLERİ ben hiç okumadan onayladım.

    Kısaca ben böyle bir durum yaşadım , eksik bilgim varsa buradan öğrenebilirim dedim yoksa da HAKSIZ bir durum herkes bilsin istedim.

    OYUNU YAPAN WOT 'a ben mi ispatlamalıyım ; abi benim hesabı silmişsiniz nerede benim hesap tanklar :)) (9 yıl önce olsa bu DH hesabı açtığım yaşta olsam güzünün yaşına bakmazdım

    Durum budur tekrar teşekkür ediyorum ilgi alaka gösteren dh kullanıcılarına

  • Blitzden WoT'a geçtim arkadaşlar.Şuan alışma aşamasındayım.
    Pre hesap,pre tanklar vs çok pahalı geldi.

    Öneriniz var mı?Pre tank ve hesabı ne zaman almalıyım ve hangi tankları önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri bana t28 htc lt-9 gorevinin nasil yapilacagini tarif edebilir mi acaba?

    ne kadar ugrassam da gorunmeden 2 tanki spotlayamiyorum.

    bu resmen zaman israfi yahu.

  • Homerius kullanıcısına yanıt

    Light ve arty görevleri için öncelik uygun haritanın gelmesi...Sonra karşıda tekerlekli olmaması...Daha sonra senin doğru yere ve çalıya girmen...Bu üçünün aynı maçta olması gerek...Yani biraz şans... World of Tanks Taktik Paylaşımı [ANA KONU] 

  • Rapator kullanıcısına yanıt
    püü, ulkede 3-5 kere secime gideriz, ancak bu dediklerin yine de olmaz ☺☺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bırakın artık oyunu :)

  • Merhaba arkadaşlar.

    bu oyundaki savaş sayım 25.000+ - wtr ise 9400+ dır. eski hesabımda da 20.000 civarı oynamıştım.

    öncelikle bu oyunda kesinlikle adalet falan yok, başlayacaklara tavsiyem her türlü hile hurdayı öğrenin bilin bu adamlara karşı kesinlikle bir yaptırım olmadığı göz önüne alarak öyle başlayın. adam akıllı temiz hilesiz kimseyle bulaşıp tartışmayarak oynarsanız hep kaybeden siz olursunuz. spot yapayım, düşmanın zayıf yerine atayım diye zorlarsınız kendinizi bir bakarsınız çalıya girdiğiniz an nasıl oluyorsa kör atışlar gelir sizi her türlü deler, adam he atar sizi deler ( bunu zırhsız tanklar için söylemiyorum, ağır tankta bile başarabiliyorlar nasıl oluyorsa artık ), oyunda o kadar değişik hile kullanan varki, oyunu öğrendikçe sizde anlıyorsunuz çünkü siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın düşmanın yaptığını temiz oyuncuysanız yapamazsınız. onun dışında gelelim obj279e görevlerine, 2300wn8 im var ben bu görevleri zorlasam zorlasam 5-6 ayda belki yaparım oda belki yani ama 1000wn8 li insanlarda bu tank var. parayla aldırıp oynamaya çalışıyorlar ve bunu nedense hiçbir yetkili görmüyor, göresi gelmiyor. gelelim asıl mevzuya, oyun oynarken azcık ping- lag oldu ve adama dokundu diye tank beni şikayet ediyor ve nedense sınamanın bitmesine 6 gün kalmış diye beni 6 gün banlamışlar. sebep oynayarak almayayım parayla alayım, nasıl olsa bu adam bir sürü alışveriş yapmış bunuda alır mantığı. siteye girip açıklamamı yapıyorum oto cevaplar ve tehditvari cevaplar atıyor wotun ilgileleri. hiçbir çözümleri yok. velhasıl kelam bu oyunda hile hurda yapan kazanır bilginiz olsun.

  • İlk olarak 2010 yılında ABD serverinde başlayıp sonra da 2011'de Avrupa serverinde devam ettiğim oyunun "çocuk oyuncağı"na dönüşmesi derinden üzüyor. 20 000'e yakın savaş yapmışımdır lakin ilk zamanlardaki keyfi hiç alamadım.. Buradan Uberjager, MerkavaV, Tayox ve daha nicelerini okuyup oyunu öğreniyorduk...


    Duyumlarıma göre yakında bu sayfa da kapanacakmış. Veda konuşması gibi oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertAndc

    Blitzden WoT'a geçtim arkadaşlar.Şuan alışma aşamasındayım.
    Pre hesap,pre tanklar vs çok pahalı geldi.

    Öneriniz var mı?Pre tank ve hesabı ne zaman almalıyım ve hangi tankları önerirsiniz.

    Tank kasıyorsan premium hesap ile çok daha hızlı ilerliyorsun. Arada bir etkinlik ile premiyum tank veriyorlar en son tier 8 alman orta tankını verdiler çok hızlı atıyor. Umarım almışsındır. Hatta açık artırma ile IS-2 almıştım normal para ile takip edersen alıyorsan. Dünya kadar para 1 tier 8 pre tank.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zhduku

    İlk olarak 2010 yılında ABD serverinde başlayıp sonra da 2011'de Avrupa serverinde devam ettiğim oyunun "çocuk oyuncağı"na dönüşmesi derinden üzüyor. 20 000'e yakın savaş yapmışımdır lakin ilk zamanlardaki keyfi hiç alamadım.. Buradan Uberjager, MerkavaV, Tayox ve daha nicelerini okuyup oyunu öğreniyorduk...


    Duyumlarıma göre yakında bu sayfa da kapanacakmış. Veda konuşması gibi oldu.

    Oyunu mahvettiler ya. Denge diye bişey kalmadı. Tier 10 maçları gerçekten eziyet haline geldi. Her oyun mutlaka bir ebr var resmen kanser gibiler, atsan denk getiremezsin, denk getirsen çoğu zaman hasar vermez, döner dolaşır gelir dibine kıçtan patlatır he yi madara olursun. Her oyun mutlaka oyunu bilen full gold bir obj 279 e veya chieftain var herkesin içinden geçer. Herkes zaten gold atıyor üst seviyelerde, en noob adam dahi acımıyor. Op tanklar dışında zırhın pek bir anlamı kalmıyor yani.


    Arty ve mm sorunu zaten yıllardır var olan bişey. Arty varsa açık bir mapsa altında en kral zırhlı tankta olsa geçip pusuyorsun biyere. Düşünsene e3 le veya e100 le malinavkoda tepeye çıkıyorsun karşıda 3 arty var, sonuç belli.


    Yeni gelen tanklar hep daha bir op oluyor genelde. Sonra eski nerflediklerini de bufflıyorlar. Geçen e5 le oynuyayım dedim ekipman ve food ile 6.5 saniye reload yapıyor. 6.5 saniye nedir ya şaka gibi resmen. Karşındaki 1 tane atıyor sen 2 tane atıyorsun. İşide biliyorsan zaten sokuyorsun her attığını. E5 gibi bana göre şuan çöp bir tank bile bu kadar güçlü.


    Eskiden artyden tek yediğimiz günlerde bile oyun çok daha zevkliydi. Bir denge vardı oyunda. Şuan öyle bir denge yok.


    Geçen defenderı aldım tier 8 maçında yardırıyorum. Karşıma is-6 çıktı. Hiç geri çekilmeden hafif bir açıyla durdum karşısında. Önce AP sonra APCR sonrada HE mermiye geçti adam. Apcr 217 deliş ile yapabileceği hiçbişey yok tier 8 op bir premium tanka. Hiçbişey. Kendimi hiç kasmadım bile öylece durdum. O kanser topuyla uğraşsın dursun kupolayı vurabilir miyim diye. Böyle iş mi olur. Herkes konuşuyor işte defenderın zayıf noktası şudur budur vs diye. Ee geç vur hadi kolaysa adam karşında açıyla duruyor belirli bir mesafede. Yahu bu oyunu taa ilk çıktığı zamanlardan beri oynarım tier 10 tanklarımla bile bazen zorlanırım defendera karşı. Bazen tier 10 tankın goldu bile sekiyor saçma yerlerden. Zayıf noktalarını bende elbette biliyorum ama bu tankın aşırı op olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Birde bunun tier 10 versiyonları obj 268 4 veya obj 279 e var vs vs.


    T57 gold ile karşıma obj 279 e çıktığında genelde 4 de 3 bazende direkt 4 de 4 atıp madara ettiğim çoktur. Bende zayıf noktalarının olduğunu biliyorum, ki zayıf noktası yok esasen, durduğu açıyla zayıf noktayı kendisi oluşturuyor, bu tank bende de var. Ama adam köşeden sadece burnu çıkarıp ateş ettiğinde yapabileceğin hiçbişey yok. Bunu hiçbir tankla yapamaz alt plakadan vurursun ama bu tankta alt plaka diye bişey yok. Anca he ile hasar verebilirsin.


    Benim E-75 e özel bir sevgim var, ayrıca tier 10 maçlaro iyice zıvanadan çıkınca tier 9 a geçtim ben. 13 bin küsur maç sadece E-75 ile var. %56 winrate ve 3 yıldızım var bu tankla. Op bir tank diyemem ama iyi bir tank, bende ortalamanın üstünde bir oyuncuyum, yani işi bilmiyor değiliz. Ben genelde full apcr artı olarak 8 he mermi ile oynarım. Apcr delişi 311. Ama karşıma bu saydığım tanklar çıktığında ve arada mesafede varsa direkt HE mermiye geçerim. 200-250 vururum her seferinde. Çünkü 311 delişli apcr bile çoğu zaman girmiyor belirli durumlarda bu tanklara. Böyle bişey olamaz. Ben 311 apcr ile e-75 i üst plakadan bile delerim, taretten de delerim direkt önden. İs4ü üst plakadan delerim, ki is-4 eskilerin en zırhlı tankıydı biliyorsunuz. E-100,Maus vs taretten delerim. E4 taretinden direkt delerim kupolaya bile gerek kalmaz. T30 ve T34 tankını da direkt taretten delerim.

    Ama bu yeni gelen arkadaşlara işlemiyor çoğu zaman. Buda dengeyi bozuyor.


    Yani arty ve mm sorunu bir nebze kabul edilebilir. Arty yi kabullendik artık ve olabildiğince arty safe oynuyoruz. Mm de bazen kötü takıma atsada bazen iyi takımada atıyor şimdi kabul etmek lazım. Kıran kırana geçen maçlarda da iyi oyuncular galibiyeti belirliyor bazende şans faktörü devreye girer ama genelde iyi oyuncular kazanır.


    Fakat bu dengesiz op tanklara bir çözüm yok. Maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 15 Haziran 2021; 8:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır girmememe rağmen hâla burada eski insanları görmek beni duygulandırdı. Oyuna hâla devam edenler umarım sinir hastalıklarına yakalanmamışlardır :D

    En son gelecek güncelleme ile oyun eski günlerine az da olsa döner mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt

    Ben de oyunu ilk başlardan beri oynadım, bırakalı çok oldu ama arada, çok seyrek giriyorum. Bırakma nedenim, gold mermi olayı ve sonradan gelen garip tanklar oldu. Çoğu tank için zırhın bir anlamı kalmadı, kimi tanklar ise op.


    Şimdi aradan bu kadar zaman geçmiş, grafik motoru çok güzel yenilendi ve iyi performanslı. Fakat denge olayı olmuyor olmuyor, neden? Oyun para harcatmaya, grind yaptırmaya yönelik, işte bu sebeple devamlı, dengesizlik vs olacak, olacak ki o tanklar satılsın vs., premium alınsın ki rahat rahat gold sıkılsın vs.


    Ben de E75, E100 falan severim, ilk çıktığı zamanlarda Maus ile çok iddialıydım :) mesela sizlere ekran görüntüsü koyarım. Diyelim sadece E100 ile oynadım ve 10 maç sadece altın, 10 maç sadece normal mermi sıktım, aradaki ortalama hasar farkı inanılmaz oluyor.


    Yok kardeşim, free to play çok nadir olarak pay to win'e dönüşmüyor. Sonuçta pay kısmı oyunu geliştirenler için afyon gibi, dayanamazlar, her yama bir op tank, bir nerf tank döngüsü, devamlı döner bu.

  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Oyun çoğu açıdan iyileşti ancak dediğiniz gibi mm sistemi ve dengesizlik oyunda hâla devam etmekte. Gold mermi çılgınlığı sebebi ile bırakmanız gayet yerinde bir tercih olmuş.

    Şu an oynuyor musunuz tam olarak anlayamadım ancak şu an -gelecek güncellemede değişecek bir olay olsa da- HE mermi manyaklığı gold mermi manyaklığını geçmiş durumda. Oyunu bilen bilmeyen herkes HE mermi atarak hasar vurmaya çalışıyor. Delmeye çalışma ya da şöyle aim ile oynayıp zayıf nokta aramak diye bir şey kalmadı elemanlarda. S Conq ile kafa çıkartıyorum ordan bi HE mermi geliyor huaydaaa dön geri falan oluyorum.

    Neyse ki gelecek güncelleme ile lanet artyler ve lanet HE den kurtuluyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hesap sildirmemek için kaç yılda bir girmek lazım oyuna?

  • Normalde hesap silmiyor wg. Ama arada wot.eu üzerinden netten girip bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17gb SD sürümünü indirim girdim oyuna ne olur ne olmaz


    Oyunu yükleyip girdikten sonra hiç bir oynama hissi uyanmadı bende iyi ki silmişim bu oyunu zamanında

    3 yılım da boşa gitti pişman olduk ama geri dönüşü yok.



    edit:Hayatımda iki tane bu şekilde pay to win oyun oynadım

    birincisi World of Tanks

    ikincisi Hearthstone aynı mantık aynı aç gözlülük hiç bir fark yok bu bildiğin kumar salonuna giriyorsun sürekli mekan sahibi kazanıyor sürekli ama

    mesela sen biraz kazandın para harcayarak o kazandıklarının atıyorum 6 ay 1 yıl sonra hiç bir değeri kalmıyor ve

    tekrar kumarı oynayıp para yatırman gerekiyor böylelikle kısır döngü tamamlanmış mekan sahibi amacına ulaşmış oluyor halbüsem DOTA 2 böyle mi? 1 lira bile harcamadan şimdi başlasan 10 senedir oynayan adam ile eşit seviyedesin hiç bir kazanım sağlamıyor harcadığın para oynama matematiği açısından

    keza bu matematik çok önemlidir online oyunlarda


    Bas parayı 2 toplu premimum tankı al altına oh miss yok Maus muş yok E 100 müş bunlar tank mı ya işin komik tarafı bunlar ile aynı maçlarda oynuyorsun sen daha ilk tepeye varamadan maç bitiyor var mı böyle bir komedi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Eylül 2021; 11:28:12 >
  • merhaba beyler t6 veya 8 premium tank kodu olan varmıdır?

  • Sergey 'i kicklemişler Şirketten vay be bugünleri de mi görecektik

  • Artık oynayanı kalmadı sanırım kimse bir şey yazmadığına göre

  • WoT'da sadece SerB gitti, WoWs'da komple yapımcı ve geliştirici firma olan Lesta'yı gönderdiler. WG, ruslarla olan bütün bağlarını kesip attı. Bakalım, bu durum rus araçlarının açık bir şekilde kayrıldığı dönemin sonu olacak mı göreceğiz.

  • 
Sayfa: önceki 33473348334933503351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.